Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Halálhozó
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Az óriás csak a pillanatra várt, hogy a következő kalandozót (vagyis engem) a sátorba engedhesse. Aztán e lényt megpillantva rájöttem: az a keserves vonítás, ami az imént a cirkuszi sátorból kihallattszott, nem egy bestia hörgése volt, hanem a szerencsétlenül járt kalandor elődömé." - Flandrigo első cirkuszos élményei
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Thomas és a Valheru
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | ...
Nézet:
Surr lassan feltámolyog, majd egy ork-bableves szagút böfög. Nem igazán érti, hogy miképp került el az ízletes ételétől, miközben a többiek a bútorzatot hajkurászták. A beszámolókból kideríti a történteket, a lebegő önmagát, a női hangot és a mindezt lezáró, banshee-t is megszégyenítően magas sikolyt. A kicsavart mellényt visszaveszi magára, majd -lévén időközben ebédje alól is kiugrott az asztal- leül egy még ép székre és tovább folytatja a még a fészerben a fogai közé ragadt szalmaszál kiműtését. Azért reméli hogy ma már többször nem szállják meg.
 
Rex elmormol egy igét és Surr fölkel.kicsit fájlalja ugyan de a varázslat sikerült!
semmire sem emlékszik kérdezősködve nézelődik.
utána Den hez fordul és bemutatkozik:
helló én Ilritius Reximus vagyok.(köszön iledelmesen)
és kezet csókol.
 
-meghoztam a sárkányt amit ígértem-lép be az ajtón DoF,maga mögött huzva egy fekete sárkány dögött.
majd ahogy szétnéz tátva marad a szája.
 
-Talán egy kis hideg víz-szól Fefce,-vagy valami ilyesmi....-megvonnja a vállát-nemtudom,sajna ilyesmihez nem nagyon értek.
 
Denisa már egyáltalán nem biztos abban, nem álmodta-e véletlen ezt az egészet... Azért gyorsan odamegy a földön fekvő orkhoz, hátha segíthet rajta. Surrt szerencsére egyetlen nyílvessző sem találta el azok közül, amiket a sötételf lőtt rá. De eszméletlen, és Den tudását meghaladja mindaz, ami történhetett vele.
"Jó lenne, ha Elmira itt lenne", gondolja, "és az sem lenne egy rossz dolog, ha végre felébrednék..." Sóhajtva dől hátra, és végignéz a Surr fölé hajló arcokon: Garret, fefce, egy éjfekete hajú elf-driád, akit még nem ismer - biztos akkor jött, amikor Den még odakint volt... Rajtuk kívül nemigen maradt bárki is a tavernában, még az amúgy bátor törpék is elszeleltek. Mindenki néma még a döbbenettől, így Den szólal meg végül:
- Van ötletetek, hogyan segíthetnénk rajta? Én ugyan bármilyen sebet ellátok, de ez... ez már nem az én asztalom - fejezi be sután.
 
//rájöttem mi ez a gyerek túl sokat nézte a szellem irtókat és bele élte magát//
 
-EZ KEZD TÚL DURVA LENNI!!!!szólal a sötételf kicsit ijedten mivel nem minden nap történik ilyen!
Fekete Testvér előveszi sir brothert mármint a számszer íjját!És kilő pár nyilvesszőt ahol az előbb Surr repkedet.De csak a falba áltak bele a veszők.
Így sötét elf kimegy a tavernából:azzal az üzenettel hogy
- nemsolára vissza jövök!
 
Alig halkul el az ordítás visszhangja mikor a levegő lehül,a jelenlevők szinte érzik hogy recsegve megfagy a bőrük,és Surr felől furcsa zajok hallatszanak.
Surr elkezd rángatózni,hörögni és lassan felemelkedik a levegőbe.Majd a levegőben szétveti a kezét és a lábát,a teste meg ívben megfeszül hátrafelé,de annyira hogy már úgy látszik eltörik a gerince!!!
Majd elkezd sikoltozni!A hangja egyre torzul,változik,emelkedik majd mindenki megdöbbenésére NŐI HANGON KEZD EL sikoltozni és beszélni:
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH......NE..........NE.....JAHAJ DE FÁHÁJ......BOLTZ NE...NE.....BÁNTS.....MINDENT ELMONDOK......BOLTZ NE....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.......NE CSAK EZT NE..........ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
A hangban annyi fájdalom,kín,és szenvedés hallatszot hogy senki nem bírt megmozdulni,majd a végén olyan hangos fájdalmas sikoly tört ki Surr torkából hogy mindeki a földre esett és kinjában a fülére tapasztott kezével összegömbölyödött.
Surr ahogy abbahagyta a sikoltást a földre esett aléltan.
Mielőtt bárki is a segítségére síethetett volna,hatalmas recsegés ropogás hallatszott a mennyezet felől,mintha hatalmas terhet helyeztek volna a tavernára!!!!!
Majd lassan a fal és a plafon minden repedéséből vér kezdett el szivárogni.
Mielőtt bárki is megtudott volna mozdulni ez is abbamaradt,és mindenki úgy érezte mintha a nap sütne fel bennt a tavernában!!!!!!!!!!
 
-Kvittek vagyunk Den szólal meg a sötét elf kicsit ijedten amikor szétcsattan a levegőben a korsó.
igaza van Denek MIT AKARSZ TŐLÜNK???????
ordítja mindenki teljes torokból
Fefce
Den
Fekete Tesó
Rex
pár törpe akik éppen itt (akartak iszogatni)
Surrr
mindenki!!!!!!!4
 
- Szerintem azt, hogy verjük szét a nevében a berendezést... - mászik elő Den nyögdécselve egy halom aprófa alól. Majd végignéz a bemogorvult arcokon: - Jól van na, csak vicceltem! És köszönöm, Fekete, jövök neked eggyel! - vigyorog fásultan a sötételfre. Ígéretét mindjárt be is válthatja, mivel egy félig telt söröskorsó vágtat barátja feje felé. A barbárnő gyorsan eltéríti az agresszív ivóedényt, és - szomjas lévén -gyorsan kihörpölné a benne lévő seritalt. Azonban az nem sör, hanem valami... mindegy, nem érdekes. Den az utolsó pillanatban vészfékez. Dühösen csapja le a korsót, és elordítja magát: - Na jól van, te kis gerinctelen alak! Vagy megjelensz és elmondod, miért mész az idegeinkre, vagy megnézheted magad, a francba is!!!
 
fefce megvakarja a fejét:
-szerintem rá kéne jönni hogy ki vagy mi ő,és mit akarhat...
 
-Mert ez már nem állapt!
és ketté vág egy felé repülő asztalt.
-senki semmit???
-nekem semmi ötletem nincs!
-remélem nektek vannak terveitek!!
-mert Garretnek és nekünk sincs annyi pénzünk ahoz hogy mindent vissza vásároljunk ami tönkrement.
 
Fekete Testvér éppen 1 repülő hordóval küzköd.
de csak azért mert nem akarja tönkre tenni a drága sört ami benne van.
Fekete gyorsan példát véve Den-ről ő is lekötözi a hordót.De hirtelen Den felé repül hérom szék úgy hogy Den éppen háttal van fordulva Fekete Testvér mindegyikt levágja egy mozdulattal aztán hártafordul aztán szabadkozik:
-Bocs Garret majd kifizetem!
Aztán oda megy Fefcéhez
és így szól van valakinek valami terve????
 
- Surr, a szívbajt hoztad rám, de örülök, hogy látlak! - vigyorodik el megkönnyebbülten Denisa. - Mi folyik itten? - érdeklődik az ork. Den persze egyből naprakész: - Gőzöm sincs, aludtam! Csak annyi biztos, hogy egy láthatatlan valaki, akit Fekete Testvér gnóm mágusnak vél, elkezdte babrálni Samut, de a sötételf elzavarta... Szerintem kövessük fefcét, hátha benn többet megtudunk!
- Hé, Garret, ez valami új felszolgálási mód? - érdeklődik Den, látva a röpködő kolbászokat. Mákjára, a csapos meg sem hallja az élcet; éppen söröskorsói megmentésével van elfoglalva, és igencsak litániázik valamit az orra alatt. A tavernában komédiába illő helyzet uralkodik, röpködnek a tárgyak, az étel - sőt, most a falon lógó súlyos sárkánytrófea is támadásba lendül, Den alig tud félreugrani előle. De a beste dög követi! A barbárnő nem akar kárt tenni benne, ezért nem veri szét. Inkább a legközelebbi falig fut előle, ott egy tigrisbukfenccel átugorja, és míg az ádáz "szörny" a gerendába szorult állkapcsával van elfoglalva, gyosan felkap egy terítőt, gúzsba köti, és egy szekrénybe zárja. Valaki elordítja magát: - Éljen a sárkányölő! - Ezen többen jót mulatnak.
- Nagyon vicces - mérgelődik Den, de azért ő is elmosolyodik. Ám Surr sokkal boldogabb nála: megvan a mellénye! Alaposan kicsavarja, hogy egy cseppnyi gulyás se menjen veszendőbe. Jólelkűen körbekínálja az ételt, de valahogy senki sem éhes... Így egymaga lát neki, mit sem zavartatva magát a körülötte zajló furcsa jelenségektől.
 
Fekete Testvér egy percre abba hagyja a repülő kolbászok kergetését.
és oda megy Rex-hez.
-az én nevem Fekete Testvér a sötételf!
-örülök hogy megismerhetlek Rex!
utána vissza megy a repülő kolbászokhoz!
 
Hát akkor kedvelni fogsz mert nagyon szeretem a sört+jókat enni!!!!!!!
(bocs a súlyom is lemaradt.)45kg

De innen mindenki csak Rexnek szólítson a teljes nevemet ritkán használom!
 
Üdvözöllek Ilritius Reximus,ha szereted a sört+jókat enni,azthiszem kedvelni foglak..
 
//jaj a nevem lemaradt//

az én nevem Ilritius Reximus barátoknak csak Rex.
 
//oh persze//

belép egy 181cm-es elf-driád szeme sötét kék hatalmas mágikus erő rejlik benne de csak ellenségei ellen használja.hosszú fekete köpenyt visel ami leér a lábáig. általában fejét csukja fedi de emberek között le szokta venni.haja színe éj fekete testalkata csontos (majd később kiderül miért)
arca kicsit sovány.de erőteljes.
viselkedése nyugalmat és udvariasságot tartalmaz
1-ső pillantásra végtelen kedvess
2-sodikra kíméletlen számára a harc komoly dolog de csak szükség esetén bocsátokozik bele.
viszont elég különös egyben sötét és gonosz és egyben jó és fényes...
(ennyit magamról)
 
Üdvözlünk mi is téged-szól Fefce azzal végignéz T-rex-en.mit lát?(leírnád magad?)
 
-Jónapot kívánok az összes 1be gyűltnek!

szólal meg Rex csak hát nem igen sikerül az egész hiszen éppen repülő kolbászok repkednek és Fekete Testvér körbe körbe rohangál a repülő székek elől.

na még ilyet. ilyen tavernában még nem igen jártam szólal meg Rex.
oda megy Garrethez és rendel 1 sört.
 
Fekete Testvér már reggel hazament csak nem szólt úgyhogy lemaradt a láthatatlan csínytevőről de mivel csak ő látja hiszen maga is képes ilyen "trükre".
vissza jön a Tavernába
othonról magával hozott pár eszközt eggyik egy mágia szívó háló ami biztosan működik a másik egy 1000 éves relkvia név szerint sir Brother démon vadász számszeríjja ami mágikus ezüstből készült pokoli teremtmények tömegirtására szolgált .de mivel a mivel Fekete Testvér egyenes ágon leszármazotja sir Brothernek ezért a fegyver a családban marat és jól karban volt tartva.
meg pár főzettel amit othon talált.

(mivel tudni illik Fekete Testvér apja már nem él de fegyvereket gyártott és az anyja pedig varázsló nő volt és a varázslatos főzetekszakértője volt.)
 
a tavernában egymás után történnek a láthatatlan egyed számlájára írható dolgok.
A hőmérséklet gyakran minden indok nélkül mármár a kellemetlen hűvösségűre csökken.
Olyan helyiségekből ahol láthatóan senki nincs lépések zaja,mintha bútorokat tologatnának és ehez hasonló furcsa zajok szürődnek ki.de ha benyitnak semmi se látszik,hallatszik.
Az árnyékok mintha néha önálló életre kellnének,a falon levő képeken mintha másképp állnának portrék,mintha figyelnének.
Néha eltünnek tárgyak,és teljesen váratlan helyen kerülnek elő.pl Surr mellénye amit ki tudja hogy nem vette észre hogy nincs rajta,épp az ebédre készülő babgulyásból halássza elő saját kezével Garret...az ebéd persze más lett,valahogy senki nem kívánta babgulyást...pedig de finom illata volt.
A sörök szintje viharosan apad a kórsókban,de ezt az idegesség számlájára is lehetne írni.
 
Fekete Testvér sarkon fordul és vissza megy a tavernába.
-bocsássatok meg kicsit dühös lettem amikor letaperolták férfiasságomat...mondja kicsit halkan.

-azt tudjuk wreithman a neve gnóm és ugyes varázsló.

-szerintem várju meg mit lép ő...
 
//"IGEN IRJÁL,SZINESET ÉRDEKESET,SOKAT..."//
 
Fefce megáll az ajtóban és szól:
-Nos azt hiszem ennek az ismeretlen,láthatatlan valaminek,nemtudom miből gondolja Fekete Testvérem hogy Gnóm,de legyen akkor gnóm,ki kellene deríteni hogy ki ő és mit akar itt,elvégre nem türhetjük hogy valaki-ezen a ponton kirázza a hideg-letaperoljon minket láthatatlanul!!
Eggyesült lelkes felkiáltások követik hősünk felszólalását.
-Jó lenne ha Fekete Testvérünk visszatérne,és ő is résztvenne a haditerv kiagyalásában hisz ő idáig az eggyetlen szenvedő alanya-ránéz Denisára-Vagy Samunak lett valami-a leány rázza a fejét-akkor tehát mi legyen?
 
A széna vetette árnyék bántó élességgel elevenedik meg Denisa szemei előtt. A sűrű sötétség toronyként magasodik szegény tehetetlen Samu fölé. A tavaszi érán keményebb telek időjárását megszégyenítő fagyos szél csap át, minden halandó szívet bizonytalansággal töltve meg. A lány fegyveréért nyúl, hogy akár a megelevenedett sötétséggel is birokra keljen, amikor a széna közül előlép az árnyék: Surr az, aki épp sziesztáját töltötte a fészerben, mit sem tudva arról, hogy a bikát is ide szállásolták el.
Nem mogorva, úgy tűnik nem zavarta a bika jelenléte. Miért is zavarná, hisz alkatra kis túlzással fajtársak is lehetnének. Csak Den árnyékokhoz intézett szavai ébresztették fel az orkot.
-Hö', háttéged mög mi lelt, hogy itt beszélgecc magadba'? -kérdi, közben megpróbálja kioperálni a fogai közé szorult szalmaszálat.
 
(mutatkozz be előbb mielőtt irsz mert pont előtted
volt egy ki gnóm aki igencsak érdekes volt)
 
szerintem igen de a többiek véleményét nem tudom.
 
//helló mivel én régóta figyelek más fórumnéven
nem a kis gnóm nevén hanem .........nem mondom meg mert az rosz lenne ezért lenne 1 kérdésem én is irogathatok ide????//
 
  ... | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.