Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A vadászkutya
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A vadászat mellett a harcra is be vannak idomítva, gazdájuk füttyentésére pillanatok alatt széttépnek akár egy két méter magas fegyveres embert is! Persze a páncéllal védett torkot ők sem bírják átharapni. Legalábbis általában." - Encyclopedia Fantasia a vadászkutyákról
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | ...
Nézet:
Vándor ámulva nézi, hogy mivé alakul át barátja.
-Hát azért nem egy szép látvány! Morfondirozik magában. Majd hatalmas lendületeket véve csapásokat oszt a lefoglalt szörny lábaira.
 
Sovellis újra tölt, és az utorsó óriás fejébe lő.Az szinte meg sem érzi, és tovább megy.
 
A szörnyeteg felröhögött és éppen lesújtani készült a Vándorra, mikor egy velőt rázó ordítást hallott onnan, ahol az előbb még az árnyelf feküdt:
- Gul'dan ereje segíts meg! - üvöltötte Ilidan.
Az elf lassan elkezdett átalakulni. Méretileg kétszeresére nőtt és mintha testéből egy nagy feketeség lett volna. Szárnyak nymultak ki a lapockáiból és szarvak nőttek ki a halántékán. Egy DÉMONNÁ alakult át a démonvadász! Túlvilági kacajt hallatva egy fekete energigömböt formált két kezével és egyenesen a golint képébe hajította, a szörny hátratántorodott és ezt kihasználva az UJ Ilidan előrelendült és lesújtott hatalmas öklével!
 
//sztem most döntsük el, hogy a harmadik óngóliánt a földön fekszik, vagy Ilidant és Vándort támadja//
 
Vándor és Ilidan most már vált válvetve harcoltak tovább!
 
A megmérgezett óngóliánt hirtelen megmerevedik, majd már meghalva esik el. Hatalmas rengések rázzák meg a várost, ahogy a földre érkezik.
 
Ám ez a csapás nem volt elég ahoz, hogy megsértse azt. De elég volt ahoz, hogy lelassítsa azt.
-Állj fel barátom! És ne heveréssz, dolgunk van.
 
Zuluhed leugrott az óriás felyéről és visszaváltozott.Malyd újra mormolni kezdett és egy tüzgolyót hozott létre.Malyd az árnyelfet támadó órás felé küldte.........
 
// ÉS akkor mi lesz Ilidannal? Vegyük úgy, hogy a 3. golint ostromolta a fejvadászbázist é az egyik még mindig fenyegeti Ilidant, ok? //
 
Vándor futás közben vette észre, hogy Ilida bajban van. Velőt rázó órdítás közepette állt közé, és a ször közé. Majd meglendítve fegyverét, azt a szörnyeteg lábába vágta.
 
Az Aréna kiorgja megtámadja a fejvadászbázist támadó óngóliántot, és simán leteríti, majd egy tűzlehelletet bocsájt rá. A Bázis rúnái felvisítanak, ahogy meg próbálják akadályozni a mágiahasználatot, de a pustító őstüzet nem tudják megállítani. Az óngóliántból csak egy füstölgő hulla marad.
 
//bocsesz mennem kell,aki akarja és ha jonak látja vegye át karaktereim irányitását,csak meg ne ölje öket,halálos sebet se kapjanak csak kis sérülést,Remélem segitettem valamit a harcban.Holnap mindent elolvasok.Sok sikert és ötletet.//
 
Vándor lihegve ért a csata szinhelyére, és az egyik sötét utcában egy alakot pillantott meg. Egy csuklyás varázsló volt, aki az egyik szörnyeteget segítette.
-Te meg mit művelsz ! Dörgött rá. majd iramán nem lassítva fegyverét a mágus gyomrába méllyesztette. A mágus az ütés hatására a falhoz csapódott, majd hangos nyekkenéssel földet ért.
 
//Err, inkább ne induljon el. //
 
Muradin hamar észrevette hova kell mennie, a tápászkodó óngoliantot célozta meg. Mélyrepüléssel megközelítette, majd az utolsó pillanatban elkanyarodott a griffel, és ezzel egyedőben irdatlan nagyot súlytott le a behemót fejére. Az felüvöltött fájdalmában, de mire felócsúdhatott volna már a többi grifflovas is őt csapkodta. Muradin sem maradt ki a küzdelemböl, ujbol és ujbol lecsapott kalapácsával.

------------------------------------------------------------

Ilidan segítséget várva húzódott meg a fedezékében. A goliant egy ideig kereste, majd hirtelen meggondolásbol elkezdett mindenfele csapkodni az imént letépett toronnyal. Ilidan szerencsétlenségére a fedezékül használt lakóházon is végigsöpört a bunkójával. Ilidan aléltan terült el a 10m-nyi repülés után az egyik ház tövében. A behemót egyre közelebb és közelebb ért hozzá, már csak pár másodperc hiányzott, hogy péppé zúzza az árnyelfet.
 
Sovellis nem tartott velük, hanem a földrők íjpuskájával az eggyik óriást szembe lőtte.Árnyék pedig a druidának segített.(Zuluhednek)
 
Az ongóliant, aki Ilidannal harcolt, most mintha megigézték volna, elindult a fejvadászbázis felé, és minden erejéből elkezdte a földel egyenlővé tenni az épületet... lassan ment neki, de nem látszott rajt fáradtság: mintha az élete függne tőle, úgy verte a vele egy magas épületet...
 
//Drizzt,hol??Aztat nagyon birom.Énis behoztam Drizzteset csak ez nő)//

Gród elment megkeresni a mágust.A kolosszusok mögé lopakodott és egy fa takarásában észrevette a barnaköpönyeges varázslót.
-Áhh szóval Tharr hivő-morgott Gród.
-Hipha -szólt mire otthonfelejtett botja a kezébe került.
Snexo-mormolta mire villám csapott a varázsló felé,de az észrevette Gródot és háritotta a csapást egy elnyelő tükörrel.
-Varázspálcát tartott Gródra.
-Pusztitsd el-bökött egy várfalon lévö kalandozóra.
-Jól van mondta Gród és egy Tüzförgeteget küldött a kalandozóra.De mielött elérte volna egy dimenziókapu elnyelte.
-Mi a-kezdte mondani a köpenyes mágu,mire mögötte megnyilt egy másik dimenziókapu és a tüz beboritota.Pár perc mulva már alig füstölgött.
-Nesze neked-mondta Gród,majd mágikusan felerösitett hangján közölte hogy a mágus meghalt..
 
A grifflovasok rátámadnak az egyik óngóliántra, és ütik-vágják, ahol csak érik, kevés sikerrel. Ekkor megjelennek a fejvadászok. Jakhsjahlang egy biccentéssel üdvözli a drowt, aki egy árnyékösvényt teremt az óngóliánt nyakáig. A fejvadászok eltűnnek az árnyékban, és felkúsznak az óriás nyakáig, ahol mérgezett tőreiket belevágják a főartériájába. Egy pár percig el fog tartani, míg a méreg hatni kezd, addig tovább gyilkolásznak...
 
Zuluhednek hirtelen bundája nöt, és 4 lábra ereszkedett.Kezei és lábai helyet mancsok nöttek, és feje is átváltozott.Az átalakuás végére mindenki láthatta hogy párduc lett belölle, mindez olyan gyorsan hogy sokan észre se vették.Ezután a fekvő óriás fejére ugrott, és karmait a húsba méllyesztette......
 
//a dögök irányítása 1 darabig a tietek lesz, megyek fürödni ))//
 
// köszke, de van saját griffje )) //
 
//az a sok Drizzt wannabe DD//
A fekvő szörnyeteg egyik karjával megpróbálta elhesegetni a rá támadó kalandorokat, másik karjával pedig féltérdre segítette lassacskán magát.Éles fájdalom nyilalt a támasztó karjába: néhány kalandor és Koga verték teljes erőből a testrészt, melyben a zsibbadás lassan felülkerekedett...

---------------------------------------
Az ongóliant meghökkenve vette észre a háta mögött gyülekező csapatot.Förtelmes bömbölése noymán a hegyek megremegtek, majd olyan történt melyet a rémálmok se hozhatnak: a monstrum szemei felizzadtak, látszólag izmai mégjobban megdagadtak, és megindult a kalandorok felé... egy mágus segítette a szörnyetegeket!
 
//Ehh persze nem az ongóliant ment oda Gródhoz hanem az aki megtámadta.csak a szövegböl igy jön ki:Az ongóliant odament Gródhoz))//
 
Xojertha hívására tucatnyi griff közeledik a város felé; kettő le is szállt lord Raptorhoz és Muradinhoz, akik rögtön fel is szállnak rájuk. Muradin csatacsákánya egyből átalakul grifflovas harci kalapáccsá. (Itt rögtön bocsánatot is kérnék a karakterirányításért, de a törpök nem tudnak ellenállni a grifflovaglásnak; Muradin kalapácsa egyből visszaalakul, amint leszáll a griffről)
A többi griffre a lovagok szállnak fel, de meglátszik rajtuk, hogy nem ülnek rajta olyan biztosan, mint a törpök.
 
Ilidan villámgyorsan arrébbugrott, ám mégsem bizonyult elég gyorsnak, a monstrumnak sikerült eltalálnia. A tünde hamar feltápászkodott a hatalmas erejű ütéstől, és fedezékbe vonult. Csak ekkor vette észre, hogy bal kezében tartott holdpengéje kettétört, amikor ráesett, így bizony nehéz lesz harcolnia.

------------------------------------------------------------

A törp kihasználta, hogy az óriás nem figyel rá és ügyesen beslisszolt a betört kapun, majd felhágott a falra vezető lépcsőn és betöltötte puskáját. Célzott, és, BUMM! Óriásit robbant a lőfegyver, ám a kis golyóbis csak arra volt elég, hogy felhivja magára a figyelmet a kis törpicsek.
- Bahh, fenének kell ilyen szörnyeknek születniük! - mérgelődött - WingedGlory! Ide hozzám!
A parancsra egy griff tűnt fel a város fölött majd leszállt a törp mellé, aki rögtön felült a nyeregbe.
 
//Bocs hibáztam egy kicsit:Majd Zuluhed felkiált://
 
Zuluhed kántálni kezd, és hírtelen a lépő kolosszus támaszkodó lábáraindák tekerednek, így azelveszti eggyensullyát és elesik.Majd felkiált:
-Roham!!!!!!!!!!!
 
Az egyik monstrum épp Gródra támadt volna mikor zavartan hátranézett.Támadás érte.Na de mögülük!!.Valaki az ongóliantok mögött támadott.
Odasietett GRódhoz.
-Jól vagy?-dallamos hangja volt.Ahogy egy villámlás megvilágitotta a területet Gród ránézett.Sötét bör fehér haj.De hisz ez egy nő!.Méghozzá drow!!Gród hallott már a gonosz sötételfekröl,akik szörnyü dolgokat müvelnek.Félve elhuzódott.
-Ne félj-szólt a drow-nem bántalak.Megvetem fajtám cselekedeteit.
-Áhh kössz jól vagyok-mondta némiképp megnyugodva Gród-de most harcolnunk kell.
Tetszett neki a nő
-Mi a neved?-kérdezte-az enyém Gród.
-Elsyha-mondta a nő,azzal az ongóliantok felé fordult és egy sötétséggömböt varázsolt az ongóliant fejére.
-Valaki csináljon valamit amig nem lát-kiáltotta...
 
A monstrum irdatlanul megharagudott a varázslóra: társa iránt érzett ellenszeve egyből szétoszlott és lábát taposásra emelte....
 
  ... | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.