Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Kísértetjárás május 21.
Alfa pakli – Káoszhorda március 12.
Alfa pakli – Varázslények március 12.
A pillanat képe
Koponya szimbólum
(Túlélők Földje varázstárgy)
Küldd el képeslapként!
"Leah, azaz a halálisten, követőinek szimbóluma egy rézlapra festett fehér, vigyorgó koponya képe. Érintése nagyon hideg, mintha egy jégcsapot fognál, mintha közvetlen összeköttetésbe kerültél volna a túlvilággal." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Résföld lapbemutató 2. hét
LVII. Alanori Olimpia
30 éves a Túlélők Földje
Résföld lapbemutató 1. hét
Résföld

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Profi versenyzők listája
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek

A lista folytatása...
Résföld lapbemutató 1. hét (123)
Követő változások, nerfek és újrakeverés (mulligan) szabály (136)
Jégmágus kt. alakulna (9359)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (7520)
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő: Kisértetjárás (46)
Kombók a HKK-ban (5966)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Az alakváltás mesterfokán...
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | ...
Nézet:
Sziasztok,

A Zordall kijátszásakori létrejővő lapdobásos képessége forrás-nak számít?
 
Köszönöm szépen
 
Hali,

Iustitia vs. antimágia.

Játékos A kijátszik egy antimágia: 1-es lapot.
Ekkor ugye minden játékos (A és B, C, D) dob 1 varázslatot a gyűjtőbe, ha tud, játékos A pedig a Semmibe.
Lehetőségek:
1.: senki nem tudott dobni, ez esetben Iustitia nem csinál semmit.
2.: Játékos A nem tud dobni, játékos B, C és D pedig tud dobni. Ekkor Iustitia minden dobatás után dobat mindenki mással, ugyan úgy, varázslatot. Azaz Játékos A nem dob semmit, mert nincs mit. Játékos B, C és D pedig alapból dobott 1-et, majd a másik 2 dobás után (pl. B vs C & D) szintén dobnak 1-1 varázslatot, azaz összesen max. 3 varázslatot kell eldobniuk.
3.: Játékos A dob a semmibe, a többiek pedig a gyűjtőbe és mindenkinél van elég sok varázslat. Ekkor mindenki dob mindenki más után. Azaz minden játékos eldob összesen 1 varázslatot a Semmibe és 3-at a gyűjtőbe.

A 2 szereplős játék és egyéb dobáskombinációk levezethetőek ezekből.

Nagyon fontos, hogy Iustitia a dobás/húzás módját és feltételét is leköveti. Tehát antimágiára dobott varázslat után szintén varázslatot kell dobni, [etnikumX] kötelékre húzott lap csak [etnikumX] mutatása esetén húzható fel.
Ezen kívül a húzás fázisban is működik, tehát Iustitia mellett mindenki, minden húzásfázisban húz.
Költségre dobásra viszont NEM működik.

Üdv: Kyb
 
Köszönöm, 2. pontot (Iustitia) úgy gondoltam, hogy pl kijatszok egy anti magia lapot, de nincs varázslatom ezért nem dobok, viszont az ellenfélnek van, aki eldob így a Iustitia miatt nekem mégis el kellene dobnom (vagyis visszahat?)
3. kérdésnél arra gondoltam, hogy ha az ellenfélnek van lassan járja, és nekem teknösök öregapja felállás van, hiszen a szabálylap mindegyik jatekosra kiterjed nem?
 
Javítom az 5-ös pontot, máris. Akkor kapja meg mind, ha passzivizálod, arra várni kell egy kört sajnos. Ha azt írná, hogy amikor passzív minden teki kap tápot, akkor működne
 
4 kijátszol egy lényt, az a tartalékba kerül. Ha aktívan jön, mehet az őrposztba, és támadhat.
5 megkapja
 
Szia!
Hátha segítek vele, ha valamit rosszul tudok, elnézést.
1 nem, kivéve, ha a lap írja
2 igen, de ha nem tud olyat dobni, nem dob szerintem. Minden dobást, és húzást lemásol. (Legalábbis szerintem)
3 epikus követőt nem használhatsz járj mellett.
Egyébként járj: megnézed az ikt, drágítasz, és olcsóbbítasz,
 
...folytatva az elözöt
4. Repülő lények aktivan+őrposztban kezdenek (ha úgy akarja a játékos), és tudnak abban a körben támadni?
5. Teknőstojás kijátszásakor (mivel passzivan kerül a játékba/tartelékba) a tojás is megkapja az +1/+1 jelzőt?

Köszönöm előre is a segítséget
 
Sziasztok, újrakezdeném a játékot, de itt elakadtam:
1. őrposztból lehet tartlékra támadni?
2. A Iustitia szabálylap voantkozik pl anti mágia esetére is? Vagyis ha eldobok 1 lapot, de az ellenfélnek nincs varázslata és nem dobna el, mégis el kell hogy dobjon?
3. Teknösök öregapja+lassan járj hogy müködik együtt? pl ha egy teknös 1 mana lenne akkor az 0 (de mivel a lassan jarj 2-re vinné fel) akkor az most 1 lesz? szabálylap v követő "érvényesül elöbb"?
 
Kódex 4.7.3

4.7.3. Más játékos paklijából származó lap nem kerülhet a játékos gyűjtőjébe.

http://kodex.hkk.hu/onl
 
Ha egy elcsabitott vagy pl. Smaragdsorenyu pegazussal az ellenfel paklijabol elvett es kijatszott lap a gyujtobe kerul, akkor az eredeti tulajdonos vagy a pegazus tulajdonosanak a gyujtojebe kerul?
 
Ha nem ot valasztod, akkor o is leesik.
 
Sziasztok, 20 ev utan visszatero jatekoskent ismerkedem az uj/felujitott lapokkal.
A Gyilkos Mokus uj valtozatanal a mokus maga az asztalon marad (ha egy masik lapot valasztok) vagy o is megy a gyujtobe?
 
Igen.
 
Sziasztok,

Lehet triviális kérdés de nem találtam hozzá semmi egyértelmű magyarázatot...

Az idő tornya (új) utolsó 2 képessége állandóan működő képesség? (Pl.az utána kijátszott lény is megkapja a +1/+1-et és a mágikus védelmet)
 
Ez egy programhiba miatt van. A fejlesztő ezen a héten szabin van, de jövő hét elején javitva lesz. Az adatok nem vesztek el, megvannak.
 
A július 17. Verseny másik csoport eredményeit lehetne kérni mert csak az egyik csoport van fent
 
Szia!
Nem.
Idézet a versenyleirasból:
"A pakliban és a kiegészítő pakliban csak egy isten lapjai szerepelhetnek a színtelen és Bufa lapok mellett. A kiegészítő pakliban sem lehetnek a választottól eltérő színű lapok."
 
sziasztok!

1színű 1 laposon side-ba rakhatok másik színhez tartozó lapokat?
A törpe hős miatt kérdezem...

Üdv,
Márk
 
Köszönöm a választ!
 
Szia.
Sajna nem. Létrejön a leszedés és annak minden hatása és mire minden mást használnál már nincs ott a Veremmester. Sőt az 1 ÉP-je alá sebző varázslatoktól sem védi meg ez a képesség.
 
Sziasztok,

A Veremmester képességét
"ha ellenfeled sikeresen kijátszik egy lapot, visszaveheted a kezedbe"
lehet használni a Veremmester megmentésére is?(pl, valami varázslattal, vagy kijátszáskor képességgel leszednék)
 
Javítva.
 
A kétszínú lapok kijátszására vonatkozó feltételt törölni kellene a kódexből.
 
A hiba javitva.
 
36. FAQ-ban megtaláltam a nemleges választ.
 
Ha a régmúlt jósával játékba rakok egy ugyanolyan színű bűbájt mint a jós, akkor annak létre jön a "J" képessége? Tehát beleszámít az adott körben kijátszott jós és a bűbáj a 2 (pl.:Raia) lapba?
 
Kézbe. Ha a lap azt írja, hogy keress elő és rakd játékba, akkor természetesen játékba is kerül. (Homokféreg, pl.)
 
Sziasztok

A kereséssel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Ha egy lapon csak annyi található, hogy "keress elő", akkor a kikeresett lap a játékos kezébe kerül vagy rögtön asztalra(játékba) kerül?
A kérdés a Xeno inkubáció -nál merült fel.
 
A hivatkozas rossz sorszamra mutat. De egyebkent sem azert van ott, hogy indokat adja a dontesnek. A dontes a lap szovegebol jon. A pilon a Vp koltsegu lapokra hasznalhato. A vegyes koltsegu lapok pedig nem Vp koltseguek. A linknek a 7.6.1-re kene mutatnia, ami a "zanszilank is Vp-nek szamit ilyenkor" - szabalyt tartalmazza.
A masodik kerdesre pedig Te is tudod a valaszt. Olcsobbitas/dragitas, ik csokkentes, noveles = modositas. Ez nem szabaly, hanem magyar nyelv es logika. Akkor lenne helyettesites, ha ezt a szot tartalmazna a lapszoveg (illetve koltseg nelkul vagy ingyen lehetne a lapot kijatszani).
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2022
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.