Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Hadizsákmány
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
"Éles, értékes és ragyog minden cucc... de vajon megérte-e a sok öldöklés mindezért?" - a győztes csapat túlélőjének töprengése a múlt egyik véres csatája után
Nézz szét a galériában!
Roxat céhei csereakció
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok
Varázsdimenzió lapelemzés 3. rész
Varázsdimenzió lapelemzés 2. rész

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Fórum - A társalgás szabályai
Tudatunk hatalma II. (588. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023

A lista folytatása...
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek (1)
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (1)
Varázsdimenzió lapelemzés 3. rész (29)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8175)
HKK kérdés? (47121)
Lapötletek (64979)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
A fürge azé ott maradt zsz- nek. Meg manapság nem lény lapot fognak inkább a counterek. Ritka szint de azért nem fürge.
 
Ehhez hozzátartozik, hogy sokáig Zénes lap volt, aztán végül nagykiegessé vált. Zénben is vita tárgya volt, hogy ritka legyen vagy ngy, és végül egy tesztelői szavazás lett belőle, ahol többségbe került a nemgyakori, de voltak, akik megtartották volna ritkának.
 
Szerintem meg a tharr-vágás bőven ritka szint. Fürge elfnél jobban tetszik sokkal tobb mindent agyon tud lőni ( jatekost is).
 
A faék még okozhat meglepit. A fekete erősödése miatt gyorsan lőhet k ra 2-3 at a gyűjtőben lévő fagyorkánok miatt. 1 zsz háló ami kör végén visszadja magát szinte biztosan senki nem fog erre beáldozni egy lövést vagy countert. Segít kezelni azt a pár OP hajót amit pörgetni a fog a nép. Ez mondjuk jövőre fog igazán számítani mikor elkezd tombolni a nehéz harci fragatt. Kezeli a jégcsapot ami mostanában minden játékban mindenki ellen ott figyel. Szinergiában van a varázskudacal ha épp arra építesz h biztosan adjon manát és szeretnél nyerni is valahogy ha már nem használsz lényt.
 
Egy volt (Felhőbárka)
 
Ha lett volna olyan lap, ami drasztikusan túl van pontozva, akkor azt is megjegyzem, de látod, ha 70+ lapból 5-nél nem értek egyet a pontozással, van, akinek már az is sok És azért Bubu már eleve elég szigorúan pontoz az esetek többségében. Ha megnézed, az előző részben egy lap pontszámával sem szálltam vitába (meg a harmadikban sem lesz ilyen).
 
Azért arra felhívnám én is a figyelmed, hogy érdemes lenne akkor is véleményt írnod ha túlpontoznak. Visszaolvastam régebbi lapelemzéseket is, de nem találtam olyat amiben lefelé pontoztál volna. Nem hiszem h bárkinek is elvenné a kedvét a vásárlástól ha párszor leírnád h ebbe a lapba én látok ennyit.
 
Ó pedig mekkora politikai karriert futottál volna be..
 
Ezért is örülök, hogy nem politikai pályát választottam, és nem választók százezreit kell megvennem minden szavammal. Ha valamiről gondolok valamit, leírhatom, nem kell cicomázni, ugyanúgy, mint ahogy te is. Régebben egyébként még a lapértékelésnél átbeszéltük, hogy mit érdemes javítani, de aztán közösen arra a konklúzióra jutottunk, hogy ezek amúgy is szubjektív vélemények, mindenki leírja, amit gondol, és ha én másképp látom, azt odatesszük a végére szerkesztői üzenetként, és így a cikk tényleg teljesen objektív, független marad. Ezt még a szerzőnek át is szoktam küldeni, nehogy bármilyen sértődés legyen belőle.
Ha valamelyik pontszámmal nem értesz egyet, nyugodtan leírhatod te is, senki sem fogja kontárkodásnak tartani, hogy más a véleményed.
 
Ha minden lapról már a tervezéskor 100%-os biztonsággal tudnám, hogy a következő években milyen pályát fog befutni, akkor a tcg kiadásnál jóval jövedelmezőbb pályán helyezkedtem volna el, pl. a tőzsdén De nyilván ti is korrektebbnek tartjátok, ha képesek vagyunk beismerni, ha egy lap túl erős lett.
 
Nem is a tobb velemennyel van bajom. Ha igy lenne, akkor bajom lehetne ezzel az egesz topic-kal is, hiszen szinte mindenki velemenyt nyilvanit. Szamomra az santit egy picit, hogy megbiznak valakit egy ilyen cikk megirasaval, majd a megbizo random belekontarkodik, nehol quasi felulbiralva a cikk irojat. Azarionnal az “ez a pontszam nagyon mellement” kulonosen nem tetszik. Irja akkor meg neki privatban, hogy nem ert egyet, ne a sajat cikkeben oltsa mar le minden olvaso elott.
 
Szerintem ezzel az ég világon semmi gond. Kimondottan jó több véleményt látni. A lapelemzések egyébként se kezelhetők szentírásként mivel egyéni speciális környezetben szerzett tapasztalatot tükröznek. Bubu eleve perverz pakliépítés szemponjából Egyedűl DK lapelemzése lenne sérthetetlen mert mindenkit egyesével küldene el a fenébe aki nem ért vele egyet
 
Csak szerintem full hajlektalan ez a “szerkesztoi Mikibacsi” belemagyarazas? Vagy hagyd Bubunak megirni az elemzest, vagy irj egyet magad. Komolyan olyan szaga van az egesznek, mintha 0 bizalom lenne a sajat teszteloid fele.
 
Nem. Az magyarázat, képesség. Nem immunitás. Lásd az Animált csontvázat se tudod butítani. De ha ledermeszted...
 
Van abban igazság, hogy ezek kicsit érzelemdús megfogalmazások De mint a pontokból látható, vannak lapok, amiknek a megítélése tesztelők között is erősen eltér. Pl. szerintem a Fantomtűz azért egy 2 VP-s simán counterelhető bűbáj, aminek a halálsikolya sem túl combos ha a kapcsolódó hatása már nem sül ki - inkább Bubu potozása felé húzok.

Majd idővel kiderül kinek lesz igaza. Nem kizárt, hogy nem nekem. De ha semmi nem jelenne meg, amire legalább 1 tesztelő azt mondja, hogy ezt inkább kerüljük el, akkor igen középszerű színtelen-szagtalan semmilyen lapjaink lennének.
 
Nagyon rossz olvasni, hogy "hasonlóan rák, mint a Kárhozott bájolás" vagy hogy "a saját paklijában 4-5 lapos kezdés ellen ez egy „game over” kártya". Ha így gondolkodtok ezekről a lapokról, amiért miért jelennek meg egyáltalán ebben a formában?
 
Köszönjük a cíkket!Van íz benne rendesen
 
Az Abrakadabra miért nem szedi le az Azariont? Az van az Abrakadabrára írva, hogy semmilyen immunitás nem működik ellene. Az Azarion képessége nem csak egy mezei immunitás?
 
A leah itéleténél jegyezném meg h nem kell következő körben találkoznod a pakli tetejére rakott lappal ha motyogót kérsz tokenként. Életkioltó idézhető semmibelövés körszakítás jelenéssel... 10 pont
 
Nyilván itt jobb, hogy csak 1 lap kell a kombóhoz, de jelentősen lassabban indul be, sérülékenyebb is, plusz azért fixebb az, ha az ellenfél semmit nem játszik ki, mint hogy nem lesz több húzásija. De ez is decens találat.
 
megfeledkeztem erről a csodalapról / kombóról...
 
Börit szereted?:P
 
Nálam a Betört Womath minimum 8 pont, csak miatta kezdtem el gondolkodni Womath paklin (de sajnos neem tudtam megoldani, hogy ott legyen nek ia dupla kötelék kezdőkézre)
Terelésnél komoly fegyvertény, hogy kijátszási feltételre generál, nálam ez minimum 8 pontossá teszi.
Óriás poronttyal nagyon szimpatizálok, imádom, de eddig két értelmes óriást láttam, aminek lehet áldozni (Kutató morf, Ongóliantok dühe)
 
Ennél már csak az egy lap 5 mana nyertem a jobb. Unikális morf + Gormathiom bosszúja
 
Lady Olivia + Dallam = 2 lap, 5 mana, nyertem.
Ez épp elég lesz ahhoz, hogy játsszák szerintem.
 
én az isteni infúziónak több pontot szánnék. Frissen bontotton nekem nagyot ment, drafton inkább ezt veszem ki mint a ritkák jó részét és az nem lett megemlítve mekkorát mehet hálós toborzóba.
 
A felböszült womath 3-nál több pontot ér. Nem muszáj neki áldozni, semmizni is lehet. Bárkitöl.
 
Szerintem a behemótok végzete nagyon alá van becsülve. Amelyik pakli játszik rhattal, abba úgyis befér néhány ködös lap, így egy olyan NTI lightot kapunk, amit nem is kell feltétlenül behúzni.

A Lady Oliviában nem látom annyira az erőt egyenlőre. A visszavételek nem futottak be eddig olyan nagy karriert (kivéve a leah pap, meg az oázis védelmezője) eddig sem, ez ráadásul csak korlátozottan teszi. Ráadásul a kék azért most sokat vesztett a nerf csomaggal.
 
Ozoai ott lesz minden sideban
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.