Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A belső pszi
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
A pszi egy speciális mentális képesség. A pszi használója nem külső mágikus energiákat, nem istenétől kapott varázserőt használ, hanem a belső, mentális energiáit használja fel. Ennek legavatottabb művelői a mutánsok, akik már születésük óta bírják az efféle belső energiákat irányítani.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
//Ahhoz még sok kalandot kell járnunk, sok szörnyt kell lehentelnünk ))//
 
//benne vagyok )//
 
//király az egyik ki akar írtani mint a gazt, a másik meg ismeri közelről a klánt ) ezt az egész történetet majd egyszer tördelve össze kéne nyomni egy .doc file ba, aztán kiadni könyvbe ))//
 
//En taro Adun?? -nicsak, mégegy SC fan csakhogy ha így köszönsz, akkor magyarázd ki! nyílván a karaktered előtörténetéből adódóan találkozott az én klánom valamely tagjával. Ráadásul ez klánon belüli köszönés, így biztos közeli kapcsolatban vagy a klánommal. Javaslom játszd ki e szerint a karid! A 327-es hozzászólást ezelőtt olvasd el a Fogadó a Nyúvadt Fekete Sárkány topicban, itt találhatod a klán előzményeit. Király lesz így kijátszani, h te már régről ismered a klánom //
 
//én még mindig az MSN messengert javaslom.De most megpróbálom reggelni magam a hunchaten.//
 
//Bocs hogy moszt irok.!Ha jó ötlet a hunchat akkor www.hunchat.net
Erre gyertek lehet reg nélkül is én ott regelve vagyok és Alvinnak hivnak.Lehet szobát nyitni legyen a neve Kalandok városa.És itt megbeszélhetjük mikor megy vALAKI.??Na?//

Gród elmegy egy ácshoz,akit Geltonnak hivnak.
-Jónapot kellene egy sip,tudna csináni??
-persze-válaszolja az ács.
-Remek de olyan legyen,hogy obszidiánból legyen a fújója,rubinból a.....-s folytatta
-Rendben meglesz!-mondta az ács.
-Két nap és jövök-jelentette be Gród
-Nincs akadálya-felelte az ács.

Kint gród elégedetten dörzsölte össze a kezét.Lám lám lassan összeállnaka dolgok...
 
Seoth a fejét a fába veri, hogy lehet, hogy észrevették?A gyűrüjét letépi az ujjáról, földhözvágja, megtapossa, majd visszahúzza az ujjára.
-Mmm..én az aranygyűrüt kérném...
 
Nem hinném hogy egy ork szablya ilyen erős legyen.
 
Petur átnyújtja az egyik kalandornak a tünde ezüstíjat.
 
-Nagyon köszönjük, én a tünde ezüstíjjat kérném.
 
Vándor amint kiér a fogadóból, mint egy űzött vad úgy tekint körbe és szemével keres valamit. Már régóta bojong a város zegzugos utcáin, amikor megtalálja amit keresett. Egy cégtábla a házfalon, rajta egy szekerce és egy gyalú kezdetleges képe látható. Kopogás nélkül nyit be, és a tulajdonost keresi.
-Jövök már! Hangzik a felelet, egy hátsó helységből.
-Légy üdvözölve szerény hajlékomban barbár! A nevem Baltás Broden, az ács. Miben segíthetek?
Vándor egy rajzot tesz az ács elé, és megkérdezi:-El tudod ezt készíteni nekem? Broden bólint. -Igen, mostanában úgyis sok a szabadidőm mióta a mágia miatt már nincs szükség a tudásomra! Panaszkodik.
-Rendben, két hét múlva érte jövök!
-Egy kis segítségre azért szükségem lenne, az anyag beszerzését illetően. Szabadkozik az ács.
-Legyen! Holnap eljövök és segítek. Válaszolja Vándor, majd köszönés nélkül kiviharzik az épületből a fogdó felé.
 
Az előbbi ajánlatom misihu és CodyTrue karaktereire vonatkoznak!
 
Petur felkászálódik a földről majd eképpen köszöni meg megmentőinek a segítséget: En taro Adun! Szeretném megköszönni az életemet. A boltomból választhattok fejenként egy tárgyat ingyen ezek közül,
ezek a legféltettebb kincseim. Mágikus csontpáncél: aki csak ezt a páncélt találja el, azt rögtön babonás félelem fogja el. Tünde ezüstíj: Bármilyen nyilat lősz ki vele, amibe belefúródik, az mágiamentes lesz. Barbárfejfedő: ettől sokkal erősebbnek érzed magad.
Átkos aranygyűrű: ettől három átkot tudsz kilőni: fagyasztás, mérgezés, perzselés. A Tapasztalatok Könyve: ebben számtalan mágikus ige van leírva. Ork szablya: ez szétzúz bármilyen pajzsot, páncélt.
 
//Nem is vagyok hüülyeeeee ))))))//
 
//Is ismét győzött az ész! DDDDDDDDDDDDD//
 
//wow, nem gondoltam hogy egy ilyen egyszerű varázslatot ilyen jól ki lehet használni X)))//
Röviddel ezután a fürgített Seoth is megérkezik.Látja, hogy a paplovag sétál vissza a griffhez, és hogy a mágus megy tovább az erdőben.
"Hmmm...érdemes lenne követni, ha már idáig eljöttem"-gondolja, majd az ékköves gyűrüjén csavar egyet: alakja elsötétedik, majd elhalványul, míg végül csak a körvonalai látszanak meg, azok is feketén, s szinte már alig látszik.Petur után ered...
 
S'almeyna, aki épp kijön a kocsmából, meghallja a segélykiáltást. Feltűnt neki, hogy valamilyen oknál fogva mindenki elhiszi neki, amit mond. Rájött, hogy biztos a mágus varázsolt rá valamit, úgyhogy azt gondolja, egyedül is megállja a helyét. Futás közben mentális üzenetet küld az Aréna Őrzőjének, Ayostionnnak. ,,Kérlek, szükségem van a segítségedre! Gondolom, te is hallottad a segélykiáltást. Mennem kell neki segíteni!"
A következő pillanatban már látja is a griffet kiszállni az Első Szintről, aki egyenesen felé tart. Gyorsan leszáll mellé, nem törődve az óvatossággal, így ledönt a hirtelen támadt széllökéseivel néhány embert. S'almeyna felszáll rá, majd megkéri, hogy siessenek.
-A Vereserdőbe, gyorsan!
A griff elrugaszkodik a talajtól, hogy gyorsabban indulhassanak, így a paplovag majdnem leesik a hátáról, de meg tud kapaszkodni. És máris a városkapu felett szállnak át. S'almeyna újfent elcsodálkozik azon, hogy a griffek milyen hihetetlen sebességgel tudnak szállni.
Pár pillanattal később már látják is a menekülő Peturt, akit négy troll üldöz; a varázsló botja méterekkel arrébb hever a fűben. Ayostion elszáll Petur fölött, és a trollok előtt landol. A paplovag észreveszi, hogy a trollok közül az egyik elkezd kántálni; valószínüleg mágiahasználó. Eszébe jut Csuhás varázslata, és hangosan odakiált a troll papnak:
-Te nem tudsz varázsolni!-majd a többi trollhoz fordul- ti meg nem tudjátok használni a fegyvereiteket, és gyáva férgek vagytok!
A troll mágiahasználó megakad a szövegben, látszólag nem tudja, mit csinál. A többi troll pedig eldobja hasznavehetetlennek vélt baltáját, és elfut. A negyedik troll, látván társai menekülését, utánukszalad. S'almeyna megkérdezi Peturtól, hogy jól van-e, majd fölveszi a varázsbotját, és odaadja neki. Felajánlják neki, hogy visszaviszik a városba, de csak annyit válaszol, hogy még dolga van az erdőben.
 
Seoth a város kapuja felé közeledett, amikor meghallotta a kiáltást.
-Mmm...talán még hasznos lehet...megmentsem?-érezte ahogy tagjaiba visszatéra mágia csodás ereje.Üzenetet küldött a távoli Peturnak.*tarts ki mágus, foglald le őket, nemsokára odaérek!*Gyorsító varázs saját magára, és futásnak ered a kiáltás felé...
 
Petur ezen az éjszakán egyszerűen nem tud aludni.
Úgy érzi valami forr a levegőben. A 30 aranyábol 20-at már el is költött két varázslattekercsért amiket a mágustoronyban vett. Így tehát hogy pótolja megcsappant aranykészletét, Vereserdő felé veszi az irányt. Azonban félúton Erdei Trollokat lát közeledni.
Egy erdei troll Pap és három Vadász. Petur már el is kezd egy tűzvarázslatot ám nem számol a trollok éles szemével. Az egyik baltáját Peturnak dobja, ám csak a botját sikerül eltalálnia, ami így kirepül Petur kezéből.
Szerencsére annyi hatalma még van hogy egy hangfelerősítő varázslatot adjon magára, majd felkiált: SEGÍTSÉG VALAKI JÖJJÖN SEGÍTENI!!!
 
Seoth elmosolyodik.
-Mmmm... tudtam én hogy meg tudunk egyezni.Most megyek, majd fél óra múlva visszatérek...de most más mmm... dolgom van.
Az utolsó szavakat már elmenetel közben mondta...
 
-Jól van. Ma éjjel akciózunk(amit majd holnap írok le/Zzz/), de holnap rögtön nekiállunk.
 
//Az valami póruljárt tag aki öö... hát tesztelte a csapdát ))//
Seoth végigmérte (már amennyire tudta) Jakhsjahlangot, majd így szólt:
-Mmm... a városban nem hinném hogy van, de gnómok tudnak ilyet csinálni... vagy lehet velük csináltatni... ha érted mire gondolok...
 
//Bocsika Vándor, de minden van a városban, csak el kell manni, és megkeresni. Ergó: bemeséled, hogy elmész a fegyverkovácshoz//
 
Vándor érdeklődve nézi a városban bekövetkezett változásokat. Érdekes látványt nyújtanak, a magasba emelt épületek és a természetfeletti lények. Csak pár napra megyek el, és máris felforgatnak mindent! Morgolódik magában. Útközben érdekes híreket hall, varázslók álltal vívott küzdelemről meg repkedő fenevadakról. Ez a város már kezd hasomlítani egy mágikus játékra, amit a varázslók kedvük szerint formálnak. Miért nincs itt pékség; kovácsműhely; iparos boltok; ács; stb. Minden csak úgy kinő a földből! Vagy lepottyan az égből? Hmmm! Nem lessz ez így jó, csóválja busa fejét majd tovább halad a fogadó felé.
 
//Egyébként Jakhsjahlang hatolt be az épületbe, de láthatóan nem összetört kőszobor a rúnamásolást meg mondjuk egy mágikus ital segítségével végezte;)//

-És van tipped, hogy hol lehetne ilyen mágikus izét szerezni, vagy kutatnunk kell utána?
 
Seoth furcsa mosolyra húzza a száját, jobb vála remegésbe kezd, de gyorsan legyűri.
-Mmmm... helyes.Nekem dolgom lenne egy mm. másik létsíkon, otthon Ghallán.De a síkugráshoz különleges szerkezet kell, mely nem áll mmm... rendelkezésemre.Ha ti tudnátok nekem egy ilyen "térugró" ketyerét szerezni, segítek.De a mágustoronyban nincsen: legalábbis Csuhás tagadta hogy lenne.Most már badarság lenne megpróbálni bejutni: az öreg kecske jól levédte az épületet...
 
-bár meg tudnánk csinálni nélküled is, így kisebb a kockázat. Jól van, mondd, mit kívánsz cserébe?
 
//tudom, de a tornyot gyorsabb volt leírni, mint hogy fordíto... érted )//
Seoth megriad.
-Weeeha...na..szóval, hallottam a múltkori...mmm...esetről.. a boltban.De az utca nem a megfelelő hely egy ilyen megbeszélésre, bent meg bizonyára örökre elpusztulna bennem minden...mmm ... mágia.Információkkal rendelkezem a mmm.. alvilági egyesületről.-Seoth hangja az első szavak után rémisztően nyugodt.-Segíthetek a felszámolásban, némi... ellenszolgáltatásért cserébe...
 
//Kis lépés vissza az időben//
A fejvadászok már megvették a fegyvereket, de Petur megállítja az elfet, és megmutatja a büszkeségeit; a kővédermesztő orgyilkostőr elnyeri a tetszését, és alkudozni kezdenek érte. Amikor Jakhsjahlang belátja, hogy nem enged, úgy gondolja, nem kéne megfenyegetnie-varázslóknál ez nem ajánlatos;)-, úgyhogy kelletlenül bár, de kifizeti a 30 aranyat.
 
Az elf mögül az árnyékokból előlép Jakhsjahlang.
-Mit akarsz, idegen? Nyomós érvet mondj, ha be akarsz jönni, mert az életeddel fizethetsz érte.
(nyomós érvnek számít, ha pl. munkaadó vagy áruló, és titkokat akar elárulni; vagy ha egyszerűen csak csatlakozni szeretne;))

//A fejvadászoknak nem tornyuk van, hanem egy fordított csonkagúlaszerű ház, mellvéddel és lőrésablakokkal//
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.