Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Varkaudar remete
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ragyás fejük tetején vékony, hegyes fülek és rövid, hajlott agyarak meredeznek, bőrük ráncos és egyszínű sötét, alatta vaskos izomkötegek húzódnak. Nem igazán szeretik a fegyvereket, inkább karjaik erejében bíznak. Állandóan vándorolnak, sokszor céltalanul, de legtöbbször a letűnt bo'adhun birodalom erdőiben akadhatsz össze velük." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
Az óriás megilletődve állt ott.Nem tudta ,hogy mit tegyen.Soha nem bántott senkit aki nem érdemelte meg és senkit aki a csapatba tartozott.De hisz nem tehette meg!Soha nem volt éles eszű ,de most tényleg nem tudta mit tegyen.A pörgő események teljesen összezavarták. Megállt nem mozdult ,csak azon gondolkozott ,hogy mit tegyen.Többen is belerúgtak ,de a legerősebb rúgások is lepattantak róla. Jó húsz percig állt így mire rá jött ,hogy mit kell tennie.
-E..elmegyek..elme....gyek a fogadóban!-dörmögte alig hallhatóan. Még felrakott pár követ és elindult ,hogy felkeresse ezt a bizonyos Vándort...

A manó tömött zsebekkel sétált ki a tömegből.
-Huhh most már törleszteni tudom az adósságom!-ezzel otthagyta a tárcájukat kereső embereket és elindult a fogadóba....
 
//ma már nem leszek,holnap is valöszinüleg délután és akkor Supersonic és vele Petur folytatjuk)//
 
//és kétszáz)//
 
Gród követte Peturt és épp fültanuja volt a varázsszónak de megjegyezni nem tudta.
-Memory raisch-suttogta,mire az elmult öt perc eseményei mind ott voltak a fejében megkereste a varázszót megjegyezte majd elmondta a sziklánál.
De nem tortént semmi!Átnézte az emlékeket még egyszer.
-Hát persze a kocogtatás-feddte magát.Most már sikerült bejutnia.De valamit észrevett.Ennek a barlangnak nem csak egy nyílása volt!A hegytetőn ahol kezdödött a barlang biztos volt egy másik járat.
És Gród orknyomokat vett észre.Petur után sietett.Elvégre varázsló.Meggyorsitotta lépteit és meglátta Peturt meg 3 orkot akik őrá lestek.Még biztos nem vették észre a kimérát.De erröl Gród nem tudott.
-Petur vigyázz-kiáltotta ezzel együtt ellött egy villanás varázslatot..
 
Sovellis, Árnyék, Jakhsjahlang és Rovian a fejvadász bázis elött álltak az elfre várva.
-Én mondtam hogy nem kéne magunkal hozni.-szolt Sovellis.
-El fog jönni érzem.-csattant a válasz a mestertől.
-Várjunk még 10 percet, ha nem jön nélküle megyünk!
 
Petur ment beljebb és beljebb az erdőben, míg egyszer csak egy kőtömb állta útját. Elővette botját, a kőfalnak ütötte majd így szólt: 'Eh Nou,men etha'dun's!
Majd lángfelhő vette körül, és egész egyszerűen átsétált a kőfalon, s ezen a helyen most egy ideig minden varázslat megszűnt. A főtéren pedig újabb tábla: Petur kunyhója Árak:
Kiméra-karom: 4 arany (minden fegyvert fölerősít)
Kiméra-könny: 12\üveg(minden sebet begyógyít)
Kiméra-pikkely: 5 arany (minden páncélt felerősít)
 
-Mit képzelsz magadról! Dörgött rá Vándor a modortalan munkásra.
-Nagy szerencséd hogy ő ilyen békés természetű, velem ellenben! Te meg miért hagyod magad? Csak rá kellene lehelned, és métereket repülne a szerencsétlen. Erre nagy röhögés harsant fel. De Vándor villanó pillantása elég volt ahoz, hogy abbamaradjon úgy ahogy elkezdődött. Különös érzés kerítette hatalmába a barbárt, s így szolt a félóriáshoz: -Ha végeztél a munkával keress meg a fogadóban, a nevem Vándor. Meghívlak egy italra. Azzal faképnél hagyta a még mindíg némán álldogáló félóriást.
 
Az óriás hatalmas keze alatt már ropogott a kő amit be akart illeszteni ,de valahogy ez most sehogy sem ment neki.Hátsó lábávál kitámasztott és úgy próbálta betolni a helyére.A kő már repedezett a nyomás alatt ,amikor idegen lépett elő és kivett egy kis akadályt ami meggátolta az óriást.Így a kő simán becsúszott a helyére.Gokk megremegett.Még soha senki nem segített neki senki így hát nem, is tudta ,hogy mit kéne mondania.
-Höbb ,ha...köhhhre......-próbálkozott az óriás ,mire az egyik munkás odaszólt:
-Talán köszönöm te túlméretezett barom!-az óriás lehajtotta a fejét.......
 
Vándor unottan sétálgatott a városban, amikor munkazajra lett figyelmes. Némá! Építkezés. Már majdnem elfordult, amikor a munkások közül kiemelkedett valami. Azaz nem valami, hanem valaki. Egy félóriás! Hogy került ez ide?! Amit eddig csak a barbár törzsek hiedelem világából ismert, az most életre kelt. De nem találta veszélyesnek a teremtményt, ahogy azt élméjébe vésték. Sőt, inkább magányosnak tűnt! Munkások vették körül, de mégis magányosnak tűnt! Hogy miért, még ő maga sem tudta mégis elindult a félóriás felé. Épp egy óriási kőtömböt próbált a helyére rakni, amikor odaért hozzá. Erejében bízva akarta beilleszteni, ám valami akadályozta ebben. Egy ottfelejtett szerszám volt a bűnös! -Próbáld meg így. Szólt Vándor, majd eltávolította az akadályt.
 
Gród a városban hallotta Petur megmentését.
-Itt valami nekem nem tetszik-suttogja.
Elvégre minek megy egy ember egyedül egy veszélyes erdöbe ha nincs rá felkészülve.Valaminek lennie kell ott.
-Talán egy sárkány mormogja reménykedve.Szivesen látott volna sárkányt mert azt kedvelte ám.
-Remélem fekete-reménykedik.
-Al ebhim fokus-mormogja,ezzel egy fürkészvarázst bocsájt Peturra.
-hihetetlen már megint az erdöben van,akkor ott tényleg lennie kell valaminek.
Gród Petur után sietett.Mikor az erdö közelébe ért mágikus kisugárzást észlelt.Egy mágus??
Nem nem ez inkább valami tárgy.Körülnézett.Sehol senki.Akkor inkább egy karperec vagy gyürü ami láthatalanság varázzsal van megbüvölve.Lehet hogy az elf??
Gród ráhangolódott a rezdülésekre és követni kezdi...
 
Seoth, aki az erdőben aludt, mert elfelejtett hazamenni, neszre lett figyelmes.Amikor látta hogy Petur siet át az erdőn, újra elfordította gyűrüjét és láthatatlan lett.Észrevétlenül követte a mágust.
 
Petur másnap csak dél környékén jött ki fakunyhójából. Átmagolta a Vereserdő szörnyetegei című encyklopédiát is. "Jaj szegénykém, tegnap elfelejtettem neki enni vinni. Aj-aj, nem lesz túl boldog! Talán még a bénító varázst is alkalmaznom kéne! Pedig még csak most bújt ki a tojásból! Aj-aj" mormogja halkan, majd eltűnik Vereserdő sötétjében.
 
Gród miután kilépett a fogadóból szétnézett az utcán meglátott egy építkezést,ahol egy hatalmas humanoid munkálkodott.Óriás?gondolta magában a varázsló.
-Nem az nem lehet ő-suttogja.
-és vajon mi épül itt??-mereng.
Katedrális,templom?mi lehet ez?
 
//Visszajöttem!//
//A veszekedést légyszi majd privátba beszéljtek meg.KÖSZ//

A manó kilép a fogadóból.Sétálgat az utcákon figyeli az embereket.Tekintete körbe körbe vándorol kiváncsian nézegeti a tömegeket.
-Huhh szinte minden pénzem elfogyott és tartozom is......frissíteni kéne a tárcámat!
Azzal elvegyült a tömegben.......

Az Gokk a vállára kapta a hatalmas kőtömböt és feltette a rakás tetejére.Semmi kétség.Messze ő volt a legerősebb az egész építőbrigádban.Ereje több mint tíz emberével vetekedett.Nem csoda.Hisz ő fél óriás volt.Kitaszított.Se az óriások se az emberek nem fogadták be őt ,de itt megtalálta a helyét.Tudta ,hogy itt sem szeretik ,de megbecsülték a hatalmas munkát amit végzett és ,bár pénzt nem adtak neki soha legalább a napi eledele mindig megvolt.A majd két és fél méter magas teremtmény soha nem bántott senkit a brigádban és még a leg alantasabb munkákat is elvégezte.
Gokk óriási izmai megfeszültek és kopasz fejéről izzadságcseppek csordultak le a hoszzú szakálára.Megragadta a kötelet és megrántotta és az emelő másik oldalán lévő kőtömb felemelkedett a földről.........A vár építése jól haladt.Az elf elégedett lehet.
 
//Te mond, miért elégedetlenkedsz folyton???Eléggé irritáló hogy mindenbe beleszólsz, tudod? ):-(//
 
//jó nem siettetem akor ma történt meg az amit lent leírtam.Talgarus összebarátkozhat Árnyékkal??//

Gród elmegy egy fogadó ba és kipiheni fáradalmait.De végre van egy famulusa!
 
//Szerintem drágítani kéne az árakat mert 12 egy varázstőrét?Meg az sem tetszik hogy nem is varázsló csak elmondja a szöveget és megtörténik.És hogy az osonó karakter aki semmit nem tesz megkapja a boltos legféltettebb fegyverei eggyikét.Amúgy Misihu amíg elmész le lehetne bonyolítani a harcot.//
 
Öregem!!! Most néztem be először a Fogadó a nyúvadt Feketesárkányhoz című topicba (Lord Raptor tanácsára) és ott aztán folyik az élet! Lord Raptornak pedig üzenem hogy eddig semmit se tudtam a klánjáról de én is StarCraft rajongó vagyok, és szívesen belépnék a klánjába!
 
Az én karimnak az előélete majd szép lassan ki fog derülni (addig meg hadd furdaljon a kíváncsiság;-))
 
Én Xojerthát inkább átengedem CodyTrue-nak mer' nem akarok semmit se elcseszerinteni;-)
 
A másik kalandor is odasiet Peturhoz s jelzi hogy neki az aranygyűrű kell. Alighogy kimondta a gyűrű máris ott csillog a kezén.
 
//Megjöttem, válalom a szerepet.//
 
//kérlek a nappalal várjunk még 1 kis idejig: ez a mai éjjel hosszú ))//
 
//bocs ha siettetem az eseményeket de holnap nemtudok jönni asszem//

Gród miután felébredt erösen szédelgett.Aztán rádöbbent mit tett.Egy sáját famulust szerzett!!
Egy hatalmas oroszlánt a kapun lévö mását.
-Gyere Talgarus!-szólitja.
A kapu megremeg majd az oroszlán kiugrik belőle.Huhh még jó hogy vastagra csináltam a kaput gondolja Gród.Mert a kapuban nincs az oroszlán csak a helye.
Az oroszlán odadörgölőzik gazdájához.Fekete selymes bundája van,aranyszinü orra rubin szinü szeme,pontos mása a kapun lévönek.Máris látszik mély kapcsolatuk pedig csak most találkoztak elöször.
-Biztos vagyok benne hogy jó társak leszünk-mondja Gród
-És remélem megtalálod a közös hangot Árnyékkal is....
 
//Hehe.Ki várja a szörnyírtást??én igen//

Gród egy nappal korábban benézett az ácshoz.
-egész nap eze munkálkodtam de elkészült perse többe fog kerülni-csillan mohón a szeme.
-Mit szólnál 150 aranyhoz?-mondja Gród
-Jó lesz-még a fogadós sem számitott ennyire.
Rendben-mondja Gród és lerakja az asztalra a 150 aranyat,azzal távozik.(na meg a síppal ugye)

Kimegy a kapu elé és erősen koncentrál.Minden erejére szüksége lesz.És elkezdi
Rengetek varázsszót mormog el mire dimenziókapu nyilik,ekkkor megfujja a sípot.Egy ideig csend majd egy ordítás hallatszik.A kapuból egy kecses oroszlánszellem alak lebeg elö és száll bele a kapu oroszlánjába.(Ezt már lentebb leirtam hogyan keletkezett)Gród elégedett épp beakarja zárni az ajtót amikor egy drider fél teste jön át a nyíláson.
-Fenébe-lihegi kimerülten Gród
Egy taszítást varázsol a driderre majd elharsogja a kapuzáró szavait kivéve az utolsót.Mert ekkor már megint jön a drider.Gród koncentrál elmond még egy taszítást és utána a kaput bezáró varázst.Még látja ahogy a kapu leszeli a drider 2 lábát majd kimerülten összerogy.
-De legalábbamit elterveztem megvan-lihegi és ssötétségbe süllyed...
 
//Bekaphatod a tudod mit.//
 
//Legyen. Irányíthatod S'almeynát.//
//Egyébként úgy osztottam el, hogy fejvadász irányítsa a fejvadászt, mágiatudó a mágiatudót, paplovag pedig nincs rajtam kívül. De végülis ő is harcos.//
//Vagy féltékeny vagy S'almeynára?//
//Na mindegy. Pá, indulok!//
 
//És még az elfjeidet neveztem testvérnek.//
 
//De csak majdnem, mivel S'almeyna lecsapta a kezéről ;)))))//
//Egyébként meg 5 napos kirándulásra megyek, sorry ((; az irányítja a karijaimat, aki akarja...amíg nem küldi őket a halálba )), de S'almeyna végig az építkezésen lesz; Jakhsjahlangot ajánlanám Zuluhed1-nek, ha megérkezett, Xojerthát pedig CodyTrue-nak vagy Supersonicnak...adios amigos!//
 
//Én má rég elvesztettem a fonalat. Kéne egy elemzés Mullenről, Supersonicról meg Codytrue-ról. Én is elemeznék egy kicsit:
?-az én elfem. (Egyesek Elfinek hívják) Az oldalán levő kardot misihu fejvadászától kapta. Lásd: Fogadó háromszázakárhányadik hozzászólás. Általában sötét ruhákban jár és éjszakánként néha mások álmát meg szokta zavarni a kiáltozásaival. Emiatt egyszer egy pofont is kapott (ugye Raptor? ;-) Lásd: ugyancsak Fogadó. Szereti a pizzát és majdnem sikerült összejönnie egy Sheran-papnővel.//
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.