Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A kyorgok tudása
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
A kyorgok soha nem elégedtek meg a hatalmas agykapacitásuk kínálta tanulási sebességgel: ők még többet, még gyorsabban, még hatékonyabban akartak tanulni. Ennek elérésében a birtokukban lévő különlegesebbnél különlegesebb varázslatok segítettek.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
Jakhsjahlang, az elf fejvadász kilép a fogadóból, és elsétál a város szélére. Lenyel egy maréknyi esszenciakristályt, és elővesz egy tekercset, amit fennhangon olvasni kezd. A varázslat szövege feltűnően hasonlít arra, ami a Mágusok Tornya megépülését előzte meg. Amikor végzett, egy fekete, fordított csonkagúla alakú épület jön elő a járókelők legnagyobb rémületére, akik a fejvadász köré sereglenek. Az vigyorogva nézi a közönségét, és azt mondja:
-Kölcsönvettem ezt a varázslatot egy feketeköpenyes mágustól, és némi aranyért megváltoztatta a szöveget, hogy ez legyen az eredmény.
Ezután ő is elővesz egy táblát, és kiszegezi a falra. A táblára a ,, Szabad Fejvadászok Bázisa " felirat van rápingálva vérvörös színnel.
Masszív tölgyfaajtó az egyetlen bejárat az épületbe, ami olyan sötét kövekből van felépítve, hogy elnyelik a fényt a környezetüktől. Apró lőrésszerű ablakok helyezkednek el körbe a ház falán. A tetején mellvéd védi az íjjászokat az esetleges támadástól, és apró vérvörös rúnák figyelmeztetik az arra járókat a mágikus védelemre. Az arra járó S'almeynát-Sheran paplovagja- kirázza a hideg az épület közelében, és megrémülve veszi észre, hogy nem érzi istene jelenlétét! Felfigyel arra, hogy egy vörösköpenyes varázstudó jön egy apró fénygömbbel a kezében, ami a Fejvadászbázis közelében hirtelen elalszik, amire a mágus orra bukik. Felbámul az épületre és észreveszi a vérvörös rúnákat, és aztán sietve távozik.
Jakhsjahlang az egyik ablakból elégedetten veszi észre, hogy sem a papi, sem az elemi mágia nem működik a közelben. Aztán hirtelen eltűnik. Örömmel veszi észre, hogy az árnyékmágia kiválóan működik, és nem kell esszenciakristály, mert a kövek szolgálják a manaforrást, a rúnáknak hála.
Jakhsjahlang elégedetten hátradől, és várja Sovellis érkezését; tudja, hogy el fog jönni. Ő és a farkasa tökéletesen megfelelnek vezérhelyettesnek.

S'almeyna, az elf paplovag pedig elsétál az építkezésre, ahol az új lovagkastély épül.
 
Sovellis árnyékkal elindult hogy jelentkezzen.A nap az ég tetejére ért mikor odaért.Polgármester beszéde után ő is jelentkezett a szörnyirtásra.Ezután elindult vissza a fogadóba.





Sovellis/SZÖRNYIRTÁS
 
//tehát ennyit kell irnotok: /karakter/ neved+Szörnyvadászat
és benn vagy a csapatban!//
 
// A szörnyvadászat kiinduló pontja a nyúvadt fekete sárkány fogadó!!! de ide írjátok ha jelentkezni akartok!!! [csak karakternevet írj és a jeligét-hogy tudjam hogy miről van szó-] jelige:"SZÖRNYVADÁSZAT"// remélem értitek!a kaland rendes időben 2hét múlva vasárnap kezdődik!
SOK SZERENCSÉT



NEM SZERETNÉM HA AZ LENNE HOGY VALAKI CSAK ÚGY BEKAPCSOLÓDIK A VADÁSZATBA ,EZÉRT KELL EZ!!!
 
A törp lép ki a fogadó ajtaján.

Vaskos vért van rajta, és egy érdekes, rúnákkal ékesített harci kalapács. Vastag bőrőv van derekán, amibe tolva megcsillan -amolyan másodlagos fegyverként hordott- csatacsákánya.
Haja gyűrűben göndörödik, és sötétbarna, szakálla szőkéssebbn és néhány talent ezüst is bele van fonva dísz gyanánt. Más díszítést sehol nem lehet látni rajta.

Néhány ismerőse már van errefelé, hisz egy jó kocsma tulaját ki ne ismerné?

Elmegy felajánlani segítségét a vezetőnél, miszerint lehetne az erdőkből kiiduló portyák bázispontja (tehát indulási helye)a Fekete Sárkány?
 
Asszem komolyan eltévedtem...
 
A polgármester fellépkedett a piactér közepén álló porondra.A körülötte álló emberek vastapssal fogadták ,ám amikor elkezdte beszédét mindenki azonnal elhalgatott.
-Tisztelt polgárok ,barátaim....Azt hiszem eljött az idő amikor cselekednünk kell.-a tömegből hangos igenzés tört fel-Ez a helyzet immár elviselhetetlen.Bár már több katonát kiállítottam az erdő vedélmére ,ám mégis az erdőből kizúduló fenevadak ,szörnyetegek,orkok ,gnollok,goblinok folyamatosan veszélyeztetik a mi, feleségeink, gyermekink elétét. Eljött hát az idő ,hogy cselekedjünk.............
Hangos éljenzés tört fel a tömegből.Percekbe telt mire le tudták csitítani az öszegyűlt tömeget. Aztán a polgármester újra felszólalt:
-Emberek. Minden kalandozót, harcost ,varázslót aki nagyon magas pénzjutalom reményében elválalná a szörnyírtást ,az írja fel a nevét erre a papírra amit ide fogok kitűzni a piactérre.A szörnyvadászat további információit egy hét múlva fogom meghírdetni.....
-Addig is remélem sokak figyelmét keltettem fel a hírdetéssel!Viszlát barátaim!
Azzal lelépett a porondról és hatalmas üdvrivalgás közepette eltávozott.........
 
Másnap reggel Petur kilép háza elé, majd nagyot nyújtózik. Kopott köpenye alól pedig kiemel egy nagy
botot melynek végében sejtelmesen csillogó, lila ékszer van majd belép a Mágustoronyba "Ha egy kis vadászatért cserébe továbbfejleszthetem tudásomat, ám legyen!" gondolja miközben felfelé lépdel a mágustorony kanyargós csigalépcsőzetén.
 
A szakállas, csuklyás ember tehát varázsló s a neve Petur. Kilép a toronyból, majd egyetlen karsuhintására
otthonos fakunyhó terem a torony mellett belép majd a bagolyhuhogás ringatja álomra gondterhelt fejét.
 
Csuhás kiment a főtérre, és kiakasztott egy kis táblát, melyen ez ált:
"A mágustoronynak komponensekre lenne szüksége.Magas jutalom, ingyen tanítás.Részletek a toronyban, jó vadászok jelentkezését várom!"
Ezt követően egy röpke teleport varázs után hűlt helye volt a varázslónak.
 
Rovian a szerzetes kobudara most érkezett a városba. Súlyos táskáján fegyverek lótak. Pont kapuzárás volt amikor odaért, de az őrők beengették.Első útja a fogadó volt mert útján nagyon elfáradt, de nagy zsivajra lett figyelmes a pictér közelében.Egy futár mondta el a szövegét.Rovian meghalgatta,"ő is ott lessz gondolta magában",majd elindult.Kivett egy szobát, és elment aludni.
 
A futár kiált a piactér közepére.Egy papírtekercset tartott a kezében.Az emberek körbeállták a porondot.A futár a hangosító varázslat hatása alatt állt ,hogy mindenki halhassa a fontos hírt:
-Tisztelt polgárok, városlakók holnap pontban délben ,városunk polgármestere beszédet mond.Előre is felszólítom a város bátor kalandorait ,hogy jelenjenek meg a beszéden.A futár abba hagyja a beszédet és lelép a porondról ,a zsivajgó tömeg pedig lassacskán elvonul.
 
Vándor amint kiért a fogadó elé, már csak annyit látott hogy az Árnyéknak nevezett farkas épp leszál a tolvajról. Gazdája pedig Átadja azt a hatóságnak. Majd visszafordul a fogadó felé, és szemével a manót keresi.
-Az előbb még mögöttem volt! Mondja, és érdeklődéssel fordul vissza a fogadó belseje felé. Kíváncsi, hogy mit mond Sovellis a manónak.
-Érdekes párbeszéd lessz, az egyszer biztos. Dünnyögi maga elé.
 
Tanghor a barbár idegenkedve nézett szét a városban.
Milyen messzire sodorta őt a küldetése...Szép otthonában a pusztán éldegélt népével mikor megjelent előte Gród a mágusinas aki azóta elég hatalmas mágussá nőtte ki magát.Először bizalmatlanul méregette a varázslót de rájött hogy hasznot is jelenthet,hisz nem nagyravágyó emberrel van dolga,hanem olyannal,aki szereti és megbecsüli munkáját.Tehát nem jelentett rá veszélyt.
És most ebben a poros városban elérte célját a barbár,hisz megtalálta a Mágusok Tornyát.Hiába barbár ő mágiát szeretne tanulni hogy Gród melett lehessen mindenben,segítse őt amiben csak tudja.Mint egy barát.Mert hát az is ett,csak még nem tudott róla.Remélte így nagyobb segítségére lehet Gródnak küldetése teljesítésében.
Gondolkodva menetelt a hatalmas építmény felé....
 
Kiérve a fogadóból a tolvaj előnyben volt de farkasa könnyen utolérté és leteerte.Sovellis odaérve ezt mondta állatának:
-Most már leszálhatsz róla Árnyék.
A farkas megtette ezt.A fejvadász áttkutatta az embert és megtalálta a tárcáját.Miután megtette a tolvajt a lovagok keze közé atta.Örülve hogy meglett a tárce elment a fogadóba hogy elnézét kérjen a Manótól.
 
A városka kapuja éppen zárni készül, amikor hírmondó érkezik.Csuhás már a kapuban várja.
-A szállítmány a hét végén érkezik-lihegi a hírmondó-azt mondják gondok akadtak a beszerzéssel.
Csuhás morog.
-Menj fiú, és pihenj a toronyban.Holnap reggel indulj, és mond meg hogy ha egy napot is késnek, szörnyű haragom lesújt rájuk.
A fiú így is tesz, Csuhással elindulnak a torony felé.
 
Az alak hunyorogva figyelte ahogy a torony kiemelkedik a földből.Kócos haja varkocsba volt fogva nyakában pedig öklönyi zöld szinbólum.Teljes öltözéke zöldben pompázott, csatabárdja az oldalán lifegett hátára pedig összetett harci íja volt rögzítve.Hösszú vörös szakállát az övébe tűrve hordta.A másfél méter magas kis fickó az észak barbárait is megszégyenítő izomzattal rendelkezett.Törpe volt nem kétség.De nem átlagos törpe.....Csakjáját hátrahajtotta ,hogy jobban figyelembe vehesse a csodálatos építményt.Felnézett.A nap már vérvörösre festette az égboltot.Az apró sugarak tőrökként szúrták át sárga fényben világító felhőket.
-Ideje indulnom.-azzal az erdő felé vette az irányt.
 
Egy szakállas, csuklyás ember sétálgat az utcán. Köpenyén meglátszik a hosszú út pora. Sétál egy ideig majd megáll a nagy torony és a tábla előtt. Hosszas töprengés után belép a Mágusok Tornyába.
 
Pár napja már egy üres telek áll a főtértől délre..
Most ott áll egy fekete csuhás mágus.
A város utcáin szinte érezni a mágia áramlását, a levegő bizsereg, amint a hatalmas energia fókuszálódik a fekete elött..
Rázkódik a föld, repedeznek a falak: az üres telek földje obszidiánná válik, majd kiemelkedik: magas torony száll fel a földből, csúcsa obszidián, falai márvány és kvazár: a higantikus épitmény pulzál a mágiától magától.
A fekete mágus kimegy a telek bejáratához, és kitesz egy táblát:
----------MÁGUSOK TORNYA---------
Azzal bemegy az épületbe, és az élet folytatódik...
 
Egy kósza fuvallat kavarja föl a város porát. A levegőben mágia remeg, kicsit beborul az ég. Hatalom jelenléte érződik...valami készül a városban...valaki visszatér...

Majd a fuvallat tovább halad Északnak, a nap kisüt minden marad a régiben. Ám az az érzés... az megmarad...
 
Vándor ahogy kilépett a fogadóból, nagy sürgésre figyelt fel! Na! Beindult az élet, most már nem csak az épületeken belül hanem az utcán is történik majd valami! Nézelődött még egy kicsit, majd sétára indult amúgy barbár módra.
 
"Térj be hát a városba kalandor de jól fontold meg ,hogy mit teszel ,mert a kapuk mindenki elött nyitva állnak ,de ha rosszul viseled magad hamar kívül találhatod magad rajtuk......."

Üdvözöllek ebben a fórumban!Itt igazándiból minden a szerepjátékról szól és ezt kérlek ne hagy figyelmen kívül!A játékosok maguk formálhatják a várost azonban két fix pontot megszabok:-Sheran szentélye és A Fogadó A Nyúvadt Fekete Sárkányhoz!Amit ezeken a helyeken tesztek azt kérlek oda írjátok ugyanis nem szeretném ha ennek a topicnak a megnyílásával essen a színvonaluk!Az erdő és a közeli hegység is a városhoz tartozik.Ezeknek a formálását is a ti fantáziátokra bízom!Továbbá a polgármester az én NPCm és azzal legyszíves ne nagyon kalandozzatok : ).Ha felmerülne vmi kérdés akkor nekem írjátok le privátba vagy ha nem vagyok akkor pedig Zuluhed-nek írjátok le!

ÉS NE FELEDJÉTEK a kapuk mindenki elött nyitva állnak aki egy színvonalas irodalmi fórumban akar résztvenni!
 
  ... | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.