Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ghalla Közös Tudatjai
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"A korlátozott telepatikus képesség Ghalla minden lakójának sajátja. Azonban a tudatok egyesítését, egymástól akár nagy távolságra levő kalandozók összehangolt mentális cselekvését csak a legtapasztaltabbak, az igazi veteránok tudják megvalósítani. Az ő vezetésükkel jönnek létre a Közös Tudatok." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | ...
Nézet:
-Bocsánat de én nem felszini elf vagyok.Teljesen más vagyok.Tudtommal a föld alatt nincsenek mocsarak és még eddig egy gyiklényt sem láttam!Csak hallottam roluk,de nem félek tölük mert a népemtöl nem lehetnek rosszabbak.Ha pedig igy vélekedsz a barátsáról akkor megnézheted magad!Mi lett volna szegény Haluhellel?-szónokolt Elshya Gród öléböl.
-Viszont abban egyetértek veled hogy a falon kell megvárnunk öket...
 
-Merre kell mennünk?-szólt Haluhel.-Ítélethozónak igaza van,belátom.Induljunk!
 
//engem sikerült átvágnod //
 
-A drow fajtával nincs bajom, konkrétan a gyíklényekétől eltérő minden más fajjal van. Mind gyűlöltétek a Féreg Népét, most az gyűlöl titeket. -szól hűvös hangon- de most félre az indulatokkal, a város védelmére koncentráljunk!
 
//asszem ma még énis mesélő vagyok//

-Én megyek-mondta Elshya-de ugye nem engem kell áldozni?-kérdezte.-Nekem van még abbol a gömbböl amit Petur adott??
****************************************Gród odafent felébredt.Egy ágyban feküdt nagy dunnával.egy tanonc tüsténkedett mellette.
-Mi történt a kalandozokkal ott lent?-hörögte.
-Megmenekültek-mondta egy tanonc és elmesélte a történetet.
-Az én Elshyám-motyogta Gród-Léccives azt a két flaskát add már ide nekem-kérte Gród a tanoncot.
Mikor az odatta neki Gród felhajtotta az egyiket és megborzongott.Testébe visszatért az éálet és frisebbnek érezte magát mint valaha.
Aztán megitta a másikat és teljesen regenerálodott.Lábsebe elmúlt.
-Nincs a toronyban még rézpor?-kérdezte.
-Hát még akad egy kevés-válaszolt a tanonc.
Mikor minden kelléket beszerzett elindult le a kapuhoz és mikor odaért hallotta Elshya válaszát.
-Énis megyek-mondta mire Elshya a nyakába ugrott.
-Gród segitett az védököröd-suttogta Elshya és megcsókolta Gródot.Gród meg csak virult.
 
//férfi.mgtévesztő a név ugye?)/
 
-A lordokat megölni önmagukban sem egyszerű feladat, nemhogy úgy, hogy körbe vannak véve a szolgáikkal. Mindenképp a vár oltalmazó falain kell megvárnunk a támadásukat, és akkor mészárolni le a lordokat, mikor óvatlanul közel érnek. Semmi képp nem egy ütésből nyerünk, hosszú és véres kűzdelemnek ígérkezik az ostrom. Rendben -fordul a lány (?) felé- gyere velem! Még egy harcos kérek!
 
-Ő már nem tartozik a fajtájához,mert megtagadta a gonoszságot.-védte a drow nőt Haluhel.Én is próbáltam eygedül boldogulni,és mi lett a vége?Bújkálnom kellet mint egy állatnak,egy őrült király seregei elől!
 
-Én szívesen!-szólt Haluhel.
 
//Amúgy nem KEZD tüskéssé vállni, alapból ilyen ;)//

-Heh, ezt pont te mondod nekem? Népemet pont a teféléd ítélte meg évszázadokon át, hát megtanultunk tartani tőletek, és megtanultunk egyedül boldogulni. Nem vagyok semmivel sem erősebb mint egy magamfajta Hitvető, viszont csak saját képességeimben bízom. Barátok nem kellenek a harcban, hisz csak hátráltatnak, ha meghalnak, a segítők megfutamodnak, csupán az egymás iránt érzéketlen társak tudják harci erejük legjavát kiadni magukból. A barátság szép és jó, de az én népemből már sikerült kiölni az irányotokba az ilyen érzelmeket. A barátság nem a Féreg Népének teremtetett.
 
-Petur kimerája,vagy egy lebegővarázslat jó megoldás lenne.-szólt ismét az elf.-A lordokat megöljük,és vissza a zűrzavart kihasználva.Én majd megölöm a kiszemeltemet,a többi a tiétek.-gyűlt harcias láng a szemében.
 
-A vezérüknek köze van a Káosz erőihez. Csak ennyit tudok mondani, többet én se tudok. Ezért szálltam én is harcba. A város védelmét mindenképp erősíteni kell. A mágiahasználók kezdjenek Varázsfegyver tekercseket írni, hogy azokat megtörve, a közönséges -nem ezüsthegyű- íjjak és kardok is sebezzenek az ellenen. Toborozzunk embereket a városból, kik értenek valamennyire a fegyverforgatáshoz, és adjunk nekik egy-egy ilyen tekercset a kűzdelem előtt. Bár velük nem nyerünk csatát, de a szükséges helyeken a tömeg ereje rendkívül jó feltartó erőnek bizonyul. Szinte biztos vagyok benne, hogy két falról fognak támadni. //mivel két mesélőnk van, Sonic és Vándor, ezért egyikük mesélje az egyik falon történő eseményeket, míg másikuk a másik falon levőt// Én addig idézek néhány segítőt, majd Áldozok, hogy visszanyerjem varázserőm. Az idézett lényekkel, és Velem már majdhogynem egy egész oldalt tudok védeni. De kell még két kalandozó, ki válalja?
 
-Nem de nagyon legyengült.Hacsak meg nem gyógyitják nme erösebb 2 vámpirnál.De viszont nekünk sietni kell mert lehet hogy van valami praktikája és meggyógyul-mondta Elshya.
 
Kösz szépen-mondta Elshya Haluhelnek majd Itélethozóhoz fordult-És ez neked is példa.Kezdesz tüskéssé válni!Azért mert van aki nem szewreti a társaságod attól még találhatsz barátokat.lépj túl ezen,mert akármilyen erös vagy igaz barátok nélkül semmire nem mész.Azt hiszed ahol eddig jártam ujjongva tapsoltak hogy drow jött hozzájuk.hát nem!Elkergettek!De végül megtaláltama barátaimat-ezzel körbemutatott-Mostmár nem külsőm alapján itélkeznek.Te is megítélhetsz Ítélethozó-szándékosan mondta igy a mondatát-Amugy Elshya a nevem.És szerintem másor fogadd el a feléd nyujtott kezet...
 
-Valamelyik lord a kettő(három)közül.-mondta Haluhel.-Nem tudja valaki megöltem a másikat?
 
-És tudja valaki hogy az kicsoda? Kérdezte Vándor.
 
-Megerősítjük a várost,míg jön a nagyobb sereg!-vette át a szót,nyugodtan Haluhel.-Ha már a gyengébb sereggel is ilyen sok gondunk volt,mi lesz egy kétszer ekkorával?-ismét megjelent arcán az a hátborzongató mosoly.-Vágd le a fejet,és a test is összeesik.A seregük vezérét kell megölnünk.
 
//no gród is megsérült a lábán asztán most ájultan fexik a mágustoronyban)amugy Sonic neked is mondom vasárnaptól nme leszek egy hétig ugyhogy Gal Etkinssel kell boldogulnod.Jóbb is lesz egy Mullenmentes idöszak)//
 
Csak arra emlékezett,hogy a lord mély sebet ejt rajta..Nem tudta mennyi idő telt el azóta,hogy eszméletét vesztette,de éveknek tűnt.Az álom alatt vámpírok falták fel,százszor!És érezte.Borzalmas volt.A vidámságot elemi mértékig ki ölte belőle...
S végre kinyitotta a szemét,s meglátta a gyíkszerű lényt,aki Ítélethozónak hívja magát.Ott voltak bajtársai is.Felült.
-Köszönöm!-szólt,s már megpróbált felállni..És sikerült!Odament a drow nőhöz és elvette fegyvereit.
-Köszönöm neked is!Most már minden tekintetben Felszíni elf vagy.-A kések könnyűek voltak,mint mindig.Egy gyors imát rebegett a szerencséjéért,s néhány perc múlva újra visszanyerte higgadtságát.
 
A gyíklény nem nyújtott viszontkezet Petúrnak, helyette bizalmatlanul méregette őt, és csak ennyit mondott:
-Hívj Ítélethozónak.
Ezzel odament Haluhelhez, és lágy énekbe fogott reszelős hangján. Lapát kezét végighúzta sebei fölött, mire azok beregenerálódtak. Felnézett, és mielőtt a többiek emberséges tettéről kérdezték volna ennyit tett hozzá:
-Mindenkire szükség lesz a harcban. -majd kérdőre vette- Most mit fogunk tenni?
 
Haluhel még mindig eszméletlenül feküdt...
 
Vándor hevenyészett kötést remekel a sérülése köré, majd a sziszegő idegen segítségére siet. Bárdjával hatalmas ütést mér az egyikükre, aki ezáltal a falnak csapódik. majd hangos roppanás közepette szétomlik.
-Ez érdekes? Csodálkozik Vándor, majd amikor a fegyverére néz egy ezüst nyílhegyet lát a nyelébe fúródva.
-Nézmá! Beleált.
 
Petur Scyssath fölé repült kimérájával aki azon nyomban pörköltté változtatta a három vámpírt, mjd Petur, félbeszakítva a teleportvarázst, leszállt róla s kezet nyújtott az idegennek. -Nevem Petur. És te? -Kérdezte a gyíklénytől.
 
//olvass vissza,én megsebsültem.//
 
//Vándor már sérült!//
 
//teljesen egyetértek Veled!//
 
\\Bocs csak most vettem észre, hogy vannak sebesültek!\\
 
... majd a kapu bezárul. Kintről továbbra is fegyvercsattogás, izmok szakadása, csontok recsegése és halálhörgések töltötték meg a levegőt, ahogy a (számotokra) ismeretlen alak kűzdött egyedül tovább a hordával. Egyszer csak fénylő hasadék jelent meg a falon -a kaputól nem messze- amit át belovagolt az ismeretlen. Utánna még átért három vámpír, de a negyedikre már rácsukódott a hasadék, így azon nyomban szörnyet halt.
-Milyen udvariatlan vagyok -szólt, miközben a maradék három vámpír ellen védte magát- még be sem mutatkoztam. A nevem Scyssath, de kérlek nevezzetek csak az Ítélethozónak, mint mindenki. Talán ha levakarnátok rólam ezt a három vérszívót mélyebben is beszélgethetnénk -tekintett várakozóan a kalandorokra.

//a gyíklény leírását az 1427. hozzászólásban olvashatjátok. Minden esetre bizalmatlanok vagyok az alakkal szemben.//
 
A vámpírok, noha ez még csak előseregük volt, ellepték a falakat. Ekkor Petur alakja kezdett el formálódni a levegőben. -Mindenki fogjon egy gömböt! -kiáltott majd egy varázzsal szétszórta a gömböket, felpattant Mountedsky hátára, majd mintha demonstrálni akarná, mire képesek a gömbök, a levegőből az egyiket a vámpírsereg közepébe dobta, ahol rögtön tucatnyi vámpír terült el holtan. Ezután a vámpírsereg felett körözött s Mountedskyra bízta a pusztítást, míg ő előkészített egy újabb teleportvarázst, amivel megtalálhatja Gródot.

\\ Azért jó volna ha valaki meg is sebesülne harc közben, és nem csak gyakná a vámpírokat... Én például egy egész karit feláldoztam. Na jó ezt azért másoktól nem várom el, de azért kicsit uncsi úgy az invázió, hogy meg se kottyan a társaságnak.\\
 
Bujutottaka kapun.Elshya megnyugodott de még harc várt rájuk.

//most megyek kajálni olyan fél ora mulva jövök!//
 
  ... | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.