Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Nagyobb tűzféreg
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A tűzférgek apró, főként a Rúvel hegy alsó szintjein megtalálható szörnyetegek. Feljebb ugyanis már mindet kiirtották közülük. Eredetileg össze akarták őket fogdosni, hogy állandó tűzgyújtó lényként szolgáljanak a barlangokban, de fogságban hamar elpusztultak a törékeny lények. Azóta azonban felfedezték egy új generációjukat, csakhogy ezeknek a több méter magas és széles bestiáknak nemhogy a foglyulejtése, de még a legyőzése is komoly gondot okoz.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
//Ahoi mindenkinek! Visszajöttem ))))))) ! A WCIII-at én is szeretem, a kedvenceim nekem is az árnyelfek, de nagyon szeretem a griffeket, meg a kimérák amúgy is túl vadak, azért írtam griffeket.//

S'almeyna felügyelete mellett nagyon gyorsan halad az építkezés. //Ja, és VAN fizetés, még nem-embereknek is ;) ; amúgy pedig lovagvár épül...//

Jakhsjahlang megígérte Seothnak az akció után, hogy azonnal nekiállnak a gnómos ügynek...Közben pedig Xojertha és Seoth segítségével egy Gargoyle-t rendelt a Bázis őrzésére, aki csak egy pár varázsszó elmondása után elevenedik meg.
 
//Jakhsjahlang, nem Jakhshajlang , de sosem jegyzi meg senki...//
 
Ja egyébként inkább legyen 50-50 %, így igazságos, az meg csak természetes hogy kettőnké a kunyhó- egészítette ki Petur előbbi gondolatát
 
// Nekem személy szerint az orkok a kedvenceim, de az árnyelfek vannak a második helyen.
Pontosabban valahogy ugy van, hog az orkokkal játszani szeretek (mert talán a legjobb nép) az árnyelfek meg minden más miatt tetszenek (történet, kinézet, nevek, szereplők, stb.) //
 
Nahát!- mondta Petur. A közös üzlet nagyon jó ötlet! Tudod, nem könnyű egyedül beszerezni a cuccokat, meg amint látod, egyedül most is meghaltam volna- mondta és örült, hogy végre van egy barátja. -A neve pedig Mountedsky- bökött a Kiméra felé.


\\A WarCraft III-ban egyébként nekem is a kevenceim az árnyelfek, ezért is választottam Kimérát Griff helyett\\
 
Gród boldogan nézte Peturt és a kimérát.Aztán visszatért a valóságba.
-Köszönöm,bár ez igazán nagy ár ilyen csekélységért hisz titokban követtelek és csak egy orkot öltem meg Te pedig mégis nagylelkü vagy.Én meg hülye mivel nem hivtam Talgarust.Hát igen nem szoktam még hozzá hogy van egy társam-mondta Gród és tudta hogy ilyen sebezhetöen meg is tudná ölni Petur,no meg a kiméra.De nem tette ezért Gród a barátjának fogadta el.
-Ne kezdjünk közös üzletbe?-kérdezte Gród-tudnék szerezni villámgyíktojást.Ellenne itt a kimérával.Egyébként van neve?-tudakolózott.
-meg aztán lehetne több dolgot szerezni a boltba és ketten használhatnánk az épületet.Persze te lennél a föbök és több lenne a részesedésed is.Meg lehet simogatni-bökött a kimérára-esetleg repülni vele?-reménykedett.

//most megyek de holnap 3-4 ora körül benézek addig irjatok választ)Ez tetszik)ÉS a Warcraft nagyon jo játék kedvenceim a sötételfek//
 
Tényleg jobban hangzik!
 
Már értem honnan ismered a Kimérákat:-) Egyébként szerintem is nagyon ász! És tényleg Illidan Stormrage!
 
// Mégsem lehetek koppintmány, nem igaz? Valami változtatás kellett a WC-hez képest. Meg az Ilidan az jobban hangzik. //
 
Petur, míg az ork Gróddal volt elfoglalva, botját az ég felé emelte, majd ezt mondta suttogva: F'rhast a boull!
Ezután botját leszúrta a földbe, mire a bot tetején levő kristály kék fénnyel lett tele, majd a fény nőtt,nőtt aztán Petur kinyújtotta kezét a fény felé majd visszahúzta, majd megint kinyújtotta, de ezúttal az ork irányába mire az rögtön megfagyott. Erre ismét a Kimérán volt a sor, most a másik fejéből okádotta az "áldást" ami ezúttal tűz volt, mire az ork ugyanolyan csini kis tócsaként végezte, mint a másik, azzal a kivétellel hogy ez kék színű volt míg a másik zöld. Petur most odasietett Gródhoz. -Megmentetted az életem! -mondta Petur meglepetten Gródnak. Az egyetlen amit adhatok az ez a másik bot- mondta és a köpenye alól egy kb. 35 centis botot vett elő a végében kék kristállyal. Kimérapikkely-mutatott a kék kristályra- A botot magam készítettem, nagy előnye, hogy bárhol, bármilyen helyzetben vagy, csak annyit kell mondanod hogy Hipha, és máris ott lesz a kezedben- mondta majd a Kiméra felé fordult- Te is ügyes voltál, ezért majd legközelebb, ha jövök, elviszlek sétálni. Akarom mondani repülni- mondta a kétfejű lénynek.
 
//bocs kicsit tolakodó lett mert a fojtatjuk a történetet lemaradt egy ?jel.//
 
//jaja meg Malfurion.De hát ezért van.Nagyon ász játék)Illidan Stormage.asszem igy hivják.SuperSonic fojtatjuk a történet.10 perc és jövök megnézem megirtad e)//
 
Hm, WarCraft III, ha nem tévedek, de lehet,hogy igen, mer ott az Illidan két l-lel van írva!
 
Egy titokzatos Árnyelf lép a piactérre kiszögelt, "Szörnyirtás" feliratú pergamenhez és a következőt írja rá:
Ilidan
 
//Nah nemtom emlékesztek e erre a hozzászólásra de itt azt iirja Pwent hogy a szörnyvadászat kiindulópontja a Nyúvadt Fekete Sárkány.Nemtudom jol értelmezem-e akkor itt csak jelentkezni kell??.Szerintem inkább itt menjen a szörnyirtás mert akkor mindenki odamegy és senki nem fog irni ebbe a forumba.Mintahogy Pwent mondta 1sö hozzászolásában.A Fekete Sárkányba meg ki lehetne rakni táblát hogy ot is tujjanak jelentkezni nem?

M//
 
Gród látta ahogy az ork szép kis tócsa lett.
-Hisz ez egy kiméra!!Őrült vagy ember!-cimezte Peturnak.Annyira el volt foglalva hogy észre sem vette amint egy ork felé hajitja a lándzsáját.Elugrott de a lándzsa megpattant a sziklán és megütötte a vallát.Zsibbadságot kezdett érezni pedig nem is a hegyes végével találta el a fegyver.Gród megpróbálta megmozditani a kezét de nem sikerült.
-Ajaj moszt nem tudok cak egyik keszemmel varászolni-mondta az izgalomtól pöszén.Ez mindig kijött rajta ha izgult.
-Akkor moszt nem tudok nagy varászlatokat cinálni-közölte Peturral.
A kimérára vigyázva egy tüzgolyót lött az orkra de mivel ez is lassabban ment az ork elugrott é rárontott Gródra.Gród suttogott valamit majd ép kezével elövette Kharón Karmát és a sebesült kezébe adta majd felemelte a rossz kezét az éppel hogy blokkolja az ork csapását.Ezután jó kezével hozzáért az orkhoz és még egy szót szólt:A befejezö varázslatot.Ekkor a Keze ami az orkon volt veszettül kezdte rázni a szörnyet mint a 220.Az ork sisteregve eldőlt.
-Esz mindig bejön.Már cak egy van hátra-lihegte és egy varázslövedéket lött a harmadik ork felé.
-Petur eszt neked kéne ssegiteni elintészni mert elfáradtam,ninc gyógyitalom ész a botom isz otthonhagytam.-szólt át társának.
Szerencsére az ork Gródra figyelt és arra hogy elkerülje a varázslövedéket.Nem látta mit csinál Petur.
-A flanc egye meg mál valaki megint lenyulta a pénsztárcámat!Eszen a héten esz a halmadik.-bosszankodott Gród...
 
Rovian,Sovellis, Árnyék és Jakhshajlang eggyüt mentek a fogadóba.Utközben figyelték az embereket hogy új tagokat szerezzenek.Nemsokára a kocsmához értek egy embert se szereztek de azért bementek.
 
Álton a piactérre ment és felírta magát a szörnyirtásra.
Álton/SZÖRNYÍRTÁS
Ezután körülnézett a városban, majd visszament a fogadóba .
 
//Bocs én írtam az előző hozzászolást csak véletlen a tesom(Pwent )nevén voltam bejelentkezve.
Sorry Zuluhed//
 
Mindanyian a vezér szobájába futottak, csakhogy zárva volt.Rovian előkapta jégtőrét és a zárba vágta, ezután belerugott a megfagyott részbe és az széttört.Ezután már tcsak be kellet nyítni.A klánvezér rémülten látta meg ellenfelét és érezte ezt a csatát nem nyerheti meg, ezért egy könyvespolchoz futott, és egy kötetet meghuzva felnyílt az.Sovellis Gyors tempoban, mielött elmenekült volna, lelötte az ellenfelét.Ezután gyorsan összegyüjtötték a fejeket, és a csatornába Árnyékkal távoztak.Elvitték a fejeket a boltoshoz és az kifizette őket.Visszamentek a bázisra és szétosztották a pénzt.
 
Seoth a mondat végére már törte is föl a tekercs pecsétjét.Hangja a mágia zaján csengett: a feléjük rontó kolosszust pedig körbevették a sárgásan világító rácsok.
-Futás, ez nem fog sokáig tartani!-szólt, majd még 1 utolsó varázslatot idézett meg: a halottak vérét felhasználva megerősítette a kis csapatot: fürgülés, óriáserő, éjlátás- ezek voltak azok az igék, melyeket a szentségtelen varázsige a holtak véréből kinyert...
 
Petur éles kiáltást hallott: vigyázz! Majd az aztán következő villanás-varázslat megvilágított 3 orkot. Petur botjával az egyik felé mutatott s elkiáltotta magát: Exorcism! Erre az ork a szeme felé kapott, úgy tűnik megvakult. Most az egyik sarokban megmozdult valami. Egy Kiméra volt az. Egyik fejéből savat köpött a vak orkra, aki így kis patakként végezte a barlang padlóján...
 
A 3 fejvadász és az elf majdnem az összes tolvajt megölte amikor hirtelen egy nagy alak körvonala rajzolodott ki.A maradék ellenfél a csatornába menekült ahol Árnyék kapta el őket.Jakhshajlang azzonnal gondólta hogy a gólem az.
-A rácsokat, most!-kiáltott az elfnek.
 
Sovellis előkapta varázslatos nyílpusáját és egy lővéssel úgy fejbetalálta az eggyik legerősseb tolvajt hogy az azonnal kifeküdt.Rovian botját kapta elő és azzal törte be az eggyik támadója fejét . Jakhshajlang álcázó tőrével lopózni kezdett és elvágta egy őr nyakát.Árnyék eközben a menekülőkre vetette rá magát az életüket véve.
 
Amint berontottak a fejvadászok, az elf mágikus némítást varázsolt a helységbe: jobb elkerülni a halálsikolyokat.Egy őr rárontott a varázslóra, vesztére: a következő pillanatban egy mágikus lándzsa fúrta keresztül a mellkasát, majd el is tűnt.A férfi holtan rogyott össze, de a földön nem koppant.A csendes halál órája köszöntött be ide...
 
Elindultak majd nemsokára a bár ajtajánál voltak.Sovellis felcsatolta árnyékra a nyakörvét majd a csatornarendszerbe küldte.A három fejvadász elörre ment majd hátulról elvágták a két őr nyakát.
-2-szer 50 arany, ha ha-szolt Sovellis.
Bementek majd hamar a pince ajtóhoz értek.Jakhshajlang így szólt:
-Ez lesz az.
Azzal berúgta az ajtót és, elkezdődött a vérrontás.
 
A varázsló majd kiköpte a belét, de összeszedte magát azt így szólt:
-Ahaa...
 
Alton most érkezett a városba.A kapuőrök símán átengedték a törpét a kapun.A városban mindenki megcsodálta, mivel fegyvere egy puska volt ami nagyon ritka volt,emellet volt egy baltája de ez már átlagossab. Megkérdezte hol afogadó majd betért oda.
 
A fejvadászok amint megpillantják az elfet elindulnak felé. Jakhshajlang így szól:
-Na végre csak hogy ítt vagy mehetünk?
 
Seoth is szemlélte az eseményeket, de az égre nézett, és így szólt:
-Ó, hogy az a... a fejvadászok!!!-gyorsan odébb húzódott attól akit követett, majd dimenziókaput idézett.Sietett ahogy csak tudod, futott a fejvadász bázis elé.Majd kiköpte a belét mire odaért..
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.