Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Sparhawk, a Királynő Bajnoka
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Sparhawk, a Királynő Bajnoka, a pandion lovagrend dicső harcosa félelmetes látványt nyújt, amikor mogorva és csúnya lovával rohamra indul.
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | ...
Nézet:
//Javaslom inkább Ítélethozóra bízd a vámpírharapás gyógyítását, mert mint tudva levő ez a legagresszívebb vírus ami csak létezik a síkon. Persze lehet próbálkozni a gyógyításával, de egy vérmágusnak ez pont a profiljába vág.//
 
//Röviden??
AZT NEM LEHET!!
csak igy meghaltak a vámpirok.
És esküszöm neked én 2 a4es oldalnál rövidebben nem tudnám leirni!4Olvass vissza megéri!!Nagyon jo irások lettek!4Megéri befektetni!De tényleg!!!//
 
//Valaki keírná nekem röviden az eseményeket?//
 
A nyíl belefúródott a combjába.Letörte a végét,s lassan elkezdte kihúzni.Mikor már a hegye is látszott,egy gyors rántással kihúzta.Utánna elővette a kenőcsöt amit még Jessica adott neki a Sheran szentélyben,s bekente vele a sebet.A hatás abban jelentkezett,hogy a seb helyet csak egy csúnya forradás maradt.
Elindult a fogadó felé,s belépett az ajtaján..vagyis inkább besesett.
 
//Épp most néztem bele a beszélgetésükbe, nem igazán értettem őket . Még! //
 
//na a barátikörös gyerekek elértek valamit.Van chat a beholderen.ugy látszik a beholdereseknek elegük lett belölük)//
 
//Ja bocs de be kell jelentenem valamit:
A Kalandok Városa nevű topic ELSŐ a legaktívabb forumokon.Érezni a Fogadón belüli pangást ami ugyanitt volt a vámpirtámadás elött.Fogadó asszem csak 7edik vagy 5ödik.
Emberek közül.
Haluhel:6
Lord Raptor:7(lecsúsztál!)
Mullen:11

Közülünk haluhel a legaktivabb de nincs lemaradva Raptor sem!Valami ismeretlenek vették át a vezetö helyeket...//
 
//pont a végére)//
 
//visszatértem a táborból, újra vagyok!//
 
A várost megtámadó vérszívó hordának már csak töredéke kószált a városon belül. A kalandozók egy egy útjukba akadó vámpírral találkoztak csak, és azt is könnyen a másvilágra küldték. A városon kívül is elcsendesült minden. Mégis sikerült! Megvédték városukat, és esélyt adtak a jövő számára hogy tovább lépjen. A fáradalmak kipihenésére még ott állt a fogadó, ahol talán még elbujt egy két ellenség. De ez sem tarthat sokáig! A pihenés után még nagyobb feladat vár rájuk, az újjáépítés! A romok eltakarítása, a falak javítása. Kalandozóink békésen hajtják nyugovóra fejüket, és néznek bizakodóan az elkövetkező idők elé.
 
A csatától kimerülten rogy le az egyik lépcsőfokra,kipihenni a fáradalmokat.Mivel azért nem is harcolt annyit,felugrott,s leindult újból a vámpírok felé.
Rátámadt az egyik vérszagtól megittasult Drakolimus,annak érdekében,hogy megcsapolhassa..a Haluhel felé ugrott,annak nyakát célba véve.Az elf gyorsan félreugrott,de vigyázzva,hogy egyből fordulhasson...a Draki újra ugrott.De ez nem jött be neki,mert Haluhel egy hátra szaltóval a hátára keveredett.És onnan már nem igazán véthette el.A lény meghalt.De sajnos az elf se úszta meg ilyen könnyen a csatát.Egy kóbor nyílvessző,amit egy Frank Hiktensteien nevű városvédő lőtt ki,épp combon kapta.
Az elf mondott egy-két szaftos megjegyzést az anyjára,és utánna leült ellátni a sebet...mármint a falon belűlre azért betudta magát vonszolni.
 
Vándor eközben odaért a fogadóhoz, és különös zajokat hall bentről.
 
1300!!!
köszönöm)
 
//Hello Cody!
jó hogy jöttél legalább a támadás után is lesz mit olvasnom.A Jakmentő akciót!)
amugy amennyit tudsz olvass vissza mert nagyon jora sikerült a csata!!//

Elshya meglátta a csapatokat melyek ugyszintén kijöttek irtani.Két vámpir közeledett feléje s szemükben nyoma sem volt félelemnek.Tündetüzbe burkolta öket s mikor megzavarodtak az egyik vágással a nyakán roskadt össze.Elshya fegyvereivel hárított majd fordított a kardján s lemetszette a kezét a karddal együtt majd végezett a megcsonkitott vámpirral.
-Nahát ha ezeket a kardokat amiket eldobáltak a vámpirok összegyüjtünk akkor nagy gazdagságunk lesz-morogta fáradtan a drow.
 
//Üdvözlet mindenkinek.
Első ízben szeretném kérni -ha ez lehetséges- a megbocsátásotokat, és főként misihutól, hogy 3 hétre eltüntem szó nélkül.Olvasgattam, de 10x60 hozzászólást képtelenség egyhuzamban elolvasni.Sajnos.
De a következőket vontam le: a balance az fogta a sapkáját és elszállt messzire.Mindenki félti a kariját, ez érthető-de senki nem gondol a DEMekre, föltámasztás varázslatokra, amelyek ilyen kari centrikus környezetben jobban szabadjára engedhetőek, igazi kötöttségek nélkül.
Ebben az egészben a regényszerűség a csodálatos, és ahogy azt már elöttem is leszögezte pár kolléga, nem az a fontos hogy milyen/mennyire, hanem hogy hogyan.
Állítólag csak akkor játszhatsz jól egy szerepjátékot, ha majdnem teljesen azonosulsz a kari(jid)dal.
Misihu, most sajnos -bár nem így terveztem- át kellett érezned a csapatod fájdalmát Jak fogsága miatt.Még egyszer bocsáss meg.A kalandot ott folytatjuk ahol abbamaradt-feltéve ha lekaszáljátok a vámpírokat.Az infókat küldöm Raptornak.
Ez a KM dolog..hát hogy is mondjam.Mindenki a saját maga által megtervezett kalandjának mestere.Egyébiránt itt Pwent a zúr, ő a polgármester.A fogadóban meg Raptor a főnök.
Üdvözlet: CodyTRUE//
 
Vándor még egy utolsót vág a rángatozó vámpír melkasába, és újabb ellenfél után néz. De már nem lát élőt, akik még vonszolják magukat azokat már mások nekiláttak elpusztítani. Ahogy körülnéz, szeme csak romokat és holtesteket lát. Lába alatt a föld, vöröslik a vértől és valami fekete ragacsos anyagot is tapos. A gonoszok vére, ez eddig fel sem tűnt neki! Amerre a szem allát, csak tetemek hevernek. Különös dolog de ebben a helyzetben hallani a madarak énekét, ami nem fér össze a látvánnyal mégis melegséggel tölti el a barbár szívét. A tündére mindjárt segítséget kapnak, ezért elindul a fogadó felé. Útközben még egy egy sarokból előugrik egy vámpír, de könnyedén kettészeli őket. Nemsokára tiszta lessz megint minden.
 
Mivel már alig maradt ellenség, a sárkánylovasok visszaviszik a kimerült kissárkányokat a várba. Útközben megpillantják a szárnyaló Mountedskyt.
-Hűha! Most hagyhatta el az atmoszférát...
A várba visszaérve megfújatja S'almeyna a kürtöt, mire a lovagok szervezett visszavonulásba kezdenek. Mikor minden lovag visszaért, a várkapu döndülve becsukódik.
-Fél óra pihenő! Még meg kell szabadítanunk a várost a portyázó csapatoktól.
Fél óra múlva kivonulnak a várból a csapatok, és megkezdik a megmaradt vámpírok pusztítását...
 
//majd én megmentem.persze,azért kéne egy kis segítség is...//
 
//Bizony. ki menti meg a mozgásképtelenné vált tündéket, és mi a helyzet a fogadón belül?//
 
//ja akkor értem!
hát ugy látszik vége a vámpirtámadásnak.Mikor Sonic bejelentette hogy jönnek a vámpirk nem gondoltam volna hogy ekkora csata lesz!!Szép volt!de azér még van egy pár)//
 
//na,sziasztok!//
 
//Olyasmi.Az anyukámnak..és mindent rendelünk meg egyebek.//
 
//remélem holnap lesz a visszaváltozás??Miért jo nap??szülinapod van??//
 
//tudok úgy is játszani,csak ma ilyen írások jönnek ki a kezem közül.nem tehetek róla,csak magától jönnek.ma jó hangulatom van.holnap talán visszaállok a rendes kerékvágásba.a mai nap különleges(otthon is)//
 
//Nem akarlak megsérteni de nekem a régi Haluhal jobban tetszik mint a mostani.Valaki rájött a jelszavadra?Mert ez teljesen más ember mint akit megismertem(
Mégegyszer mondom ne sértödj meg rajta...de most nem az vagy akit régebben megismertem...(//
 
//na törölték az a hülye topicot.KÖSZÖNÖM!!!//

-EMEREK!MÁR CSAK A VÁROS FALAIN KÍVÜL VAN VESZÉLY!ŰZZÜK KI ÖKET S PONTOT TEHETÜNK ENNEK A CSAPÁSNAK A VÉGÉRE!-hallatszottak a mágikusan felerösitett hangok szerte a városban.Gród számára végetért a harc.Ugy gondolta hogy már a többiek elbánnak a vámpirokkal és hogy ö a mai napon rengeteg mindent tett a város védelmében.Nyugodtan elszenderedett...
****************************************
Elshya //aki ki tudja hol volt eddig...//rohamozott.Három vámpir állta útját.Sebessége mit sem csökkent mikor átugrott egy vámpirt s szájat nyitott a nyakán.Továbbfutott.A Két vámpir utána.A drow megfordult s kettösvágást indított egy vámpir felé.Az kitért de Elshya fogást váltott és oldalra döfött vele a vámpir oldalába.A szörny összeroskadt.De a szablya beszorult.Elengdte s kivédte a vámpir alattomos suhintását.De nemtudta teljesen blokkolni s kirepült a kard a kezéből.A vámpir gúnyosan röhögött.S ez volt élete utolsó cselekedete.Egy tőrrel a nyakában roskadt össze.Az egész kardvesztés csak csel volt hogy elterelje a vámpir figyelmét az övébe rejtett törröl.Szablyáit felvett,végzett a sebesült vámpirral s a tőrét elrejtette.De nem volt pihenés.Még jócskán volt a vámpirokból.Ök már mindent vagy semmit alapon játszottak...
 
-Menekültök mi?Féltek tőlem!-kiáltott utánnuk drága jó Haluhelünk.Ő is kirohant,rögtön kettényisszantott egy vámpírfejet.
Jött az új támadója..két Drakolimus.Látta az elfünk,hogy itt nem tréfálkozik az ellen..milyen okos!
Gyorsan lehajolt az egyik ugrás elől,de szép kis kését feltartotta,s hogy az jól beleszeljen az állat hasába.Át is jukasztotta a Drakit,de mivel szörny barátunk nem tudott megállni a levegőben,szépen kettévágódott..ez még nem is lenne gond,de bepiszkította a késecskéjét..Húú,de ideges lett a kedves kis elfünk.Jól elkapta a másik Drakit,s kétszer is megszúrta.Meg is halt a szép ronda állat.És egy következő..aztán szembefordult vele egy nagyobb Draki osztag,úgy hogy skera a falakon belűlre...
 
//Nos ha minden igaz, már csak a falon túl és a Sheran szentélynél dúl a harc.//

A szentély körül elterülő fényár, még tovább ritkította az ellenség álományát. A megmaradt lények pedig a kalandozók ellen vonultak! Most már mindenki a városfalakon kívülre vonult, és megkezdték a vérszívó horda kipaterolását! Vándor mind több társát vette észre, és ezen fellelkesülve még nagyobb elánnal harcolt tovább. Egy kettévágott vámpír után megpürdült tengelye körül, és rögtön két Drakulimust metszett ketté. Majd tovább haladva, egy sebesült Trükmestert szabadított meg a fejétől.
 
//nem írtok,gyerekek?//
 
//írd csak azt,hogy G találkozzon G-vel.//
 
  ... | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.