Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Quwargnak lenni
Küldd el képeslapként!
"Fusson, ki merre lát... ez az óriás minket quwargnak nézett!" - óvatlan kalandozó utolsó szavai, mielőtt egy hatméteres behemót talpa alatt végezte
Nézz szét a galériában!
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Őszi befizetési akció: 2023.09.12. - 2023.09.26. (8)
TF help (6630)
A mágia létsíkja élesítve (3)
A mágia létsíkja (5)
Yasmina szoboravatás (1)
TF KÖZÖS TUDATOK (1262)

További témák...

2023-10-02 03:40:06 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
Ha még nem hallottál a Túlélők Földjéről, kattints ide, bemutatjuk neked!

Az UL küldő rendszer működik, küldhetsz UL-t!

2023. október 4-én, szerdán az Alanori Olimpiai Arénában megrendezésre kerül a XLIV. Alanori Mini Olimpia. A szervezők várják a lelkes kalandozók jelentkezését. A nevezési határidő október 3., kedd 15 óra.

Az Eseménynaptárban megnézhetitek a 2023-as Olimpiákat és Beholder találkozókat, valamint a nevezéshez szükséges parancs paraméterezését is.
Bekerült a játékba a Mágia létsíkja. Sok sikert az átjutáshoz és az ottani kalandozáshoz!

Kedves Játékosok!

Keddtől befizetési akciót hirdetünk a Túlélők Földjén szeptember 26-ig, aminek keretében az alábbi kedvezmények és jutalmak lesznek:
- Minden 2000 Ft befizetése után adunk egy sáfránykövet (+100 TVP) és egy bónuszvásárlási lehetőséget.
- Minden 5000 Ft befizetése után most is jár az 1 ingyenforduló.

Amint megérkezett a pénz, jóváírjuk az adott számlára, és a következő forduló-kiküldésnél frissülni fog a Beholder oldalon az adott számlán levő elosztható jutalom. Ekkor a számlatulajdonos beléphet, és a számláján levő karakterek között tetszőlegesen eloszthatja a jutalmat 2023. október 31-ig.


A mágia létsíkja, Fairlight otthona, a varázslatokat tápláló mana forrása. Ez az a sík, ami első látásra békés ghallai tájnak tűnhet. A sík szélén ritkás erdőségeket talál a síkvándor, amíg beljebb, ahogy egyre növekszik a manakoncentráció, a hagyományos növényzet csökken, az erdő először bozótossá szelídül, majd síksággá változik. De ne tévesszen meg a látszat, ezeken a terepeken nem szőrös bozsók és gorombillák élnek. Itt viharóriások, Ghallán eddig nem látott gólemek és pragloncok kószálnak, az eget aranysárkányok és bronzsörényű pegazusok uralják, és a mágia istenének specializálódott mágusai vigyázzák a rendet. Más időben talán barátságosak lennének a síkvándortokkal, de most, állítólag Fairlight utasítására ritkán fogadják szívélyesen az idegeneket. A többségük a kincseid mellett a manádra is ácsingózik! Ha emellé még odavesszük az igen gyakori manaviharokat, akkor már egy kifejezetten ellenséges környezet képe rajzolódik ki. Persze, ez a sík nem olyan halálos, mint az energia síkok (a pozitív és negatív), vagy a káosz síkja, de legalább annyira veszélyes a számodra.

A mágia síkja várhatóan szeptember 12-én, kedden kerül be a játékba!
Aznaptól befizetési akció is indul, amiről a részleteket hétfőn írjuk meg.


Fehérbércben Yasmina szobrot avattak. A mindenki által kedvelt elf bárd nemrég hunyt el, emlékére a Városi Tanács szobrot állíttatott, melynek avatásán rengeteg kalandozó jelent meg, aktív és letelepedett egyaránt. Az ünnepségen az Összhangzat és a Ghalla elf bárdjai Közös Tudatok is felléptek előadókként.

Kalandozók!
Örömmel tudatjuk, hogy hősies helytállásotok meghozta gyümölcsét, és a morfokat sikerült visszazárni oda, ahová valók, azaz a Végzet vermébe! Bízunk benne, hogy most már végleg ott is maradnak! A jutalom sem marad el, hiszen udvari bűvmágusaink már hónapok óta csak érmeket bűvölnek, hogy minden hősnek jusson egy-egy, ami tükrözi eredményességüket a fenyegetés elhárításában. Hamarosan mindenkinek kiszállítja őket a királyi futárszolgálat. A csapások korát éljük, folyamatosan újabb és újabb veszélyek jelentkeznek nem csak a királyságunkra, de Ghalla egészére. Csak bízni tudunk abban, hogy ez nem egy elszánt Ellenség műve, és véget ért ez a veszély sorozat!
Királyi Hírszolgálat


Játéktechnikai információk:
- A Morf invázió 3. véget ért. Az alábbi táblázatokból látható, ki milyen eredménnyel küzdött a morfok ellen, és milyen jutalmat kapott ezért.
- A 20 zárást elérő karakterek hőstett bejegyzést is kapnak.
- A morfplazmák a karaktereknél maradnak, azokból továbbra is feltalálhatók az italok, így mindenki megihatja még később azokat az italokat, amiknek a területére csak később jut el.
- Ha valaki nem kapta meg az itt írt jutalmat, annak be volt telve a hátizsákja. Ha csinált helyet, írjon az Ügyfélszolgálatra.
Szomorúan tudatjuk, hogy a TF kezdetén a játékban meghatározó szerepet játszó Yasminát irányító játékosunk váratlanul elhunyt. Emléke azonban örökre velünk marad, mint egy olyan személyé, aki kedvességével és nyíltságával a TF első éveinek olyan meghatározó karaktere lett.
Nyugodjék békében!

Minden Kalandozónak és Szörnyvadásznak!

Minden évben az őszforduló ünnepén meghirdetjük a yaurri kézművesek versenyét, ahol a királyság legremekebb kézművesei mérik össze mesterségbeli tudásukat. Idén azonban ISMÉT atrocitások érik azon kézműveseket, akik eme versenyre készítik a bemutató termékeiket. A beszámolók szerint szörnyek jelennek meg a semmiből, megtámadják a gyanútlan mestereket, elrabolják az éppen elkészült termékeket, és esetenként megölik magát a készítőt is. Éppen ezért buzdítunk mindenkit kalandozót és szörnyvadászt, hogy csalják lépre a szörnyeket azzal, hogy maguk is készítenek kézműves termékeket, és a rablásra megjelenő szörnyekkel kíméletlenül végezzenek! A Királyi Kézműves Céh - királyi Nagyurunk, I. Zaks Boelnir, a Varkaudarok végzete és a Thargodanok leigázója jóvoltából - éppen ezért jutalmazza azon kalandozókat, akik eme szörnyek pusztításával védik a kézműveseket. A jutalmakat az alanori és császárvárosi mágusrendek közösen ajánlották fel és készítik el, és a Trikornis Futárszolgálat kézbesíti őket.

Alanori Hírmondó

A Yaurri kézművesverseny október 24-én reggel 10 óráig tart.

(Játéktechnikai információk)
Sikeresen lezajlott a XLIII. Alanori Mini Olimpia. Ezúttal 155 kalandozó vett részt az eseményen. Az istenjelöltek kategóriában a nemsokára istenné váló Neal Syrrus-Derra diadalmaskodott.
Gratulálunk a nyerteseknek! Legközelebb ismét egy mini olimpia következik, várhatóan október 4-én.
Lezárult a 2. Yaurri bányászverseny, melynek eredményeit itt találjátok meg.

A következő esemény a Yaurri kézművesverseny lesz, ami várhatón a jövő héten indul.
Holnap, augusztus 1-én 10 óra helyett várhatóan 12 óra körül zárjuk le a bányászversenyt.
2023. augusztus 2-án, szerdán az Alanori Olimpiai Arénában megrendezésre kerül a XLIII. Alanori Mini Olimpia. A szervezők várják a lelkes kalandozók jelentkezését. A nevezési határidő augusztus 1., kedd 15 óra.

Az Eseménynaptárban megnézhetitek a 2023-as Olimpiákat és Beholder találkozókat, valamint a nevezéshez szükséges parancs paraméterezését is.

(A nevezést a kiírt időben lezártuk. Ha valaki lemaradt, még szerda reggelig jelezheti az Ügyfélszolgálaton.)
Kedves Játékosok!

Július 19-én előreláthatólag délelőtt 11 órától délután15 óráig áramszünet lesz. A táplálás emiatt szünetelni fog. Amint lesz áram, a táplálás újra indul.

Köszönjük a türelmet!
Kiértékeltük a titanitdukát aukción leadott liciteket. A nyerteseket az alábbi cikkben találjátok.
Ha bárkinek kérdése van a nyertesekkel, vagy a licitjével kapcsolatban, az Ügyfélszolgálaton felteheti.
- Bónuszból megvehető lett a mindenség igazgyöngye.
- A Beholderfej medál bónuszt nulláztuk, így újra megvehető annak, aki már megvette.


Kedves Játékosok!

Az 58. Beholder Találkozón a "Mindent vagy Semmit! avagy TP, LE a láthatáron" c. játékban a TF és a VÚ csapat is sikeresen megoldotta a feladatot, ezért a Túlélők Földjén két héten át (június 21-től július 05-ig) minden kalandozó +10% TP-t kap a legyőzött szörnyekért.

Gratulálunk!

Jó kalandozást kívánunk!

2023. június 17-én szombaton rendeztük meg az 58. Beholder Találkozót és a XXIX. Végzetúr találkozót, aminek ismét a Kondor Béla Közösségi Ház adott otthont.

A találkozóról készült képeket a Galériában tekinthetitek meg.

Mindenkinek köszönjük a találkozón való részvételt.

A részletekért kattints ide.

Híresember videóját itt nézheted meg.

Beholder Kft.

A Beholder találkozó miatt ma (június 16. péntek) kb. 16.30-tól, várhatóan holnap (június 17. szombat) 19 óráig az UL-letöltés és forduló kiküldés szünetel.
Köszönjük a megértéseteket!

Várunk mindenkit a Beholder Találkozón!
Kedves Játékosok!

A kérésetekre a Titanitdukát aukciót ismét online tartjuk. Így az is licitálhat, aki nem tud eljönni a találkozóra. A honlapunkon az alábbi linken, vagy bal oldalon a Titanitdukát aukció menüpontban lehet elolvasni a szabályokat, és megtenni a liciteket.

A licitálás határideje: 2023. június 26. hétfő délelőtt 10 óra.

Jó licitálást kívánunk!

Beholder Kft.
A hétfőn (06.05.) kezdődő akcióban a következő jutalmakat adjuk a befizetőknek:

- Minden befizetett 2000 Ft után jár egy extraforduló (fordulószámtól függetlenül), egy sáfránykő (+100 TVP) és egy titanitdukát.
- Minden befizetett 5.000 Ft után jár egy plusz bónusz vásárlási lehetőség és 1 ingyen forduló.
(Vagyis pl. 16000 Ft befizetése esetén 8 extraforduló, 8 sáfránykő, 8 titanitdukát, 3 bónusz vásárlási lehetőség, 3 ingyen forduló )
Egy karakternek továbbra is maximum 400 extraforduló vásárolható így. Az ajándék elosztásánál minden egyes extraforduló helyett lehet választani 2 kreiton esszenciát (20 FNO).
Egy játékos maximum 300 db bónusz vásárlási lehetőséget oszthat szét.

Amint megérkezett a pénz, jóváírjuk az adott számlára, és a következő forduló kiküldésnél frissülni fog a Beholder oldalon az adott számlán levő elosztható jutalom. Ekkor a számlatulajdonos beléphet, és a számláján levő karakterek között tetszőlegesen eloszthatja a jutalmakat 2023.09.01-ig.
Az akció a Beholder találkozón is érvényes lesz további kedvezménnyel kiegészítve.
XLIV. Alanori Mini Olimpia
A mágia létsíkja élesítve
Őszi befizetési akció: 2023.09.12. - 2023.09.26.
A mágia létsíkja
Yasmina szoboravatás
Morf invázió 3. - Zárás
Yasmina elhunyt
2. Yaurri kézművesverseny
XLIII. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
2. Yaurri bányászverseny - zárás
...

Hírarchívum:


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.