Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Womath
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A womathok a mélyen fekvő barlangcsarnokokban élő békés kérődzők. Vaksi szemükkel állandóan a sötétséget fürkészik, és ha kell, megvédik magukat a homály ragadozóitól hatalmas patáikkal." - Encyclopedia Fantasya
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
Az én varázslóm egyáltalán nem istenhatalmú. Különben szerinted adnék el Mágikus Tőröket Hatalomnövelő tekercsekért?:-) Amúgy meg bocsi mindenkinek hogy így "felaprózva" írom a válaszokat, de egy nap csak Max 2-szer tudok benézni, aztán ahogy szépen lassan olvasom hogy mivel vagyok elmaradva, úgy jönnek a válaszok.
 
Szerintem a cstajelenetekkel semmi baj csak legyen néha egy kevéssel gyengébb az a "szörnyike" én azt tartanám a legjobb ötletnek ha új szörnyeket is kitalálnánk, mert én zöldfülü vagyok és fingom sincs hány sárkány kell egy drakolderre vagy mi a fenére.
 
Szerintem tökre igazad van én is csak egy "mezei varázslót alakítok és megmaradok a Vereserdőben való vadászgatásnál. Szerintem is tök rossz hogy ilyen félistenekkel bombázzák a várost.
 
Éjfél tájt mágikus sercegés, süvítő levegő, majd hatalmas puffanás rázza fel a várost: az egyik őrjárat odasétál a hang forrásához: a mágustorony lábánál egy összetört szobor hever: a tetőablak nyitva áll.
-Biztos kilöktek egy szobrot.Majd reggel megnézzük mi volt ez.Uzsgyi fiúk, a szobor darabjait vigyük az ajtóhoz!
Avval az őrök a darabokat a torony elé hordják.
-Ej, hogy a nyavajába tudtak olyan modellt keríteni, aki ilyen fájdalmas arcot vág!-mondja az egyik őr, majd elmegy az őrjárat.
 
Petur kunyhójának ajtaján kopogtatnak. Petur kinyitja az ajtót. Egy rejtélyes kalandor jött, hogy mágikus orgyilkostőröket vásároljon. Petur elő is húz köpenye
alól 3 darabot. Az első mérgez. Magyarázza Petur. A másodiknak a pengéje egy egyszerű ige ráolvasása után láthatatlanná válik, kiváltképphasznos ha valaki erősebb nálad és a tudta nélkül akarod meggyilkolni.
A harmadik pedig menten kővé dermeszti azt, akihez hozzáért a pengéje. Az első ára 12 arany. A másodiké úgyszintén. Hanem a harmadikért egy hegymélyi óriással kellett megküzdenem ezért ennek az ára 30 arany és egy mágianövelő tekercs. "Vajon melyiket választja?" Töpreng Petur.
 
Késő éjjel, egy fájdalmas kopogás a fejvadászok tornyának ajtaján: egy elf az.Szörnyű betegnek látszik.Vagy csak az ereje van nagyon megcsappanva.
-Van itt valaki?A thargodan vinné el ezt az anti mágikus erőteret!Fejvadászok, EN GED JE TEK BE!!!!
 
Ezen a szép, kellemes nyári napon mindenki a kertben dolgozik, vagy sétálgat. Csak a fejvadászok ülnek a hűvös kőfalak közt a bázison.
-Nos, tehát...ez itt a bár alatti pince tervrajza, itt van a Tűzkígyók(=a helyi tolvajok és bűnözők szervezete) főbázisa...
-Már megbocsáss, ó hőn szeretett vezérünk(nem hagyhattam ki X)), de hogyan jutottál ehhez az információhoz?
-Rovian elkapott egy tolvajt a piactéren.
-Áhá. A fejét elhoztátok?
-Igen. Majd azt is odaadjuk a boltosnak, így szerzünk még ötven aranyat.
-Ravasz, mester!
-Kösz. Tehát térjünk vissza a tárgyra...A lépcsőn nehezebb bejutni, mivel ezt egy féltucat őr védi. Van egy hátsó kijárat a csatornarendszerbe, ahol csak két őr van.
-Nagyon kézséges lehetett az a tolvaj.-mondja Sovellis, mire Rovian gonosz vigyorral hozzáfűzi:
-Nagyon kézséges volt az a tolvaj. Főleg miután egyenként elkezdtük levágni az ujjait. A negyediknél beadta a derekát; azt mondta, az ujjai kellenek neki a megélhetéshez.
-Uraim, koncentráljunk a feladatra...Tehát, ha a bárból megyünk be, végig kell magunkat verekednünk az egész csürhe bandán, hogy eljussunk a vezérükhöz, míg a csatornarendszeren keresztül rögtön a vezér szobája előtt bukkanunk ki, tehát a bár lépcsőjén megyünk le ;). A fő cél a vezér kiiktatása, figyelmeztetésképpen. Ez persze ne tartson vissza minket attól, hogy ne szerezzünk fejeket útközben. Minél több fej, annál több pénz. A vezér ajtaját négy darab ork elitkatona és egy gólem védi. Az orkok nem lesznek nehezek, de a gólem ellen semmi esélyünk. Úgyhogy behatoltam a Mágusok Tornyába, és lemásoltam egy tekercset...itt van. Ez a varázslat egy energiarácsot fon az áldozat köré, ami ugyan nem állítja meg a gólemet, de mire kiszabadul, már itt se vagyunk(a gólem immunis a rábocsájtott varázslatokra, de attól nem tud átmenni egy energiarácson). A terv a következő: Árnyék a csatornarendszerben várakozik, és elkap mindenkit, aki kifelé igyekszik. Mi hárman pedig a lépcső felöl közelítjük meg a bázist.
-Árnyéknak ez nem tetszik.
-Azt gondoltam, úgyhogy levadásztam egy szarvast az erdőben. Ha végigcsinálja, megkapja.
-Jól van, belemegy.
-Akkor pihenjétek ki magatokat, éjjel támadunk!Szívjatok fel annyi manát a kövekből, amennyi kell.-ezekkel a szavakkal Jakhsjahlang eltűnik az árnyékok közt. Rovian, Sovellis is eltűnnek, és a szobájukban tűnnek megint fel. Kis idő múlva Árnyék is követi Sovellist.
 
Az est leszálltával új zajok keringenek az utcákon: a városban sötét alakok járnak.A fogadó ajtaján egy elf siet ki, dolga bizonyára nagyon fontos lehet: majd fellök egy járókelőt.Az utcák sötétje lassan őt is elnyeli, s a város kapu bezárnak éjjelre.Elindítják az éjjeli őrjáratot is, a katonák vigyáznak a rendre.
Egy sötét utcában sétál az elf, amikor hang üti meg a fülét.Párbeszéd, gondolja érdemes figyelni:
-Szóval mindent megbeszéltünk-szól egy érdes, nyugtalanító hang.
-Igen.-hangzik a válasz.A hang valószínüleg egy fiatal férfié.-Holnap a déli őrjárat elkerüli a városi bankot.
-Jó, okos vagy ember.-ismét az érdes hang szól, de most mintha nyugtalanabb lenne.-A jutalmatokat holnap vehetitek fel.Itt lesz, egy zsákban a szemetesek mögött.
-Rendben-most egy harmadik hang szól, fiatal nőjé.-, de ha valamit elrontanak...
-Ne aggódjon hölgyem-ismét az érdes hang-, mi sosem rontunk el semmit.
-Na persze, a múltkori kis akciójuk is hogy sikerült.-ismét a fiatal férfi hangja volt, csak most gúnyosan.
-Azok a harcosok kalandozók-az érdes hang ismét nyugottan szólt-de már intézkedtünk.Ja, és mi sosem találkoztunk.Rendben?
-Rendben -szólt egyszerre a férfi és a nő.
-Ok, a főnök boldog lesz.Öröm volt önökkel üzletet kötni.
Lépések hangzanak, egyre távolodva.
Seoth is sietősen elhagyja a helyszínt.
Ez érdekelhet pár embert-gondolja.Most már tudta hova kell mennie...
 
A város főutcáján halkan sípol a szél: a madarak is abbahagyták a csicsergést.Víz csobogása ütközik a halk tücsökmuzsikával: béke honol.Sok helyen már kialudt a gyertya: az este hálóját szövi az égen.Már itt ott csillagok is ragyognak: asszonyka hívja be gyerekeit a kertből.Ez ám a nyugalom.
 
//Én se ismerem, de mindent el kell valamikor kezdeni, nem? ;)//
 
//elnézést tudatlanságomért.Hunchat?Az az igazság, lehet lama vagyok de azt nem ismerem ))//
 
Sovellis Petur házában talál Jakhsjahlangra, amint az orgyilkostőröket nézegeti.
-Mester(asszem ez jó megszólítás B))), akadt munkánk.
-Igen? És mi lenne az?
-Segíteni kéne egy boltosnak, akit kiszemelt magának a helyi alvilági szervezet.
-Hmm, szeretem a kihívásokat...Mennyit fizetne?
-Azt mondtam neki, hogy 50 arany fejen...
-MICSODAAA?! (Minden vásárló őket nézi) Micsoda?!(mondja most már halkabban) Csak ötven arany fejenként? Profik vagyunk! Legalább 200 aranyat kéne kérnünk!
-Csak egy egyszerű boltos! Meg amúgyis csak most hoztuk létre a szervezetet. Jó reklám lenne, nem?
-Igazad van, bocs, hogy kiabáltam...Jól van, azt mondod 50 arany áldozatonként? Hm, nem is rossz kezdetnek. Vágjunk bele! De előbb vásároljunk jobb fegyvert. A rossz fegyver is kitűnő hozzáértő kezekben, de sosem jön rosszul, ha mágia is segíti a használót...
A következő pillanatban Rovian lép be az ajtón, és meglepődve veszi észre, hogy társai is itt vannak.
-Ti is fegyvert néztek?
-Igen...Kaptunk munkát.
-Mennyit fizet?
-50 aranyat fejen...
-CSAK 50 ARANY?!( Előző helyzet ;)) Elnézést...mért csak annyi?
-Kell a reklám.
-Oké, benne vagyok.
-Az nem volt kérdés. Amit a vezér mond, azt csinálod, kapis?
-Igen, értettem.
-Jól van, válasszunk fegyvert.
Hosszas nézelődés után mindhárman választottak fegyvert. Jakhsjahlang egy olyan álcázó varázstőrt választott, amely kaméleon varázslattal lett megbájolva; Rovian egy fagyasztótőrt vett, Sovellis pedig egy árnyéknyílpuskát, amelynek a lövedéke mindig talál, csak manát szív el a használójától; ha túl sokszor használják egymás után, a használója kómaszerű állapotba kerül, amíg ki nem piheni magát. Árnyéknak pedig vett egy szögesnyakörvet, amelyet nem akart felvenni. (Később Xojertha tolmácsolásával kompromisszumot kötöttek; csak akció közben veszi fel)
Ezután visszamentek a bázisra, hogy megbeszéljék a haditervet...
 
//ehhez egy kiigazítást tennék hozzá: a forgotten realms és a dragonlanceugyanahoz az alapvilághoz, a Dungeon & Dragons -hoz kapcsolódik//
 
//A hunchat jó ötlet, felőlem jó, csak írjátok le, milyen néven indultok, mert lehet, hogy más néven indulunk. Én például nem is akartam misihu lenni, hanem Lord Dragon, csak rosszul étrelmeztem a kérdést, és a freemail azonosítómat írtam le. Úgyhogy a chatben valószínüleg S'almeyna/Salmeyna(attól függ, van-e ékezet) vagy Lord Dragon lennék.//
 
//Alig várom))))//
 
//Azért gondoltam csetre mert az mindenkinek elérhetö mert nekem nincs messengerem és lassu a netem.a biro szerintem sem jó ötlet.Inkáb lennének anézök akik beleszólhatnának hogy smint.*//
 
//A fantasy világok (forgotten realms, dragonlance, káosz világa) mind nagyon jók, de igazán ütősek akkor lennének, ha megfognánk azt ami jó volt bennük és egybe gyúrnánk.Az MSN messenger valóban jó választás lenne, de hogy levázoljak egy bíróval megspékelt vari vs. vari pl., figyeljetek:
Első vari:
tűzgolyó az ellenség felé...
Második vari:
Felhúzom a védelem a tűztőlt.
Bíró:
Nem volt időd felhúzni a védelem a tűztőlt, így a tűzgolyó eltalált...
stb.
Tehát a bíró amolyan játékmester lenne.Hívhatjuk asztrális entitásnak, vagy őserőnek, vagy ahogy akarod: amit ő mond, az végleges.Esetleg nem fogad el egy két támadást, merthogy az már nagyon nem balance-os.Ez MSNben pont jó is lenne.
De majd a Ződel(misihu) lenyomunk egy visszavágót úgyis, azt akkor majd kiderül. )))//
 
//Raptor igazad van én is ha harcoltam volna nem esett volna össze ellenfelem egy tüzgolyótol és ugyterveztem a védöburok is széthasad.A manán is gondolkottam hogy elfogy de siettem.Mert ha valaki olvasott Salvatore konyveket ott is ottvan Bruenor aki ugy mennyi mindent kibir hisz törpe.Amugy nekem is az tetszik ha valaki ésszel győz.Az én varázslóm varázsol de harcol is bár nem tud ugy mint aki harcmak szentelte életét és azért is inditottam a barbárt hiába jár mágusiskolába inkább csak zavaró mágiát tud majd csinálni.Azért irányitok mágiásokat mert szeretem a varázslókat és sárkányokat.//
 
//Igen bár én nem akarok reklámozni de van egy www.hunchat.net nevezetü cset amin kevés szoba van és lehet nyitni nem állandó szobát és elég gyors is.Ott belehet menni reg nélkül Alvin vagyok ott.Monjuk legyen a szoba neve Kalandok Városa.Na?//

Gród miután háritották támadásait visszavonul és elmegy fegyvert vásárolni.
-Kéne egy tűzgolyó pálca és egy kard ugy tudom Kharón Karma a neve.-mondja.
Az eladó kiszolgálja Gród nagyon örül még borravalót is ad.
-Tudja jó hasznát veszem még ennek a szörnyirtáson-mosolyog.
-Tényleg drakolderek támadtak a városra?A boltos helyesel.
-Ugye hogy jó néha a szabadság...

****************************************
Amint Tanghor megtutta hogy nem rombolták le a mágustornyot visszasiet és tanul,készül a csatára...
 
//Ezt pedig csak magamtól: Úgy veszem észre, hogy itt a varázslókat valami korlátlan hatalommal rendelkező entitásoknak képzelik el. Például kíváncsi vagyok ha kihívnám valamelyikőtöket párbajra, akkor meddig "hagynátok élni". Rajtam és Vándoron kívül nincs is más harcos, pedig a mi karaktereink is ugyanolyan értékűek (amennyire nem értünk a mágiához, annyira tudunk harcolni). Ha az erőviszonyokban gondolkodtok, akkor nagyjából mindenkinek azonos erősségűnek kéne lennie (szerintem). Persze egy mágiahasználó közületek megoldaná a törpömmel való kűzdelemet annyival hogy "Kilőttem egy tűzgolyót ami eltalált, és ájultan estél össze a földön." -közben hogyha belegondoltok, akkor a harcos azért harcos, mert a reflexeivel, ügyességével, szívósságával, erejével, rátermettségével, fizikumával, felülmúljon egy mágiahasználót, sőt egy jó harcos még eszével is megközelítheti a mágiahasználó intelligenciáját (nem a csököttagyú troll kategóriájában van minden harcos). Szóval ha a varázsló kilő egy tűzgolyót, akkor az elől a törpöm jó eséllyel elugrik, vagy ha telibe is kapja, akkor sem esne össze magas életereje miatt (főleg a törp életerős a humán fajok közt). Ezért ha varázsló-varázsló harc alakul ki, akkor nyílván kellenek egymás ellen védőmezők, meg ilyenek, hisz saját erejükből nehezen védenék ki a támadásokat, viszont asszem mindenki be lenne sértődve azon, ha én kűzdenék egy vari ellen és ez történne: "a vari nem húz fel ellenem védelmező kört (tehát szabadon csaphatnám), hanem helyette ellő egy tűzgolyót. Tegyük fel ez betalál, a törpömön csúnya seb nyílik és megy tovább a vari felé. Ugye most a törpömön van a sor, ígyhát csap, és földre teríti a varázslót." a példából látszik, hogy amit a varik nyernek a réven, azt elvesztik a vámon, hisz a megfelelő fizikális felkészültség nélkül drága periódusokat vesztenek el a varázshasználók CSAK azzal hogy védekező varikat nyomatnak. Persze arról még szó sem esett, hogy a legnagyobb mágusnak is elfogyhat a varázsereje, ha arénákat épít, vagy éppen harcol. Ezzel szemben a harcosok akkor csapnak amikor jólesik, max elfáradnak egy idő után (de még így is tovább bírják szusszal, mint a varik). Nopersze a fenti példa csak az igazságos kűzdelem alatt értendő, hogyha a vari egy periódus alatt NEM kíván ellőni egy tűzgolyót, és felhúzni maga elé egy védőmezőt (mivel ez szimpla csalásnak is minősülhetne, dehát fő a szórakozás...), mivel így a harcosnak esélye sem lenne.
Mit is akar üzenni e bűvös levélke? -tápolás nélküli karakterekkel is ugyanolyan jól tudunk szórakozni, hisz itt nem a győzelem a lényeg, hanem a részvétel a fontos. A "legnagyobb" karik is vesztenek néha, hisz a valóságban is van elrettentő példa.
Itt jegyezném meg, hogy ezekben a sorokban -mégha úgy is látszik- akkor nem a varik ellen szólok, és nem is a szórakozásotok ellen beszélek, csupán egy határvonalat szeretnék rajzolni a segítségetekkel, hogy mit lehet és mit nem. Nyílván egy hatalmas harcossal vagy varázslóval mindenki szívessebben lenne mint egy "símával", és hogy ki milyen erejűnek meséli el a kariját, csak saját magán és a lelkiismeretén múlik. Remélem senki nem vette sértésnek a fenti sorokat, csupán nagy hibám, hogy kimondom(írom) amit gondolok. Ha mégis valakit mélyen érintett volna irományom akkor szóljon le nyugottan, de a kevemért gondolkodjon el rajta.//
 
//Na itt a gond: mikor szóljon közbe a bíró? A fórumon levő mágusok többsége igen nagy hatalommal rendelkezik, így amikor valamelyik három szintes arénát épít meg ilyenek, akkor vajon közbeszólhat-e? Hisz nem tudhatja pontosan felmérni a hatalmát. Így aztán csak az igen nagy túlkapásokat tudja kontrollálni. Az alapötlet jó, de csiszolni kéne még rajta. Amúgy a legegyszerűbb MSN-Messengeren lenne a párbajokat bonyolítani, mert ott lehet külön olyan szobát nyitni, ahol csak a meghívottak vehetnek részt. Ennyi ötlettel tudok hozzájárulni a történethez.//
 
//Ha játékos kűzd játékos ellen, akkor CSAK az ész számít! Lásd: a druida megfogta az ősmágust és ledobta a mágiamentes ővezetbe --> a druida az eszével győzött, bár kicsit túlkapó volt sztem az a reakció, hogy az ősmágus által megtört ezköz egyből káoszdémonná (vagy mivé) változtatta volna őt. Sztem a "valóságba" inkább illett volna egy olyan tárgy, melynek megtörésével egy istenek által gerjesztett sebezhetetlenségmező fogja körbe a mágust egy ideig. Így nem lett volna "istenek-harca" a városkában, hisz ezzel a másik fél elismeri hogy vesztett, de túléli a karaktere a zuhanást.
A játékos játékos elleni harcban egyedül az intelligencia a lényeges mindkét fél részéről, hisz míg az egyik ügyesen kijátszva a képességeit vagy a környezetet és győz, addig a másik félnek is elég intelligensnek kell lennie, hogy felfogja hogy vesztett, és nem az isteneket hívja segítségül egy szimpla párbajhoz. Ha pedig senki által nem irányított karakterekkel vet össze a sors, akkor az alkotóiknak kéne irányítani őket (és persze saját karakterét is) egészen addig míg le nem győzzük őket, és persze akkor is az "ellenfelek fejével gondolkodni", és nem síma kis megyek-ütök ellenfelekben gondolkozni. Épphogy rajtunk, a játékosok inteligenciáján múlik az, hogy ne csupán egy hozzászólásból vágjuk le a főszörnyet.//
 
//Épp erről beszéltem: ne legyenek túltápolt ellenfelek, csak síma mezeiek, csak néha néha csússzon be egy főgoni//
 
//Tehát a drakolderek eltűntek úgye?//

Jakhsjahlang elmegy Petur házába, hogy vásároljon mágikus fegyvereket.
Sovellis és Árnyék a várost róják, hogy munkalehetőséget találjanak. Egy boltban meglátnak két embert, amint egy nyílpuskát szegeznek az eladóra. (Hja, a pisztolyt még nem fedezték fel;))
Sovellis bemegy a boltba, mire egy nyílpuskalövedék csapódik a mellette levő ajtófélfába. Sovellis nem ijed meg, hanem szép lassan elindul a rablók felé és előveszi a tőrét. Az egyik ember káromkodik egyet, és kapkodva próbálja újratölteni a nyílpuskáját.
-A rohadt életbe, egy fejvadász!
A rabló eldobja a nyílpuskáját, és előkapja a kardját. Sovellis rémültnek tetteti magát, és lassan elhátrál az egyik árnyékos sarokba. Árnyék közben az ajtóban áll, megakadályozva a közlekedést.
-Nicsak, egy gyáva fejvadász! Ilyet sem láttam még.
Lassú léptekkel elindul Sovellis felé, amikor Sovellis beér az árnyékba és eltűnik a rablók szeme elöl. Mielőtt eltűnt volna, még megeresztett egy mosolyt. A rablók ijedten néznek körbe, amikor Sovellis hirtelen feltűnik a nyílpuskás ember mögött. A kardos szemei elkerekednek, és próbálja figyelmeztetni társát, de már késő. Sovellis egy gyakorlott mozdulattal elvágja a torkát, majd elrakja a tőrét, és előveszi a fejvadászkardját.
-Árnyék, most!
Árnyék nekiugrik az ember torkának, mire az ijedten próbál megszabadulni tőle, de nincs menekvés; Árnyék kiszakít a torkából egy jókora darabot; a rabló még egy-kettőt rándul, majd meghal. Sovellis odamegy a boltoshoz.
-Kik voltak ezek?
-A helyi alvilági szervezet emberei. Maga tényleg fejvadász? Kérem segítsen nekem, bőségesen megfizetem!
-Megbeszéltük. Emberenként 50 arany lesz. A fejeket majd elhozom.
-Nem lehetne kevesebb? Tudja, én szegény boltos vagyok...
-Ugyan már! Nem hiába próbálták meg kirabolni! 50 arany fejenként és kész!
-Jól van, jól van!
Aztán Sovellis Árnyékkal kilép a boltból, hogy szóljon a többieknek.
 
//Na, még mindig a P vs P küzdelmekre amondó vagyok, hogy egy gyorsabb chat programban, bíró jelenlétével menjenek a meccsek.Azért kéne a bíró. mert ő be tudná tartani a realitást.A csata végeztével meg mondjuk valamelyik fél, vagy a bíró, megtördeli a meccset és felteszi fórumra, hogy mindenki heppi legyen.Na puff.//
 
//Én is Ausztriába megyek egy hétre, a karakteremet Misihu fogja írányítani ha a karakteremről nekem akartok írni neki írjatok.További jó játékot és jó szórakozást Zuluhed.//
 
Amikor elkezdtem írni ezt a hozzászólást akkor mindenképeen a válaszol erre módot akartam használni de rájöttem ,hogy sajnos csak egyre lehet válaszolni ; )......így tehát mindegyikre írok........este még úgy feküdtem le hogy fejjel lefé volt a városháza-ezt próbáltam visszacsinálni- és ,hogy három legyőzhetetlen szörnyeteg rombolja a várost....stb.Igazándiból azért erőlködtem össze-vissza ,hogy végre normálisra vissza tudjam álítani a rendet a városban.Ezért ütöttem ki a csuhást és ezért hívtma a vörösruhás tűzmágusokat hogy rendet tegyenek...........de végre magatoktól is rájöttetek ,jogy ez így sokkal jobb........ENNEK IGAZÁN ÖRÜLÖK.

Na most indulok KÖSZÖNÖM jókívánságokat.
 
Szerintem fórumon nem lehet csatajelenet csinálni, mert ha egy másik karakterrel harcolsz akkor az őt irányító személy úgyse engedi kiütni a karakterét.Vagy vegyünk egy senkihez sem tartozó ellenfelet. Teljesen mindegy hogy félisten vagy egyszerű harcost irányítasz ellenük . Ugyananyi hozzászólásból el lehet intézni őket is. Ez itt nem Final Fantasy vagy Dragon Quest.(Nem tudom hogy ezek a nevek kinek jelentenek valamit) Szerintem jobb a harc helyett a beszélgetések meg a bulik. .
A drakoldereket azért hoztam be, mert kiváncsi voltam, hogyan fogtok rá reagálni.
 
//Teljesen egyetértek. Vissza kéne térni a ,,valóságba". //
Tehát akkor Xojertha megkérdezi a drakoldereket, hogy mért irtják a lakosokat, mire azt válaszolják:
-Senki sem hív meg soha teára! Brühühühühü!
-És mért nem?
-Mert túl nagyok vagyunk! (Szipp!)
-Az nem gond! A sárkányok biztos szívesen vendégül látnak.
-Tényleg?(Hüpp)
-Persze, kedveskéim! Gyertek be olyan 5 óra körül, okés? A harmadik barlang jobbra a hegyekben.
-Köszönjük a meghívást! Olyan boldogok vagyunk! De mit vegyünk fel?
-Á, pizsamapartit rendezünk utána, úgyhogy gyertek abban!
-Rendben, akkor 5-kor! Pápá! Bocs a felfordulást! Viszláááááááááát!
A drakolderek elrepülnek, mindenki boldog, sötöbö,sötöbö.
Ámen!
//Asszem ezt most eltúloztam...DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD//
 
//Bocs, a helyi élővilágról nem vagyok túl tájékozott... ))
Amúgy sztem a 99. hozzászólástól hanyagoljuk a fórumot.Agresszív drakolderek?Bah ))//
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.