Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Urgod haragja
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Urgodról, a hajdan élt nagyhatalmú mágusról nem sokat tud a mai emberfia. Talán épp csak annyit, hogy mágikus kesztyűjét és fétisét becses relikviaként tartják számon. A jobban értesülteknek talán az is beugrik, Urgod arról volt híres, hogy rettenetesen gyűlölte a kalandozókat. Nos, mint a képen látszik, a köznép sem kerülhette el haragja beteljesedését, ha egy kísérlete nem épp úgy sikerült, ahogy azt előre eltervezte. Ilyenkor tomboló dühvel rombolt, nem nézve, mit tapos el...
Nézz szét a galériában!
Legendás cél: 1000 lap
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
TF help (6673)
HKK kérdés? (47146)
Legendás cél: 1000 lap (13)
Lapötletek (64982)
HKK tiltások és nerfek 2024 július (62)
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | ...
Nézet:
-Bocsánat de én nem felszini elf vagyok.Teljesen más vagyok.Tudtommal a föld alatt nincsenek mocsarak és még eddig egy gyiklényt sem láttam!Csak hallottam roluk,de nem félek tölük mert a népemtöl nem lehetnek rosszabbak.Ha pedig igy vélekedsz a barátsáról akkor megnézheted magad!Mi lett volna szegény Haluhellel?-szónokolt Elshya Gród öléböl.
-Viszont abban egyetértek veled hogy a falon kell megvárnunk öket...
 
-Merre kell mennünk?-szólt Haluhel.-Ítélethozónak igaza van,belátom.Induljunk!
 
//engem sikerült átvágnod //
 
-A drow fajtával nincs bajom, konkrétan a gyíklényekétől eltérő minden más fajjal van. Mind gyűlöltétek a Féreg Népét, most az gyűlöl titeket. -szól hűvös hangon- de most félre az indulatokkal, a város védelmére koncentráljunk!
 
//asszem ma még énis mesélő vagyok//

-Én megyek-mondta Elshya-de ugye nem engem kell áldozni?-kérdezte.-Nekem van még abbol a gömbböl amit Petur adott??
****************************************Gród odafent felébredt.Egy ágyban feküdt nagy dunnával.egy tanonc tüsténkedett mellette.
-Mi történt a kalandozokkal ott lent?-hörögte.
-Megmenekültek-mondta egy tanonc és elmesélte a történetet.
-Az én Elshyám-motyogta Gród-Léccives azt a két flaskát add már ide nekem-kérte Gród a tanoncot.
Mikor az odatta neki Gród felhajtotta az egyiket és megborzongott.Testébe visszatért az éálet és frisebbnek érezte magát mint valaha.
Aztán megitta a másikat és teljesen regenerálodott.Lábsebe elmúlt.
-Nincs a toronyban még rézpor?-kérdezte.
-Hát még akad egy kevés-válaszolt a tanonc.
Mikor minden kelléket beszerzett elindult le a kapuhoz és mikor odaért hallotta Elshya válaszát.
-Énis megyek-mondta mire Elshya a nyakába ugrott.
-Gród segitett az védököröd-suttogta Elshya és megcsókolta Gródot.Gród meg csak virult.
 
//férfi.mgtévesztő a név ugye?)/
 
-A lordokat megölni önmagukban sem egyszerű feladat, nemhogy úgy, hogy körbe vannak véve a szolgáikkal. Mindenképp a vár oltalmazó falain kell megvárnunk a támadásukat, és akkor mészárolni le a lordokat, mikor óvatlanul közel érnek. Semmi képp nem egy ütésből nyerünk, hosszú és véres kűzdelemnek ígérkezik az ostrom. Rendben -fordul a lány (?) felé- gyere velem! Még egy harcos kérek!
 
-Ő már nem tartozik a fajtájához,mert megtagadta a gonoszságot.-védte a drow nőt Haluhel.Én is próbáltam eygedül boldogulni,és mi lett a vége?Bújkálnom kellet mint egy állatnak,egy őrült király seregei elől!
 
-Én szívesen!-szólt Haluhel.
 
//Amúgy nem KEZD tüskéssé vállni, alapból ilyen ;)//

-Heh, ezt pont te mondod nekem? Népemet pont a teféléd ítélte meg évszázadokon át, hát megtanultunk tartani tőletek, és megtanultunk egyedül boldogulni. Nem vagyok semmivel sem erősebb mint egy magamfajta Hitvető, viszont csak saját képességeimben bízom. Barátok nem kellenek a harcban, hisz csak hátráltatnak, ha meghalnak, a segítők megfutamodnak, csupán az egymás iránt érzéketlen társak tudják harci erejük legjavát kiadni magukból. A barátság szép és jó, de az én népemből már sikerült kiölni az irányotokba az ilyen érzelmeket. A barátság nem a Féreg Népének teremtetett.
 
-Petur kimerája,vagy egy lebegővarázslat jó megoldás lenne.-szólt ismét az elf.-A lordokat megöljük,és vissza a zűrzavart kihasználva.Én majd megölöm a kiszemeltemet,a többi a tiétek.-gyűlt harcias láng a szemében.
 
-A vezérüknek köze van a Káosz erőihez. Csak ennyit tudok mondani, többet én se tudok. Ezért szálltam én is harcba. A város védelmét mindenképp erősíteni kell. A mágiahasználók kezdjenek Varázsfegyver tekercseket írni, hogy azokat megtörve, a közönséges -nem ezüsthegyű- íjjak és kardok is sebezzenek az ellenen. Toborozzunk embereket a városból, kik értenek valamennyire a fegyverforgatáshoz, és adjunk nekik egy-egy ilyen tekercset a kűzdelem előtt. Bár velük nem nyerünk csatát, de a szükséges helyeken a tömeg ereje rendkívül jó feltartó erőnek bizonyul. Szinte biztos vagyok benne, hogy két falról fognak támadni. //mivel két mesélőnk van, Sonic és Vándor, ezért egyikük mesélje az egyik falon történő eseményeket, míg másikuk a másik falon levőt// Én addig idézek néhány segítőt, majd Áldozok, hogy visszanyerjem varázserőm. Az idézett lényekkel, és Velem már majdhogynem egy egész oldalt tudok védeni. De kell még két kalandozó, ki válalja?
 
-Nem de nagyon legyengült.Hacsak meg nem gyógyitják nme erösebb 2 vámpirnál.De viszont nekünk sietni kell mert lehet hogy van valami praktikája és meggyógyul-mondta Elshya.
 
Kösz szépen-mondta Elshya Haluhelnek majd Itélethozóhoz fordult-És ez neked is példa.Kezdesz tüskéssé válni!Azért mert van aki nem szewreti a társaságod attól még találhatsz barátokat.lépj túl ezen,mert akármilyen erös vagy igaz barátok nélkül semmire nem mész.Azt hiszed ahol eddig jártam ujjongva tapsoltak hogy drow jött hozzájuk.hát nem!Elkergettek!De végül megtaláltama barátaimat-ezzel körbemutatott-Mostmár nem külsőm alapján itélkeznek.Te is megítélhetsz Ítélethozó-szándékosan mondta igy a mondatát-Amugy Elshya a nevem.És szerintem másor fogadd el a feléd nyujtott kezet...
 
-Valamelyik lord a kettő(három)közül.-mondta Haluhel.-Nem tudja valaki megöltem a másikat?
 
-És tudja valaki hogy az kicsoda? Kérdezte Vándor.
 
-Megerősítjük a várost,míg jön a nagyobb sereg!-vette át a szót,nyugodtan Haluhel.-Ha már a gyengébb sereggel is ilyen sok gondunk volt,mi lesz egy kétszer ekkorával?-ismét megjelent arcán az a hátborzongató mosoly.-Vágd le a fejet,és a test is összeesik.A seregük vezérét kell megölnünk.
 
//no gród is megsérült a lábán asztán most ájultan fexik a mágustoronyban)amugy Sonic neked is mondom vasárnaptól nme leszek egy hétig ugyhogy Gal Etkinssel kell boldogulnod.Jóbb is lesz egy Mullenmentes idöszak)//
 
Csak arra emlékezett,hogy a lord mély sebet ejt rajta..Nem tudta mennyi idő telt el azóta,hogy eszméletét vesztette,de éveknek tűnt.Az álom alatt vámpírok falták fel,százszor!És érezte.Borzalmas volt.A vidámságot elemi mértékig ki ölte belőle...
S végre kinyitotta a szemét,s meglátta a gyíkszerű lényt,aki Ítélethozónak hívja magát.Ott voltak bajtársai is.Felült.
-Köszönöm!-szólt,s már megpróbált felállni..És sikerült!Odament a drow nőhöz és elvette fegyvereit.
-Köszönöm neked is!Most már minden tekintetben Felszíni elf vagy.-A kések könnyűek voltak,mint mindig.Egy gyors imát rebegett a szerencséjéért,s néhány perc múlva újra visszanyerte higgadtságát.
 
A gyíklény nem nyújtott viszontkezet Petúrnak, helyette bizalmatlanul méregette őt, és csak ennyit mondott:
-Hívj Ítélethozónak.
Ezzel odament Haluhelhez, és lágy énekbe fogott reszelős hangján. Lapát kezét végighúzta sebei fölött, mire azok beregenerálódtak. Felnézett, és mielőtt a többiek emberséges tettéről kérdezték volna ennyit tett hozzá:
-Mindenkire szükség lesz a harcban. -majd kérdőre vette- Most mit fogunk tenni?
 
Haluhel még mindig eszméletlenül feküdt...
 
Vándor hevenyészett kötést remekel a sérülése köré, majd a sziszegő idegen segítségére siet. Bárdjával hatalmas ütést mér az egyikükre, aki ezáltal a falnak csapódik. majd hangos roppanás közepette szétomlik.
-Ez érdekes? Csodálkozik Vándor, majd amikor a fegyverére néz egy ezüst nyílhegyet lát a nyelébe fúródva.
-Nézmá! Beleált.
 
Petur Scyssath fölé repült kimérájával aki azon nyomban pörköltté változtatta a három vámpírt, mjd Petur, félbeszakítva a teleportvarázst, leszállt róla s kezet nyújtott az idegennek. -Nevem Petur. És te? -Kérdezte a gyíklénytől.
 
//olvass vissza,én megsebsültem.//
 
//Vándor már sérült!//
 
//teljesen egyetértek Veled!//
 
\\Bocs csak most vettem észre, hogy vannak sebesültek!\\
 
... majd a kapu bezárul. Kintről továbbra is fegyvercsattogás, izmok szakadása, csontok recsegése és halálhörgések töltötték meg a levegőt, ahogy a (számotokra) ismeretlen alak kűzdött egyedül tovább a hordával. Egyszer csak fénylő hasadék jelent meg a falon -a kaputól nem messze- amit át belovagolt az ismeretlen. Utánna még átért három vámpír, de a negyedikre már rácsukódott a hasadék, így azon nyomban szörnyet halt.
-Milyen udvariatlan vagyok -szólt, miközben a maradék három vámpír ellen védte magát- még be sem mutatkoztam. A nevem Scyssath, de kérlek nevezzetek csak az Ítélethozónak, mint mindenki. Talán ha levakarnátok rólam ezt a három vérszívót mélyebben is beszélgethetnénk -tekintett várakozóan a kalandorokra.

//a gyíklény leírását az 1427. hozzászólásban olvashatjátok. Minden esetre bizalmatlanok vagyok az alakkal szemben.//
 
A vámpírok, noha ez még csak előseregük volt, ellepték a falakat. Ekkor Petur alakja kezdett el formálódni a levegőben. -Mindenki fogjon egy gömböt! -kiáltott majd egy varázzsal szétszórta a gömböket, felpattant Mountedsky hátára, majd mintha demonstrálni akarná, mire képesek a gömbök, a levegőből az egyiket a vámpírsereg közepébe dobta, ahol rögtön tucatnyi vámpír terült el holtan. Ezután a vámpírsereg felett körözött s Mountedskyra bízta a pusztítást, míg ő előkészített egy újabb teleportvarázst, amivel megtalálhatja Gródot.

\\ Azért jó volna ha valaki meg is sebesülne harc közben, és nem csak gyakná a vámpírokat... Én például egy egész karit feláldoztam. Na jó ezt azért másoktól nem várom el, de azért kicsit uncsi úgy az invázió, hogy meg se kottyan a társaságnak.\\
 
Bujutottaka kapun.Elshya megnyugodott de még harc várt rájuk.

//most megyek kajálni olyan fél ora mulva jövök!//
 
  ... | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.