Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
A Csíkos Vadász akció közben
Küldd el képeslapként!
A Csíkos Vadász nevű, egyébként csinos, kedves nő, ezúttal akció közben, mikor megmutatja a "foga fehérjét" és igazi alakját.
Nézz szét a galériában!
Birodalom (könyvsorozat)
Könyvismertető - G. G. Asyron: Hősök kora
Könyvismertető - Debbie Lawrance: Zenés testedzés
Termékismertető - Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (622)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | ...
Nézet:
-A klón ismét felszolgálóképes. Ez annyiból érint téged, hogy innentől szabad vagy nap közben. Este kell csak segítened az ételt kivinni, meg néha reggel elmenni a piacra. Nyugodtan menj vissza beszélgetni, nem zavarlak tovább.

//A témához hozzátenném, hogy nem azaz _nem_ a tápkarik kocsmája ez, ahogy Sal volt szíves megfogalmazni. A lovagvár, az aréna, a fejvadászbázis. Mind közös dolgok. Elsődlegesen Sal játszik velük, hiszen neki van a helyszínen karaktere, de ha valaki azt írná, hogy "a két kiorg úgy döntött, hogy van jobb dolga is és vakációra ment egy évszázadra" akkor senki nem szólhatna egy rosz szót sem. Közös tulajdonunk minden. A szórakozás is. És aki más szórakozását gátolja, az gyakorlatilag lop.
Ha valaki tápkarira vágyik megvan rá a lehetőség. Lásd S'almeynát, a lovag karaktert. Tankpáncélzatban rohangál. Beszélget vele valaki? Senki. Kivéve a kedvesét, az user barátját, aki átjött ide egy másik fórumról.
Itt van Janina. Valaki beszél vele? Senki.
Ezer szerencséje Salnak, hogy létezik még Jak, aki egy átlagos képességekkel bíró fejvadász :P
Konkluzió: lehet táp karid, de ne várd el, hogy ez esetben bárki is foglalkozzék veled.
Itt megjegyezném, hogy Orion nem táp kari, csak Kodi szabadon értelmezte a karaktere kalandbéli képességeit egy párbaj(!)ban.
Mago sárkányát pedig láthatjuk majd felnőni. Nopersze nem egyik napról a másikra. Évek (valós időben) múlva már nagyobb és erősebb lesz, talán lovasa is lesz. És talán ez a lovas Althanis lesz. Köszönöm.//
 
Altahnisnak bve kell ismernie, hogy most az egyszer egy mágiához semmit sem konyító barbárnak van igaza egy mágiát érintő kérdésben. vajon mi történik, ha az ott kiszabadul? EGYÁLTALÁN KI AZ OTT???
Annyi biztos, hogy valami hiba csúszott a számításaiba a megszálláskor, vagy Topáz bizonyult erősebbnek, mint várta, és nem sikerült teljesen átvennie az uralmat. Topáz valamennyire korlátozza őt. Talán ezért menne bele az alkuba. Ez esetben viszont kéne találni egy módot arra, hogy átverjék őt magát is.
"Kétlem, hogy egy halott megfelelne neki. Akkor nem kellett volna életben hagynia a lányt, megszállhatta volna a holttestét is" - üzen vissza.
"Találnunk kell egy megoldást, de én sajnos limitált tudásal rendelkezem az idézések és teremtések terén. Ha létre tud bárki hozni egy tudat nélküli testet, akkor megoldódna a probléma. Na persze, ha esetleg valami gonosz szabadulna el, jobb lenne, ha a procedúra során ott lehetne pár nagyobb hatalmú mágiahasználó. Vagy pedig keríts valahonnan egy Lélekőrt... már ha errefelé ilyen található, amit kétlek."
 
Nő halja barbár szavait de nem érti gondolja valami a kislánnyal lehet, és ugy látja hogy ép zavaró helyen van igy egy picit hátréb hajol.
 
//igen, az én sárkányaim.
rendben, csak utálom, ha valaki goblinnehézségű szörnyet varázsol a fantasy-világok leghatalmasabb, legtiszteletreméltóbb, intelligens fajából.
jól van, visszafogom magam. sry, Mago, azt csinálsz, amit akarsz, ez a tápfórum. ha kell minta, nézd Oriont, Xojerthát vagy S'almeynát, akivel ugyan még nem találkoztál, de nagyban nyomja a Kis Arkánumot, rúnázott mithrill teljesvértezetben, lángoló pallosokkal. ;)
have fun!^^
a cél szerintem a szórakozás, azaz lehetsz valami ősmágus is, csak játsszd ki. ;)
a tápolás felsőfokának hátránya szerintem, hogy hogyha mindenki überszuper, mindenki ugyanolyan...ezért fordulhatott elő, hogy összetévesztettelek, sry. igazán bocs, csak már annyi varázsló van a fogadóban, ne vegyétek rossz néven, ha összekeverem. Engert azért ismerem fel, mert titokban mindig mindenkit ki akar nyírni, Xojerthának pedig az a jellegzetessége, hogy mindig a "bajsza" alá mormog, valamint hajlamos elkalandozni...Jakshjalang elég ügyetlen tud lenni, és folyton kikap az élettársától, Sal pedig elég ügyetlen nőügyben, nincs magabiztossága. na meg Vándor...az egyetlen játékosunk, aki abszolút semmit nem konyít a mágiához.
SZERINTEM akkor a legélvezetesebb a játék, ha sok (felőlem táp), egyedi karakter játszik, akiket maximálisan kijátszanak. Enger és Vándor erre tökéletes példa, Enger sértett büszkesége és a barbár mágiaellenessége mindig kimutatkoznak.
szóval sry, ha kötekedtem, Codynak természetesen igaza van. jó játékot!

Raptor, írtam KVba. ha valaki még akar süketülni, jöjjön. vagy csessze le a griffet, miért nem egyből közös nyelven beszélt, mi a francért kellett vijjognia. //
 
A lány keze hideg volt,és hangja is,mikor megszólalt-Mint már említettem,nem félek,csak óvatos vagyok,mert ha nem lennék az,már nem élnék.*most vajon csak gúnyolódik ezzel az állandó "ön fél" dolgokkal*?gondolja magában.-Nem,de egyenlőre nem áll módomban ,hogy változtassak rajta.*sóhajt*
 
Enger szereti kihasználni a mágiafolytás hiányát és érdekli a beszélgetésük. Vándorhoz üzen "Test az test. Anyagi lét kell neki szerintem egy emberben és lényegtelen hogy gyermeki vagy felnőtt. Talán egy élettel teli gyermeket pont jobban kitud használni de aligha gátolja bármibena mágia ezzel nemfügg össze jelen esetben" Nem szeretett volna átkiabálni a fogadón és most nincs értelme titkon halgatózni. A másik mágusnak úgyis nyílván egyértelmű hogy Enger fülel. Bár lehet hogy Vándort zavarni fogja kicsit a dolog dehát bele kell gondolnia melyik a kisebbik rosz, ilyen dolgokat nemkell szétkürtölni.
 
A barbár meglepődik a fejében felhangzó szavak hallatán. Eddig csak a lánya hangját hallota ilyen formában, de gondolhatta volna hogy a mágus is képes az ilyesmire. Ám ő nem tud így felelni, ezért a lehető legközelebb hajol a mágushoz. Ami igen kényelmetlen helyzetet teremt köztük. Majd suttogni kezd.
-A következő szavakért talán elítélsz varázstudó, de mielött testet adsz annak a valaminek nem kéne pontosan tudnod, mit is eresztessz a világra. A lányom teste gátolja teljes mivoltában, de ha egy erőteljes alakot szerez vajon mire lehet képes? Tapasztalhattad, hogy egy gyerek tetében mit tud! Hajol el a mágustól, és néz kérdőn rá.
 
Enger először a mágusnak üzen: "Sajnos nemvagyok csúcsformában úgyhogy ezt az ötletet elvethetjük. Egy zombi nem lenne megfelő? Valami friss halott akit átvehetne?" Pénzért bárki odaadja valamelyik frissen elhinyt rokona testét.
Amúgy előkészületek nélkül egy gyors klónt néhány óráig bír fenntartani de most egy teljes percnél több aligha telik ki tőle.
- Elnézést hív a főnök úr. - Ezzel felál és odamegy az említett személyhez
- Szeretne valamit?
 
Altahnis a klónra néz, és hirtelen egy ötlet kezd megfogalmazódni az agyában. Afféle tipikus "Mi lenne, ha..." kezdetű gondolatmenet, melynek középpontjában a pókerarcú, idétlen klón áll..
 
//Mago, egy hiperaktív mágikus entitás valószínűleg felismer egy véges ideig létező klónt.//

Ekkor lejön az emeletről a klón . Ki tudja mit csinált napok óta, a törp valami regeneráció-féleséget említett. Minden esetre frissen és üdén, a maga bugyután kacsázó mozgásával és pókerarcával. Az időtlen kreálmány beáll a pult mögé, mintha mi sem történt volna. A törp elégedetten nyugtázza, s mikor Enger felé tekint int neki, hogy jöjjön oda egy pillanatra.
 
Altahnist a válasz és a hirtelen arckifejezés-váltás nem nyugtatja meg, éppen hogy aggodalma gyanúba fordul... Agyába eddigre ér el Enger üzenete is, amit eddig nem volt ideje feldolgozni...
"Akármi is bújt a lányba - mert abban nem kételkedem, hogy megszállták - erősebb nálam, nálad, és talán a halandó mágusok legnagyobb részénél. Jobb, ha résen vagyunk. Sajnos az egyetlen síkjáró, aki elég erős lenne - bár őt is csak látásból ismerem, mesterem barátja volt - valószínűleg éppen valahol egy másik létsíkon tartótkodik, úgyhogy nekünk kell megoldanunk... már ha képesek vagyunk rá. Meddig vagy képes fenntartani egy klónvarázst?"
 
Mágusra pillant:
-ö...minden rendben-és meg rázza fejét, és már is vissza tér a maszk és pupillája is kezd rendes nagyságot ölteni-csak picit elkalandoztak gondolataim-mondja halkan
 
Altahnis a nagy magyarázkodás közben oldalra pillant, és szintén észreveszi, hogy a nővel nincs minden rendben.
- Gond van, hölgyem? - kérdezi aggódva, majd alaposabb szemrevételezés rávilágít, mennyire ostoba kérdés is volt ez.
- Segíthetek valamiben? - kérdezi, bár szintén hamvába holt próbálkozás, mivel nem pap vagy druida, hogy képes legyen gyógyítani. Viszont - kap észbe - övtáskái tele vannak gyógyitalokkal és egyéb varázsszerekkel. Bölcs mágus bárhova megy, előtte felszerelkezik. Bőszen keresgélni is kezd valami fájdalomcsillapító után, bár a tág pupillák nem tudja, a fájdalom miatt ilyenek, vagy más is közrejátszik...
 
-Griffháton még nem -elmélkedik- Egy hegyi óriás sassal már szálltam. Igaz nem voltunk épp baráti viszonyban. A fészkébe akart elemózsiának. De a fészkes fenéért! Nem látta, hogy konzerv vagyok? Mondjuk meglepődtem, hogy a teljes lemezpáncélommal együtt úgy kapott fel, mint egy szál virágot. Akkor meg ő lepődött meg, amikor észrevette, hogy magam is bírok repülni... hoppá, most én kalandoztam el. Induljunk hát, griffet még úgy sem láttam, csak tekercseken.
Ezzel elindult kifelé a Viharmágus és a Fődruida.

//Sal, KV-ba folytassuk. Írd az első "mentek-mendegéltek" jellegű reagot az "és odaértek" részig ;-D //
 
-Szerintem nem értett meg. - Mivel ő is tart attól, hogy Topáz hallhat olyat, amit nem kéne, telepatikusan folytatja.
"Nem azt a tudatot akarom kiszakítani. Abban nem, lenne semmi tisztességtelen. Egy másik testet kell szerezni, amiből ki kell írtani a tudatot, hogy a Topázt megfertőző átköltözhessen bele. Emiatt tisztességtelen, sőt kegyetlen ez a lehetőség. Egy elítélt bűnöző teste megfelelne."
 
Csendben felnéz a barbára, aki meglátja a mély fájdalmat a nő szemében és azt hogy pupilái tágak. Nő hallgat nem szól közbe a beszélgetésbe, csak bolint egy erőtlent.
 
-Azt mondtad gyengéb tudatot. De ha az öregebb mint te, miből gondolod hogy gyengébb is nálad?! Mi van, ha magával viszi a lányom tudatát is. És csak egy halott testet hagy maga után? Itt hirtelen elhalgat. Vajon Topáz is hallotta az elhangzottakat? S ha igen, mennyit értett meg belőle? -Garantálni tudod a sikert? Vagy van más megoldás is. Nem lehet rávenni, hogy magátol menjen el!?
 
Altahnis a fejét csóválja.
- Nézzen rá, és válaszoljon maga a saját kérdésére. A lányában jelenleg két tudat lakik, és a második tehet a mostani kinézetéről. valami, ami magát még nálam is öregebbnek vallja. Hogy mit értek nem teljesen tisztességes módszer alatt? Annak ott kell egy test. vagy a lányáé, vagy egy másik. Én képes vagyok egy gyengébb tudatot kiszakítani egy testből, bár valószínűleg annyira kimerítene, hogy utána napokig nem térnék magamhoz. De képes vagyok rá. Ha tehát Az kap egy saját testet, akkor kiköltözik Topázból. Gondolja át.
 
Vándor értetlenkedve néz Enger-re, nem érti hogy nem szívesen beszél erről. Mégis, ha kicsit beszél róla talán nem kérdezősködik többé.
-Nem sokra emlékszem, csak árnyakra és furcsa neszekre. Fiatal voltam, és nem mutathattam a félelem jeleit. Mágiát nem éreztem, csak valami suttogást. Ami szinte magához láncolt, de sikerült eltávolodnom tőle. Pár napig még hallottam a szavakat, de azután végleg abbamaradtak. Válaszol a barbár, majd Altahnis-hoz fordul.
-Hogy érted azt, hogy normális? Miért most nem az!? Hajol közelebb a mágushoz. -És mit jelent az, hogy nem tisztességes? Nem kevered bele semmiféle kétes kimenetelű hókusz-pókuszba, megértetted! Majd jelentősségteljesen végighordozza tekintetét a jelenlévőkőn. És ekkor megpillantja az arcát eltakaró nőt. Testalkatához képest szokatlanul gyengéden megérinti a nőt, és megszólítja.
-Jól érzi magát? Talán valami belement a szemébe? Érdeklődik.
 
Nő érdeklődve figyeli eseményeket és a hangzotakat, barbár szavai emlékeket ébresztenek, fájdalom hasít fejébe és sápadt arca még inkább kifehéredik, gondolatok kavarognak benne és fájdalom járja át testét, probálja fent tartani az érzéketlen maszkot, de nem birja igy eltakarja arcát hogy a mély fájdalom ne látszodjon rajta.
 
//amúgy meg eszembe sem jutott tápolni. ha tápolni akarok, nem egy vézna elmemágussal jövök, hanem egy izmos csatamágussal, akinek pálcák lógnak az övében, két kard társaságában, folyamatosan izzik a szeme, a bal keze halálos, a jobbtól meg még ő is fél. Ha táp akanék lenni, Aranyparázs egy kifejlett, harminc méteres dög lenne, aki hatvan méteres tűzcsóvákat köpköd, és emellett még brutálul varázsol is.
De én nem akartam táp lenni. A varázslataim inkább csak hasznosak, mintsem erősek. Nem használok látványos robbantózúzóölő vazsikat, nem járkálok akkora karddal, mint én magam, nem teleportálok összevissza, és nem fojtom le a mágiát tízméteres körzetben. Még a párbajt is hajlandó voltam elveszíteni, és nem kezdtem el tízméteres tűzdémonokkal és halálvarázslatokkal dobálózni.

Uff, beszéltem.//
 
Aranyparázs rég nem élte át a vadászat izgalmát... most ez az érzés új erővel tört rá, és helyrehozta sértett önbecsülését is valamennyire. A türelem erény, és Aranyparázs szívből reméli, hogy ami késik, nem múlik. Az minden esetre jó jel, hogy a szálláshelye immár helyre van állítva. Sőt!
nem ér fel ugyan Altahnis tornyával, de ettől függetlenül nem rossz. Ami pedig a legfontosabb, hogy érzi a többiek közelségét, a megnövekedett manakoncentrációt, és ettől sokkal életerősebbnek érzi saját magát is. Szépen elhelyezkedik egy sarokban, és sárkányhoz méltóan az evés után alvás jön...
 
Altahnis ismét megriad kissé... nem éppen erre gondolt. Talán azonban van még egy megoldás.
"Talán tudok neki szerezni egy másikat, egy jobbat. Nem a sajátomat ajánlom fel, hanem azt, hogy egy másik, erősebb testet kaphat. A porhüvely alatt ugyanis ezt értette."
- Vándor... szerintem van egy módszer, amivel ismét teljesen normális lehet, de attól tartok, hogy nem éppen tisztességes. Viszont akkor visszakapod a lányodat.
 
// ...És amúgy is, mert a te sárkányaid ;)...
Komolyan, szegény srácnak tisztára elveszed a kedvét a játéktól. Nem mindenki ízig-vérig VP mint mi, légy könyörületes. Ha jól emlékszem, épp az a fun ebben az egészben, hogy nem kell ragaszkodnunk a papírba/programba fektetett szabályokhoz, hanem kicsit szabadabbak lehetünk.

Rap már elmagyarázta, hogy 'kocsmázás' szempontból maradhat a kissárkány, vagyis harcban nem használhatja, ami helyből leszereli a tápveszélyt: nem kell még Magoba kisebbségi komplexust táplálni. Légyszi :P //
 
//és a nagyobb szárnyak miatt gyorsabbak, azaz a fürge nem éppen a megfelelő kifejezés...tán ügyesebben tud manőverezni, ez nem kétséges. és egy mágus mellett növekedett sárkány sokkal lassabban fejlődik, hisz nem kétséges, hogy egy átlag sárkány mágikus hatalma is simán leköröz egy ősmágust, kivéve tán a fehérsárkányokat, kik a legkisebbek, legbutábbak az összes sárkányfaj közül, mi viszont még mindig bölcsebb bármely halandónál. a sárkányokról nem kell magyaráznod, több, mint egy évtizede foglalkozom sárkányokkal és elfekkel, ez a két faj a specialitásom. a szerepjátékokkal is tisztában vagyok, ugyanennyi éve szerepjátékozom, köszönöm. tovább ajánlanám figyelmedbe, hogy az a számítógépes játék, amely engedélyezi a sárkány famulust(mert ugye a sima szerepjátékok alapból kizárják), világosan kimutatja, hogy teszem azt egy DnD pszeudosárkánynak semmi esélye egy újszülött, sárkányfészekben lakó fehérsárkány ellen. és a sárkányok valóban túl tápak, ezért NJKk, eddig összesen 5 volt a városban, mesélői túlkapások elkerülése végett. (féltucatnyi kalandozó egyedül soha az életben nem tartóztat fel egy több ezer fős vámpírsereget, repülő monsztákkal, stb.) ugyanezen okból kifolyólag van a Fejvadászerdőben egy csataunikornis, az Aréna tavában hidra, vagy vannak griffek. Egyébként az Arén a város legjobban őrzött területe, ha valakit érdekel, már ha nem lenne elég két teljesen kifejlett csatasárkány kiorg jelenléte a Második Szinten.//

Mikor Aranyparázs jóllakottan visszatér, elégedetten szemléli, hogy a romos istálló helyén most egyenes, ép falak húzódnak, szinte még rügyező fából...gyanúja beigazolódik, mikor druidamágia nyomait véli felfedezni, ezért javították ki ilyen gyorsan...a védőmágiák miatt nem egészen érthető, hogyan tudták kivitelezni, de minden bizonnyal van egy-két meglepetés tarsolyukban. Sir Vertumnus türelmetlenül várja.
-Na, jóllaktál? Remek! Ha valamire szükséged lenne, szólj a legközelebbi őrnek, az meg majd szól nekem...csak sárkányfiókáink visszavonultak szálláshelyeikre, és az enyém is türelmetlenül várja, hogy lemossam pikkelyeit...mást meg ugye nem enegd közelébe. Na, mentem.
 
Engernek erről szószerint az jut eszébe hogy "barbár szokás". Persze ez egy elf mágus véleménye nyílván sokán osztják dehát ha a barbárok eddig fennmaradtak valami csak lehet benne:
- Mesélnél az emlékeidről egy keveset? Csakhogy volt e valami mágikus hatásra utalás, vagy valami démon arra. - nem merte mondani a barbárnak de rögtön felmerült benne két lehetőség, vagy a lány ott jutott a képességekhez és így úszta meg, vagy akaratán kívül de ő vagy a forrás végzett a másik kettővel. - És amitől megijedtek vagy nem értenek vagy egyszerűen mágikus az már törvénytelen?
Erre halvány fintor futott végig az arcán erről már végképp megvolt a maga véleménye.
A törzsi sámánokat mindig is egyszerű kuruzslónak tartotta. A többit már nagyjából tudja csak azt nem mondta hogy mióta áll fent ez az állapot.
Közben pedig kicsit zavarja hogy Altahnis nem válaszolt. "Nos mit tudtál meg eddig?"kérdi ismét. "Beszálhatnék a beszélgetésbe?" ismerve a lányt inkább megkérdi mielőtt csatlakozni.
 
Na már megint gondban vagyok. Dühöng magában a barbár. Mit mondhatnék ennek a mindenlében kanál mágusnak. Többet nem hazudhatok! Jöjjön aminek jönnie kell. És beszélni kezd.
-Generációk óta, az ifju harcosoknak át kell esniük a beavatáson. Ez egy összetett próba, a félelem barlangjaiban. Ez egy ősi hely, ahová ezer éve menekültek az ősök a rémek elől. A bejáraton szimbólumok sorakoztak, s aki értette a jeleket az belépést nyert a szent helyre. Ezeken a járatokon át kell eljutniuk egy másik bejárathoz, így teljesítve a próbát. Sokan nem tértek vissza a mélyből, és én is kellemetlen emlékeket örzök róla. Csak az arra kijelöltek léphetnek be, mások számára ez öngyilkosság. Nos, oda mentek a lányomék két másik gyerekkel együtt. S csak ő került elő! Amikor először használta a képességeit, a többiek megriadtak. A helyi sámán próbált segíteni, de a szertartás közben történt valami, s most ez látható az arcán. Ezután került hozzám, a többit már tudod. Fejezi be mondandóját Vándor. Közben Topáz tovább komunikál Altahnis-al. "Azt mondja elfogadja szánalmas porhüvelyed, a mostani úgy is kezd a terhére lenni. Mi az a porhüvely?" Majd tovább folytatja. "Szóba áll veled, ha te is megengeded hogy néha játszon egy kicsit. Ahogy én is engedem neki"
 
Az idéző észreveszi a zavart mozdulatot, ezért a lány kezeit a két tenyere közé zárja, hogy valamelyest megnyugtassa.
- Akkor sem élhet örökké félelemben: egy egész élet nem telhet el üldöztetésben.
 
// aszem rosszul fogalmaztam mert most jórészt a gondolt és nem a kimondott szavakra válaszoltál. Fáradt vagyok kissé. Lehet hogy nem fordul le de egy Concord már lehagyja az F16ost. És mondjuk két helikopter mérettől függetlenül tud fordulni ha rendesen van megcsinálva//

- Előbb utóbb úgyis méltóságteljesebb lesz. Lehet hogycsak lasabban fejlődik és valószínűleg nem is a te hibád talán így született. - későn érő típus nem baj az sárkány, van ideje, és egy elf is tud várni csak türelem kérdése. Kinek mennyi jutott.
 
- Remélem, hogy soha nem válnak el az útjaink véglegesen. Talán tényleg mókás volt a belépője, de méltóságot is kéne tanulnia valamikor. Ami a méretét illeti, én nagyon szeretném, ha nem férne be azon az ajtón. Akkor nem kéne azon rágódnom, mit rontottam el, mikor felneveltem.
//amúgy meg ami fizikai képtelenség az egy fantasyben is az, pl. egy F16-ost nem fordul le egy Jumbo Jet... így egy kissárkányt sem egy nagy.//
 
  ... | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.