Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A sötét királynő árnyéka
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
Raymond E. Feist A sötét királynő árnyéka című könyvének borítóképe.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | ...
Nézet:
A góliát kegyetlen mosollyal fordult bátor ellenfele felé: az egyik torony tetejű háznak letépte a tornyát és bunkóként alkalmazta: Ilidan felé csapott a toronnyal, így az árnyelfnek gyorsan kellett cselekednie...

---------------------------
Az ongóliant nem törődött sokat a bátor kis mokány fickóval: módszeresen tovább bontotta a falat...
 
- Maradjatok a kapunál, mi megyünk a 3. felé, a városba! - kiáltotta Ilidan, azzal már le is pattant a falról és emberfeletti gyorsasággal a monstrum után iramodott.
- Csak a magad nevében beszélj tünde - szólt Muradin - én maradok, és adok ennek a szemétnek, majdnem kinyirt az előbb - mutatott a falat ostromló ón-óriásra.
Muradin üvöltve vetette rá magát a kolosszusra, ám ez lehet, hogy elhamarkodott döntés volt, mivel a szörny egy mozdulattal lerázta magáról, igy a kis törpének most az életéért kell futnia, nehogy a szörny letiporja.
Eközben Ilidan utolérte a 3. góliátot, de egyedül nem tud mit kezdeni vele, igy csak megpróbálja olyan helyre terelni, ahol kevsebb kárt tehet.
 
-Gyá he,ezek akkorák mint az uránérccel teleszórt mzön tartott tehenek-hebegte Gród.
Tüzgolyót lött próbaként a szörnyre de az keze egy legyintésével szétoszlatta.És Gród felé fordult.Kár hogy nem fel.
-Ajaj-mondta Gród-Gyere Talgarus.
Az oroszlán ott termett Gródnál aki szeretetel simogatta meg a fejét..
 
A három monstrum rohama félelmet ébresztett még a legbátrakban is: a középső szörnyeteg térdével beszaggatta a kaput, és rohant egyenesen tovább a város központja felé.Az egyik gigász a fal bal oldalára vetette haragját: csapása szétzúzta az ott tanyázó kalandorok alatt a talajt.A harmadik mintha félt volna: lassan közelített, végigmérte ellenfeleit.De most valami furcsa dolog történt: illúzió vetődött a szörnyre, mely most azt látta hogy társa pofon veri gyávaságáért.Az értelmesebbek észrevették hogy ez csupán káprázat, de a primitív kolosszus rámordult társára és zavarában nem tudta mit tegyen...
 
S'almeyna és a lovagjai az Aréna mellé érve szólítják Lyationt és az Őrzőket; pár pillanattal később megérkezik Xojertha is Zuluheddel (csak hogy együtt menjenek), és felsorakoznak a többi kalandozó mellett.
 
Gród is megérkezik.
-Végre láthatok ongóliantot-lelkendezik.Látva a többiek arcát lecsendesedik.
-Vagy ez....ööö..nem ..ööö..valami nagy..ööö..öröm??-kérdi félénken.

//Szerintem itt jáccuk le mindenki vagy legalábbis sokan erre szavazott.
Gród:Egy különc félbolond izgalmában selypitö most vizsgázoott varázslómestermester fél éve.//
 
- Felesleges a kaput tartani, rohanjunk ki rájuk! - üvölti a kristályhegyi törpe
- Hova gondolsz, ami lehet maradjunk fedezékben és innen védjük a várost! - ordítja vissza barátjának Ilidan.
Azzal mindketten feliramodnak a falakra, a törpe előveszi puskáját és készenlétbe helyezi, míg az elf a két holdpengét készíti elő.
Mindenki feszülten várja a monstrumokat.
 
A kalandozók csapata nyugtalankodik, ám valahogy csak-csak elrendezik soraikat.Két figura érkezik még meg: Koga a falon elfoglalja a helyét, tornagyakorlatokba kezd, hogy beélesítse magát a küzdelemre.Az eső egyre inkább szakad, néhány villámlás megvilágítja a hegyeket.Árnyak közelednek.Dharon is megérkezik, és szembetűnik neki a gyönyörű gilf leányzó.Gondolatait gyorsan más irányba tereli, mert most harc következik.Bekészít néhány támadó varázslatot és vár.Várnak.Nyugtalanító a csend, az eső dübörög egyedül.De az eső nem szokott dübörögni!-szól a gondolat, és máris a látóhatárba ér a 3 gigantikus szörnyeteg.Megállnak a város elött.Rohamra készülnek.Megiramodnak a monumentális testek, és elkezdődik a csata..
 
Ilidan, és mögötte Muradin loholva érkeznek az északi kapuhoz.
- Elnézéseteket kérjük, volt egy kis dolgunk. A részletekbe ne menjünk bele.
 
//és természetesen Zuluhed is a csapattal van ;-))
bocsesz, most mennem kell, ha tuttok várjatok 20:15-ig, akkor újra leszek, köffi!//
 
Megérkezett Lord Raptor, és két barátja is. A törp szokásos fegyverét tisztítja, és új vértjében van. Az ogár éppen most oldotta le hátáról kétkezes csatabárdját, a gilf pedig épp számszeriját ajzja föl, és az apró nyílhegyeket egyenként keni be valami sárgás masszával.
Az eső egyre inkább zuhog, nyugtalanító hangok a távolból.
 
Az északi szél feltámad, a hegyekből dögbűz és veszély érzete árad: az emberek ösztönösen is bezárkóznak.Figyelmeztették őket hogy bújanak el, de valami más is volt.Vagy legalábbis úgy érezték...az állatok nyugtalanul vísítottak, a sötét égen a felhők is lassan gyülekeztek.Aztán eleredt az eső...cseppenként, majd pára töltötte be a létsík amúgy is füledt levegőjét.A szél méginkább feltámadt, majd kisülés két felhő közt megvilágította a várost: senki nem volt az utcákon.csak az északi kapu falánál gyülekeztek egyre többen: azok akik nem féltek magukat feláldozni, most eljöttek ide...
 
//Én ugy gondolom a szellemlény Talgarus Gród famulusa volt.Ha nem akkor bocs ne vegyétek figyelembe.//

Gród megsimogatta Talgarus fejét.
-Ügyes vagy jól elintézted öket.Árnyékkal remélem összebarátkoztatok-mondta.
-És te Petur?-kérdezte jössza Vereserdőbe??
 
Valahol egy sötét teremben, asztal körül ül néhány férfi és nő.Tanácskoznak.
-Újabb akció fulladt kudarcba-rideg hang szólt az egyik székből, arc nem látszott: a söétség rettenetes leple takarta a tanácstagok kilétét.
-Igen, azok a fránya fejvadászok-szól egy másik hang-ha ez így megy tovább, a tervünk kudarcba fog fulladni!
-Szerencsére azok akik hűek hozzánk, még nem buktak el.-egy nő szólt.Előre hajolt miközben ezt mondta, de csak ősz haja lógott ki a megvilágított asztal lapra.
-Nem mind-ez a hang mindközött volt a legfurcsább:valahogy nem volt emberi.-de ha ezek így folytatják, nekünk végünk.
-Igen, múltkor Gafarr is hogy járt...-ez a hang egy idős úré lehetett, valahol a sarok mellett ülhetett.
-Kell egy elterelő terv-szólt ismét az embertelen hang.A tulajdonosa előrehajolt, kezeit össszekulcsolta.Arcát maszk fedte, mely aligha ment volna rá egy humanoid koponyára-és már tudom is mi legyen az...
 
Jakhsjahlang emberfeletti gyorsasággal suhan az árnyékokban, amikor egy savfelhő kerül az útjába. Előbújik, majd észreveszi a menekülő férfiakat. Mentális üzenetet küld a többieknek, majd ismét beleolvad az árnyékokba.
Az egyik bankrablónak hirtelen kidüllednek a szemei, ahogy a semmiből egy ököl vágódik a hasába, és megjelenik Rovian. A többi bankrabló rátámad, amikor az egyik hirtelen összerogy; Jakhsjahlang elvágta az inait. A maradék el akar futni, amikor megjelenik Sovellis, és lendületből markolatig döfi a tőrét az egyik szívébe. A bankrablók előtt már csak egy út maradt és erre szaladnak. Épp be akarnak fordulni a sarkon, és már csodálkoznak azon, hogy a fejvadászok nem követik őket, amikor eléjük toppan Árnyék és a szellemlény...
 
Az új este bebizonyít valamit...az alvilág felszámolása nehéz feladat.
Sikoly hallatszik, majd csörömpölés.A Fairlight bank -melyet nemrég nyitott néhány ghallai bevándorló- ajtaja kivágódott: néhány férfi fut ki rajta.Az őrző titánkolosszus rohan utánnuk, és a sötétben pillanatok alatt beéri őket.Az egyikük azomban az övéről lecsatol valamit, majd hozzávágja a gigantikus teremtményhez.Füst és por kavarog, a kolosszus pedig szétrozsdásodva hullik a földre.Erős savas felhő száll felfelé a tetemtől.A férfiak eltűnnek a sikátorban...
 
Jakhsjahlang elgondolkodik azon, hogy 150 arany elég lesz-e, de végül úgy gondolja, hogy csak egy pár tanítóórát kér Gród. Jakhsjahlang eltűnik az árnyékokban, hogy felkeresse társait.

Xojertha közben a városban mászkál, amikor úgy gondolja, hogy most jól esne neki egy korsó Raptor-féle sör...
 
-Az állat a famulusom és csak bevetéskor hivnám elö.Szivesen segitek nektek és tudtok olcsobban fegyverekhez jutni.Szeretnék én is belépni hozzátok és megtanulni a lopás ellen védekezni mivel már 3szor lopták el a pénztárcámat.150 arany megfelelö lenne?-kérdezte Gród-Tessék itt az amulett ha hivni akarsz.-még morgott valamit de az alak nem hallotta.
-Tessék?-kérdezte.
-Semmi csak ha keresnél Petur kunyhojában leszek-mondta mosolyogva.
Az alak felkapta az amulettet de el is hajitotta mert felholyagosodott a keze.
-Attól még hogy nem látszik rajta 5percig a tuzben volt-hahotázott-érzéketlenséget mondtam rád az amulett mágiájából.Azért nem érezted az égést.Tényleg ösi mágiával müködik.-tette hozzá.
-Helth mox-mondta mire az alak keze meggyógyult-rmélem nem haragszol csak nincs igazán alkalmam viccelni.Meg kis bemutató vlt,hátha kedvet kapsz hozzám-mosolygott Gród.
-Most lejár az öt perc ugyhogy megszakad a kapcsolat.Keress meg Petur kunyhojában vagy egy ora mulva hivj a az amulettel.Mégegyszer bocs-ezzel eltünt
****************************************
Gród épp boltban volt mikor Petur megérkezett.
-Nem lenne kedved árukat szerezni a Vereserdöben?Például tüzszalamandra nyelvet és villámgyiktojást?-kérdezte Gród.
Petur gondolkozott...

//kérem Supersonic ird meg a válaszod ahogy gondolod de szerintem jo lenne elmenni kicsit körülnézni a Vereserdöbe.,bocs hogy átvettem egy kicsit az irányitást a te és misihu karaktereinél.Értelek misihu.Ahogy gondolod.//
 
//Ja, a mágikus baráttal a kimérára vagy az oroszlánszerű lényre gondoltál? Csak most esik le...eddig azt hittem, valamit félregépeltél//

-Amennyiben nem mágikusan teremtett lény, jöhet. De ha az, akkor el fog pusztulni az antimágikus mezőben...a segítségét természetesen szívesen elfogadjuk.(Még egy pár egzotikus lény, és a fejvadászbázisból állatkert lesz...X))))
 
Az utcák szinte teljesen kiürültek. Egy-egy bogár zümmögése hallatszott csak.A jó nép vagy aludt vagy a fekete sárkányban lebzselt.A fények is mind kialudtak már csak a fogadó kicsiny ablakain szűrödtek át a lámpa apró sugarai.Bentről bárdzene és hangos zsivaj hallatszott.....

//most volt kedvem egy leíráshoz//
 
A törpe végigbaktatott az utcán és megállt egy ház elött:
-Talán itt lesz valami izgalmasabb!-gondolta magában és azzal belépett a fogadóba.....
 
-Persze, kerülj beljebb...különös, hogy ebben az antimágikus mezőben működik ez a varázstárgy...vagy ősrégi, vagy árnyékmágiával működik. Mindegy...lényegtelen. Figyelj, nem akarlak megsérteni, de a fejvadászoknak hagyományaik vannak, amik tiltják a mágiakeveredést. Egy kis pénzért szívesen segítünk...na meg jössz nekünk egy szívességért...tudod, például egy teleportkapu, ha elszólít a kötelességünk, vagy ilyesmi. Tehát, mit is kérsz pontosan, és mennyit ajánlasz föl cserébe?

//Bocs a kellemetlenkedésért, de a fejvadász az fejvadász, nem pedig jótékonysági szervezet; nem akarok kiesni a szerepből ;)))//
 
Gród érzi hogy hívják.Belekapcsolódik a rezgésekbe majd meglát egy arcot.Az alakmegijed
-nem mondtad hogy meg is fogsz jelenni-mondta,bár valóban furcsa látvány volt Gród feje a kandallóban.(kicsit herripotteres de nembaj)
-Szóval beléphetek?-reménykedett Gród-de kérlek siessünk mert hamar lejár az 5 perc-szólt gyorsan...
 
\\Nekem is kellett egy kicsit ferdítenem, nem igaz;-)\\
 
Petur megnézte gyűrűjét, majd valami fura érzés kerítette hatalmába. Akaratlanul is hátranézett. A barlang faláról egy gyémánt óriáspók leste, támadásra készülten. Ám Petur előbb cselekedett -Mountedsky!- Kiáltotta majd maga is varászba fogott. A Kiméra a levegőben cikázott, elterelve a figyelmet a gazdájáról, aki épp ekkor készített elő egy tűzlabdavarázst, amit a következő pillanatban már ki is lőtt a pókra, aki így szilánkokra szakadt. Petur nevetett miközben rájött mi volt a fura érzés oka: felidézte magában Gród szavait: "...ha viseled akkor mindig tudod ha valaki mágikusan vagy nem mágikusan figyel..." -Működik a gyűrűd Gród, köszönöm! -mondta a nagy szilánktömeget nézve. Fölvette a legnagyobb szilánkot, ami valószínűleg a pók potroha lehetett azelőtt, majd búcsútintett "házikedvencének" és elindult a kunyhója felé, ahol kb. negyed óra múlva kellett találkozniuk Gróddal.
 
A Bázis kandallója előtt feltűnik Jakhsjahlang, és letelepszik a tűz előtt, majd hívja a varázslót.
 
//Nicsak, nicsak...ez is WCIII, nem? Csak ott a kiméra nem tud tüzet köpni...//

Rovian és Sovellis betérnek a kocsmába, mivel ott van Jakhsjahlang.
 
Sovellis és Árnyék ép vissza mentek a bázisra amikor meglátták a levelet.Ez állt rajta:
-A fejvadász bázis vezetőjének.
-Visszamegyek a fogadóba és megkeresem Jakhsjahlangot-gondolta.
Azzal elindult hogy odaadja az üzenetet.
 
-Rendben barátom-mondta Gród-ám én is adok neked valamit-tette hozzá vigyorogva.
-Tessék itt egy gyürü ha viseled akkor mindig tudod ha valaki mágikusan vagy nem mágikusan figyel téged.Továbbá óránként ki tudsz lőni vele egy jégszilánkzáport.Ez volt az első varázstárgyam amit készitettem-ezzel egy vörös gyürüt nyujt Petur felé aki elveszi.
-Most mennem kell de egy óra mulva a boltban leszek.A repülésröl meg gyözd meg-mutatott mosolyogva a kimérára.Petur követte a pillantását,majd visszanézett Gródra.De ő már nem volt sehol.

****************************************
Gród egy fogadóban bérelt egy szóbát és kifürkészte a bot tulajdonságát.
-Milyen cseles-mormogta-mivel kimérapikkely ezért savat és tüzfolyamot tud kilőni.Ez hasznomra lesz.
Már épp eltette volna mikor megérzett valamit.
-Nocsak mi ez?-kérdezte magától-hisz ez villámot is tud kilőni!Olyat ami a bottól az áldozatig ér.
-Petur köszönöm-suttogta a levegőbe.
Valóban csodálatos bot volt főleg amiatt hogy bármikor tudta használni.Gród eldobta a szoba sarkába a botot.
-Hipha-suttogta.Megpróbálta milyen halkan tudja magáhózhivni a botot.A bot a sarokban eltünt és a kezébe simult.
-Tökéletes-morogta elégedetten.

****************************************
Gród fertályóra múlva a fejvadász bázisnál volt.
-HAHÓ-kiabálta-NEM LENNE SZÜKSÉGETEK EGY MÁGIAHASZNÁLÓRA??ÁLLANDÓAN ELLOPJÁK A PÉNZTÁRCÁMAT!!SZERETNÉM HA MEGTANÍTANÁTOK ELLENE VÉDEKEZNI.PETURRAL PEDIG KÖZÖS ÜZLETBE KEZDTÜNK:TŐLEM OLCSÓBBAN TUDJÁTOK MEGVENNI A FEGYVEREKET.JA ÉS VAN EGY MÁGIKUS BARÁTOM?LEHET HOGY JOL KIEGÉSZITENÉK EGYMÁST ÁRNYÉKKAL.
A toronyban nem volt senki csak egy szobor.Lehet hogy egy Gargoyle?Gród egy dobozt hagyott a lépcsőn amiben benne volt az űzenete.Ennyit még hozzátett.:
-Gród vagyok és ha kellenék Petur boltjában vagyok ha pedig alapanyagokat vagyok gyüjteni rakjátok tüzbe az amulettet-ezzel egy arany amulettet ejtett a dobozba-és 5 percig beszélhetünk-mondta és ezzel eltávozott.Persze nem az élök közül.Hehe.Hanem Petur boltjába.
 
//pedig már azthittem sikerült)))))//
 
  ... | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.