Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ghalla Közös Tudatjai
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"A korlátozott telepatikus képesség Ghalla minden lakójának sajátja. Azonban a tudatok egyesítését, egymástól akár nagy távolságra levő kalandozók összehangolt mentális cselekvését csak a legtapasztaltabbak, az igazi veteránok tudják megvalósítani. Az ő vezetésükkel jönnek létre a Közös Tudatok." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | ...
Nézet:
Elshyának eszébbejutott a két fegyvere Haluhelnek.Ha Talgarus ittvan majd én hozom öket Gondolta.Legfeljebb csak egykézzel tudok harcolni.ezzel minden kalandozó elindult a kapu felé kivéve a különös mágust.Vándor könnyedén vitte Haluhelt.
 
Vándor még megragadta Haluhel ruháját, és közösen Elshyával berángatták egymást a kapun belülre. Ahogy körülnézett, érdeklődő, és kíváncsi tekinteteket látott.
-Mi van! Kérdezte.
-Nem láttatokm még sebesülteket!?
 
Amint ezt meglátta Elshya a visszavonulásból támadásba csapott át.Most már ő volt a vadász.Érzékei kiélesedtek és amint megközelitette Haluhel-t nem egy kar vagy láb hullott le.Hallotta hogy mögötte Vándor siet.Szüksége is lesz rá nme biztos hogy egyedül elbirja az elfet mert máris támadtak a vámpirok.A lord most saját sebét gyógyitja,bár nme sokra jut vele.egy kicsit javult az állapota de meg van zavarodva.Ha Vándor fölkapja a társukat Elshya majd megvédi öt a sok vámpir ellen és visszamennek a kapuhoz.Közben Talgarus is apritotta a vérszopókat s egyre közelebb jutott a drowhoz.Nagyszerü ö is véd minket gondolta Elshya...
 
//ugyanugyan, ez még csak gyenge bemutatócska volt. Mély ismereteinek köszönhetően, az élőhalottakkal, démonokkal, vámpírokkal és egyéb sötét lényekkel szemben a gyík olyan mint egy ostromgép no persze az élők ellen is wan egy-két trükköm ;)//

Egy kis ének kíséretében kiront lován a paplovag, hogy ossza az áldást a vámpírok közt. Az ige harására még útközben megcsillant lándzsájának feje... ezüstösen ;). Némi útvágás után már a barbár mellett találja magát. Útközben folyamatosan, mint egy mantrát mormolva énekelgeti : -Mert én vagyok a kezdet és a vég... mert én vagyok a kezdet és a vég... -és a hulló lelkek sokasága száll egyre másra medáljába... kísérteties látványt nyújt az éjszakában, ahogy bármerre jár folyamatossan felé szálló világító ködszerű tűnemény hullámzik körülötte.
 
//bocs,földre esett akart lenni.Ha behoztok,legyszi a két hosszúkésemet is ha lehet./
 
-Bah!Az öseim!Nekem ne legyenek büszkék rám.mindegyik ott pusztulhatna felöllem a föld alatt-mondta és levágott egy tőrt tartó kezet ami megint Vándor felé tartott.
-Kezdjnk visszavonulni,mert közel a lord és lassan bekeritenek.A kapunál többet tudunk segiteni,no meg szép kis csoport leszünk.Meg megköszönjük a varázslatot akárki csinálta is-zihálta a drow és már indult is visszafelé...
 
Haluhel a halálra nem gondolva,kecsesen felugrott egy vámpír vállára,s onnan teljes erejéből elrugaszkodott a vámpírlord felé,s ezt mind olyan gyorsan,hogy a lord nem tudott reagálni.Haluhel két hosszúkése felvillant.Nem hatott rá a mágia!A lord két mély sebből vérzett,s ,,már nem sok" volt neki hátra.De Haluhel is megsínylette,mert kapott egy mély sebet,mitől eszméletlenül a földre rogyott.Ha nem segítenek neki,hamar vámpír lesz belőle.
 
Milyen bátor nő, és még csak nem is barbár gondolta Vándor.
-Az őseid most büszkék lehetnek rád! Ordította a csata hevében, és egy széles mozdulattal három ellenséget akadályozott meg abban hogy közel kerüljön hozzájuk. Ám hírtelen éles fájdalom hasított combjába. Amikor lenézett, az elsőnek csonkolt vámpírt látta amint egy tőrt szúrt lábába. Dühödten csapott le öklével, és bezuzta annak koponyáját.
 
A harcosok meglátták a varázslatot.Elhátráltaka nyiló kapu felé nehogy öket is elérje.
-Hú jó kis varázslat-jegyezte meg Elshya.
De ekkor észrevette a lordot.A varázslat fölött lebegett és valamit varázsolt.A vámpirok fele meghalt a másiook fele felgyógyult mikor átvitte az élet energiájukat.Csak nem haggya elpusztulni az egészet!Legalább a felét megmentette a csoportnak.Amint a vámpirok meghaltak a varázslat szétoszlik.

//Megjegyzem ez még a gyenge sereg.készüljetek majd jön az erösebb.De akkor már nme leszek.Vasárnaptól egy hétig nyaralok//
 
-No azért nem ilyen könnyen szabadulsz-mondta Elshya aki mellette harcolt táncoló szablyákkal.most éppen levágott egy kezet.-eltart amig kinyilik a kapu és együtt megyünk vissza,vagy kijönnek a kapun segiteni.Ekkor mellette egy vámpirt elvitt egy nyilpuska lövedék.Átszurta a mellkasát és nekiszegezte egy mögötte álló vámpirnak.-Ugy látom a kapuról is lövöldöznek-mosolygott.
 
-Ioszongáh' Dézenah! -suttogta az sebes árnyként közeledő sötét lovas, mégis hangja mindenkihez eljutott. Az árny hihetetlen sebességgel érkezett a kapuhoz, patakoppanást igen ritkán lehetett hallani, inkább csak az árnyékának szélszerű suhogását. Majd megtorpnant céljánál. Elmosódott alakja hirtelen valóságossá vált: komor arcal Ítélethozó állt a lassan nyíló kapunál.
Félelmetes látvány tárult elé, ahogy a bemenekülő kalandorok mögött tornyosult a sötét raj.
Ekkor a mágia nyelvén kezdett énekelni, lova két lábra ágaskodott, és egy kósza villám fényében fals záróakkordal zárta énekét. Szél kerekedett, majd egy szemvillanás alatt viharossá fokozódott, ahogy a Túlvilági Förgeteg nevű varázslat a túlvilág szövetén nyitott hasadékán keresztül áramlott át a síkok negatív szelének energiája. A fekete kavalkád pillanatok alatt árasztott el egy huszonöt láb sugarú félgöböt, melyben a támadó vámpírok tartózkodnak. Lendületüket elvesztik, majd szinte fuldokolva esnek térde, testükön mély sebek nyílnak, melyen keresztül távozik rohamos sebességgel "élet"erejük. Ha nem tesz valamit a lord, akkor valószínűleg kilehellik hamarost sötét lelküket...
-Visszatértem -fordul a mellette állókhoz a gyíklény.
 
Elshya eközben felnézett a mágustoronyra.nem volt ott már semmi.
-Hát a mágustorony befejezte a harcot-mondta-és nincs több lord.-Alighogy ezt kimonta meglátott egyet amint törtetett elöre a vámpirok sürüjében.Ö maga is megölt párat de nem bánta.közben a kapu elkezdett kinyilni.-Ugy látszik-folytatta Elshya mikor észrevette hogy a többiek is figyelik a lordot-elöre küldték a gyengével együtt.Tehát ha ezt legyözzük az errösebb seregnél is csak 2 marad-ezzel befejezte és lecsapta egy közel merészkedö vámpir fejét.
 
-Hű, mekkora cicus! Vigyorgott Vándor.
-Nos hölgyem, Magáé az elsőbség. Mutatott a kapu felé.
-Ha kinyílik, ti mentek! Imádkozzatok az istenetekhez hogy a gyermekem boldogan éljen. Azzal az oroszlán után vetette magát, és velőtrázó ordítás közepette bárdjával szétcsapott a vámpírok között.
 
Amikor mindhárman megfogták az amulettet Elshya elmondta a varázszót.A teleport elröpitette öket.Denem a kapun belülre hanme kivülre.Most aztán bakban vannak!Eéshya fellebegett de visszaesett.Nem tudta felemelni mindegyiküket.
-Akkor hát halálig harcolunk-mondta és biztos volt benne hogyhamegharapná egy vámpir azonnal véget vetne a saját életének.-a kaput addig nme tudják kinyitni.És a vámpirok közeledtek...
****************************************
A mágustoronyból Gród mindezt jól látta.Ugy gondolta ideje hivni a barátját akivel az óngóliant roham óta nem találkozott.
-Gyere és segits rajtuk Talgarus-suttogta Gród majd összesett.Megint elájult.
****************************************A hatalmas obszidián oroszlánfej megelevenedett a kapuban és egy hatalmas oroszlán ugrott ki belőle.
Elshy felismerte:
-Talgarus segits!-mondta és végigsimitott a fekete bundán-A kaput nyissátok ki!!-kiáltott a falon belülieknek.A vámpirok mintha megrettentek volna a 250 kilós oroszlántól.Mindenesetre az elsö kettö hamar megbánta...
 
Vándor meghallotta Elshya hangját, és visszazökkent a valóságba.
-Már megyünk is! Kérdezte, és védekezésképpen a többiek irányába oldalazott.
 
Elshya és a többiek egyre közelebb kerültek egymáshoz.A drow épp egy vámpir fejét vágta le mikor egy lökést érzett a háta mögött.Megfordult és egy vámpir furcsálkodva nézett rá.Ja a védöburok!jutott eszébe.Biztos meg akart támadni aztán felkenödött rá.A vámpir nem csodálkozhatott sokáig mert megszabadult a kezéstöl.Aztán a lábától.De egyre többvámpir keritette be öket.
-Használni kéne az amulettet!-kiáltott Elshya
 
Vándor szinte önkívületben harcolt, teste halálos táncot járt ahogy azt belenevelték gyermekkorában. Bárdjával hol vágott, hol döfött. Egyik ütése olyan erősen eltalálta az ellenfelét, hogy az nekirepült egy másiknak és ledöntötte lábáról. Vándor nekik esett, és szabad kezével csépelte őket.
-Nesztek vér! Ezt igyátok! Bömbölte, és véres kezét az egyik vámpír fogain keresztül a szájába vágta. Közben társai közeledtek.
 
Míg futtott felé a vámpír,csodálkozott,hogy sikerült szíven szúrnia azt...
 
//király!!!!!//
 
//Renben.Ha megfelel akkor jó!Amugy ez a102ik hozzászolásom.Megléptem itt a százat!!!//
 
Erre kezdte el lőni mágikus nyilait Haluhel.Két vérszívót sikerült megölnie.Aztán előkapta két hosszúkését,s várta következő ellenfelét.Egy kecses mozdulattal védte annak támadását,s pörgéssel oldalon szúrta azt.A vámpír megprópálta megharapni,de Haluhel kivágta metszőfogát,s szíven szúrta.Elporladt,s az elf várta áldozatát..
 
Mikor látta hogy Vándor rohamozik Elshya is megindult.Látta vándor esetét ezért elkiátotta magát:
-Ott vágjátok ahol nincs páncél!Kezüket lábukat!
Tudta hogy nincs sok idejük.Lemetszette egy vámpir lábát és kezét.Elég idétlenül nézett az ki fél kézzel fél lábbal.Aztán eldölt.A három harcos közeledett egymáshoz de a vámpirokat becsületesen csonkitották.Mindazonáltal a vérszopók lassan föléjük kerekedtek.
****************************************A mágustoronyban Gród fölébredt.
-Mi..ho...hááá...-nyögte.
-Nyugodjon meg mester-szólt az egyik tanonc-a harc itt végetért.Bár a kapuknál tombol.hárman kirohantak.
Gród egyáltalán nem nyugodott meg.Tudott Elshya amulettjéröl és gondolta mit csinál.De hárman hogyan jutnak vissza?Csak nem?Gród megijedt.hárman akarnak teleportálni?Az nagyon kétes.Megpróbált talpraállni de nem sikerült.Visszaesett.
-Állitsatok a korláthoz-parancsolta
A tanoncok nem tiltakoztak.Odalent nagy csata dúlt.A három kalandor egyre közelebb került egymáshoz.Nemsokára itt az idő...

//Az amulettes részt én majd megirom_!!//
 
// Megfelel.//
 
Igen a kavics, eszmélt Vándor! És a vámpírok közé hajította azt.
 
//de már én elintéztem nem baj??tudom akkor irtad amikor én megirtam.Jó ugy ahogy én csináltam??Vagy irjam át?//
 
Vándornak még mindíg kavargott a gyomra, sosem szerette az ilyesfajta megoldásokat. Tekintetével az ellenséget kereste, és pár lépésre magától látott is egyet. Fegyverét meglendítve melkason csapta azt, de láthatólag nem tett nagy kárt benne. Csak behorpadt valamelyest a felszerelés. Hiába! Mégis csak hasznos dolog lehet az a mágia! Feldühödve azon, hogy nem sikerült ölnie a vámpír lábaira csapott. És az egyiket sikerült is lemetszenie térd alatt. Közben társai mellette küzdöttek.
 
Elshya otthagyta a többieket és egy kicsit odébbment a kapu mentén.Aztán veleszületett mágikus képességével fellebegett a falra aztán levetette magát.Amint földetért eldölt hogy csökkentse az ugrás lendületét.Forgott és végül megállt.Ez szükséges volt,bizonygatta magának.Mert ha nem sikerül a teleportáció akor mindhármukat kell lebegtetnie.Szóval jobb pihenten szembenézni ezzel.Aztán meglátta Vándorékat amint megjelentek a vámpirok közelében.Azok nem vették észre öket.Tündetüzbe boritott egy vámpirt hogy jobb célpontot nyujtson Haluhelnek.Remélte hogy társai észreveszik és Vándor csak utána dobja a kavicsot...
 
-De kaput még rohamozzák.-szólt halkan Haluhel,s felkészült a harcra.
 
A Mágustorony felszabadult!
 
Az utólsó még életben maradt vámpír a tanoncokkal hadakozott, és egyet sikerült is megölnie. annak testét a többi közé dobta, így egy időre előnyre tett szert. A Lord dühödten támadta Gród-ot, és karmos végtagjaival csapásokat osztott annak melkasa felé. majd tengelye körül megfordulva, szárnyaival ellökte őt. A sérült vámpír addigra mellé ért, és együttes erővel száltak szembe Gród-al.
 
  ... | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.