Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Tirranda
(Ősök Városa galetki)
Küldd el képeslapként!
Tirranda, az Ősök Városa egyik tolvaj klánú galetkije a frissen lopott mágikus gyűrűt vizsgálgatja. Az elsőre is egyértelmű, hogy nem a törékeny lányka ujjaira tervezték.
Nézz szét a galériában!
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok
Varázsdimenzió lapelemzés 3. rész
Varázsdimenzió lapelemzés 2. rész
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló
Varázsdimenzió lapelemzés 1. rész

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Varázsdimenzió lapelemzés 3. rész (29)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8175)
HKK kérdés? (47121)
Lapötletek (64979)
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló (3)
HKK várható módosítások, nerfek (július 1.) (61)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | ...
Nézet:
Valószínüleg én voltam az!
 
Bizony, bizony. Ám néha zavaró is tud lenni, ha ilyen sokan vagyunk....
 
köszönjük hogy ezt megosztottad velünk mi is azé jáccunk mer szerintünk is jó,és azé vagyunk itt ien sokan
 
sziasztok!én egy 16 éves lány vagyok és kb.1 éve hk-zok!nagyon szeretek mert szentem jó!
 
Így már értem... Elképzelek egy nagyit, ahogy a Hamupipőke felolvasása helyett, a büdös kölköket tanítja HKKzni...
Egyébként ma pl kivételesen játszottam egy lánnyal az Abyssban. Vámpír paklival nyomult, ha valamelyikőtök az volt, akkor szóljon. Én kováccsal nyomtam.
 
Felisa es Lovecraft,
ne haragudjatok, hogy szolok, de az ennyire maganjellegu temakat sztem privatban kellene. Azert cimzem mind2otoknek, mert ebbol a szempontbol teljesen mindegy, h ki kezdte, ki a hibas stb. Ezzel igy ti jartok a legrosszabbul (mind2en), de kivulallokent is kellemetlen olvasni.
 
(... ha nem klubban, akkor beholder-fórumon, vagy beholder-chaten. A lényegen nem változtat. L)
 
Ha csendben maradtál volna, nem kellene tényeket felhoznom. De hát sajnos.... November 17-én végképp vége lett mindennek. Dec. 31-éig két hkk-s fazonnal jöttél össze. Mindkettőt klubban ismerted meg. Ez azért arra enged következtetni, hogy az inges dologhoz elég sok közöd van. Az pedig külön frankó, hogy nem találtl más közeget ahonnan választhatsz.
Más.
Ha ennyire szennyesnek tekinted az igazságot, akkor nem kellene olyan témákat pedzegetned, amik esetleg érzékenyen érinthetnek másokat. Pontosan tudod, hogy miket kértem tőled anno. Egyik kérésemet sem voltál képes tiszteletben tartani. L
 
Már megint szennyest teregetünk? Neked ez a mániád?!?! Na, mindegy...itt a tudatosságról volt szó! S soha nem ezért mentem le...
Kaska....ez számomra tök hihetetlen, de jó hallani...)
 
Bárki mondhat bármit, a tények engem igazolnak. És ezt akárki láthatja, aki csak egy kicsit is vágja a témát... L
 
Ha nem tanítottalak volna meg játszani, akkor soha nem talizik veled punkcsaba és dr3am. És egyikükkel sem jössz össze. Akkor talán nem lett volna a kísértés. A kísértés miatt pedig igenis vannak ingek, amik megtalálják a gazdájukat és rájukmásznak akkor is, ha azokat a gazdájuk nem akarja felvenni. L
 
HKK-sztori: egyetemista korom ota szerepjatszom, lattam magic-eseket, csak sajnos nem tudtam hozza eleg jol angolul. Ugyhogy amint kijott a HKK 1. kiadas, tepertem a boltba bontani. Nagyon szerettem, volt is hozza tarsasag, aztan miutan bejott Chara-din, fordult egyet az eletem (ez netre hosszu) es abba kellett hagynom. Most par honapja egy sci-fi magazinban szembejott egy hirdetes, nekiestem a weboldalnak, nem volt megallas
A ferjem jatszik velem, mert kartyazni szeret, es kicsit megzsaroltam, h mas kartyat az en kezemben ugyan nem fog latni egyebkent jobb jatekos lenne nalam, csak nem motivalt, es az uzleti reszet nem birja, igy azt nekem kell vinnem a vallamon. Ennyi.
Valszeg "eset" vagyok - ez van. Elkepzelem magam oszulo nokent, ahogy beosztjuk a kolkokkel, h ki melyik versenyre megy, mert egyutt "olyan eeego" )
 
Én nem azért járok le a klubba, hogy őzt lőjjek. Én azért megyek oda, mert szeretek játszani (vagy 30 miliárdnyiszor elmondtam már mondjuk, de azért itt a ráadás). Nagyon-nagyon ritkán látok lány HKKst, persze a hugomon kívül, mert őt minden nap látom.
Te egy még furcsább eset vagy (bocs, hogy esetnek titulállak), mert a te korodban végképp nem látok embereket, az még ritkábbak mint a "lány-esetek". Egy kérdés: A férjed, hogy fogadta, hogy játszol? Ja és hogy találtad ki hogy pont a HKK? Nem azért mondom, hogy elijesszelek a játéktól, csak te a "kinőtt" és lány "altípusba () is beletartozol. Kíváncsian várom válaszod.
 
Ok Örülök neki, hogy lányok is szeretnek ilyesmit játszani (mert a hozzászólásod azt mutatja nekem, hogy a játék szeretete miatt játszod), mert szerintem ez egy jó gondolkodtató játék, amiben megvan a versenyszellem. Csakhogy van nekem két hugom az egyik játszik, amásik pedig fikázza. Ilyen az élet, azaz ez van. Én meg nem olvasom az ő kis hülye limonádéikat .
 
Nezd, szabad predarol annyit, h 32 eves vagyok, van egy kedves ferjem, meg egy tunemenyes kislanyom. Mint mar irtam, ferde hajlamaim sincsenek, tehat ha megis pasizni akarnek, valszeg nem a hkk-ban nyomulnek Asszem, azert kezdtem ujra epp most a jatekot, mert itthon vagyok gyesen, es kellett valami izgalmas es gondolkodtato hobbi.
(nem sertodtem meg amugy, csak igyexem megvilagitani a szitut)
Feminista talan vagyok kicsit, de nem a durvabb fajtabol. Egyenrangunak tartom magam, es orulok, ha igy is kezelnek.
Ha pedig egy srac kiborul attol, hogy legyozom, azt mondom: verjen meg, vagy birja ki. Egyenlore nincs nehez dolga, mert meg sokat kell fejlodnom, de dolgozom az ugyon
 
Akkor ez nem az én ingem.
Eleinte csak a volt barátommal játszottam. Aztán, azért kezdtem el járni klubbokba, mert szerettem volan minél több pakli ellen játszani! Csak ennyi a többi nem érdekelt...A barátnőmmel is ugyanúgy el tudok játszanni, mint a fiukkal a klubban.
 
HKK és a láynok... Mondjátok kaska, Felisa, és minden lány, aki HKKzik: ti nem azért jöttetek bele ebbe a játékba mert olyan sok fiú van itt? Aki nem inge persze ne vegye magára. Vagy azért mert könnyű prédát akar mutatni (előre is bocs a kifejezésért, de ez meg az én stílusom ;)) az ott lebzselő fiúknak, vagy csak a feminista hajlaimat (azaz győzzünk le minél több fiút) akarja kielégíteni? engem vert már meg lány, és ennek örültem is, de komolyan!az volt a vicces, hogy azelőtt félkézzel vertem meg egy nagyszájú tahót, és aztán jött a lány, aki engem vert le fél kézzel, a körülöttem állok nagy csodálatára. Én nem vagyok nyerésorientált, én magát a játékot szeretem. Persze, mint mindenki én is örülök a sikerélménynek, de nem harakirizek, ha egy nőnemű egyed lealázza a paklimat. Sajnos ismerek elég embert aki szégyenében ott süllyedt el, és el is téptek a játékhelyről, klubból.
ja és szeretem azokat, akiknek van humorérzékük és egy öklömnyi (elég hosszú a kezem ) önkritikájuk. akiknek nincs azokkal eddig sem voltam puszipajtás és ezután sem leszek.
 
Gondolj, amit akarsz, de tobben lattak is mar, majd igazolnak
egyebkent meg nem gyozkodtem Felisat, hanem onironia volt!
 
Líthas!

Hát igen, nekem éppen így a stílusom része, hogy Líthas-szal köszönök és a hsz-em végére odaírom a nevem. Egyébként, ne haragudjatok lányok, de azt hiszem tudom, miért nem játszotok. A HKK túlságossan nyerésközpontú. Tudom, mert én sem magáért a játékért játszottam, nagyon sokáig, hanem azért, hogy nyerjek. De megtanultam, hogy pocsék játékos vagyok és nem fogok nyerni, de talán megtaníthatok másokat játszani. Szerintem a lányok azért nem szeretnek játszani, mert nem tetszik nekik ez a versengés és mert egy fiú nehezen viseli el, ha kikap egy lánytól, míg egy lány túlteszi magát rajta, mert nem veszi véressen komolyan. Szerintem...

Darun
 
IGEN és ezzel teljes mértékben eggyetértek!
 
Nemhiába az én barátnőm! =)

Ez nem bántás csak dicsekszem vele!
 
Egy biztos: Felisa gyönyöru! L
 
Tehát akkor te fiú vagy!

Mert egy lány soha nem kezdi el csak úgy győzködni a másikat hogy a fiúkj nem lelkiznének ennyit!
 
mert az angol billentyuzetet szeretem. meg ilyen a stilusom
 
Mondd csak. Te miért nem tudsz, ékezetet írni?
Ja és értem...amit mondasz.
 
Szal en a masik oldalt is ertem, assziszem. Vannak ilyen kis ferfivilagok, tipikus pl a meccsnezes soproniaszokkal, ahova ugye nem szoktak vinni a csajokat is. A hkk nyilvan agyasabb ennel, de azert van egy ilyen feelingje, nem kell ugymond viselkedni vagy maskepp kell... remelem ertheto. Es ha ebbe bejon egy csaj, attol feszelyezettebb lesz a hangulat.

De en ettol meg jatszani akarok. es fogok is. Probalom ugy felfogni, mint egy plusz kihivast mert a kihivasokat szeretem, nyilvan ezert jatszom.
(de pl. egy fiu sose lelkizne ennyit nyilvanosan
 
Nyugodtan írd tele, legalább lesz benne valami.
 
most meg egy csomo minden eszembe jutott... de nem akarom teleirni a forumot... inkabb visszafogom magam. de tok jo volt atgondolni
 
Na, erről beszéltem...én is így érzem.
 
En szinte teljesen kulonbozonek erzem a kettot.
A HKK szamomra egy szellemi sport, aminek a dizajnja fantasy - ez persze kellemes.
A szerepjatek valamikor "eletforma" volt... most? ritka csemege satoros unnepnapokra
Meg annyi a kozos, h aki az egyiket ismeri, az nagyobb valoszinuseggel a masikat is.
 
  ... | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.