Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ládákat őrző csapdák
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Ha egy labirintusban őrizetlen ládát találsz, sokszor még nem vezet egyenes út a benne lévő kincs megszerzéséhez. Az ősi relikviákat ugyanis előszeretettel őrzik olyasféle mechanikus szerkezetekkel, melyek akkor lépnek működésbe és okoznak maradandó kárt, amikor óvatlanul kinyitsz egy ilyet.
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | ...
Nézet:
Haluhel vágásai célt értek. A lord veszélyben érzi magát, így minden még életben maradt vámpírt és parasztot a saját védelmére szólít fel. Valamint összeszedi minden erejét, és védekező mágiát mormol. Ezért megszűnik a kalandozókat ért bűbáj. Ám sebei gyors regenerálódásnak indulnak. Ha továbra is várnak a védők, még veszélyessé válhat.
 
//bocs,a mosolyt nem tudtam.kérek mindenkit,hadd végezzek ezzel a szörnyel,ahogy akarok.//
 
Haluhelnek valamiféle antimágikus képessége van.Elkezdett Vándor felé futni,s amerre elhaladt,sorra visszatértek az emberek a valódi ellenségük aprítására.Végül elért Vándor hátához,kitért annak egyik csapása elől,s megérintette azt.Mindjárt rendbe is jött.
-Ezt meg,hogy csináltad?-kérdezte döbbenten.
-Szerinted,hogy maradtam eddig életben?-szólt,s harcolt is tovább.-Az aura még két óráig tart!
 
//egy: a kalandmesélő mondja meg, hogy valóban megtörtént-e amit írtál
kettő: stipi-stop, éán írtam először, hogy a hüllőm pofájára "hátborzongató mosoly ül ki" úgyhogy kéretik nem belepni ezt a szöveget, mert törvény védi
nah, most menek, húsz perc és re//
 
A vámpírlord felemeli lángpallosát,a Haluhel felé csap,de az egy kettős hárítással védi.Haluhel megpróbál lecsapni a késével,de hárítják.Újabb támadás a vámpírlordtól.Haluhelnek még viszonylag könnyen sikerült védeni.Megpróbált egy nagy körívű forgótámadást,de a lord kivédte.Most a lord támad,egy kaszálással,amire Haluhel két döféssel válaszolt.Mindkét támadást védte az ellensége.A lord most Haluhel bal lábára célzott,de az elf felemlte azt.Haluhel kettősvágással próbálkozott,s nagy meglepetéséré skierült is.Szóval a lord is fárad!A vámpírlord teljes erőbedobással egymásután öt támadást végbevitt,amiből kettő talált.Haluhel egy kecses mozdulattal a lord mögött termett,s hátba szúrta azt a sebzéstűrés megszúnt.Mondjuk ehhez egy nagyobb fényfolyamnak kellett a késekből,a lordba áramolnia.Már fordult is Haluhel ellensége,hogy elégtétel vegyen egy tűzgolyóval.Haluhel tíz lépést hátrált,ám ott megállt,s behunyta a szemét.Már repült is a tűzgolyó,egyenesen az elfbe...Nem!Az elfen keresztül!Ez meg,hogy lehet?Haluhel szája hátborzongató mosolyra görbült..S ráugrott a lord,de az elf kitért előle,s kettősvágást vitt be.Sikerült!Úgy látszik valamiféle mágia állt a lordon.Erősítő mágia.Még egy kettősszúrás a szívbe,s elporladt a szörny.
 
//hehe, reklám wan, úgyhogy be tuttam ugrani //

A gyíklény tovább aprítja a népet, majd látva a helyzetet választás elé kerül: vagy Mágiatörést alkalmaz -ami hatalmas varázslat- és elhasználja összes varázserejét, de így nagy területről meg tudja törni a bűbályt, vagy egyesével szűnteti meg kevesebb energiát használva, de lassabban, vagy pedig védővarázst mond magára, hisz láthatólag az ő életére pályáznak leginkább. Közben az egyik felmászott paraszt szekercéjétől kap egy csapást az oldalába, de hála pikkelyei védelmének megússza a sebződést. A második megoldás mellett dönt, így elkezdi barátairól negálni a varázslatot, ám ekkor...
 
Vándor érzi hogy valami nincs rendben, a társai ellen egyre nagyobb haragot érez. Tudja hogy ez nem lehet normális, s hogy a mágia ellen nem tud védekezni. Ezért meglepő dolgot tesz, kinézi a legmesszebb álló társát mivel köztük több az ellenség. És a vámpírok között őket is letarolva felé halad. Reméli hogy mire odaér, valaki feloldja ezt az átkozott varázslatot.
 
//Nalátod egyetértünk!!Énis egy órára megyek el!rokonlélek)//
 
//nem számít sajnos. a varázsfegyverrel is ugyanannyi idő alatt bontasz le mondjuk egy kőfalat, mint egy símával -max a sebzuésükben térnek el, de a sebzéstűrés ugyanúgy számít. Most menek.//
 
//Na mostjött el a z a pillanat amikor magára kell hagynom Etkinst hogyymeséljen.De egy KB óra mulva jövök!!Addig irjatok sokat hogy ez a topik érje meg az 1000 hozzászolást meg legyen sok olvasnivalóm)Persze az 1000 hozzászólást én szeretném megirni)Szóval csak 999igmenjetek el)//
 
//hehe, ez most nem jött be )//

Ítélethozó -mintha csak hatodik érzékkel bírna- tökéletes pontossággal tért ki a rá irányzott csapások elöl. Ezután a mágia nyelvén kezdett énekelni: első varázslata méregmágia, egy Savlövedék, melynek találatakor az egyik animált vámpír azonnal "olvadásnak" indul; második varázslatával -szintén méregmágia- Egy 35X35 láb sugarú félgömbben Méregfelhő varázslatot idéz a kapu köré. Bár ez az élőhalottakra nem hat, de 5-6 percig távol tartja (a benne levőket elkábítja vagy háromnegyed órára) a méreg. Ezután a megmaradt animált vámpírral néz farkasszemet Scyssath.

//sztem is folytassuk egy óra múlva. Nekem háromnegyed órára el kell mennem, és nem szeretnék kimaradni //
 
Az elf is viszonozta,s odakiáltott a vámpírlord felé:
-Küzdjünk meg!
A kiáltásra felfigyelve,abbahagyta a kántálást a lord.Elkezdett Haluhel felé szállni.Előrántotta pallosát,mely lángban fürdött.
-Most meghalsz!-sivította.
-Ó,nem.-mondta halkan Haluhel-Még nem
S támadt is.
 
//hozzáteszem ezek a harcosok a nem vámpirok.Már megint nme érthetöen fejeztem ki magam.Tehát csak a városvédökre hat!!//
 
A támadó sereg soraiban most különös dolog történik. Mintha a Lord parancsokat osztogatna, a parasztok Vándorékat támadják meg . A vámpírok meg a gyíklény felé tülekednek. A Lord meg várja a falon lévő ellenség támadását.
 
//S mint látod képesek erös varázslatokra is...//

Az sebesült lord miközben regenerálódik a sötétségben varázsol.Dünnyögés hallatszik,ritmusos muzsika.A legtöbben ugy érzik szeretnének átállni a vámpirokhoz.Az istenért vámpirok akarnak lenni.Ekkor rengeteg harcosnak leereszkedik a fegyvere s könnyü célpontot nyujtanak...
 
Vándor köszönet képpen meghajolt Haluhel felé, és tovább küzdött az ellenséggel.
 
//de a késeim varázsfegyverek.gondolom ez számít.vagy nem?//
 
Ekkor látta ellenfelét,akit már egyszer megsebesített:a vámpírlordot.Úgy tervzte,most mutatja meg különleges képességét...
 
//Mákos!Megcsipted a 900adik hozzászólást)//
 
//Most jutott csak eszembe: a vámpír lordok meglehetősen nagy sebzéstűrést birtokolnak, úgyhogy egy nyílvessző, vagy egy normál erejű csapás meg sem kottyan nekik. A sebző varázslatokra is érvényes ez, ígyhát mondjuk misihu druidájának darázsraja tehetetlen lenne így. Az erőteljesebben sebző varik persze sebeznek, miután levonták a sebzéstűrést//
 
Vándor hátranézett,s látta a parasztott..Két hosszúkéssel a mellében.Haluhel máris fordult,hogy védje az esetleges hátulról jövő támadást.Le is vágott egy vámpírt.
 
Javítás:A lord elégedetten vigyorog.

Eközben a parasztok elérték a kapu alját és kalapácsaikkal elkezdék bontani.No meg ezt segitette a másik lord is a kisebb földrengés varázslatával.Ha ez igy folytatodik akkor 7 kör mulva leomlik a fal és sulyos sebeket szereznek a rajta tartozkodók.Az északi falról van szó!
 
//Igen. //
 
// megoldom valahogy.//
 
//most itt a sebesült vámpírlord?//

Haluhel íjával sziven lőtt egy támadót,aztán előkapta hosszúkéseit.Gyorsan mozgott.Máriss három vámpírt csonkított meg,s egyet leszúrt.
 
Vándor épp egy vámpír fejét szeli ketté, amikor hátulról egy felért paraszt hátba vágja az ásójával. Az ütés hatására arcára esik, s így sikerül elkerülnie egy ujabb csapást ami a nyakát célozta meg. Döhtöl megerősödve talpra kecmereg, és bárdját a paraszt ágyékába vágja. Majd felrántja az, így tökéletesen kettévágva támadóját. Ám az elöbbi sikeresen elkerült csapást osztó parasz, most a vállába mélyeszti tőrét.
 
De nem figyelt a lordra.Aki közben varázsolt.Pillanatnyi halott nevű varázst bocsátott a 2 meghalt vámpirra.Azok kb 1 percig élöhalottak.És Ítélethozó már elfordult tölük igy nem számit a támadásra.A lor elégedetten vigyorog.
 
//Ajjaj Etkins lesz dolgod....10 perc mulva megyek el és nem lezsek 1 óráig.De utána jövök és folytatjuk(vagy nem ha befejeztétek)a harcot.

Ui:Nem baj ha a nem helyett nme-t irok?Fel fogjátokismerni?Mert soxor kell kijavitanom ezt.És már unom.Szóval nme baj??//
 
Míg a villámos tőr ártalmatlanul suhant el a gyíklény mellett az ügyetlen dobásnak köszönhetően, addig a másik beleállt a pikkelyes lábába. Erre a paplovag felsivított, majd kirántva a tőrt ledobta. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a tűz azonnal kiégette a sebet, így az nem fertőződhet el. Ekkor Ítélethozó lándzsájához kap, és a szokásos körönkénti három támadását végre is hajtja. Az egyik útjába álló épp felmászott felkészületlen vámpírt fejbe szúrta, míg a másikat, ami a tőröket dobta kétszer is szíven szúrta -persze csak azért kétszer, mert elsőre nem ütötte át vértjét.
 
Gród is itt van a nyugati(?)falnál és most szutykot varázsol a vámpirokra mire azok kezdenek lecsuszni a falról.Közbe persze szivja el az erejüket.Elshya pedig a felkapaszkodottakat apritja.Máris 2láb és 3 kéz van a lábánál.Ja meg 2 fej.Ha jól számolok az (ha nem egy vámpirtol származnak)7 vámpir nyomorodott meg pár pillanat alatt.
 
  ... | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.