Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái - Roxat céhei január 22.
A pillanat képe
Lávacsiga
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ez a folyékony lávaként kúszó, képlékeny lény természetesen a legtávolibb rokonságban sincs a békés csigákkal, az elnevezést mindössze alakja miatt kapta. Hihetetlen bár, de időről időre élet születik még a fortyogó lávatavak mélyén - és az esemény nagyságát még az sem csökkenti, hogy ezeknél a szüléseknél bizony mágia bábáskodik. A lávacsiga halálos ellenfél, nyálka helyett szétégetett sziklát hagy maga mögött, és gyilkos tűzcsóvával képes ellenfeleire támadni." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Roxat céhei bemutató verseny fontos információ
Roxati paklibemutató: Sokszínűség
Előregisztráció a Roxat céhei frissen bontott versenyre
Adatbázis bővítés
XXXVII. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái verseny - 2022. január 22., Wekerlei Boccia Klub
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
Előregisztráció a Roxat céhei frissen bontott versenyre (37)
Megújult a HKK kódbeváltás oldal (3)
HKK kérdés? (45999)
Roxati paklibemutató: Sokszínűség (1)
Lapötletek (64573)
Exuberant (2)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:







Utoljára ezt küldték:
Vérhörgő Mamulut
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
Ilyesmi volt a sejtés. Köszi!
 
hát ez az ötlet több sebből is vérzik... egyrészt a húzás fázisban nem lehet aktiválást kívánó képességeket használni, másrészt az Iustitia húzatása nem forrás, harmadrészt a szabálylapok képességeit nem lehet megakadályozni.
 
Ugyan sejtem a választ, de azért megkérdezem.
Iustitia mellett Húzás fázisban húzok, húz az ellenfél is. Kézből Semmibe dobással ezt meg tudom-e akadályozni egy Rúnabárddal?
 
Lehetne erre 1 kulon topic, "legjobban gyulolt HKK lap ever" de csak 1-et mondhat mindenki.
 
Attól, hogy ezt értem, még szeretném utálni ezt a lapot.
Legjobban gyűlölt lap számomra a HKK palettáról ever.
 
Nyilván, mivel máskor nem tud. Hacsak nincs ráírva, hogy "azonnal". De ilyen lap egyelőre nincs, tudtommal. Amúgy jó kérdés, sokszor felmerül.
 
Ha költségnek eldobok egy lapot, aminek kézből eldobásra kisülő képessége van, akkor ez mikor jön létre pontosan? Amikor a kapcsolódó hatások?
 
Dupla annyi manáért
 
annyit a Tarimász is tud
 
Végülis csak 1 manából és 1 lapból létrehozza az egyik szabálylapot, úgy hogy csak az ellenfélre vonatkozik. Elég gyenge...
 
Egy olyan 1 manás lapról beszélünk aminek semmi védelme és gyngy szinten is ingyen megakadályozza, le szedi, dermeszti nagyon sok lap. Erős, de vannak sokkal op-bb lapok ennél....
 
Azt remélem, mindenki érti, és megérti, hogy a bilincsmester még akkor került fel a foil ívre, amikor a kanyarban nem volt a rotáció gondolata. Ezt nem árt azért tisztázni. A laptervezés durván másfél évvel előre történik. Tehát most 3 lehetőség volt: vagy nem lesznek kiosztva a foil bilincsmesterek, és akkor teljesen potyára lettek legyártva, vagy ki lesznek tiltva az új nemzedékről, vagy megy tovább minden vígan, dalolva. Az utóbbi lett. Annyit tudok mondani, és ez nem titok, hogy egyelőre nincs napirenden a bilincsmester semmilyen vonatkozásban. Szóval el kell lopni, le kell szedni, meg kell akadályozni. Ez van.
 
És végre mire kirotált volna, kiadták újra...
Juhé.
 
Iustitiától nem húz csak. A saját húzásfázisában a saját lapját normál módon húzza.
Ez a xenó egy gusztustalan lap.

Üdv: Kyb
 
A iusticia vs. xenó bilincsmester hogy van? Az ellenfél soha nem húz?
 
Ok. Köszi.
 
Kódex 80. végefelé (megvéd).
 
Méonech fürkész vs. rezisztencia.

"Kijátszhatod azonnali varázslatként is, ekkor egy max 2.-es költségű célpont lap a gyűjtőbe kerül."

80.2. "A rezisztencia nem véd azoktól a forrásoktól, amelyek egy „célpont lényre/nem-lényre”, „célpont [laptípus]-ra”, „célpont (valamilyen) jelzőre” vagy „célpont [lap altípus]-ra” vonatkoznak, illetve lapok egy további csoportjának valamely tagját célozzák."

Szerintem a lapok egy további csoportjának tagja a max. 2-es költségű lapok, de javítsatok ki, ha tévedek...
 
Nem tudja eldobatni. Raia lapot nem lehet neki dobni, A mennyek kapuja pedig Raia lap.
 
Womath vs A mennyek kapuja.
A kétszínű lapot tudja-e dobatni a Womath anti-mágiája, hogyha az legalább részben Raia?
 
Egy ideális világban minden lap működése egyértelmű és nyilvánvaló lenne, és a szabályok közt sem lennének kivételek. (De egy ilyen világban a HKK is dögunalmas lenne.)

Több különböző irányú törekvés mellett a HKK maga is folyamatosan változik (beleértve a metát, a készletet és a szabályrendszert is) épp ezért a Kódex is alakul, csiszolódik. Nagyon érik egy újraszerkesztés, és persze a faq-k rendbetétele is több mint kívánatos lenne.

Egy ideális világban erre nem is lenne szükség.
De ez nem egy ideális világ...
 
Ajjajj Balázs!
Jancsár Úr kedvence "gyermekét" szidni nem illik! Letilt majd téged is...!
 
Mindenesetre, amennyiben velem volt vitád, ami lassította a folyamatot, az már nem lesz. Szóval ennyivel egyszerűbb a helyzet, ha ez talán nem is sok .
 
Ez tény, de ettől még a játékos gyakran emlékszik egy faqra, akár meg is keresi, és az orrom alá tolja. Ilyenkor igen hasznos lenne valahogy instant eldönthetni, hogy lehet-e bízni benne, vagy nem és irány a kódex.
 
Tehát akkor mi a kérdés?
Dobsz=kézből dobj egy prófétát.
 
ehh

4.17.4. Ha egy cselekvés leírása nem határozza meg, hogy honnan kell lapot dobni, akkor lapdobás (dobás) alatt csak a kézből dobást értjük.
 
Nem értek hozzá, de asztalról áldozni szoktunk, kézből meg dobni nem?
 
mágikus aszálynak dobhatok asztalról is?
 
Ha adsz egy konkrét dátumot (ez lehet akár ez a 2014) és azt mondod, biztosan megtehetjük ,hogy az annál régebbi FAQ-k ne jelenjenek meg a lapok alatt, ezt meg tudjuk oldani. Mondjuk azért én tudok jópár régebbi FAQ-t, amire szoktunk hivatkozni, szóval lehet ezt úgy kéne, hogy a régebbi FAQ-k el vannak rejtve alapban, de azért meg lehet nézni (és ki van írva, hogy ezek már régi, elavult FAQ-k, nem feltétlenül igazak).

Egyébkbént ha egy konkrét lappal van probléma, azt általában egyszerűbb a lap alatt megnézni, mint a Kódexben. Amikor általános szabálykérdéseken rágódtunk, amiket azért lehetett konkrét lapokhoz kötni, akkor a lapok nevét mindig beírtuk a FAQ-ba, és így automatikusan bekerültek az adott lapok alá is. Ha egy nem teljesen új lappal problémád van, jó eséllyel azt megkérdezte más is, és ott lesz a FAQban. A Kódexhez én is inkább akkor fordulok, ha az adott lap alatt nem találom meg a választ.
 
nem kell a faqkat törölni, elég csak annyit közölni hivatalosan a Behonak hogy X idopont elotti faq ervenytelen.

ui: elozo tema amirol beszéltem, kaphatna hivatalos álláspontot? félek nincs igazam
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2022
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.