Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Villámmágia
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
Az Ezüst Kígyók messze földön híresek hatalmas villámaikról, így természetes, hogy megalkották - Fairlight segítségével - a Villámmágiát. A bűbáj létrehozásakor Fairlight dicsősége az elemi villámlás erejével egyesül. Olyan érzés, mintha az elektromosságot az uralmad alatt tartanád...
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
//Csaknem meguntad?!//

Xojertha elneveti magát.
-Csak ennyit tudsz? Nem gondoltam volna, hogy egy ŐSMÁGUS nem tudja, hogy a levegő manipulálása is az elemi mágiához tartozik!
És valóban, a griffnek meg sem koccan az enyhe szellő. Azután folyamatosan mormol, és minden griffre elemi védelmet varázsol. Azok eleinte gyanakodva szaglásszák az aurát, majd amikor felismerik a varázslat fajtáját, megnyugodnak.
Most már egész közel vannak Seothhoz, és rávetik magukat. Xojertha ismét varázsol valamit, és a szájából egy zöld sugár lövődik ki a mágusra a mágusra, amely magába foglalja a természet energiáit. A sugár kb. 5m átmérőjü, és egyenesen az aréna felé tart.
-Na most mutasd meg, hogy tudsz-e repülni!
 
//XD ez hossszúúúú lesz XD//
-Bah!Csak nem gondolod hogy holmi gazok majd megállíthatnak?!-mondja az elf, majd szemei sárgán izzani kezdenek.Az indák elhalnak, mintha kiszáradnának, majd lehullanak róla.
-Még több madár...-szól Seoth, és karjait V alakban felteszi a levegőbe.Mormolás hallatszik, majd enyhe fuvallat.Az enyhe fuvallat közepes huzat, a közepes huzat erős szél, az erős szél pedig tomboló orkánná változik, és az ellenfelei felé szál.
-Repülni akarsz?!Hát repülj!
 
//Nekem is kezd tetszeni//
-Egy pillanat kedves mágus ellenfelem. Lehunyja szemét a griff és abbahagyja a szárnycsapkodást; elkezd zuhanni a föld felé. A mithrilllánc abbahagyja a pulzálást, és egyre halványabb lesz, amíg el nem tűnik.
-A fogság-varázslatok mind ugyanolyanok. Ha hagyod magad, elenyésznek. Ezeket démonokra találták ki, akik sohasem nyugszanak, nem egy nyugodt druidára!
Xojertha az utolsó pillanatban felfogja az esést, és négy lábra érkezve leszáll a földre. Rikolt egyet az ég felé, majd visszaszáll az aréna fölé. A mancsai még mindig zöld fényben égnek, és az elemi védelem-burok halványan körbeveszi a testét. Elmormol egy pár szót, mire indák nőnek fel az arénából, és összeszorítják Seothot. Az égen közben apró foltok kezdenek megjelenni, és meglepő gyorsasággal közelednek, amíg már mindenki látja, hogy hatalmas griffek közelednek a szélrózsa minden irányából, válaszul Xojertha hívására...
 
//Tetszik, nagyon tetszik )//
-Ha!Csak nem gondolod, hogy egy óriás csirke le tud győzni?!-bömböli Seoth, majd kezei villámgyorsan járnak: formálódik a varázslat, színes fényáradat sodródik a hosszú ujjak között, míg hirtelen megáll a folyamat.Ördögi vigyor a védelem alatt, majd repül a mágia: a csodálatos griff teremtmény szárnyain mágikus bilincsek jelennek meg, melyek mind a hasa alatti gigantikus ólomgolyóba mennek.A lánc mágikusan pulzál, és egyre növekszik a súlya.
-Hogy szereted a varázs mithrillt druida?!
 
Xojertha elmosolyodik, majd átváltozik. Óriási szárnyak nőnek ki a hátából, és a felsőteste elkezd tollasodni. Letérdel a földre, és a végtahjai pillanatok alatt átváltoznak izmos lábakká karmokkal a végén. Az alsóteste egy oroszlán formáját veszi fel, a tollas felsőteste pedig egyre csak szélesedik és izmosodik. Ezután a feje is lassan átalakul: egy hatalmas kampós csőr jelenik meg az orra és szája helyén, a szemei összeszűkülnek és meghosszabodnak, és az egész arca tollasodik, amíg a feje fel nem veszi egy sas alakját. A következő pillanatban egy óriási kifejlett griff áll a meglepődött Seoth előtt. Elmosolyodik( már amennyire egy griff tud mosolyogni), és magas, de rekedt hangon megkérdezi tőle:
-Tudsz repülni, mágus?
Ezzel pedig hatalmas porfelhőt kavarva felemelkedik a levegőbe.
-Mit szólnál egy levegőpárbajhoz?
 
Ahogy közeledik az elf, üzenete már távolról is jól kivehető."Bátor vagy druida, hogy kiállsz ellenem!De tudd, nevetséges barátaid nem sokat segíthetnek itt!"Már csak 3 méter köztük a távolság, amikor Seoth megáll.Elmosolyodik, ami csak halványan kivehető az őt is körülvevő elemi védelemtől.
-Ez érdekes lesz!
Még alig fejezi be a mondatot, már első varázslatát el is lövi:lábai kővé válnak, és a város talajába épülnek.Vigyorog.Karjai heves táncba kezdenek, szemei pedig kifehérednek.Mély koncentrálása közben, érezni, hogy remeg a föld.A földrengés egy rövid ideig tart, majd abbamarad.De még nincs vége.A kis 4-5 méteres "arénájuk" elkezd emelkedni a földtől.Olyan 5 méter magasságban megáll, és Seoth is befejezi a koncentrálást.
-Most jön a java, druida!
Valóban: a lebegő földtömeg egésze hirtelen megfordul vízszintes tengelye körül, tesz egy teljes kört.Föld és kövek potyognak le a városba vissza a fordulat alatt.Az elf fölnéz, ellenfelei hogyan bírták a pördületet...
 
//Mármint Ejnoyin Qwebeh Yenmon hol van??//

Gród barátja után sietett.Ő is részt akart venni a szörnyírtásban,na meg érdekelte a mágustorony.
Varázsolt egy teleportkaput és belépett.De nem működött!!Valami lehet ott ami nem enged varázsolni-gondolkodott-azért megpróbálom mmég egyszer,de most a kapu elé-dünyögött.
Koncentrált elmondta a varázsszavakat és a Kalandok Városának kapujánál találta magát.Belépett,és elsietett a mágustorony felé.Meglátta de megérzett valamit.
-Szabad Fejvadászok Bázisa-olvassa.
Érzi hogy az épület elnyeli a mágiát.
-hát ezért nem sikerült-morogja.
-de legaláb egy fürkész varázslattal körülnéztem volna-korholja magát.
Még egyszer végigméri az épületet majd elsétál a Mágustorony felé.
 
//Csak, hogy tisztázzunk valamit: Jakhsjahlang nem klánvezér, mivel tagja az Elvandari Sárkánykolostor Fejvadászklánjának, és egy fejvadász nem tartozhat két klánba, mert csúfos véget ér. A Kalandok városában ez csak egy sima szervezet, nem klán, de úgy működik. Mondjuk, hogy ez a Bázis a világ összes fejvadászának egy közös kitolt bázisa, OK? De a szervezetbe simán be lehet lépni, mintha egy klán lenne.//

Jakhsjahlang érdeklődve nézi a küzdelmet és csodálkozva veszi észre, hogy Rovian elég jól elsajátította az árnyékmágiát, tehát valamelyik klánban elit kiképzést kapott. ,,Ez érdekes küzdelem lesz..."-gondolja, majd azt mondja:
-Jól megálltad a helyed. Nézzük, mit kezdesz ellenem!
Ezzel előkapja a fejvadászkardját, elmormol valamit, amire az árnyékok hirtelen körbeveszik, és pokoli gyorsasággal rátámad Rovianra...
 
Tanghor épp elindult a torony felé mikor egy papírt látott kiszegezve.
-Ez meg mi lehet?-kérdi dörmögve.
Közelebb érve látja hogy nevek vannak rajta.
-Sovellis,Vándor,Rovian,S'Almeyna,Xojertha//vajon
hol van?//-olvassa a barbár.Mi lehet ez.Aztán egy írást lát meg.SZÖRNYÍRTÁS.
-Hmm ez nekem való-ezzel odakanyarítja ő is a nevét.

//Tanghor,Gród// SZÖRNYÍRTÁS
 
//A kő szétrepedt, de nem a kalapács mágikus támadásától-mivel az itt nem működik-, hanem egyszerűen csak, ahogy egy kalapács szétüt egy követ;)//
 
Vándor melankóniába zuhanva poroszkál a város utcáin, amikor a főtérre ér. Észrevesz egy kifüggesztett irományt, amin ismerős neveket lát. Valami vadászatról szól, ha a barátai is mennek akkor talán érdemes lenne neki is csatlakozni.

Vándor/SZÖRNYÍRTÁS

Azzal tovább indul, és a fogadónál jukad ki. Bemegy.
 
Rovian előveszi egyetlen nálalévő fegyverét ,és lemennek az pincébe.Sovelis farkasával és Rovian bemegy az arénába.A klánvezér jelzi a harc kezdetét.Mindketten előveszik fegyverüket és egymásnak rontanak.Sovellis elörröl támad míg Árnyak ellenfele mögé lopodzik.Amíg elörről támadják Roviant a farkas hátulról ráugrik .A kobuderának síkerült megtartania eggyensullyát és átdobta magán az ellenfelét, aki a földre érve eggyet nyikkan és felál.Rovian a másik támadójára figyel aki két fegyverrel támadja.Felugrik lábával kirugja Sovellis eggyik fegyverét míg kardjával a másik támadást háritja.Elkezd hátrálni és az aréna árnyékosabb részére megy.Hirtelen eltünik az árnyak közöl és csend lesz. Árnyék berohan az árnyékok közé és egyet ugrik de símán esik a földre.Hirtelen egy alak ront elő az árnyak közöl és megrohanja Sovellist.Az összecsapás közben mindketten elejtik a fegyverüket, és mindketten vérezni kezdenek.A klánvezér áljot kiáltott és ezzel mindketten megáltak.Sovellis és Árnyék kiment az arénából.Rovián pedig arra várt hogy a mit mond a vezető.
 
//ilyen későn már zúg egy kicsit a fejem és el is vesztettem a fonalat, így leegyszerűsítve: mindenki, aki a fejvadászklán épületében van tanúja a következő eseményeknek (hallás útján)://

A törp sétálgatva az utcán meglátja a fejvadász épületet. Harci kalapácsára néz, majd kötelesség szerűen próbát tesz: egy határozott csapással lesújt az épületet alkotó egy setét, elbűvölt kőre, mire az szikrázva lassan kettéhasadt mély búgó csengéssel. Egyéb nem történt, a törp még elmélkedett kicsit a fegyverére nézve, majd egy sóhaj kiséretében elkönyvelte:
-Hát a Káosz elkerüli ezt a helyet.. szerencséjükre..

Ezzel pennát ragadott és a főtéri papírhoz sietve felvéste e három szót: Lord Raptor - Szörnyhentelő

//persze az épületben okozott kár valós, és hiába bűvölt és mágikus ettől még átrepedt egy köve, persze a ha a tulajdonosok rájönnek a tettes kilétére, akkor számon kérhetik ;)//
 
//Mit szólnátok hozzá, ha a város fontosabb épületeinek csinálnánk új fórumtémát; hely van úgyis bőven, meg könnyebben áttekinthető lenne, nem?
Mondjuk: /Kalandok Városa téma/,, És miután Jakhsjahlang elvégezte a küldetést, elindult vissza a bázisra. Szokatlan csend volt a környéken, és rosszat sejtve lépett be az ajtón(folytatás Szabad Fejvadászbázis)" ; /Szabad Fejvadászbázis téma/,, Mikor belépett, hirtelen fények gyúltak, és mindenhonnan emberek ugráltak elő, majd elkiáltották magukat:
-Meglepetés! Boldog születésnapot! )))
A fejvadász elmosolyodott, és késő estig tartott a buli."

Na, hát nem lenne jó ötlet?//
 
Xojertha közben már várja a mágust, és amint látótávolságon belülre ér(mármint Xojertha látja, mivel elf, de a varázsló még nem), elmormol egy elemi védelem varázslatot, és közelebb szólítja a körülötte lévő állatokat, és az erdő ismeretlen kreatúráit, majd megbűvöli a kezeit, hogy azok természetmágia-sebzést okozzanak, és feszülten várja a párbajt.
 
//Nem lesz gond, megtanulod;)//
 
-Befogadunk a klánba, amennyiben méltó vagy arra, hogy fejvadásznak nevezd magad. Bizonyítsad be a képességeidet egy harcban. Kettőnkkel kell harcolnod, egymás után természetesen. Első vérig megy a küzdelem, amennyiben ez egyben halálos csapás, akkor szívás. Először a helyettesemmel és a farkasával fogsz megküzdeni, utána pedig velem. Nem muszáj feltétlenül győznöd, a tudásodat mérjük csak fel. Gyerünk a pincébe, ott van egy edzőterem egy arénával a közepén.
 
Petur szintén jelen van a polgármester beszédén. Mégis még egy két ártatlan tűzmágiát elvégez a közönség szórakoztatására, s csak utána néz a polgármester által kiállított papírlapra. Egy csillanás a varázsbot ékszerén, s máris ez áll a papíron: Petur,SuperSonic Szörnyvadászat. Majd megindul Vereserdő felé, ahonnan pár óra múlva nagy vadzsákmánnyal tér haza, melyet röptetővarázzsal kunyhójába visz, majd megsüti, elfogyasztja s végül ráheveredik szalmaágyára s elalszik.
 
Persze ismeri az apja jóvóltából sőt nem csak az alapokat de az apja meghalt ezért nem tudta befejezni
 
Roviannak hívnak kobudera vagyok Én is fejvadász, vagyok, ahogy ti.Nagyon ismerem a harcot és az árnymágiát is, használom.Békével jöttem, a klánba szeretnék belépni, hogy még többet tudjak a harcról.
 
Az elf fejvadász megadja a lehetőséget Zoviannak, hogy beszéljen, de nem veszi le a kezét a fejvadászkardjáról.
 
Jakhsjahlang tudná tanítani Sovellist, feltéve, hogy ismeri az alapokat. A jelmondat pedig ,, Az éjszaka szövetségeseinek a társa a Halál."
 
A manó odasétált a kitűzött tekercshez ,majd cifra betűkkel rávéste:
-Thirillian/SZÖRNYÍRTÁS
aztán elindult ,hogy "körülnézzen" egyet a fogadóban.......
 
Rovian kiment a fogadóból és a piactér felé ment .Meghalgatta a beszédet amit a polgármester mondott.Jelentkezet a kalandozásra.
Rovian/SZÖRNYIRTÁS
Visszafelé meglátta a Szabad Fejvadászok Bázisát és bement hátha tanulhat még valamit , mert már majdnem mindent tudott a harcról de azt a majdnemet le akarta törölni.Meglátta a két fejvadász de azok ellenségként reagáltak rá.Az eggyik így szolt:
-Támadj árnyék!
Hirtelen hatulról eggy farkas leteperte a Kobuderát.Rovian lerugta magáról a farkast és felpattan.A mondat elhangzottakor kezébe pattant kardjá (csak ez volt nála a többi a fogadóba maradt)a földre dobta , ezzel azt jelezte nem akar harcolni.Ezután így szolt:
-Békével jöttem barátaim!
 
Thirillian egyetlen gondolatával kioltotta az őt "eltakaró" árnyvarázslatot.Egy apró puffanás és ismét az emberi szem számára is látható lett. Feltűnésmentesen végigsétált a "Törött Pengék" nevezetű utcán. Nem volt még olyan sokat a városban ,de egy két kapcsolatot már sikerült kiépítenie. Bár szinte biztos volt benne ,hogy senki sem vette észre ,azért mégis meglazított -bűvös-íveltpengéjű rövidkardját. Befordult a sötét sikátorba majd pedig jobra kanyrodott. Az utolsó találkozás minden szava élénken élt az emlékezetében.Hirtelen csendes ,ám mégis határozott pengeéles hang hasította át a csendet:
-Egyedül vagy?
-Igen!-a manót váratlanul érte a kérdés ,ám mégis azonnal válaszolt rá.
-Rendben.
Az alak kilépett az árnyak közül.Ő volt Zakk Der'onber ,Ifyn város feketepiacának ismert alakja.
-Elhoztad ,amit kértem?-vágott a manó azonnal a közepébe.
-Igen.De borsos árat kell érte fizetned!
-Megteszem amit kérsz!
-Rendben!-azzal átadta a fekete csomagot a manónak.-Holnap ugyan itt ugyan ekkor!
-Itt leszek!
-Remélem is!-bólintott Zakk-És ne feledd....én megtalállak...........még téged is!
 
Csuhás kimegy a térre, és elégedetten szemléli a furcsa új létesítményt.Elmosolyodik.Ezután megnézi a polgármester papírját.Felvés rá 2 nevet.
//Csuhás, Seoth (az őrült a fogadóban SZÖRNYÍRTÁS//
Ezután visszamegy a toronyba.

//A mágustoronynak a köv. néhány komponensre lenne szüksége, hátha az erdei szörnyeknek van : szóval: Ent gyökér, Tündér borda, Beholder szem, Sárkányköröm.Sok szerencsét hozzájuk )
 
Örölök a felkérésnek szivesen válalom.De lenne egy-két kérdésem.Én nem ismerem az árnymágiát de meg akarom tanulni segítenél ebben?Kikéne találni jelmondatot nem?É szívesen segítek mindenben csak kérj .Ja és megprobálok szerezni új klántagokat remélem segítesz.
( a másik karakterem Rovian is jön majd )
 
Sovellis nyugodtan várakozik, amikor Árnyék halkan morogni kezd. A következő pillanatban valami előbújik a semmiből, és Sovellis reakcióból belevág három dobótőrt egymás után. Jakhsjahlang-ő tűnt föl az előbb(ki gondolta volna)-a fejvadászkardjának egy gyors körkörös mozdulatával elüti a dobótőröket.
-Látom, jó kiképzésben részesültél...Gondolom, te is rájöttél arra, hogy én vagyok a felelős ezért a létesítményért. Elkéne egy ilyen fejvadász a bázisra, mint te. Itt lenne egy kis szervezet, aminek a tagja lehetnél, és biztonságban lennél. Mielőtt gondolkodnál az ajánlaton, miszerint te lehetnél itt a vezérhelyettes, hadd mondjak el egy pár dolgot. Biztosan észrevetted azokat az apró rúnákat a falakon...hát persze, egy fejvadász figyelmét nem kerülhetik el. Ezek a rúnák egy olyan 300 méteres körzetben megakadályoznak minden papi, elemi és démonmágiát. Viszont a kövek meg vannak bájolva, és ellátnak minden varázstudót az épületben manával. Persze csak az árnyékmágiát lehet itt használni, így ahhoz adja az esszenciát. Tehát, szabadon varázsolhatsz az épületben vagy a közelében, feltéve, hogy ismered az árnyékvarázslatokat. A rúnák sajnálatos módon a druidamágiától nem védenek meg, mivel a druidák nem manát használnak a varázsláshoz, és a természet manipulálását nem parancsokkal végzik, hanem kéréssel. De mindegy, én egyetlen druidát észleltem itt pár mérföldes közelben, az pedig nem valószínű, hogy ránktámadna;).
Tehát, Sovellis, lennél a tagja a Szabad Fejvadászok Szervezetének?
 
Sovellis Árnyékkal mikor a fogadó felé tartott meglátta a "szabad fejvadászok bázisát és úgy gondolta ide megéri benni.Látta a rúnakat és érezte itt biztonságban van.Mikor beért senkit sem látott és úgy gondolta megvárja a vezetöt.De magában gondolta hogy ki az.

//A biztonságban van nem úgy értettem hogy üldözik//
 
//S'almeyna, Jakhsjahlang, Xojertha/Szörnyirtás//
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.