Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Polgara, a varázslónő
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
A varázsló játszmája című könyvből lopott jelenet: Polgara, a varázslónő épp Rak Cthol sötét városát kémleli.
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | ...
Nézet:
Gródra rárontotta lord.A mágus illuziót varázsolt maga köré.Gródból 3 lett.A vámpir a középsöre támadott.Az illuzió szertefoszlott és hatalmas fény támadt körülötte.A vámpir megzavarodott.Gród fénydárdát lött rá ami levitte az egyik karját.A vámpir orditótt egyet és rohamozott.A varázslók félreugrottak.A vérszopó megfigyelte hogy honnan jött elöbb a varázslat.Az igazi mágusra támadott.Tőrével sikerült megkarcolnia Gród vállát mire az szédülni kezdett.
-Mester!-kiáltott egy tanonc és egy izzó fénygömböt robbantott fel a lordon.A vérszopó lelassult tántorogni kezdett.Gród egy hatalmas fényburkot idézett a vámpir köré amitöl az nem tudott szabadulni.Aztán porrá omlott.De ezt már Gród nem látta.elájult.De a tanoncok egy méreg elleni italt itattak meg vele amitöl kissé jobb lett a légzése.A csata itt fent véget ért.De a kapunál még csak most kezdödött...
 
//bocs,tekintsétek semmisnek//
 
-Harcoljatok,míg van bennetek erő!-ordította Haluhel.-Az igazán jó fegyverek,képesek átutni az ijesféle páncélt.A Városért,és az életetekért!
Már nyílt is a kapu,s Haluhel kilőtt egy vesszőt,ami átütötte a páncélját a kiszemelt vámpírnak,bizonyítva igazát.
-Ez egy Mestervessző volt,nektek nehezebb lessz.
 
-Ha válaljátok a kimenetelt amit szerintem fogtok-mondta Elshya-akkor fogjátok meg minketten az amulettet és mondjátok ki a varázsszót:
-Hant'zelh
-És képzeljétek el a kaput és az attól 10 méterre lévö tájat.A közepébe fogtok érkezni.Ugy látom a vámpirok tanácskoznak.Én kimegyek.Akkor kezdjunk harcolni amikor Vándor eldobja a Gródtól kapott izzó kavicsot.A harc közben kerüljümk egymáshoz közel és én majd visszaviszlek titeket az amulettel ide.Mindhármunknak meg kell fognunk.-Ezzel Haluhel kezébe nyomta az ékszert és odébbment...
 
A város falain kívül, a Vámpír Felderítő és a tíz Vámpír vészesen közel került a falakhoz és a kapuhoz. A falakon lévők furcsa dolgot tapasztaltak, mindegyik ellenségségen furcs páncélzatot fedeztek fel. Sűrű szövésű láncinget, aminek szív felöli oldalán megerősített lemezekből kovácsolt folt található.
-A dögök még nehezítik is a dolgunkat! Mondta egyikük.
-Így nehezebb a szívükbe mártani fegyverünket!
 
Leértek a kapu elé,ahol Elhsya várta őket.
-Akár indulhatunk is,bár,ha nem jön senki más.Talán Raptor.De ha nem,nyíljon a kapu..-indítványozta Haluhel.
 
Gród egy csipet poritott rezet vett elö és varázsolt.Egy hatalmas fénylö pallos jelent meg a nevetö vámpirok elött.Ahogy Gród forgatta a kezét ugy cikázott a pallos is.Ahol vámpirhúsba ért simán leválasztotta a hust mire a az és a sebhelly befeketedett.mostmár nem nevettkek.A pallos leszelte a gragoyle egyik szárnyát mire a lény elevickélt a mágutorony erkélyére és ott kövé vált.igy gyógyult.Persze a tanoncok is tudták mi a dolguk.Egy hatalmas kezet idéztek meg ami lelökte a köszobrot ami a földön darabokra tört.Apallos eltünt de csak 1 vámpir maradt sértetlen.Egy meghalt a másiknak pedig szinte a fél oldala hiányzott.Valami mágia tarthatta életben.Hát persze a lord!.Gród megkereste a szemével és látta hogy varázsol.A bájolt tanoncokból 1 meghalt,1 megsebesült a harmadikat a sebesülttel együtt lekötözték.És már tanultak szinte utolsó csepp manájukat beleadták egy bájolástol védett aurába ami a torony körül jelent meg.Volt akiknél akadt manaital de ezek legtöbbje magasabb rangu volt és kevés.Tehát lassan a többi mágus kifogy a manából.Gród egy tiszitotüzet varázsolt az élöhalött vámpirra mire az lezuhant.A lentiek már nem tudtak végezni vele.Azonnyomban meghalt.
-Jaj hogy ez nem jutott eszembe-morogta Gród de meghallotta a lordot.Mostmár semelyik vámpirra nem hat a tisztitotüz.A vámpirlord nagyon mérges volt,hogy azt a kevés varázserejét erre a nagy horderejü és kemény varázslatra pazarolta.Dühödten vetette magát Gródra.Közben az inasok sulyosan megsebesitették az utolsó vámpirt.De ezt a lord nem vette észre.CSak jött és jött...

****************************************
-Esetleg megoldjuk máshogy!-kiáltotta Elshya.-Haluhel és Vándor kimegy az amulettel a vámpirok közé megvárja mig énis kiosonok.Aztán utána össuekapaszkodunk,mert ugy erösebb a varázslat és beteleportálunk vissza ide.Meg kell próbálni.Mit szoltok vállaljátok a kockázatot?
 
Vándor társa után rohan. Nem szeretne kimaradni egy ilyen csatából.
 
Az elf kését a vámpír szívébe mártotta,mire az elporladt.//teleportáltam//
-Gyere,lent a kapunál egy kis csapat kimegy a vámpírok sorait megritkítani!-már rohant is lefelé.Biztos volt benne,hogy Vándor követni fogja...Vagy nem?
 
De ő már nem volt sehol, így neki kellett végeznie a teremntményel.
 
Vándor látva Haluhel bátorságát támadásba lendült. Barbár bárdját töbször is a lény szárnyaiba vágta, így akadályozva őt abban hogy leverje őket lábaikról. Majd egy széles vágást követően, lemetszette annak egyik repüléshez szokott végtagját.
-Itt a kellő pillanat! Kiáltotta Haluhel-nek.
 
Haluhel ellökte magától a vámpírt,s nagyokat szökellve érkezett a kapu elé.Ott megállt,s így szólt:
-Én megyek.Bár szerintem Vándor is jelentkezne a hívásra.
Harcias fény gyúlt a szemében,s merő önbizalom volt,amihez még a higgadtság,és a harciasság is társult.Furcsa egyveleg.
-Vándor biztosan...-mondták innen-onnan.
 
A Mágustornyot támadó három vámpír különös táncba kezdett a levegőben. Szemeik ízzani kezdtek, és végtagjaik különös szinte követhetetlen mozdulatokat tettek. Ismeretlen nyelven kezdtek kántálni, ami először suttogás volt majd kezdett erősödni végül megint elhalkult. A védők nem tudták mire vélni ezt, csak amikor három társuk ellenük fordult akkor értették meg. Elbájolták őket! Fegyvereiket társaik ellen fordították, és támadásba lendültek. A három vérszívó a Gargoyle-val egyetemben visítva nevetni kezdtek.
 
//semmi,gond igazad van//

Haluhel nem hátrált meg a vámpírtól,s mikor az bosszúért kiáltva ráugrott,kiáltott Vándornak,hogy most támadjon...
 
Gród is elkiáltotta magát a mágustoronyból:
-EMBEREK ITT VANNAK A VÁMPIROK!!!!!
Ezzel varázslatba fogott és egy tüzgyürü vette körül a mágustornyot.S ekkor meglátta hogy egy vámpirlord is felé tart.De mintha nehézkesen repülne.ÁÁ biztos ez volt az ami kapott a villámból.Gród egy vasrudat vett elö a kezéból és kántálni kezdett.Elhadarta a szöveget mire egy öklömnyi tüzgömb jelent meg elött ami Gród egy szavára a vámpirokra vetette magát.
-Ezzel ugyan nem fogod megá...-kezdte egy tanonc de elhalgatott mert a tüzlabda a vámpirok körül ide oda pattogott és már mindegyik lángokban állt.De a lord vizpermetet idézett a felgyult vámpirokra és eloltotta a tüzet.Persze elég nehezen.De Gród csak idöt akart nyerni.
-Tanocok-szólt-varázsoljatok rájuk fénylabdát!
A tanoncok lefoglalták a vámpirokat de aok csak elkábultak.Nem is a sebzésük volt a cél.Gród 5 üveggolyót vett elö köpenye zsebéböl és megint hadarni kezdte a varázsigét.A golyók elporladtak de 5 fénylö gömb jelent meg amik vizet,tüzet,villámot,fényt,hangot bocsátottak ki.Megnézte Gród hogy melyikek sebzik még a vámpirokat.A fényvarázsra 2 felrikoltott és lezuhant a torony lábához.Erre lentröl lakosok rohantak ki fokhagymafüzérrel a nyakukban és karót lengettek a kezükben.A lezuhant vámpiroknak végük lett.De a lord megszüntette a gömböket és támadásba lendült 6 társával.Egy közülük Gargoyle volt.A lord is varázsolt de láthatóan gyengült.Sötét felhök jelentek meg a torony tetejénél ahol a mágusok álltak.Gród egy hatalmas széllökést inditott feléjük ami az egyiket belökte a tüzkörbe.Égve lezuhant és a lentiek ezt is szépen elintézték.A sötétség egy részét elfujta a szél de mire Gród észbekapott egy vámpir már rajta is volt egy tőrrel hadonászott.Gród lábába mélyesztette fegyverét.A mágus kirugott egyet a vámpir elrepült töle egy kicsit.Elforditotta a szürke gyürüjét mire életbe lépett a köbör varázslat.És a vámpir megint rajta volt.A varázsló hagyta hogy a vérszopó fogait a húsába mélyessze.Legalábbis megpróbálja.Eközben magához hivta Petur botját és mikor a vámpirnak a foga lecsuszott a böréröl összeszedte magát és elugrott onnan.Majdnem elájult a sebesült lábába hasito fájdalomtól de azért kimondta a varázsszót.
-Excism-mire a vámpir egy villámsorozatot kapott a mellébe.Hátrahanyatlott.Gród még a biztoság kedvéért ráidézett egy fénydárdát és a vámpir elporladt.Körülnézett.A vámpirlord nem avatkozott bele a küzdelembe hanme messziröl varázsolgatott gyengébb varázslatokat.Még gyenge volt.A gargoyle még élt de már csak 3 másik vámpir volt.Gród megivott 2 fiola gyógyitalt mire a lábán a seb bevarasodott és a fájdalom is enyhült.Érezte hogy fáradt.Megivott még egy varázsitalt mely a manáját regenerálta és frissebbnek is érezte magát.
-Ajjaj már csak 2 flaskám maradt-sajnálkozott.Azzal nehezen felállt és harcolni kezdett...

****************************************
Elshya a kapunál látta hogy jön a sereg de látta a mágustoronynál vivott harcot is.
-Gród remélem vigyázol magadra-suttogta.
-Emberek-folytatta de most már teljes hangerövel-kirohanjunk vagy megvárjuk mig ök jönnek be?-kérdezte.
-Egyébként van egy olyan lehetöség is hogy valaki velem kijön és közéjuk csapunk majd visszajövünk.Van egy amulettem ami 2 teleportációt tárol.1 ki és 1 be.Na jön valaki?
 
Bár Haluhel lövései igen pontosak voltak, a támadók mindegyikét mégsem sikerült mind megölnie. Egy halott Repülő Vámpírt, és egy sebesültet a köveken hagyva a raj tovább repült a Mágustorony felé. A sebesült egyed vergődve bár, de még mindíg veszélyesen közeledett a kalandozók felé. És látni lehetett még két vérszívót megsebezve a többi három után szálni. Bár az ő sorsuk nem volt kétséges.
 
Haluhel-ujdonsült íjával a kezében-feliramodott a falra,és már illesztette is ezüsthegyű nyilát az idegre.Megfeszítette,s kinézett magának egy repülő vámpírt.Kirepült a vessző,s a táv megtétele után,beleállt a vámpír szívébe,mire az lezuhant.S már lőtte a következőt.Még egy halott vámpír.S még egy,s még egy s még egy ...egészen addíg amíg el nem fogytak a nyílvesszői.Íját a hátára vetette,s előrántotta két hosszúkését.Odasietett barbár mellé,s megszólalt:
-Úgy nézem,itt nem sok vért fogunk elveszteni,mert ezek a pondrók,mindet felnyalják utánunk.
Még egy mosolyt is megengedet magának.Látszott rajta,hogy nyugodt..De mire fel?
 
Vándor az egész éjszakát a város falakon töltötte, hogy riaszthassa barátait amikor a vérszívó horda támadásba lendül. Hajnal felé már nem bírta tovább, és elbóbiskolt. Álmában vámpírokkal harcolt társaival, amikor egy vámpír nyakába mélyesztette fogait! Erre hírtelen eszmélt, és megdörzsölve szemeit pillantását az erdők felé irányította. Hálát adott a barbárok istenének amiért felébredt, hisz az erdők felől gyanús árnyak gyülekeztek. Szemeit eröltetve már ki is vette a sötétségben gyülekező hordát. Elől haladt egy Vámpír felderítő, úgy siklott a homályban mint olajfolt a vizen. Mögötte tíz Vámpírt számlált meg, akik fris szívnivalóra áhítoztak. Dermedségéből suhogó hang rázta fel! Amikor az égre nézett Repülő Vámpírokat pillantott meg, akik a Mágustorony felé igyekeztek. Mint üldözött vad, úgy szaladt fel a városfal legmagasabb pontjára. És onnan kiáltott le barbár tüdeje minden erejét kihasználva.
-Készüljetek kalandozók, a vérszívók a nyakunkon vannak! Ordította, és az ellenség felé fordult.
 
//Cody még mindig nem adott életjelt magáról De mi sem fogunk ám unatkozni! Cody meg majd átírja a történetét úgy, hogy reális legyen ami most következik://

-Emberek -néz várakozón a fejvadászokra- egyenlőre ismereteim szerint nem tudjuk megközelíteni a vezéreteket. A következő holdtöltekor -vagyis három nap múlva- tudunk csak nyomára indulni.
Csalódottság süt végig a kalandorok arcán.
-Most gyerünk ki, és kezdjük el alapozni a küldetésünket, vásároljunk be mindent, mi szükséges lehet!
Ezzel a kis csapat el is indul kifelé a fejvadászbázisról. Scyssath hű lova még mindig az azt körül ölelő erdőn kívül várakozik. Ekkor hallják meg Gród szavait.
-Emberek! -szisszen hátra válla fölött a gyík- Úgy tűnik lesz égetőbb dolgunk is a három nap alatt, mint a vásárolgatás és a henyélés! Szálljunk be mi is az ütközetbe a gonosz pusztítása érdekében.. khm.. és a város védelmében... most mennem kell, az ostrom kezdetének hajnalán itt leszek! -ezzel lóra ül és a város egy kietlen, lepusztult negyede felé veszi az irányt..

//a három nap nem valós időben, hanem játék időben értendő. Tehát próbáljátok meg a vámpír-ütközetet lezavarni játék idő szerint három nap alatt. Ezután mi szabadon indulhatunk megkeresni Jaksjahlangot. A fejvadászok közül igyekezzenek minél többen jelen lenni a vámpíros csatán!//
 
Gród ismét kiment a fötérre és elkiáltotta magát:
-A VÁMPIROK GYENGÉBB ELÖSEREGE SZOMBATON JÖN FELMÉRNI AZ ERÖNKET!TUDOM HOGY SOKAN NEM LESZNEK ITT DE LEGALÁBB AZTHISZIK KEVESEN VAGYUNKE MI ELBÁNUNK VELÜK!EGYÉBKÉNT VAN EGY CSÖPPNYI PROBLÉMA....4 LORD VAN!DE EZEK GYENGÉK NEM KELL TÖLLÜK ANNYIRA FÉLNI!
Ezzel visszavonult a toronyba.

//Tehát szombaton támadnak a gyengébbek és onnantól Gal Etkins és ha megjön Sonic fog irányitani.Vasárnaptol egy hétig nem leszek.Aztán meg lesz mit olvasni)//
 
A gyíklény egy kis kulacsot vesz elő, leveszi csuháját -az ágyékkötő azért rajta van ;)- és lelocsolja magát vízzel. A körülötte állók már alig tartják furcsának, hogy az alig két decis vizesedényből már percek óta folyik rendületlenül sugárban a gyík testére a víz. A ceremónia után elteszi a kulacsot, majd visszaveszi ruháját. Gondosan átropogtatja ujjait, könyökeit, vállait, nyakát, gerincét, térdeit, majd a többiek számára lassan kínossá váló csendet megtörve így szól:
-Legyen úgy. Induljunk, már vár minket az oly bőkezűen osztogatott halál! -e mondata mellé, hátborzongatóan nem emberi mosolyt vág.

//mostmár egy walami kéne, a Codytól várt infók, melyeket még mindig nem szíveskedett elküldeni privátban.. //
 
//Rendeben!HAditerv elökészületben!!Reggel elküldtem javaslatom Gal Etkins-nek.//

Gród kiment a fötérre és mágikusan felerösitett hangján kiabálni kezdett:
-A VÁMPÍROK VALÓSZINÜLEG HOLNAP UTÁN TÁMADNAK!!-ezzel visszament a toronyba.

//Persze nem csinálunk vámpiros filmet holnapután cimmel)Tehát valószinüleg szombaton jönnek a vérszopók mert akkor többen ráérnek szerintem.//
 
-A mi népünk már a kezdetektől ott volt. Az első fajok közt voltunk, akiket az istenek teremtettek. És mint már mondtam, semmi előítéletem a fajoddal szemben. Közlöm veled, hogy annyira tiszteljük az életet, hogy például nem eszünk húst...mivel nem bántjuk az állatokat. Ezenkívül nem Sheran népe vagyunk, hanem a Titánok alkottak minket. //á lá WarCraft III // Csak éppen a legtöbb elf Sheranban vagy kalahorákban hisz. Az aquírokról pedig annyit, hogy minden szavuk maga a halál; övéik a leghatalmasabb hatalomszavak. A sárkányok szövetsége nélkül esélyünk se lett volna. De egyetértek Sovellissel, inkább az öcsém kiszabadításával kéne foglalkoznunk ahelyett, hogy itt egymás fajtáját szidjuk.
 
//vagy mi lenne, ha a vámpíroknak lenne pár szolgája, melyeket előreküldenek, mert elbízzák magukat? Persze nállatok az irányítás, ez csak egy 5let. Amúgy lehetőleg privátba beszéljétek meg a haditervet, hogy ne lőjjétek le előttünk a poént.//
 
// Igen! Jogos a többes szám, elnézést kérek! Tőlem várhatunk, de mi lenne ha két hullámban támadnának a vérszopók? Jutna is, maradna is! Hmm! //
 
//Igen irányithatUNK)))
Hááát nemakarok nagyon belekezdeni mer hát csak van Sonicnak valami elképzelése...Meg hát Jakot iss megkell találni.De én meg Vasárnaptól nem leszek.Addig meg el kéne kezdeni.Mondjuk 2nap mulva elkezdjük De NEM FEJEZZÜK BE AMIG MEG NEM JÖN SONIC!!!Haggyunk neki is párat....//
 
-Álj!-kiáltja Sovellis
Láthatóan üdép, pihentebb, és valószinüleg a dolgaival is végzett.
-Ne veszekedjünk, inkább keressük meg Jaksjahlangot!-mondja mérgesen..........
 
-Lám, magamra néztem. Mit látok? Hát nem azt amit te! Por, piszok, szemét, teneked ez a véleményed! Nem a viselkedésemmel van bajod, lelked mélyéről érzel gyűlöletet fajom iránt, mint mindenki más. S én mit látok ha magamra nézek? A paplovagot, melynek népe sosem ért rá megállni, elidőzni. Kiket mindig martak, mégis helytálltak és megtanultak tartani a tefélédtől! Látod? Ez is a "felsőbbrendű" népek szele! Nem is tudsz rúlunk semmit druida, mégis megítélsz! Míg nyugtunk volt tőletek, a betolakodóktól, addig a művészetek ágai virágzottak nálunk és vallásunk volt. Lándzsáinkat -melyeket te oly barbárnak tartasz- halak és vadállatok elejtésére használtuk évszázadokig. De jöttetek, és felperzseltetek mindent amit értek! Az elnyomók sokáig uralkodtak, de Badra vidéke mindig menedéket nyújtott a szökött gyíkoknak. A rabság igáját vállunkról leráztuk, és újra gyarapodásnak indultunk, de nem telt bele sok idő, és jöttek a drének. Velük vívtuk végeláthatatlan harcunkat, és bár ők erősebbek voltak, Badra mélyére még sem tehették lábukat ahol a cernek őrízték népünk hihetetlen kincseit az örökkévalóság számára. A Féreg Népe ezernyi vesztes csata után százezernyi halott gyíklény árán védelmezte határait a betolakodóktól. Ekkor született az a drén mondás. A szabadságunk többé senki nem vehette el tőlünk. Mind ez már történelem, de a társadalmunkon kijavíthatatlan csorba esett, mely kevés hijján romba döntötte azt. A papi hierarchia összeomlott, a művészetek feledésbe merültek, a rend megcsuklott. Ma már béke idő van, Badra-mocsarában viszont már közel sincs annyi lélek, mint volt. Akik maradtak, inkább csak elvegetálnak ott, míg a többiek szétszéledtek bejárni az ismert világokat.
Kis szünetet tartva folytatja a válszadást:
-Hehe, "a kúltúra népe" -utánozta gúnyos ficsúr hangon az elfet a gyíklény- békeidőben könnyű fegyver nélkül élni. Tisztelitek az életet? Könnyű, mikor nem álltok évszázadokig öldöklő háborúban. És az erdőtök honnan lett? -tette fel a kérdést, melyre még maga druida sem gondolt- Talán Sheran ajándéka? Nem hiszem, mert az elmondásod alapján ő "jó" isten, ígyhát nem adhatott földet, mert akkor mástól kellett volna elvennie. Így viszont csak ti maradtatok, mikor megtelepedtetek az erdőben ti szereztétek meg magatoknak a területet! Persze gondolom akkor még vad volt, és lakatlan. Hát mi is vadon éltünk, mégis eljöttek a területünkért. Nem tartottatok rabszolgákat, óh, gondolom mindig erős országok vettek körbe titeket, kiktől nem szerezhettetek. De azért megveregettétek rendesen a vállatokat, mikor az aquírok elhullottak.
Ismét kis szünet.
-Bah! Hát semmit sem tudsz! Diabolika? Vérmágia? Hisz nem erről szól az egész! Ezek a külön csoportok csupán az eszközök! Amiből merítkezik, amiből létrejön, az a fontos, hisz az sem mindegy milyen fémből kovácsolják a lándzsahegyet. A kódex, amiből kimondjuk az eszköz, az energia, melyből létrehozzuk az a fontos, hisz az az anyag, és mi pedig azok vagyunk, kik az energiát átkovácsoljuk. Ez érvényes minden mágiahasználóra, legyen is a használat alapanyaga mana, vagy... vagy... más. -megakad kicsit.- Amúgy sem értheted, a Hitvetők bár nagy terhet vesznek magukra, mégis édes teher, hisz a Khalát szolgálja.
 
-A fajtáddal semmi bajom. A viselkedésed az, ami zavar. Méghogy én vagyok gőgős, meg én hordom fenn az orrom? Nézz magadra! A természetmágiában nincsenek formulák. A druidamágia abból áll, hogy a természet nyelvén kéréseket intézünk állathoz, növényhez, Sheran pedig gondoskodik arról, hogy a kérés eljusson a kijelölt élőlényhez. A fajomról pedig annyit, hogy nem egy harcias nép vagyunk; nem szinte lándzsával születünk primitív módon; mi a kultúra népe vagyunk. A fajom tiszteli az életet, nem ont fölösleges vért. Területszerző háborúink se voltak, mindig csak az erdeink védelméért háborúztunk. Rabszolgákat sem tartunk, és amíg ti csupán drénekkel harcoltatok, mi voltunk azok, akik az aqírokat legyőztük a sárkányokkal szövetségben. //ez Ynev földjén volt a Másodkorban// És kérlek, ne nézd le a druidamágiát, én se szidom a diabolikát meg a vérmágiát, pedig lenne okom rá.
 
Hűha! Irányíthatok? Mármint hogy támadhatok, meg mozgathatok? Ilyesmi?!
 
  ... | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.