Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
A sötét királynő árnyéka
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
Raymond E. Feist A sötét királynő árnyéka című könyvének borítóképe.
Nézz szét a galériában!
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Lapötletek (64981)
TF help (6660)
HKK tiltások és nerfek 2024 július (62)
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)
HKK kérdés? (47145)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | ...
Nézet:
Fefce felugrike igen,ő az!!Mond gyorsan mikor láttad láttad őt,hova ment,mit mondott?jaj hol lehet?
Fefcére rá se lehet ismerni.Megtelik a szeme élettel arca kipirulva,egész teste a cselekvésvágytól duzzad hogy mennni megtalálni keresni,Hisszen sok bajt megért hősünk előtt a remény csillant fel,minden csalik legédesebbike.
 
- Nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna a barátaidat - mondja Denisa Fefcének - de ha találkozom velük, szólok majd, hogy keresed őket, és nézzenek be ide. - Láthatóan sajnálja, hogy nem tudott segíteni. - Addig is ülj le velünk kártyázni! Hátha jókedvre derítünk. - Közben valamit igencsak keresgél a zsákjában, de eredménytelenül, minek hatására barbár szitkokra ragadtatja magát, szerencsére csak magában. Majd némileg zavarban fordul vissza társaihoz: - Ne haragudjatok, de nem tudunk játszani, mert valahol elhagytam a paklimat. Kárpótlásul hadd hívjalak meg egy korsó sörre! - Társai láthatóan nem bánják a sors ilyetén fordulatát; Surr ugyan elszontyolodik kissé, de a kiérkező hatalmas korsó hamar megvígasztalja. Lassan javul a hangulat, előkerülnek a különböző történetek, viccek, híresztelések. Szóba kerül a mogorva törpe is, elvégre a tőle nyert összeget isszák el éppen... Surr a modorára panaszkodik, mire Fefce érdeklődni kezd, így Denisa leírja a törpe küllemét: - Teljesen feketében jár, hideg kék szeme van, az arcán tetoválások, a fogai meg hegyesre vannak reszelve. Ja, és egy vörös pentagramma lóg a nyakában. A nevét nem mondta meg. Te, nem lehet, hogy őt keresed?
 
Garret ysabellel együtt tér vissza a kocsmába, láthatóan jó kedvük van. A kocsmáros-barbár kicsit csodálkozik, hogy bezárta a kártyázókat, de mivel azok láthatóan nem vették ezt zokon, ezért nem fektet nagy hangsúlyt erre a bakira.
- Ysabel, köszönöm ezt az együttes kalandozást, szerintem remekül sikerült! Okoztál meglepetést nekem, annyi biztos!
 
Hát jó lenne ha tudnál segiteni,kedves ismeretlen-néz fel a lányra Fefce-keresem pár jó barátomat talán te láttad őket:Egy Dwarf of Fefce nevezetü kicsit kellemetlen modorú törpét,egy Macmakman nevezetü halálosan komoly barbárt és egy gyönyürü tündér leányt bizonyos Elmira nevezetüt keresek égen földön-reménytelenül néz-ügye te semm láttad öket?
 
Az ork nagyon megörül, felhőtlen örömét az sem árnyékolja be, hogy nem igazán tud kártyázni. A koponyazúzósban is csak névben levő mozdulatot ismerte. De biztos benne, hogy az Denisa megtanítja valami jó játékra! Ledobja hab testét a székre, majd kirángatja bordáiból annak öszzetört törmelékdarabjait. Ezután már óvatosabban helyezi súlyát egy -még ép- székre és várja a játékhoz az instrukciókat.
 
- Ne haragudj, kicsit elbembultam - lép oda a lány Surrhoz. -A nevem Denisa, és szívesen kártyázom veled, ha a koponyacsapkodástól ezúttal eltekintünk... abból már elég volt mára. - Meglátja fefce lógó orrát. - Látom, nem túl napsugaras a kedved. Tehetünk érted valamit?
 
Garret belép kocmájába, ami éppen kong az ürességtől. Szétnéz, majd kifüggeszt egy táblát a pult fölé:
"Tettanbraugban vagyok. Egy ideig nem leszek. L3cso, kérlek, vigyázz a kocsmára."
Majd bezárja maga mögött az ajtót.
 
Garret szomorúan néz a lány után, aztán nagyot sóhajt a kocsma közepén:
- Fiúk, tud valaki ellenszert kóros mindent-elszúrós-másokat-megbántós betegségre? Néha kezd elegem lenni saját magamból... - majd kissé letörten odaballag a pulthoz, és törölgetni kezdi.
 
.......?
 
Látván, hogy az alacsony, de izmos nő nem akar kártyázni vele odamegy fefcéhez és leül mellé.
-Látom, veled sem akar senki sem kártyázni. Hidd el átérzem.
 
fefce a hős közelről nézte végig ezt a kis "tornagyakorlatot":
-Hmm,milyen szép pár-gondolja magában,azzal nagyot sóhajtva lógó fejjel besétál a tavernába,leül egy asztalhoz,rendel valamit,,azzal búslakodva ül maga elé bambulva,nagy sóhajok közepette.
 
-Jó, akkor majd találkozunk induláskor! *szól vissza a férfinek, miközben, kissé törődötten elballag a szállására.*
 
Garret meglepődik, aztán halkan szitkozódik és a lány után siet.
- Ysabel, állj meg légyszíves! Nem akartalak "lealázni", csak gondoltam, megmutatok pár új fogást. Kérlek ne haragudj rám! Ehh, mindent csak elszúrok...legalább menjünk együtt Tettanbraugba, jó? - kérlelően néz az elfre, miközben visszaadja neki saját fegyverét.
 
-Jónak jó. *válaszol ő. Látván, hogy úgysincs semmi esélye, inkább összeszedi felszerelését és elkullog, hisz láthatóan arról szól a tanítás, hogy őt jócskán lealázzák.*
-Viszlát!*köszön el, hisz korántsem ostoba, és felismeri, ha semmi esélye az ellenféllel szemben. Teljesen felesleges lenne a további küzdelem...*
 
Garret egy cseppet sem lepődik meg, s bár félvak, egy gyors rúgással megszabadítja Ysabelt fegyverétől, majd a repülő kardot elkapja, és végez egy hátrabukfencet.
- Jó fegyver ez is, bizony - mosolyog Garret.

*** Csak viszonyításképpen (nem felvágás, de egy-két dolgot tisztába teszünk oktatás alkalmával) : épphogy le vagyok maradva egykorúban a top20ról. Jelenleg 23. vagyok ügyességben. Gyenge vagyok barbárnak ;) ***
 
-Majd meglátjuk.*mosolyog álszentül a lány, miközben a feltápászkodás közben felmarkolt port gyors, kiszámíthatatlan mozdulattal Garret szemébe szórja. Csak egy pillanat törtrészéig vakítja el a férfit, de az is épp elég. Egy másik gyors mozdulat a kardjával, s Garret fegyvertelen.*
 
Garret sunyin elmosolyodik:
- Ne aggódj, hidd el, barbárnak kicsit rossz vagyok, elfnek kicsit jobb...
 
-Szia! Surr vagyok! -szólítja meg az alacsony, de izmos nőt, aki néhány perce lépett be az ajtón. Az meglepődik kissé, lévén hívatlanul termett ott a semmiből az ork.
 
*Feltápászkodik, és megkeresi a kardját. Letörölgeti róla, és ruházatáról a port, majd megjegyzi.*
-Láthatóan fizikai erő tekintetében nem veszem fel veled a versenyt, és valószínűleg sosem fogom. Viszont az ügyesség már más kérdés...
 
És egy elégedett mosoly alkalmi kártyapartnerétől, aki 30 arannyal lett gazdagabb.
 
DoF nagyot nyújtózik,majd elindul az ajtó felé:
-Na eleget henyéltem,megyek szétnézek a nagyvilágban.-majd kilép,kijelentését néma érdektelenség kísérte.
 
- Oh, ezer bocsánat - vigyorog Garret és lekászálódik a lányról. - Nos, akkor adjunk még egy próbát a dolognak...
 
-Amint leszállsz rólam...*nyöszörgi a lány kissé megszégyenülten*
-...megint megpróbálhatom, de ezúttal trükkösebb leszek.*teszi hozzá huncur mosollyal.*
 
Garret nyugodtan figyeli a lány villámgyors mozdulatait, majd, amikor "ellenfele" megfelelő közelségbe ér, egy hirtelen ugrással elvetődik a földön, elgáncsolja fegyverével a lányt, majd felpattan és mire Ysabel a földre kerül, addigra már az elf hátán térdel, kardjának pengéje a lány nyakán nyugszik.
- Néhány ellenfélnél ez kifejezetten kellemetlen, vagy kivitelezhetetlen, de sok helyütt hatásos csel. A lényeg itt is a gyorsaság: vetődj, gáncsolj, és ugorj. Egyszerű, nemde? Megpróbálod?
 
*Nagyot szippant a kellemesen hűvős, tavaszi levegőből. Valahonnan virágillatot sodor a szél. Végignézi, ahogy a fréfi az udvar másik végébe siet, majd meghallgatja buzdító szavait.
A támadásra készülő kígyó gyorsaságával kapja elő saját fegyverét, egy egyszerűbb kidolgozású, eléggé vékony pengéjű fémkardot, melynek enyhén görbített a vége, és a férfi felé rohamozik nagy sebességgel. A lány mozgása hihetetlenül fürge, de valószínűleg csöppet sem fogja felkészületlenül érni Garretet.*
 
Garret előreengedi Ysabelt az ajtónál, aztán kilép a friss levegőre. Jólesik neki a kocsma borgőzös szaga után egy kis valódi levegő. Kiáll az udvar egyik végére, és előhúzza mithril hosszúkardját.
- Ysabel, én készen állok. Gyere, támadj nekem teljes lendületből!
 
-Ha új tapasztalatok szerzéséről van szó, sosem lehetek fáradt, szóval mehetünk.*válaszol lelkesen, energiával teli hangon.*
-A remek ételtől amúgy is megteltem friss erővel.*teszi még hozzá, miközben a férfi után indul, az udvarra.*
 
L3cso haptágba vágja magát, és tisztelegve válaszol : Igenis kapitány úr! - akarta volna mondani: Természetesen ifjú barátom! - De nem mondta, mert kósza gondolatok forogtak a fejében, és a legutóbbi bálnavadászatán érezte magát
 
Garret mosolyogva nyugtázza a lány lelkesedését. Kicsit szokatlan ez neki, de határozottan imponáló dolog.
- Akár most is elkezdhetjük, ha nem vagy túl fáradt. Gyere, kimegyünk az udvarra, hiszen itt nincs túl sok hely - elindul a belső udvarra vezető ajtó felé, közben odaszól L3csónak - Barátom, egy darabig nem leszek elérhető a vendégek számára. Megtennéd, hogy kisegítesz addig?
 
-akkor nem kell bevásárolnom.*szögezi le a lány, majd lelkesen hallgatja meg a férfi ajánlkozását.*
-Mindig kész vagyok arra, hogy újat tanuljak.*mondja lelkesen.*
-Mikor kezdjük? *kérdezi, miközben tettrekészen pattan fel a székéről. Láthatóan azonnal hozzá is kezdene a leckéhez.*
 
  ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.