Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A Mesterek Tornáján
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
Az Ezüstsólyom Karma című könyv címszereplője, Ezüstsólyom Karma, a Mesterek Tornája kardvívó bajnokságán legyőzi ellenfelét.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
Gród a vizihullákat felküldi a harmadik szintre amit most varázsolt.Ez egy felhő melyen kovácsoltvas kapu van és közötte sejtelmes köd szüremlik ki.Leah birodalma akit megérintett a béke,nem pusztitani és ocsmány dolgokat jött ide csinálni hanem pihenni és harcot nézni.Gród elküldi a vizihullákat urukhoz és várja a párbajt...
 
Gród csodát lát!!3 óriási sas cipel egy hidrát és amikor körberepülték az arénát a tó felett elengedik és a hidra belecsobban,majd felemelkedik és nevető hangot ad ki.Gród csodálkozik hogy milyen béke honol itt.Aztán ötlete támadt.

Ayostion Qwery Yeloy-szólítja Gród az élőlényt párbajozni szeretnék.
De van egy ötletem.egy harci szimulátor ami olyan mintha valóságban történne meg a csata de nem pusztítja ezt a szép helyet.Pszihikai elven működik...
 
//Ebből az arénából bevehetetlen erőd lesz); kösz a támogatást, de szerintem a vízihullákat rendeld vissza; azok lehetnének a felső szinten. Tudod, Sheran és Leah teremtményei nem kedvelik túlságosan egymást...a felső szinten nem lenne gond, a wywern a Káosz teremtményei, a sasok pedig nem törődnének velük, de képzeld el, mit csinálna két griff a vízihullákkal;)//
 
//Kösz a megtiszteltetést//

A víz az első szintről a szökőkútra esik és a griff hátán szétfröccsenve enyhe vízpárával árasztja el az óvatlan járókelőt.
A levegőben hirtelen sasok és griffek jelennek meg, mindegyikük egy-egy állatot visz a karmaiban. Az állatok furcsamód nem idegesek, hanem mintha élveznék a repülést. A szárnyasok beszállnak az első szintre, és ott elengedik az állatokat.
Egy másik irányból is sasok jönnek, ők halakat hoznak. Egy-két hal a szökőkútba pottyan, ezeknek fényesen szikrázó pikkelyeik vannak, amik visszaverik a fényt, kis szívárványokat létrehozva a párafelhőben. 5-6 sas felrepül a felső szintre, ők segítenek a wywernnek az őrzésben; szintén 5-6 példány az első szinten marad. A többi sas és a griffek elszállnak az erdő irányába. Xojertha lehívja az egyik griffet az Őrzők közül, majd odakiáltja a tömegnek.
-Emberek, figyeljetek! Ez a griff fogja felhozni a párbajozókat, csak hívni kell! A neve Ayostion!
 
//Igazán esztétikus //
Seoth felébred, és szörnyen fáj a feje.Látja milyen fennségesen néz ki az aréna, de úgy érzi valami még hiányzik.Az aréna körül egy körben fel lebegteti a földet, majd kövekké tördeli.Ezekre most mindegyikre egy egy pentagramma rúnát éget.A kövek elkezdenek az aréna körül repkedni szép szabályos körökben, de mindegyik más magasságban.Seoth valami kegyetlen büszke magára, és elmegy a mágustoronyba.
 
Gród örül hogy ismerősre lelt ezért még egy kis extrát ad.Elővesz egy fiolát tatalmát felhajtja majd hörgő,morgó hangokat hallatva kiált valamit.Erre a Földből 2 hidra és egy tucat vizihulla lép elő.Gród utasítja öket és a szörnyek elfoglalják a medencét az aréna közepén.
-Igy ni a vízben is kell a védelem.Na meg szeretem a varázsitalok ízét..-lelkendezik.
 
//Legyen//

Xojertha, miután felébredt, észreveszi, hogy az aréna most a tölgyfaliget mellett van. Észreveszi a szalonnázó Gródot a ligetben, és megkéri, hogy ismételje meg a mutatványát. Gród koncentrál, aztán az aréna megemelkedik egy olyan 30 méterre aztán ottmarad. A druida megkéri Gródot, hogy tartsa meg egy kis ideig, majd sietősen rúnákat rajzol a levegőbe, mire azok aranyszínben felragyognak, eltűnnek, és megjelennek az aréna oldalán. Ebből gyorsan csinál még további 9-et, majd szól Gródnak, hogy elengedheti, mire az aréna megremeg és megmarad a levegőben. Xojertha megköszöni Gródnak az együttműködést, és elkeszd varázsolni. Az aréna középen megreped, majd hirtelen juharfák nőnek ki a résen, és felemelik az arénát a levegőbe. Ezután több forrás fakad az aréna felső részén, és lecsorog az 1. szintre. Egy pár mozdulat hatására a juharok úgy nőnek össze, hogy az egyes patakok a fákon csorogjanak az első szint közepére, tavat képezve. Onnan egy patak vezet el a peremig, és lezuhan a mélybe. Xojertha idehív egy hím és egy nőstény griffet, ők az első szint Őrzői, majd egy wywern párt az aréna védelmére.
 
Gród megette a szalonnáját és ugygondolta visszahelyezi az arénát mert csak.És még szökőkutakat varázsolt amik egy druidát ábrázoltak amint a víz egy griff felé csobog.És Gród közelebb lépett
 
//Legyen kaotikus módon többszintes: az első szinten vannak a tölgyek, az első szint lebeg.A második szintet meg a tölgyek tartják.//
 
//Nem lenne jobb, ha az Aréna így a tölgyfákon lenne? Szerintem úgy sokkal divatosabb lenne, nem?//
//Ja, és ha kevés a tölgy, növesztek még párat;)//
 
Gród szeme megakad egy furcsa látványon.Tölgyfák tartanak egy arénát.
Ofamegy ugy gondolja segít.Halkan mormog mire a levitáció érvénybe lép és az arána ujra a földön van.Ezzel odaül egy tölgyfa alá és elkezd falatozni a szalonnájából.
 
//jaja, nagy viadal vót //
Csuhás kiáll a főtérre, ellő egy hangosító varázst, és a következőket mondja:
-Figyelem emberek!Minden kalandor készüljön fel, a civilek menjenek a pincébe!Egy ongóliant közelít a városunkhoz, és hamarosan ide is ér!Holnap estére várom a megjöttét, készüljön föl mindenki!
Miután befejezte a mondandóját visszacsoszogott a Mágustoronyba.
 
//AHHA az biztos.Gród készen áll
 
//Én is elmentettem; ilyen párbajokat kéne még rendezni. Figyeljetek, az aréna megmaradt, ott van, ahol hagytuk!//
 
//énis elmentettem nagyon teccett//

Gród tudomására jut hogy barátja itt van.Ezzel elsiet a toronyba

//amugy a szörnyírtásba igaz nem azt a nevedet kell beirni ami a sárkányölöbe van,hanem azt akit itt irányitasz ebben a forumban//
 
//a csata tördelt verziója tőlem elkérhető, lementettem .docba ;)//
 
//Emberek ez teccett)//

Gród a neve mellé jeligét is ír:,,Minden gyilkossággal egyre bölcsebb leszek és ahogy bölcsességem gyarapszik úgy válok egyre erősebbé."
//ezt persze a szörnyekre érti hisz ő jó jellemű,ja és egyre gyarapodnak a külőnböző világok.Valaki Cherubion??//
Majd elégdetten elindul hisz ilyen bölcset még nem talált ki.Valami nagy mágia segítette ami ott volt a levegőben.De miért is volt ott a levegőben.Mostmár sietett és épp látta az istenek harcát!!Életében nem látott még ilyet,rengeteg mágia volt a levegőben.Hirtelen ugy érezte majd kicsattan az erőtől.Na meg a sok mágiától.

Ekozben Tanghor épp tanult.Elsö varázslata a szikrák csodálatosan müködött.
 
//Ja, valami egészen extrém környezetben )))//
 
//Kösz, méltó ellenfél voltál. Megadom magam az erősebbnek. A visszavágót majd valamelyik másik létsíkon szervezhetnénk...érdekesebb lenne;)//
 
//legalább deformáltuk a várost XD.Szép csata volt, congratulacje!Mikor lesz a visszavágó? XD//
 
Tehát a sárkányok torkából tüzes lehellet borítja be Seothot, a démonok pedig elkezdik kaszabolni a tüzes kardjukkal. A villámok pedig elevenen megsütik. Seoth visszaalakul az emberformájába, és leeseik a földre Xojertha mellé. Sheran őrá is gyógyító álmot bocsájt, hiába Chara-Din kegyeltje.
A sárkányok felemelkednek a felhők fölé és eltűnnek a bámészkodók szemei elől. A démonok elkezdenének pusztítani, de Dornodon tűzcsóvái jobb belátásra térítik őket, és visszatérnek a kapun keresztül a démoni létsíkra. Ezek után az ég kitisztul, és ragyogó napsütés fogadja a városlakókat. A földön mindenhol alvó griffek fekszenek; S'almeyna és lovagjai védelmezik őket a trófeagyűjtőktől. A város szélén az aréna megmaradt; a tölgyek megfogják.
 
//Semmi gond//

Jakhsjahlang előkapja a két tőrét, és hirtelen eltűnik az árnyékban. Most óvatosabb, hangtalanul közeledik. Megkerüli Roviant, és egy villámgyors mozdulattal belemetsz Rovian hátába egy ,,J"-t (bocs, nem hagyhattam kiB)). Egy pár csepp vér hullik a padlóra, és vége a küzdelemnek. Rovian már el akarja hagyni az épületet, nyilvánvalóan nem felelt meg.
De az elf fejvadász előtűnik a falból.
-Várj! Jól küzdöttél, beveszlek a szervezetbe. Van egy pár hibád, de ezeket ki lehet javítani...blablabla
 
//Ez aranyos meg minden, de az amulett összetörése az csak annyi volt, hogy mivel Seoth Chara-dintól kapta ajándékba, hogy végső esetben átalakulhasson egy Káosszörnyé... )//
 
//Ok csak nem tudtam mást kitalálni//
Rovian most hallására hagyatkozott és hirtelen oldalra vetette magát Megfordult és hirtelen ő is eltűnt néha egy-egy kardcsattanás.Sovellis érdeklődve figyelte a harcot.Rovian hírtelen elvesztette álcáját, mivel Jakhsjahlang erős támadását nem állta meg .Mikor felállt hirtelen egy kardcsapás miatt elejtette a kardját. De ő nem adta fel.Meghallotta, amint valaki hátulról rohamozza megfordult és egy erős rúgással földre, küldte ellenfelét.Az elvesztette álcáját és kardját is.Roviannak szerencséje volt mivel a kobuderák puszta kézzel egy lovagot is leterítenek.

//bocs hogy átvettem a karaktered irányítását//
 
//Ha már isteneknél tartunk...//

Az istenek az égben nem nézik jó szemmel, hogy valaki olyan hatalmas legyen, mint ők ezért hirtelen több dolog történik egyszerre: először is hatalmas sárkányok szállnak le az égből, és megtámadják a szörnyet. Chara-Din dimenziókaput nyit a bázis közelében, és a vörös rúnák fájdalmasan felnyögnek, de nem tudnak vetekedni az isteni mágiával. A kapun keresztül szárnyas démonok jelennek meg, és szimtén rátámadnak a bestiára. Fairlight vihart kavar, és tucatnyi villám csap bele Seothba. Sheran pedig gyógyító sugarakat küld a griffekre, köztük Xojerthára is. Xojerthának akaratlanul is be kell ismernie, hogy legyőzték. De még mielőtt gyógyító álom kifejtené hatását, észreveszi az istenek harcát. Minden városlakó ámulva nézi az eget.

//Asszem itt csap át hyperfantasztikusba ))))))))))))))))))))))))))))))))))))//
 
//ejnya, zseniális ezen gondolkoznom kell...//
Seoth zuhan lefele, már lepereg elötte élete filmje, amint látja: nincs remény.Vagy is már csak egy lehetősége maradt, de ezt csak drasztikus esetben játsza majd ki.Pontosabban most, mivel már csak méterek választották el a haláltól.A nyakában lógó amulettet összeroppantja, ami hihetetlen hatást kelt.Az elf megáll a levegőben, mindenki érzi az anti mágikus torony és a felsőbb hatalmak küzdelmét.A levegő felforr, de az Istenek hatalmával nem vetekedhet semmilyen épitmény: Seoth teste fényleni kezd, az egész formája elhomályosul, majd deformálódik.Elemelkedik a toronytól, és amikor elenyészik a fény körülötte, egy felismerhetetlen élőlény lebeg a helyén.Ráfordul ellenfelére, és a másodperc tört része alatt elötte terem.Szemei fehéren izzanak, és a griff ereiben megfagy a vér a félelemaura erejétől.Egy csápszerű izé hajlik ki a mágus új alakjából, és olyan hatalmas csapást mér a griffre, hogy az a földhöz csapódik.
//Muhahahaha... XD//
 
//A kis gonosz!//

Xojertha megrémülve veszi észre, hogy az egész aréna felé indul. Aztán elmosolyodik. Elmormol egy pár szót, mire az egész aréna alatt tölgyfák nőnek hihetetlen sebességgel, és felfogják a földtömeget. Xojertha egyszerűen elrepül alóla, és rátámad megint Seothra. Most is megfogja, de úgy hogy rámond egy pár mágiaakadályozó varázslatot.
-Hiába vagy ősmágus, olyan gyorsan nem tudod kijátszani ezeket!
Ezekkel a szavakkal megint elrepül, de most egyenesen a Szabad Fejvadászbázis fölé viszi, és elejti. A mágiaakadályozó varázslatok pillanatok alatt eloszlanak, ahogy a mágus egyre közeledik az épület felé. Innen már nem segítheti ki mágia, mivel ezek a rúnák megakadályozzák a mágiahasználatot.

//Most bajban vagy! )))))))))))))))))))//
 
//Hehe...//
Seoth 5 méterrel a föld felett dimenziókaput nyit, majd eltűnik benne.Dermedt csend mindenütt, majd újabb kapu nyílik: a griff fölött!Seoth kizuhan belőle, ám nehezítő varázs alatt ál, így amint ráesik a fenséges teremtményre, mindektten zuhannak tovább.Újabb kapu nyitás: mindketten eltűnnek.Az aréna alatt nyílik a kijárat, itt esnek ki mindketten.Az elf röhögve elrugaszkodik a griffről, és ráteleportál az arénára.Xojertha és Seoth között a lebegő földtömeg remegni kezd amint a mágus feloszlatja a tartóvarázst: a több tonnás aréna zuhanni kezd...
//Na erre varrj gombot ;)//
 
//Ügyes, nagyon ügyes!))//

Xojerthának nem kell kivédenie, egyszerűen csak kikerüli, ráveti magát a mágusra, és felkapja a mágust a levegőbe, elrepül a város széle felé, majd elejti a mágust.

//Most már kénytelen leszel repülni//
 
//valami Final Fantasy beütést érzek benned //
-Bah!Szánalmas!-üvölti a mágus, majd aktiválja a varázslat tárolót az elméjében: először hatalmas tűzgolyó robban rajta, amitől az elemi védelem megvédi, de a griffeket eltaszítja minden felé.A következő varázslat pedig a tiltottak közül való: az örök éhség varázslata.Fekete massza indul mega fénysugár felé, és elnyeli azt gyengülés nélkül.De ez még nem minden: a varázslat tovább indul, egyenesen Xojertha felé...//bocs, de ha ezt kivéded, ügyes vagy //
Ezt követően ismét ismét egy kis trükk: az aréna megint csak megfordul, de a fordulat közben az aréna széle néhány griffet elsodor...
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.