Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Csala Csíny-Csilla
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
A Túlélők Földje talán egyik legbájosabb elf kalandozóhölgye pózol ezen a képen. A festmény még azokból az időkből származik, amikor sokkal vidámabb volt a világ. Az életbenmaradásért folyó mindennapok alaposan elűzték ezeket az idilli perceket.
Nézz szét a galériában!
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok
Varázsdimenzió lapelemzés 3. rész
Varázsdimenzió lapelemzés 2. rész
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló
Varázsdimenzió lapelemzés 1. rész

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (1)
Varázsdimenzió lapelemzés 3. rész (29)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8175)
HKK kérdés? (47121)
Lapötletek (64979)
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló (3)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | ...
Nézet:
Ugy viselkedem: ez a fórum azért van itt h akinek manós paklija van, az tudjon hova beírni paklitervezeteket. Megnézheted: ezen a fórumon kívül a hirdetőrovatokba írok + a vápírba irtam még 1x 2x régebben mátyé miatt.
 
Azért kínáltad fel a paklidat h legyen párom, ergo eggyel több induló legyen a vidéki versenyen. Teljesen logikus, nem pedig azért mert anniyra emberbaráti gesztus akart lenni. Az én gondolatom is csak végszükséges volt h tök ismeretlen legen a párom, mivel sajnos mátyé megint nem tudott volna ráérni az adott időpontban.
 
Csak mondjuk akkor esetleg a fórumon is úgy viselkedjen az ember, mint az életben
 
Csak gondolkozz egy kicsit:
Ha olyan lennék, mint amilyennek gondolod, akkor önszántamból kínáltam volna fel a jövendőbeli párodnak a manós paklimat? Úgy, hogy te azt nem is kérted tőlem? Én segíteni akarod neked és mindenkinek ott, ahol, tudok erre minden alaptalan vád nélkül meggyanúsítanak. Most erre én mit mondjak?
 
Én versenyekre azért járok h játszak, nem beszélgetni, azt suliban is tudok. HA előbb vége van a fordulónak akkor kihasználom a az időt cserélésre, v többi osztálytársammal történő beszélgetésre, nem pedig a tök ismeretlen ellenfelemet traktálom a véleményemmel.
 
Az félénkség h 1 tök ismeretlen környezetben nem beszélgetek el minden egyes ellenfelemmel órákon keresztül a paklit elemezve? Biztos érdekli az ellent a véleményed a paklijáról...
 
Gratulálok ,most azát jól megmondtd. Azért nem tudsz mást mondani mert nem vagy képes komprumisszumra jutni velem. Mert vannak dolgok amikben neked és olyanok is amikben nekem is igazam van. Én 1x sem szánalmasoztalak le én érveket hozok fel a hozzászólásaidra. Én nem gyanusítgatlak, nem is szánalmasozlak le. De ha ettől könnyebb alelkednek akkor csak teeék. Tudod van 1 olyan közmondás: Okos enged, a szamár szenved. Ebben az esetben én "engedek". Mondj rólam azt amit akarsz.
 
És? Ha ilyen módszert hozok fel már én is szemét vagy??? Ne röhögtessél már!
 
Csak ebből azt szűröm le, hogy te félénk vagy ahhoz, hogy valakivel valójában kapcsolatot tudjál teremteni. Mi lett volna, ha azok a köcsög vidékiek kiutasítottak volna, mint Pesti gyerek? Akkor meg se tudtál volna nyikkani.
Egyébként képzeld, hogy amikor Pesten voltam akkor az ellenfeleimmel elbeszélgettem legalább meccs közben sőt meccs után és véleményeztük egymás pakliját és beszélgettünk a HKK helyzetéről más helyeken.
 
Engem is sajnos basztak már át. Nemtom hogy csinálta a gyerek nem is érdekel a módszere. 1x csak kartak de rájöttem a "turpisságra" másszor meg a gyerek véletlennek álcázta de sajos későő tudtam meg a fórumon h mindenkivel igy csinálja. Engem szerencsére ha összeadjuk megközelítőleg 1500 Ft-al vertek át 8asszem). Én nem gyanusítottalak, én annyit mondtam h nagyon meglepődtem ( ha ugy tetszik csalodtam benned bár nem nagyon érdekel) h ilyen szemét módszert hozol fel.
 
Nem találkoztam velük. Képzeld
Az idősebb úrral és a fiával, de azok kívül volt még ott 5 ember. De nekem mindegy. Ahhoz képest még veled is elbeszélgettem, de már veled is találkoztam
 
Mert ezek után már csak azt tudom mondani, hogy egy Szánalmas alak vagy! Semmi mást nem tudok mondani. Szánalmas!
 
Maugy meg neked nem mind1 h kivel beszélgetek v kivel nem? Amugy veled is beszélgettem ott lenn 1 rövid ideig. Nem hinném h amikor te felmész 1 pesti versenyre ott találkozol 20,25 idegen arccal, akkor mindegyikkel rögtön elkezesz beszélgetni és dumálsz vele a verseny végéig.
 
Gondolj amit csak akarsz. Nem érdekel a véleményed. Most a rendőr is tudja, hogy az emberek milyen bűncselekményt követhetnek el és mégsem azt mondják rá, hogy bűnöző. Szerinted honnan tudom, ha nem tapasztaltam? Szerinted engem nem basztak át? Dehogynem.
5000 Ft-tal. De mit tehetek ellene? És szerinted miért nem válaszolnak nekem? Szerinted abbahagyták a HKK-t? Mert szerintem nem és a Behon ugyanúgy fent vannak.
Az pedig teljesen szánalmas, ha úgy gyanúsítasz valakit, hogy nem is vagy meggyőződve az igazadról.
 
Ha már itt tartunk: te meg ott oltogatsz a váci fórumon a hátam mögött na erről ennyit....
 
aham..csak példát hozol fel... Hát biztos h találkoztál már velük nem is egyszer. Amugy nem mintha érdekelne a véleményed, de én is elbeszélgettem ott 1,2 emberrel (pl a pesti sráccal együtt jöttünk, azzal az idősebb úrral szünetekben is rendszeresen, akkor azzl a magas sráccal is aki lemaradt a versenyről stb).
 
Ha már itt tartunk h te felvetetted ezt az aljas megoldást, akkor már az se nagy kunszt h egyik rokonod címét adod meg és oda küldeted lapokat, és oonan meg rokon leüldi neked v nemtom h ez egy járható ut-e. Én nem csalok elég ezt tudnom nekem előbb utobb rájönnek azok is akikkel cseréltem ugyis, és mivel elég sok emberrel boltoltam már el lapokat innentől kezdve fórumon sincs semmi takargatni valód. És pont nem neked fogom bizonygatni h becsületes vagyok-e v sem. Nem is tudom ki vetette fel azt az aljas variációt... Különösképpem nem nem nagyon érdekel h becsületes vagy e v nem ezért nem is fogok most itt nyomozni a neved és címed alapján.
 
Az én lelkem tiszta.
Én senkit sem vertem át. Te pedig gondolj, amit csak akarsz. De ha megkérdezel egy józan eszű embert akkor ő is eltudja mondani, hogy hogyan lehet átverni embereket. Akkor ők is ugyanolyan pofátlanok és aljasok?
 
Te most rám gondolsz? Ha nem tetszik valami akkor legyen bátorságod felvenni a telefont és mondjad a pofámba, mint itt a fórumba látatlan állítasz rólam
 
És én szerinted honnan ismertem őket? Sehonnan és mégis tudtam velük beszélgetni. De érdekes amikor mondjuk a fórumon beszélsz velük akkor csak úgy simán tudsz velük beszélni és már rögtön tudsz ítélkezni másról, pedig csak egy példát hozok fel és rögtön társítod is már rám
 
Ez a valóság!
Én nem teszek ilyet, de tudom, hogy ezt teszik mások és azért mondod rám, hogy pofátlan vagyok?
Akkor te ezek szerint tolvaj vagy, mert tudod hogy rabolnak ki egy bankot?
Kérdezed meg a topicokat:
Dávid Ádám
Nagyoroszi
Béke út 2
2645
Razak nick név
Kérdezz utána, hogy valaha is valakinek volt valamiféle panasz ellenem és csak utána ítélkezz rólam, hogy éltem valaha ilyen módszerral. Vagy csak kérdezed meg, hogy volt-e esetleg a környékemen valaki aki átvert valakit.
 
Miért mit hoz ki a fórum az emberekből? Olyanpofátlan gondolatokat miket az eéőbb leírtál???
 
Sajnos az ilyenek miatt nem lehet már megbízni ez emberekben akik itt a fórumokon vannak....
 
Képzeld tudom h mit jelent az h vki más szavából él, azért írtam h éljél, mert arra utaltam h éljél a szavaimmal hol érdekel az engem. Sztem inkább te vagy álmos h ilyeneket írsz... Vácon azért nem voltam bőbeszédű, mert most kivel beszélgessek? Azokkal az emberekkel dumáljak 3órán keresztül folyamatosan, akiket ismerek kb 3 perce?
 
Ne ez már genyóság... Sőt ez már pofátlanság...
Csalódtam benned ezt a hozzászlást olvasva de télleg. Nem gondoltam volna h egy ilyen aljas módszerrel élnél is valaha.
 
Miért?
Új nick és már további embereket szedhetsz, mint áldozat. Új címnek megadja a nagyanyját és ennyi. Mehet tovább
 
te álmos vagy. Menj inkább aludni.
Bár Vácott nem voltál ennyire bőbeszédű. Látszik a fórum mit hoz ki az emberekből.
Egyébként nem tudom, hogy tanítottak nyelvtanból, de ha azt mondom, hogy a te szavaiddal élek, akkor azt jelenti, hogy a te szavaidat idézem vagy annak a lényegi tartalmát ismétlem meg és nem az éljenzésre utal vagy nem az életre.
 
Éljél.. de nemtom h ez hogy jön ide (12höz az éljenzés)-
 
Igen keresek másikat. Általában mindig nekem küldik előre a lapokat, 60% ig bele si mennek igy az üzletbe. Ezt nem nehéz elérni (mmint h ő küldje előre) ha becsületes vagy, mert akkor fórumon is tudják h nem baszol át senkit.
 
Na látod! Akkor meg 12! Azta! Most a te szavaiddal élek
 
  ... | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.