Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Ládákat őrző csapdák
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Ha egy labirintusban őrizetlen ládát találsz, sokszor még nem vezet egyenes út a benne lévő kincs megszerzéséhez. Az ősi relikviákat ugyanis előszeretettel őrzik olyasféle mechanikus szerkezetekkel, melyek akkor lépnek működésbe és okoznak maradandó kárt, amikor óvatlanul kinyitsz egy ilyet.
Nézz szét a galériában!
60. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2024.06.15. PROGRAMJA
Boszorkányok és Manaszipoly
HKK a Board Game Expon
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő a Manaszipoly
Legendák Viadala 2024 videók

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
60. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2024.06.15. PROGRAMJA (1)
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő a Manaszipoly (10)
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió (35)
Megújult lapkereső és pakliszerkesztő (223)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8144)
Lapötletek (64970)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | ...
Nézet:
Ha minden igaz majus 28.-a kornyeken lesz a varban valami , a pontos idot majd megkerdezem.
Ez lesz az elso fellepesem , telen sajnos nem volt semmi.

Wolio: Nalunk vannak 7 evesek is.Ok ijaszkodnak.Amugy hany eves vagy?Ne felj elmenni!
En is igy voltam.Ha megnezed a ennek a topicnak az elejet akkor elolvashatod , hogy en mit irtam.En is itt ismerkedtem meg a haditornaval es igencsak be voltam rezelve.Ilyeneken ragodtam , hogy talalok e csapatot(aki akar az talal!szinte mindenhol ott vagyunk , mit szolnak hozzam meg ilyenek.Ne izgulj ilyenek miatt!Keress a lakhelyedhez kozel egy csapatot es keresd fel oket!
 
köszönöm
megnézem
ugy hány éves kortól lehet jelentkezni
vagy akárki jelentkezhet?
 
Ja igen, neked tudnam ajanlani a kovetkezo oldalt:

haditorna.lap.hu

Ez egy igen jo oldal, joforman mindent megtalalsz rajta, amire csak szukseged lehet.
 
HAt ize.

Ezekbol en sajnos kimaradtam

Egy kicsit visszaterve a gunyolodasra:En tobbsegeben lancingben megyek eddzesre, es hiaba van ott a kard a hatamon, akkor is gunyolodnak.

A lancingre kepesek azt mondani, hogy muanyag:PP
A kardrol meg azt hiszik, hogy fabol van:P

Es nem akarjak elhinni, hogy 18kg acel es nem 2-3 kg muanyag az egesz.A a kardot meg nem mutatom meg nekik, mert tiltja a torveny, hogy elovegyem a huvelyebol.Bizony rengeteg a buta ember es valszeg ez igy is fog maradni:P
 
Már alig várom a nyarat. Mindig ez van. Ha vége a szezonnak, már a következőt várom és ezt minden évben egyre rosszabbul viselem. Egyedül az tartja bennem a lelket, hogy találkozom a többi delikvenssel.
Wolio, biztos vagyok benne, hogy bárhová fölvennének. Elyrossnak igaza van, nem számít ki vagy és hogy nézel ki(kívül és belül). Ha tényleg érdekel a dolog az már eleve mutat valamit, szóval nem tudhatod milyen rejtett"tartalékokkal" rendelkezel. Minden új tag valami mást hoz a csapatba.
És a tánc aztán tényleg jó dolog(bár gondolom Elyross középkori táncokra gondolt, de pl. nálunk nagyon dívik ám a hastánc!Gondold el: vagy 6-7 megátalkodott vívó, íjász csajszi, verekednek+még hastáncolnak is,nagggyon unierzálisak vagyunk ám. És más helyen még elvetemültebbek. Hát nem nagyszerű?!
Elyross, Galadhil:
Füzéren voltatok a nyáron? És Kisnánán?
 
Szerencsed van, hogy igy beleszulettel

En ott voltam tavaly Egerben, es vittunk haza egy szep kis korsot

Ha minden jol megy en ott leszek az osszes varjatekon.Kiveve, ha nem elem meg, vagy elmarad
 
Ugyan, mibol gondolod, hogy nem vesznek fel?

A haditorna a szabadsagot is jelenti egyben, nincsenek eloitelettel az uj tagokkal szemben, se a regiekkel.Aki megis azzal van, azt hamar helyre pakoljak a tobbiek

Esetleg ha nem tul jo a fizikumod, vagy vmilyen baleset/betegseg miatt nem terhelheted meg magad, akkor is jut neked szerep, hisz tancosnak attol meg nagyon jo lehetsz.Es a tanc is fontos elem.
 
ez egyre jobban érdekel és való szinű nekem tetszene is
de attól tartok nem olyanokat vesznek fel mint én
 
Tudjátok ez nálunk családi ártalom. Ami azt is magában foglalja, hogy én is törivel akarok tovább menni egyetemre. Szóval anyum a várban dolgozik én meg ott nőttem fel és "megfertőztek".
Galadhil, nem lesz valami próba vagy program húsvét táján, mert Diósgyőrben(pontosabban Miskolcon) leszek?
Elyross, neked nagyon rossz éleményed van a nézőkről meg a járókelőkről/tudom a tapasztalat /. Hát igen vannak bunkók, de tényleg nem volt még olyan durvább beszólás. Csak olyan kis vigyor félék, meg hangos szurkolás, attól függően melyik vívó lány a szimpibb.
Aztán gyertek ám el Egerbe!
Egyébként szerintm a 2004es Végvári kissé ligthos volt viszont az az előtti, na az volt valami. Akkor voltak itt Csehországból, Felvidékről, Lengyelországból is.
Igazatok van, tényleg hihetelen érzés amikor fellépünk. De azért nem csak páthoszt érez az ember(ebben biztos egyetértetek). Például mikor előadás alatt megy a szöveg meg minden és persze mindig akad valaki, aki nem bírja ki, hogy ne lőjjön el egy poént(még akkor is ha csak mi értjük) aztán a többiek se hagyhatják annyiban és azt veszed észre, hogy nem bírod ki röhögés nélkül, de azt persze nem lehet. És innen jön csak a galiba...
De szerintem is csak az érti meg igazán miről beszélünk és miért jó az amit csinálunk aki maga is benne van( ez persze jelentheti azt a nézőt is aki képes átérezni azt, amit neki nyújtunk).
 
De viszont elotte nem tudtam , hogy vannak haditornasok.
Majd talalkozunk mi meg!

Es neked Elvellon honnan jott ez a haditorna?
 
'Ez a harom csapat nem lovagrend'

Ezt irtam vmelyik hozzaszolasomban.Egy kicsit beneztem, mert a Diosgyori Aranysarkantyus Lovagrend az lovagrend.Bocska

Egyebkent lesz alkalom, hogy szemelyesen is talalkozzunk mint pl Egri Varjatekok, Diosgyori VArjatekok, Visegrad.

Magadnak koszond , ne nekemEn csak megismertettelek a haditorna letezeserol, de te mentel el eddzesre.
 
Ott szoktunk lenni az egri varjatekokon is bar en meg nem voltam.Most azt hiszem majus 28.-an lesz fellepes nalunk , az lesz az elso.

Hogy honnan jott ez a haditorna dolog?Hat innen!Elyross meselt rola es biztatott , hogy keressek csapatot.Nem gyozom megkoszonni , hiszen ha nem irt volna most nem lennek haditornas.Remelem egyszer szemelyesen is meg tudom koszonni.


Igen szep fogalmazast irtal Elyross!Ez tenyleg igy van.Altalaban unottan es egykedvuen megyek edzesre , de mindig jokedvuen megyek haza , meg akkor is ha majdnem eltorik a kezem
Nem lehet megunni es abbahagyni!Mindig tanul valami ujat az ember.
 
"Aztán ha nem épp nadrág van rajtad nem pont "olyanok" a beszólások"

Ezzel arra celoztal, hogy a lanyokat merik csak leszolni?Mert ha igen akkor nem csalodtam, mivel az emberek jo resze egy gyava fereg.Az egy dolog, hogy engem megszolnak, nem erdekel, de ha mondjuk az egyik udvarholgyet szolnak meg melettem, azert akar gyilkolni is kepes lennek.

Mondjuk a tavalyi Egri Varjatekok elegge tetszettek.Ugyes volt minden csapat es szinvonalas is volt.(Es jo meleg
 
Hali.

Ez a harom csapat nem lovagrend, hanem hagyomanyorzo, haditorna egyletek.Ez azt takarja, hogy kozepkori fegyverekkel tanulunk harcolni, es ezt kozepkori ruhakban, pancelokban tesszuk.

Mi az ertelme? Aki igazi haditornassza valik, annak gyokeresen megvaltozik a lelke/teste (persze pozitiv iranyban)De az igazi fontossaga az, hogy megismertessuk a 'civil' emberekkel a kor szepseget, torteneseit.Csatak kozben olyan gyonyoru pillanatok erik az embert, aminek kovetkezteben soha nem fogja abbahagyni a haditornat.Lathatod magad fejlodni, es elobb vagy utobb elersz egy olyan szintre, hogy a lovagi erenyeket komolyan gondolod, es nem szegyelled felhasznalni oket.Ha vmi miatt letort vagy es egesz heten csak cseszegettek, es hetvegen lemesz a csapatodhoz, egybol eletkepes leszel, boldogga tesz a bajtarsaid jelenlete, a tancolo udvarholgyek kacaja mikozben a csorgodobjaikkal jatszanakanak, a kapitanyod elegedett mosolya, a serulesek elszenvedese.Mindenki, mindenki aki a haditornat szivbol ateli, egy teljesen mas, jobb eletet kap.Nem sima harcosokat kepez ki egyetlen egy csapat sem, hanem erzo szivu, bator, nemes lelku embereket faragnak.

Es nagyon sajnalom, hogy nem elobb talaltam ra a haditornara.(De mondjuk ugyse lehet eleg hamar kezdeni)
 
ezek milyen lovagrendek meg harcos képzők?
légyszi mesélyetek róla
 
Bocsi, Elyross ez csak kiegészítés, de a tiedet nem vettem észre(nem hiába volt vasárnap). Szóval ha Zsongvölgyi vagy valszeg mi már találkoztunk.
Nem, kritizálni sem szoktak. Elég meglepő vagyok így is egy íjjal+karddal(ha meg edzésre megyünk többen is aztán főleg), nincs idejük fölocsúdni. Ámbár azt hiszem az egriek már megszokták ezt, ugyanis mi nyáron folyamatosan fellépünk a fő téren+ itt sok az íjász klub. Aztán ha nem épp nadrág van rajtad nem pont "olyanok" a beszólások(már ha valaki megkozkáztatja...)
Ó, igen ez a "nagy vigazsággal szeretjük előadni a dolgokat" mintha ismerős lenne. Nálunk is valami ilyesmi megy.
 
Én Egri Vitézlő Oskolás vagyok idestova 2 és fél éve.Szóval előadás terén-a helyből kiindulva- mi már erősen a törökkor felé húzunk. Mondd csak, nem szoktatok az egri Végvári Vigazságokra járni(bocs, hogy nem tudom pontosan, de mindig csak "arcról"ismerem meg a csapatokat. ?
Már csak azért kérdeztem hol próbáltok, mert nehéz helyet találni, aztán nem tudom kinek hogy sikerül.
Amúgy tök rusztikus eredeti helyen vívni(már ha nem ázol bőrig- uh, a tapasztalat...) Nekünk van ruhánk(már amikorra egy-egy darab elkészül).Ja meg helyünk is.
Mi úgy , hm ,lássuk csak , kb30-35 az akit nyáron láthatsz fellépni, meg persze az utánpótlás(edzésre járók, de nem fellépők; kisebbek, stb).
Üssed csak nyugodtan aki piszkál. Végül is ha ütődöttt nagyobb baja nem lehet. Amúgy nem hinném, hogy bármikor is odáig fajulna a dolog, hogy alkalmazzam a "tudásom legjavát", de ha nincs nálam vagy a kard vagy az íj azért hiányérzetem van kissé. Bizonyára csak a megszokás teszi.
Hogy jött, hogy beléptél egy haditornacsapatba?
 
En a Diósgyőri Aranysarkantyús Lovagrend tagja vagyok 2004.szept.12-e ota.1 ev es 3 nap van kozottunk.

Nos mi a szabadban vivunk a diosgyori var kornyeken vagy a vararokban , varudvarban vagy a lovagteremben(ami megmaradt belole).Csak akkor nincs edzes ha nagy sar van vagy ha nagy hoesos , amugy szelben , fagyban , melegben a szabadban vagyunk.

Nekem meg nincs felszerelesem.MIndenkinek egyedi van , altalaban lancing vagy valamilyen felleporuha.

Mi ugy 20-an vagyunk.Mi is valamilyen tortenetet talalunk ki a vivashoz , sok van.

Nekem csak kevesen ismerik el amit csinalok , ha szobajon a tema rogton gunyolodas a vege , de minek verjem meg az illetot ha hulye szegeny?Akkor abbahagyja?Ha igen holnap kiprobalom!

Es te melyik csapatban vagy Elvellon?
 
Hali

En a Zsongvolgyi Hagyomanyorzo Haditorna Egylet tagja vagyok 2003.szept.15-e ota.

A Barantharol tudni kell , hogy orszagos szinten tortenik es a resztvevok osszemerik tudasukat, erejuket, ravaszsagukat.Ovbirko, futas, lovaglas, vivas, ijaszat.(Asszem)

A Barantha a Magyar Harcmuveszet neve.Vukics Ferenc igen nagy szerepet jatszik a Barantha torteneteben.

Teged nem szoktak kritizalni, hogy ha az utcan mesz haditornas cuccaban?Nem mutogatnak, nevetnek?Nem szolnak be?

En szerencsere rendes helyen tok eddzeni, van zart epulet, es szep nagy szabadter.

AZ eloadasoknal mindig van vmilyen elotortenet, amit nagy vigassaggal szeretunk eloadni.


A haditornaszruha az altalaban egyseges a csapatoknal, de sok helyen egyedi ruhak vannak.(persze csak olyan, ami korhu).

Mi most vagy 40-en vagyunk ami mar nevezheto nepes csaladnak

Galadhil: az en legkedvesebb fegyverem a ketkezes pallos es 2 rovid kard.De nagyon szeretek vivni akarmilyen mas fegyverrel is.

Te melyik csapatban vagy?
 
Köszönöm szépen a tájékoztatást, bár a kérdésem inkább a barantára irányult. Tudod az az igazság, hogy én is haditornás vagyok. Amúgy tőrkarddal vívok legtöbbet(ámbár a szablyát sem vetem meg. Milyen fellépéseitek vannak? Milyen a ruhátok(már amikor nem "házi"cuccosban vagytok)? Hányan vagytok a csapatban? Milyen az előadásotok? Gondolom van valami kerettörténet+ilyesmi. Olyan jó hallani, hogy másokat is így megfogott a régi korok megidézése.
Egy dolgon azért megakadt a szemem a beszélgatésetekben: nekem nincsenek olyan rossz tapasztalataim, mint nektek, mármint úgy értve, hogy az én ismerőseimnek tetszik amit csinálok. (Sőt valamelyiket sikerült is közénk valóvá tenni. ) Általában eljönnek a fellépésre+bátorítanak, hogy csináljam. Ami meg a haverokat illeti, hát a legtöbb szintén köztünk van, így nem csoda, hogy nem piszkálnak(na ne is nagyon tegyék, mert tőrkard elő...)
Rendes helyen tudtok edzeni?
Huh, egy szuszra ennyi per pillanat(asszem).
 
Szia Elvellon!

Vegre egy latogato!
Nos haditornaszoknak hivjuk osszefoglalo neven azokat a lelkes embereket akik visszahozzak a regi korokat , harcokat.Haditornaszok lehetnek gladiatorok , vikingek , lovagok stb.
Nos en nagyabbol fel eve csinalom , de Elyross regebben.Mindketten csapathoz tartozunk , de kulon-kulon.Rengeteg fegyverrel banunk , de szerintem javareszt minden csapatban ezek:

Kozelharcban hasznalatosak:egy,ket illetve masfelkezes kard , buzoganyok , bardok , torok

Messzehato fegyverek:csatacsillag , ij , landzsa , dobokereszt

Es meg persze a pancelok , vertek sisakok , pajzsok.

Csapatonkent valtoznak a modszerek , valahol pancelban vivnak mint pl.Elyross csapataban , de nalunk siman utcai cucban vivunk , altalaban faval de termeszetesen kardal is.Persze fellepesek elott cucban csinalunk mindent es fellepeseken is.Valahol , mint nalunk a gyalogos harcmodort tanuljuk , de valamelyik csapatnak vannak lovai is.Az edzeseken elsajatithatod a fegyverforgatas tudomanyat.


Elyross:eddig a kedvenc fegyverem a kard utana a hosszubot es szeretem a toroket is.Lehet , hogy ez meg valtozni fog , ki tudja.Gondolom a te kedvenc fegyvered a kard.
 
Sziasztok.
Bocsi, hogy így ismeretlenül betörök hozzátok, de végre valahol találok haditorászokat.
Az az igazság, hogy azt sem tudom hogyan keveredtem ide csak úgy megakadt a szemem az írásaitokon. Hány éve csináljátok? Mindannyian valamilyen haditornaklubhoz tartoztok? Csak úgy beleolvasgattam az írásokba, de ahogy elnézem ti is gyorsan belebolondultatok.
Milyen fegyvernemeket tanultok? Ha jól láttam valaki barantázik is. El tudnátok nekem mondani mit is fed az pontosan? Én nem rég hallottam róla először, meg aztán érdekelne is.
 
Igen, az alap lepesekkel sok embernek van baja, de azt nem is lehet kulon odafiygelessel muvelni vivas kozben.Ezt (is) osztonosre kell tanulni, ugy mintha termeszetes dolog lenne, hogy igy szokkensz, ugy lepsz.

Vmi kedvenc fegyvert neztel mar magadnak ?
 
Mar megtanultam oket , de nalunk a szuras is az alapokhoz tartozik.Szerintunk ha mar osztonosen cselekszem akkor tanulom meg jol.De egyebkent mar megy.
Neha az alapallassal van bajom , de hat gyakorolnom kell.Mar tudok par komolyabb tamadast , vedest pl.szuras fejre , labfejre meg ilyenek.Emellett meg tanulok kardtechnikakat is , mar tudok par egyszerubbet.
A hosszubotos harcban is tudok parat , nagyon valtozatos.Mar az alapokat is ugyahogy tudom.
 
Hat, en elsosorban karddal harcolok, epp ezert mar birtokomban van nemi tudas.

Minimum 35-42 fele tamadas, ugyanennyi vedes.(Nem tul sok, jegyzem meg, de eleg volt kifejleszteni ill. megtanulni a letezoket)

Te megtanultad mar az 5 alap vagast/vedest?VAgy meg nem mutattak ?(Fej, nyak, nyak, lab lab)
 
Hat sajnos bunozok mindig is lesznek akik lustak dolgozni es azt veszik el amiert a masik kemenyen dolgozott.A noveremet is megtamadtak , de ugy , hogy korhazba kerult es tobb mutetet hajtottak rajta vegre.Sajnos kulfoldi az illetto aki megtamadta de ha kijon a fegyhazbol az biztos , hogy elvagom a torkat.De ez nem tartozik ide.


Csak kivancsisagbol hany kardtechnikat tudsz?Gondolom mar joparat.
 
Nem, mostansag nincsenek seruleseim.

Egyszer lettem homlokon szurva egy karddal, utanna a szemem felett ugy 2mm-rel szinten karddal es a terdemen vagy 1 csatabard nyoma.

Nekunk hatalmas szerencsenk van es zarthelyen tudun harcolni, ahol van futes..persze ha megutnek az attol meg faj De senki sem torodik vele, ha vki verzo sebet kap, azt leapoljuk..de kb ennyi, hisz a fajdalom a haditorna kisero eleme.

Masreszt a bunozest, en szivem szerint eltorolnem, kiirtanam gyokerestul, de sajnos se penzem, se politikai hatalmam nincs hozza.Ha az utcan latok barminemu bunozest akkor kozbe tudok avatkozni..es ez sajnos eleg keves, de ha mar 1 embert boldogga tudok vele tenni, vagy meg tudtam menteni vki eletet akkor mar megerte.

A golyonal senk ise gyorsabb, de megvan az a hatranya, hogy egy elettelen targy, es nem kepes gondolkodasra,mig az ember igen.
 
Hat nekunk nincs kulonosebb jelmondatunk.
Volt valamilyen serulesed mostanaban?Nekem majdnem eltortek az egyik ujjam meg egyszer halantekon vagtak.Kicsit megszedultem de nem komoly.Meg hat a mindennapos zuzodasok , de mar fel se figyelek rajuk.Mi kesztyuben szoktunk vivni ha hideg van mert pokolian tud fajni az ujjad ha lefagy es ravagnak.


Tudok par fegyverlefegyverzest es hat az is igaz , hogy a helyzettol fugg , hogy mit csinalnek.Az is igaz , hogy inkabb szembol lojjenek le mint hatulrol.De akik valamilyen fegyverrel probalnak kirabolni vagy megtamadni , azok piti tolvajok , bunozok akik java resze nem is meri hasznalni a fegyvert.De sajnos a golyonal nem vagyok gyorsabb.
 
En nem szaladnek el, leven, hogy nem birok tul sokaig futni, ugyhogy inkabb szembeszallnek akarmekkora tulerovel, es addig vagdalkoznek magam korul amig csak van bennem elet.

Lofegyver?Szembefutok azzal is, hisz ha mar meg kell halni, akkor azt batran, becsulettel..es ki tudja..lehet, hogy bepanikol az urge, es elfelejt loni..es ha mar kozeljutok akkor nincs gaz

"Animo sincero, fide firmo" (Igaz szivvel, szilard huseggel).Csapatom jelmondata.
 
Rohogjenek amig lehet!


Igen sok mindent tanultam az elmult fel evben.Jobbak lettek a reflexeim , ugyesebb , gyorsabb lettem arrol pedig ne is beszeljunk , hogy megtanultam a fegyverekkel banni.Hogyha megtamadnanak valamilyen uto vagy vago fegyverrel biztos nem szaladnek el mint az aki rohog rajtam(Kivetelt kepez a haromszoros tulero es a lofegyver
 
  ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | ...
Nézet:
Filmek, TV | Humor | Zene | Sport | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.