Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Rúnapukkasztás
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
Hohó, ezt az ajtót különleges varázslat védi! Sebaj, a rúnapukkasztás, vagyis a hatékony védelem az ilyenek ellen, az elsők között van, amit megtanítanak a mágusiskolákban.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
3. zonaban megszerezheto targy. Ketfele modon lehet megszerezni, vagy a 3. zonas akademia kuldijeivel, vagy egy hazban lehet bevaltani. Ad tobbek kozt 30 max.energiat, ezert van mindenki elajulva tole.

Aquilia
 
Én most nemrég ütöttem fel a fejem a 2. zónában és ma léptem meg a 9. szintet, de még nem hallottam eddig semmit az annyira emlegetett Brimach övről. Mi ez?

Üdv.

Magnus D. a kíváncsi
 
Ráadásul 3. zónából, ha visszamegy valaki az elsőbe, és orkanc herceget üt, az fixen mágikus rubint dob. A szerzetesemmel 3 labi után jött a Brimach öv...
 
>varázsgyöngy/bűvös zafir/mágikus rubin/találhatóságának megnövelt >érezhető valószinűsége,

Ezeknek a targyaknak a megtalalhatosaga semilyen osszefuggesben nincs a karakterek kasztjaval, fajaval.
 
Az mind szép amit leírsz, de sajnos nem igaz.
Itt statisztikát felállítani nem érdemes.
Ugyanis, sokkal több a mágus karakter, mint a többi.
Másrészt az említett első négy helyezettnek több karaktere van, de a többi karakterrel elsősorban a mágusukat tápolják. Jégfegyverek beszerzésétől kezdeve, áldozati tárgyakon, labipucolásokon keresztül a virgonc cuccokig beleértve mindent.
Az igaz, hogy a mágia gyorsan fejlődik, ám a varázslatok sebzése hamar maxos lesz. Egy mágus a 3-ik zónában sosem fog annyit sebezni, mint egy harcos, örül, ha a felét sebzi körönként. A vérmágus is igazából a harcosoknak volt táp, körönként lecsap egy lidércet... A mágus viszont egyszerre tucatnyi lidérccel kellett szembenézzen, ha sok tp-t akart. Ezeket a csatákat egy harcos pár regenes cuccal, vampirizáló fegyverrel kevés sebzéssel megúszhatta. A mágus kőbőre viszont elfogy 2-3 csata alatt, a további csaták pedig 3-400 ép sebzést is okozhatnak.
a varázsgyöngy/bűvös zafír, stb ugyan olyan gyakran esik mindenkinek, ebben biztos nincs kivétel. Ha a nővéred a Brimah övet így szedte össze, akkor igazán szerencsés. A többi varázsló a 3-ik zónás akadémiában szerezte meg az övet, és ez biztos. Ott te is könnyedén megszerezheted.
Egyébként ha már a statisztikánál tartunk, és a mágusok nagy "előnyénél" , azt is észrevehetted, hogy az első 4 varázsló közül 2 már teljesen átképezte magát harcossá, mert sokszor könnyebben boldogul úgy.
Ha mégsem tudtalak meggyőzni, szívesen várlak az irc-n.
 
Kedves Jokesz egyrészt el lehet végezni a kétmintás-t próbát amelly statisztikailag bizonyitja eme állitást ,bár csak a rendelkezésre álló legjobb tiz adat hasonlitható össze és mivel nem ismerhető a sokaság nagysága ,igy ez nem releváns.Mindazonáltal a tp-lista első négy helyén mágus áll,aminek a valószinűsége egyenlő eloszlást feltételezve a lehetséges ,kasztok :harcos ,szerzetes,barbár,ember,vándor stb.1:5×5×5×5,azaz kevesebb mint 1:1000,persze a kasztok eloszlása nem egyenletes,ezt jó tudni ,mindenesetre a számok elgondolkodtatóak.
ha azt feltételezzük .hogy ugyanannyi mágus van mint többi kaszt, ez a szám,egyenlő várható értékü normális eloszlású sokaságokat feltételezve:1:2×2×2×2=1:16.Nyilvánvalóan a kettő között van valahol az igazság .Az is nyilvánvaló hogy a sokaság teljes statisztikája nélkül .illetve reprezentáns minta (nem a legjobb tiz)nélkül az állitás nem iogazolható(min5).A konkrét okok pl a mágia fejlődésének kiemelkedő volta , a fenőkő hiány kimaradása,a konkrét lehetséges szakértelmek pl mágia erősités,külön varázslótorony a mágusoknak,valamint a kapott tárgyak erőssége pl mágiaelnyelő nyaklánc valamint a varázsgyöngy/bűvös zafir/mágikus rubin/találhatóságának megnövelt érezhető valószinűsége,szinte minden varázsló brimah övével járkál. a nővéremnek is van brimah öve,pedig jóval kevesebb labit járt be mint én folytathatnám a sort.De nem a konkrét okok elemzésével hanem a statisztikák vizsgálatával alapozható meg az állitás:A mágusok a játék szabályaiból eredő struktúrális előnyben vannak más karakterkaszthoz képest szinte minden tekintetben
 
és nem igaz, hogy a varázslók támogatva lennének. ha gen, kivánci vagyok, szerinted ez miben nyilvánul meg.
 
úgy néz ki, hogy mindenkinek két lidércet idéz a vérmágus.
 
Mi történt az őrült vérmágussal újabban nem idéz elég sötétséglidércet,csak kettőt,pedig üőfegyvereseknek igen jó táp volt.Hiába mindig a varázslókat támogatják.Másoknál is igy van ?-nem tudom hogy lehet ez után sok tp-t szerezni.
 
Na hat akkor megy ez!
 
Mivel a táborozást mellette kezdtem meg, így ma reggel gondoltam adok még magamnak egy esélyt.
Kipróbáltam a bénítást, és bambán nézte, ahogy kipróbálom, hogy jégeső, jéghurrikán vagy az intenzív idegkorbács hogyan sebzi.
A lényeg, hogy az előző kudarc után most simán átkerült arra a bizonyos vadászmezőre.

Amúgy rangomon belül a legjobb 10-ben vagyok védekezés szempontjából (mármint a statisztika ezt hiteti el velem) és van egy 11 körüli vastagbőrőm is.

Üdv.

Magnus D.
 
Az üdvözítő módszer a tüskés bőr. Ha nem megy máshogy, tüsibe kell öltözni. A főszörnyet és a nevest kivéve, mindegyik démont sebzi a tüskés bőr.
A kezdetleges protodémont hagyd, hogy árnyékdémonokat idézzen, ugyanis belőlük eshet démon gyűrű, ami +10 tüsi bőr.
 
Na akkor en is kerdek, hogy rajtam is evodhessetek. Eleg regen jatszottam es olvastam, hogy valtoztak egy picit a szornyek. Ugy hallottam gyengitve lettek, de ehhez kepest elosszor agyoncsaptam amivel talalkoztam, ma meg probalkoztam, es negybol mindosze 1 "ment le". Nem vertek agyon, de egyszeruen nem tudtam eleget belejuk sebezni. Tukorkep meg minden volt. Valami udvozito modszer?

Aquilia
 
Hat nem is tudom. Kigyos labik egyik "foszornye" a marvany. Vedettseged figyeld es a vastagbort noveld, mert ezek szerint nagyon meg tud utni. Konkretumot nem tudok irni nekem nem volt gond vele, pedig 9. szinten mentem at a 3. zonaba, es a labikat turtam rendesen. Akkor olyan 15-korul volt a vastagbor targyakkal, illetve kb 55-60 lehetett a vedom. Vagy elofordulhat, hogy van egy spec. "eros" sebzese ami rnd. bejon, mint a kagylonak a vizibarlangban.

Aquilia

U.i.: Az viszont tuti, hogy 70-es vedobe es 24-es vastagborbe "eleg" keveset sebez. ;D (de gonosz egy lovag vagyok... es tenyleg!)
 
Most lettem 8. rangú és átmentem a 2. zónába.
Ott egy labiban verekedtem kígyókkal, majd összetalálkoztam egy márvány óriáskígyóval. Ez 22 44 és egyszer még 99-et is sebzett belém, amitől hörögtem jócskán. Milyen erős kalandozókra van ez méretezve, és van-e valami trükk, amivel könyebben le lehet nyomni?

Üdv.

Magnus D.
 
Szia!!!

Pontosan az volt, az átok, megint ügyetlenebb lettem, bár erősebb is, de ez valahogy nem tud vigasztalni. Azért köszönöm a helyesbítésed, már csak a későbbi próbálkozók kedvéért is.

Köszönettel Galadriel
 
Az nem inkább őrült vérmágus volt??? Nomeg az őrület varázslat. 1 pontnyi v.milyen tulajdonságból átmegy egy másikra.
 
Sziasztok!!

A minap érdekes csata esett meg velem. Gondoltam benézek az arénába, eddig is sok érdekességgel találkoztam már. Ott mit találok?? Valami elvetemült varázsló, meg zombikolosszuls, tudom is én, minek nevezzem és valami lidércbanda esett nekem. Szépen lassan folyt a csata, mikor éreztem, hogy okosabb leszek. GYanús volt, de aztán butább is lettem, szóval nem tűnt fel. Aztán mit sem törődve az eseményekkel, gondoltam, továbbállok. Pár óra táborozás után azonban érdekes apróságra lettem figyelmes. Egy picit ügyetlenebbnek éreztem magam, de éppen annyira, mennyivel a varázsigék jobban eszembe jutottak.
Ezt azért elég érdekesnek tartom, annál is inkább, hogy úgy tűnik tartósan megmarad az állapot. Szóval csak vigyázzatok, mert igaz matematikailag most az egyszer jól jártam, bár nem tetszik a dolog, azért rosszabb is lehetne.

Üdvözlettel, a tündék
 
Igy van, jo a "raerzokepesseged"! ;)

Aquilia
 
Szia!!!

Megnéztem, ha jól láttam, tizenegyszeres a szorzó, gondolom, ott 12 lesz, vagy valami hasonló

GAladriel, Celeborn
 
100-tol megint tobbe kerul! ;)
 
Sziasztok!!!

Mint azt láthatjátok a tulajdonságok egy darabig tízszeres fejlesztésponttal fejlődnek. Nos gondolom sokan észleltétek, hogy mindez csak 75-ig működik. Utánna mi történik??? Nos azért nem olyan vészes a helyzet, no de döntsétek el Ti

76 836
77 847
78 858
79 869
80 880
81 891
82 902
83 913
84 924
85 935

Elgondolkodtató, hogy jó lett volna az ügyesség 65-ig és akkor könnyebb lett volna a +10 fejlesztés, de hát egyszer úgy is fel kell fejleszteni 85-re

Jó fejlesztgetést Celeborn
 
Gyerekek! Egozas ide-oda, de basszus akkora csatam volt ma! Nezzetek meg az 1498 emlekei kozt a raptil erodos "meccs" lementeset. Mindezt 9. szinten! ;)

Aquilia Valenorn
 
Szóval fenőköveket raktárba... Az emberek 9. küldije is ez, tehát akkor a többieké is...
 
Sziasztok tünde testvéreim

Újabb kedves próbák elé állítanak minket mestereink

9. Hozz nekünk négy fenőkövet
10. Emeld meg tízzel az ügyességed.

Fantündikus nem??

Jó próbatételt

A tündék
 
Élet
14. 27 bronzgyűrű
15. 29 bronzfülbevaló
16. 31 bronzkarkötő
17. 33 bronzpáncél
18. 35 bronzpajzs
19. 37 bronzsisak
20. 39 bronzöv

Halál
20. 41 pirolit
21. 43 ork rongyok
22. 45 jégkristály
23. 47 ork szemfog
 
Szerencse minden mentésnél számottevő, IQ-ról ezt nem hinném el.
 
Szerintem IQ
 
Futottam már 112-es szerencsével is... most azt nem tudom konkrétan melyik fajta entitás volt. De nem tündöklő, az tuti!

A.V.
 
Szerencse, de abból nagy!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Infók | Csere-bere | Fejlesztési ötletek | Bugok | Segítség kezdôknek | Labirintusok | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.