Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Rémháború július 20.
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Barlangkaland
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Hatalmas barlangszáj ásítozik a hegyoldalban, előtte óriáscsontok hevernek. "Miféle fenevad élhet itt, amely óriásokkal táplálkozik? Talán egy sárkány - ide vele, százat öltem a Sötét Föld sárkánybarlangjainál!" - egy világot járt kalandozó gondolatai a helyi rém barlangjánál
Nézz szét a galériában!
X. Kelet-Magyarországi HKK Találkozó: sok verseny, sok koncert
Zén bemutató – Rémháború
Varázsdimenzió paklibemutató: Sose halunk meg! (Egérút)
Legendás cél: 1000 lap
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő a Rémháború!

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - Semmi
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - forrásra immunis
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8184)
Megújult lapkereső és pakliszerkesztő (227)
Legendás cél: 1000 lap (19)
HKK kérdés? (47160)
Lapötletek (64986)
TOBORZÓ! (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | ...
Nézet:
Nos, akkor a mai orfűi mókázásunkról is írok egy kicsit, ma az első versenyről.

Schumival múlt héten csúnyán leszerepeltünk az antimágia-leszedéses vonallal, de én ennek ellenére azt éreztem, hogy a mostani pároson talán megpróbálhatjuk. 6 pár, kicsi metagame, de fogalmam sem volt, a többiek mivel készülnek. De abban bíztam, hogy a szerencse most mellettünk áll, és az asszimetrikus szabályok kedveznek nekünk. A pároknak ugyanis különböző színeket kellett használni, és mindenki egy jó, egy gonosz és egy semleges színt használhatott.

A mi Bilincses antimágiás leszedős paklinkban most a Ricsi képviselte az antimágiát, így a zöld és kb. 20 teknős egyértelmű volt nála. A jó színekből a piroslámpás ház és a chosuga miatt a kéket adtuk neki, a gonoszaknál nagy dilemma volt, végül beláttam, hogy olcsósága ellenére a Quwarg harcmágus már nem annyira tuti, inkább a lilát a káosztekivel, tébolyodottal és lélekszolgával tettük be.

A leszedő deck most az enyém volt, de a Tharr miatt 1-2 antimágiát betettem, antimág. goblin és mágiagyilkos nem maradhatott ki. A gonosz színeknél vitán felül a fekete volt a top, és a nekromanta vezér személyében egy új lapot is leteszteltem. A legnagyobb dilemma a Rhatt-Raia kettős volt, végül inkább a fehér mellett tettem le a voksot, Harfori szent, Megrontott trikornis-Angyalhercegnő hármas köré építve a dolgot.


1. forduló: Ehrbár Anti és Galambosi ádám ellen, akik teknősös manós paklival indultak Sheran követő, Hatalmas manó és hálócsapda volt náluk. Örültünk a sorsolásnak, ez nem tűnt egy legyőzhetetlen ellenfélnek. Ráadásul Ricsi elég jól húzott és nem a fölös antimágiákat, hanem jobb leszedő lapokat is húzott. Ami meg engem illet, elég hamar jöttek ki a leszedéseim, a Harfori szentek és a Deegok révén, amivel megakasztottam a játékukat, majd egy nekromanta vezért pusztított el egy manót és a csontvázak is támadtak. Ezt nem bírták el. A második meccsen én kicsit gyengébben húztam és kicsit izgultam is, mert aninak nem volt olyan rossz hőzása, tartottam attól, hogy felhúz egy sheran oltárt, lövöldözgettem a kisebb lényeit, hogy ez ne így legyen. Ricsi szerensére segített egy chosugával és onnan Ádám manóiból szépen falat csinált, majd anti őrposztját eltüntette. aztán meg én jöttem egy fagyúr-trikornis kettőssel, Anti keze kb. mehetett a kukába, innentől a miénk volt az irányítás. Nem is engedtük ki a kezünkből a harmadikat nekünk adták.
3-0


2. forduló: Moschnitzka Ádám és Vasvári Isti ellen, lépéselőnyös tárgy és a molitár dob-kombódeck. Az elején elrontottuk azt a döntést, hogy ki merre menjen a kör és ennek komoly következményei is lehettek volna, szerencsére a Lépéselőnyös paklik a Bilincs ellen rengeteg blank lapot voltak képesek húzni. Az első pár körben csordogált a játék, szinte senki nem sinált semmit, amikor egy antimágiánál vágtam le, hogy a Mosi mire készül az Ongóliant légióssal és a molitár dobbal. Azonnal mondtam a ricsinek, hogy építsen Piroslámpás házat, vagy elbuktunk! Én is agresszívebbé váltam, kihoztam túlvilág nagykövetét, Goblin kutatót, hogy a lének ellen is legyen sanszom. Végül Mosiék bedobták, szerintem kissé idejekorán, még nem álltunk olyan nagy fölényben. A második meccsen az elején megint hibáztunk párat, amiből Mosiék jöttek ki jobban. Ráadásul Ricsi Piroslámpás házát csábos áldozattal ellopták. Szerencsére mákra mákkal tudtam válaszolni, megrontott trikorns lekapta a házat, majd goblin kutató az áldozattal is végzett, ezután viszont én kaptam Galaktroszt. és mentek vissza a lapjaim. Végül választásunk volt. Mosi bármikor behúzhatott egy molitár dobot és nyernek. Egy belethiel úrnővel ezen könnyen változtathatunk, viszont akkor jöhet egy chos mosinál és szinte ingye szabadulhat meg az úrnőnktől. Végül azt mondtam várjunk...erre Mosi behúzta a dobot! Harmadik meccs elején 2. körben tudtam nekro vezérezni, de nem volt nagy élmény látni, hogy Csábos áldozat, tolvaj klántag és ongóliant légiós is volt a mosinál, sőt kisebb zan is. Végül az áldozatot dobtam el, mire ő ellopott egy deegot tolvaj klántaggal, majd másol kisebb zannal egy vezért és kidobott egy lapot a ricsitől, majd a maradék 2 vp-jéből harcostársat hozott. Durvának tűnt a szitu, de egy fehér tigrissel letisztáztam a dolgot és sem vp-t nem kapott a lépéselőnye miatt, sem lapot a bilincs miatt. Majd jött egy újabb deegom, isti viszont őrző lorddal boldogított minket. Mosi bárt a kombójára, én meg egy Hamurapppival vártam erre a szitura, de az idő lejárt. Sztem egyértelmű fölényben voltunk, de még nagyon hosszú idő lett volna ezt a meccset megnyerni.
1-1


3. forduló: Király Zsolt-Bognár Bálint, Rúnás fan gor kombó és védőkontroll. Ricsi szép első kört produkált, ifjú teki, káoszteki, ezúttal mondjuk csak egy varit fogott meg, mielőtt leesett volna. Ebbe a játékba antimág goblinnal szálltam be, ő meg chosugával, ezt a szitu egyszerűen egy fan gor deck már nem bírja kezelni. A második meccs az nem kis mkkal lett a miénk. Megint a káoszteki volt a domináns lap, am az első 4 lapból 3-at megfogott, ezek közül kettő magát a tekit próbálta elpusztítani, egy meg az én lekek démonomat, ami nagyon fontos volt, mert azzal semmiztem le Bálint Kyorg tudását és a Zsolti zajos lépteit is. Ez rengeteget számított, mert ha a teki nincs, valószínű, skkal jobb tempoban tudtak volna kiépülni az ellenfeleink, és felkészülhettünk volna egy feledés korszakára is. Az elején egyébként próbáltam őket egy bufa kódexszel lelassítani, de egy idő után felvetődött egy kis gond, ránk már szinte több terhet rótt az a kódex, mint ellenfeleinkre. Végülis egy megrontott trkornisnak áldoztam be, ami szabályos volt, majd hoztam egy nagyobb lényözönt. A játékom nagyon primitív volt és sokan nem látták át, hogy egyetlen cél vezérelt, hogy 3 lényt tegyek a gyűjtőmbe, és tudjam counterelni a Zsolti Feledés korszakát. 2 lapomat is próbálta Zsolt counterelni, de a káoszteki megint működött (5/6), aminek előnye volt, hiszen élet és halál urával és arató csattanattal is tudtam lapot húzni, a Mágiagyailkosom apott egy demizrát, de ricsi vissza demizrázott, így az utolsó varázslatokat kidobattuk a bálintéktól. Innentől már a 3 lapot jobb híján úgy oldottam meg, hogy éet és halál uráról leszedtem az életet és magát az urat lőttem le. Bár erre már nem volt szükség. A Yeti remete és a mágiagyilkos a káosztekivel együtt esélytelen helyzetbe hozta őket. Harmadikat nem játszottuk le.
2-0


Így végül megnyertük a versenyt én egy egérúttal és egy kieggel (dranadáni kőtörő, teremtő erő) lettem gazdagabb. Nagyon boldog voltam, részben azért, mert a múlt heti párost valamilyen szinten feledtetni tudtam, részben pedig mert ez volt életem első páros győzelme.
 
remélem volt csuszpit a deckben am nem rossz ez,gratula,tényleg kicsit szétszórt vagy versenyeken,de ezen lehet javítani: előző este igyál többet!
 
Igaz. Olyan egy forma nekem a két név Legalábbis a hangzása.

A sok sok helyesírási hibámról már ne is beszéljünk. Azért csak fárasztó volt a nap
 
Gyors beszámoló tőlem is a mai csodaversenyről.
5követős(mi más...fatty követő,chd,molli,tokozó) chara-din fattya hordával vágtam neki(1ik)

Első meccsen Edit hálócsapdás raia követőjét kaptam.
Eléggé megfogta a tokozó.Az első meccs viszonylag sima volt,de kicsit hosszú.Jöttek a lényeim és ütögettek neki az angyalai és kapták a tőröket.
A 2. már érdekesebb volt.A játék elején kb kivéreztettük egymás.Végül szépen lassan újra életre kaptunk.Kaptam 1 fasza épületet az arcomba ami az őrposztomat és engem is sebezgetett...A vége az lett,hogy nem figyeltem a hálócsapdára és rossz lapot játszottam ki(torz fattyat lárva helyett ),így pont nem bírtam megölni,ő viszont engem igen.
A 3. meccsen eléggé szarul álltam,de aztán 1 kritikus tömeg megoldott 3 angyalt,és egyből minden jobb lett.Jött 1 védelmező elixír tőle(tőrök kikapcsolva),de amikor 4fatty ment az őrposztba(3chd és 1 plazma)az már túl sok volt neki.
2-1 ide

2.Klujber Balázs Fan gor deck.
Elsőt elég simán hoztam 2. vagy 3. körben le is jöttek szépen a srácok és megölték.
A 2. kicsit húzósabb volt.Kilőtte a kezdetni fattyamat de indulni nem bírt.Jött pár szem szimbólum ami eléggé terror volt+1 tehetetlen monstrumot is kaptam.
Csináltam a fattyakat,alakítgattam mollival és dobáltam a tőröket,torpedókat+ütött a monstrum.Végül sikerült megölni
3-ra nem volt idő...
2,5-0,5

3.Evarth börtöne 2ik...
Igazából ez ellen a deck ellen nem nagyon tudok úgy húzni hogy kikapjak...Kezdett és passz.Első kör fatty üt 4et belőle kehely,kapok rá dögöt és dobatok.2. köre jön 1 lény passz...2. köröm jött 1 plazma hozott 1 fattyat ütöttek 15öt+tőr+kehely.
Másodikban átadtam és hasonlóan jöttek a lapok,csak csáp mester a plazma helyett és lárva kezdő kézre.Harmadikban szintén a palzmás mutatvány.
3-0

4.Varga Robi Morq+veszedelmes kincs.
Elsőt kezdi,átadja.Fatty üt passz.Körömben kyorg tol 1 kis pörgést.Metamorfózist húzok rátolom a fattyra,üt 7.Robi körében kap 1 tűnékenyt mellé fangor+mestermágus...Ki lettem szedve.
2.Átadtam a kezdést és passzolt...Ha jól emlékszem irtóztató jött fel.Kirakom+token.Fattyam üt 4et és jön.Visszapassz--->megöltem.
Harmadikra nem emlékszem pontosan de iszonyatosan elhúzódott.Kummulatív hozta a szem szimbólumokat és rakosgatta ki az aktív lényeimet,mivel hamar áldoztam a tokozót.Hosszú távon viszont felhúztam a jó tokentermeléseket,még 1 torz kriptod(!!!) is majdnem kijött,ha nem kapott volna zajost.Röpködtek a torpedók,végül 1 thargodan szolga adott elég tokent hogy befejezzem.Mutatta a végén a kezét hogy ott volt a fangor kombó,de nem volt rá mana...Pont 1 chd óhaj volt a kezemben

Utolsó kettőben megvert a gép...Vagyis Bartus és Abonyi mester átkozotta járja

6/4-el 7.hely+1legjobb amatőr.
Köszi a kölcsön lapokat mindenkinek és grat mindenkinek aki ott volt!
Eléggé élvezetes formátum volt
 
Apró javitás, a 4. fordulóban nem Kalugyer Roland ellen játszottal (ő ott sem volt) hanem Klujber Balász ellen.
 
Sziasztok!

Írnék egy beszámolót a mai versenyről.

Aki nem tudná, speckó verseny volt, mindössze egy fajta idézési költséget lehetett használni.

Eléggé változatos volt a verseny. A 45 versenyzőből majdnem fele az egyest választotta, nem véletlen, hiszen nagyon sok lehetőség volt(van) benne.

Borzasztó kreatív voltam, egy manás paklit választottam, Morq Fan Gor köré építve.

A színeim amin páran meglepődtek kék, sárga, piros, és fehér(?) volt. Feketét többen jobbnak érezték, ezzel kapcsolatban kettős érzéseim vannak.

A meccseimről általánosságban:

x
bukó
győzelem
x
győzelem
győzelem

Bevallom a meccsekre nem emlékszem pontosan (illetve nem mindre). Ezt a részét jegyzetelni kellett volna.

Amik ellen játszottam, első körben az egy Chara-Din követős hegymélyi keltetős dolog volt, Simon Dani vezetésével.
Ahogy írtam iksz lett. Ha jobban figyelek, akkor szerintem nyerhettem volna, ellenfelem viszont tapasztaltabb játékos, és jobban figyelt a dolgokra. (Pl elkerülte a figyelmem egy Grobox.) Az idő lejárása miatt sajnos iksz lett.

Következő meccsben Azt hiszem Sizo ellen játszottam, ő Óriásokkal tolta. Lassan járj volt mellette.
Be kell valljam, azt hittem sokkal gyorsabb leszek, de végül sansztalan voltam. A semmi hívása, és az óriás síkja megmutatta a hatalmát.

Ezután jött egy tükör pakli szembe, ha jól emlékszem Márk (bocsi, de borzasztó a memóriám). Jobban kijött, hogy a fehér termel csontokat, és el is veszi azt. Előnyben voltam, aztán valahogy sikerült győztesen kikerekednem.

Ezutáni meccs Kalugyer Roland ellen. Alapból használt szem szimbólumot, ami megmutatta az erejét. Első körben átadtam a kezdést, mert volt a kezemben Kyorg, meg még tán Energiaital is. Hiba volt.
Szemszimbólum 1ből, 3 Morq ki, majd szép lassan felőrölt.

Következő meccset ő kezdte, és szintén egy szemszimbólummal nyitott. Egy morq volt a kezemben, de hát az nem a világ. Jöttek a köd jelzők a leszáll a ködtől, és egyéb nyalánkságok. Végig jobban állt, nekem csak egy kis reménysugaram támadt. Mivel ő is Morq-al nyer, így volt egy kis esélyem, amire ő nem számított. Egy óvatlan pillanatban Dornodon mosollyal szedtem a lélekorzóját, kicsaltam a csúnya dolgokat a nyűjtőjéből, és elloptam a Morq Fan Gorját. Mivel nálam is volt egy, így letudtam szimetriázni, és sikerült az amúgy esélytelen meccset behúzni.

Utolsóban nem volt egyértelmű ki nyerne, kiegyenlítettebb meccs volt. Végül lejárt az időnk, így iksz lett.

Az ötödik fordulóban Erdős Viktor ellen játszottam, aki 3as ik-s fókuszos paklit rakott össze. Fun pakli volt, ettől függetlenül okozott meglepetéseket. Sajnos ki jött a szerencse nálam, amikor kellett mindig volt a kezemben egy kánter.

Somori kínmágia iszonyat lap :O

Utolsó forduló Princz Ákos ellen, aki tárgyakkal tolta. Side előtt sikerült egy második körös győzelmet behúznom. Már nem emlékszem hogyan, azt hiszem első körben kijátszottam egy Fan Gort. Ő passzolt. Második körömben pedig meg lett a végtelen. [gusztustalan]

Sajnos side után csak rosszabb lett a helyzete, kronobogár nagyon zavaró volt, valamint a királyi adó is csépelte a csontokat.

Öszességében tehát egy bukó, kettő iksz, meg három győzelemmel, ez a csoda pakli a 15. helyre volt elég, ami nem rossz, mert 3. legjobb amatőr is lettem, de úgy érzem több is kijöhetett volna belőle.

Na majd legközelebb

Egyéb iránt ahogy Bonyi is írta, nagyon jó verseny volt.
 
+1, de sajnos egy Alabama államból származó játékos fog győzedelmeskedni
 
Robi for NB!
 
1. Varga Róbert - Ősi rúna (Mestermágus+Morq Fan Gor, Veszedelmes kincs) SIDE NÉLKÜL
2. Bartus Gergely - Lassan járj - Átkozott követő (2-es horda)
3. Attilia Abonyi - Lassan járj - Átkozott követő (4-es)
 
És nyertél?
 
Na ez egy jó verseny volt, meglepően heterogén mezőnnyel, erős játékosokkal elöl, nagy csatákkal Még ilyeneket! (le a hagyikkal)
 
:P

de az vitathatatlan, hogy ráiszik....
 
Bad news: luck > skill ?

ps: Nem minden vidéki veri a feleségét.
 
tényleg, a Solisarra volt válaszod.
 
Az 1. sárkány lejött, mert 10 manám (+2 szk) volt és egy Hamurappival levédtem a Solisart... a többi stimmel
 
Na most kicsit részletesebben.
1.forduló
1.meccs:Én kezdek 1 kör passz. Paszkál kirak egy manaevőt. Többiek passz. Jövök húzok Akmal 1 vp Bátorság beengedték 1vp még 1 újra bátorság, a kézből még egy vp megy ütni lejön 4 jelző megnyomom a pénz dalt megfogja a manaevő akmal kinyírja magát 4lap megy a hoki 36
3.Moldován Peti megtol egy káosztekit megfog 2 leszedést aztán meghal egy vér daltól, húzok, beindul a hoki negyven.A többi nagyjából ugy van
Ezzel a két pontal profi lettem
 
TEgnapi párosról néhány sor

Makó Gergővel Rúnáztunk én full kánter ő dal

1.meccs Váradi Paszkálék hegymélyi keltetős Charadin követője
1 meccs váradi paszkál egyetlen lapja ami létrejött Manaevő Féreg Gergő jött második kör dalokkal 40
2.meccs nehezebb volt

Sajnos jött egy zoárd és jött a keltető vissza leszedtük de nem segített ügyesen beverték a negyvenet

3.meccs
Jött megint vér dal akmal meg minden gonoszság nem tudtak mit csinálni ez köszönhető a csak kánter kezemnek is 2:1

2.Forduló Mikulás Ádámék köd erdő

1.meccs jöttek a dalocskák meg minden sima

2.meccs

1.kör passz mindenki

Ellenfél jön Látókör sajna ok és bufa kódex
aztán sikerült Trinigan paradoxonnal megoldani
Úgyhogy jön a pörgés megint megvan

3.meccs

Az azon ment el,hogy Gergő kirakott egy Hydront amit nem tudtunk leszedni 2:1

3.forduló Fischer Zsolték Tokozós Arochos

1.meccs nagyon szoros össze vissza kánter csaták de aztán üres volt mindkettőjuk keze és jön a dal pörgés

2.meccs első körben nyomtam egy olyat hoyg konzervátor 1 manáért isteni kegy Trinigan Energiapufi aztán pörgés és bedobták mert azt hitték,hogy Gergőnél van még pénz dal


4.forduló döntő Schmitt Edit és Krepuska Richárd raia követője

1.meccs vér dal Akmal Hydron meg mindenki vége

2.meccs

Richárd lerakott egy királyi főszakácsot és egy Napkirályt felmentek 12 éltünk még 12 ben én jövök húzok kétszer kettő leszedem a napkirályt és a főszakácsot 3 csont Megrontott Trikornis leszedek egy angyalt aztán még le is ütök egyet aztán Gergő van Akmal Edit kijátszik egy Igazság Pillanatát de elnézte mert nem kapott Gergő plusz manát és jöttek a pörgések a harmadikat már nem játszottuk le

Így Gergővel meglett az 1.helyezés Gratulálok mindenki másnak aki jó helyezéstért el
 
Én is írok gyorsan, mielőtt elfelejteném:

Koltai Gáborral indultunk szombaton, ő Tharr követőjés tárggyal, én Chara-din-os xenós életes paklival.
Gyakorlatilag a meccseken a tárgyas deck "dominált", én érdemben nem tudtam sokat segíteni sajnos
Utolsó helyen végeztünk egy nagyon jó hangulatú versenyen.

Tanulság: gyakorlás, taktika jobb egyeztetése, és hogy minden versenyen tanuljunk az elkövetett hibákból.

Gratulálok a győzteseknek!
 
Háhá, az poén volt
De legalább kedvesek voltunk és csak egy kört kellett tolnotokXD
 
Mikulás Ádámmal indultam a tegnapi páros versenyen dupla Köderdővel.
Az én paklim így nézett ki:
3 Erdő
Átkozott követő
3 Köd
1 Végtelen formázás
2 Ködamulett
3 Ködsárkány
3 Molgan
3 Ködmangó
2 végső köd
3 Niol, a csontsereg vezére
1 Formálódó hatalom
3 Bomtar trükkje
2 Leanthil trükkje
3 Leszáll a köd
1 A hatalom torzulása(új)
2 Nagyobb életszívás(új)
3 Denevérbomba
2 Dornodon kiáltása
1 Ködóriás
1 Léleksajtolás
1 Morgan átkozott ajándéka
2 ködamazon
2 átkozott penge
1 Quwarg széltáncos(új)
1 A mágia létsíkja(új)
1. forduló Schmidt Edit és Krepuska Richárd dupla Raia paklija ellen játszottunk. Az első meccset Ádám kezdte, húzott is egy Ködmangót, elkezdett ködölni. Ők elpasszolták az első körüket, én Bomtar trükköt tudtam elködölni, indult nálam is a mangó-Molgan játék. Kis idő múlva jól álltunk, erőforrás előnybe kerültünk, amikor ádám a 7 manájából ki akart rakni egy Sárkányt. mondtam neki, hogy várjon addig, amíg marad utána manája, hogy tudjunk a Molganokkal védekezni, mert láttam, hogy Editnek 5 manája van, amiből éppen kifér egy Solisar. Ádám mondta, hogy á, úgy sincs Solisarja, megnyomta a sárkányt, kapott egy Solisart. Következő körben megint akart nyomni egy sárkányt, Editnél 2 mana, mondom, várjon, mert biztos Panatánja van. Á, úgysincs panatánja. megtolja, kap rá egy Panatánt... látnok vagyok. Ezek ellenére is sikerült nyernünk az elsőt nálam érkezett 21 Ködsárkány élettel, és nyomtam egy 9-es életszívást 12ből, majd egy Amazon is jött 2 Pengével. Elég sok lapot sideoltak ellenünk, első 3 körben kiraktak 2-2 Trükkös csapdát, úgyhogy nem is kezdtünk bele a gyűjtőjátékba, inkább hoztuk a Sárkányokat és egyéb masszív lapokat. Ádámnál egy Niol termelt 4 csontot, azt nem tudták megoldani. a 3.ra nem jutott idő.
2,5-0,5
2. forduló Palotai Milán Makó Gergely Rúnás dal+Rúnás kánterdekk ellen
Az elsőben mindent megkántereltek, bedobtuk, nem vártuk meg, hogy elkezdjék a fél órás pörgéseket.
Sideból ment be minden ami kell, Zoárd, Kódex, ádámnál pihenő. Én kezdtem, és sikerült is egyből Kódexszel nyitni+volt a kezemben egy Látókör, 2. körömben azt is leraktam, amikor Gergő szólt Milánnak, hogy oldja meg a kódexemet, mert pörögni akar. Volt nála egy Paradoxon, amit ha az én körömben nyom el, akkor visszaveteti a kódexet, és én újra kirakom, ezzel jó eséllyel nyertük volna a meccset, de Ádám sikeresen eldicsekedett vele, hogy hiába küldik vissza, ki tudom rakni megint, így természetesen Milán a saját körében küldte vissza a kódexemet, Gergő pedig egy 11 perces kört produkálva sebzett 43t.
A 3.ban tartottuk magunkat, és megölte őket Gergő Hydronja, így ha nincs ez a kódexes baki, akkor megvan ez a forduló is.
1-2
3. forduló Dupla Lépéselőnyös zanszilánk-Moa paklik ellen. Az elsőben nem fejtettek ki különösebb ellenállást, 1 Megrontott trikornis izzasztott meg kicsit minket, de így is 5 Ködsárkány volt az asztalon egy idő után.
Sideoltak ők is sokat, bement még több semmizés, panatán, 1 Thu'zad felismerést is láttam, mi nem igazán sideoltunk. Egyik ellenfelünk nyomott egy kegyetlen napot, azt én Denevérbombáztam, így a következő lapja 8-cal drágább lett volna, ám ezt kijátszotta egy Bufa segítségével. Szerencsére a pár másik tagja nem nagyon tudott beleszólni a játékba, egy Szem szimbólummal kidobatott tőlem 3 Molgant, de a 3 Mangó miatt az előny így is nálunk volt, ádámnál pedig megvolt a mangó-Molgan, így ezt is nyertük.
3.t nem volt idő befejezni, de ott is aprítottuk őket azért egy Pengével felszerelt Niollal, sárkányokkal.
2,5-0,5

4. fordulóban kiszúrt velünk a sorsolóprogram, és kaptunk egy 0 ponttal álló párost, hogy jót tegyen a bucholzunknak. Tharr követő+Chara-din követőjével játszottak egyébként.
Az első meccsben 4 lapjuk jött létre összesen, azokat is visszaküldtük vagy Ködsárkánnyal megöltük. 2.-3.t bedobták, azt mondták nincs sidejuk ellenünk.
3-0
Így 4.k lettünk, ha bárki mást kaptunk volna a 4. fordulóban, akkor a jobb bucholz miatt 2.k leszünk.
Marad tehát az a nemzetivel kapcsolatban, ami mindig:majd jövőre
 
Nyilván minden győzelemben megvan a szerencse elévülhetetlen szerepe De egy Behos profi versenyen 2 kiváló játékos és két remek pakli nélkül nem lehet nyerni. Ahogy mondani szokás, a jóknak van szerencséje
 
Nagyon köszi!!!!
 
Nagy Gratula nektek!

Kissé meg is lepődtem a megelőző tesztelés után az eredményeteken, de ha már mi nem nyertünk akkor ez a legjobb

GRAT
 
Lesz majd részletesebb beszámoló, a pakli leírásával (annak első verziójától a fejlődésén át, a tesztelés során kirostált lapokig), és természetesen a verseny egyes meccseivel.
Minden ellenfelünknek köszönöm az élményt. A cél a Nemzetire való kijutásom volt. Egy hangyányit túlteljesítettünk, de csak azért, mert Fortuna keverte tegnap a lapokat, és a sorsolóprogramba is beleírt valszeg néhány sort a kedvünkért...
 
Sziasztok!

Igen Jánossal bemákoltuk a versenyt lépéselőnyös veszedelemes kincs+szemszim+mestermágus trió köré épített deckünkel.Ezen 3 lap bent volt mindkettőnkénél ,de ez mellé én nálam több erőforrás és keresés volt még Jánosnál sok kánter.
2-3 holtversenyben Zsoltiék ahogy Bubu is írta és Ákos Kurunczi mesterrel.
4. pedig Dönczi Krisztián+Pusztai Kornél(velük döntőztünk és ISZONYAT meccsek voltak,de mai napra jellemzően őket is túlhúztuk nem kis mákkal) rúnás trinigan kombó
 
Moldován Péter társaságában indultam a mai pároson és erről írnék egy beszámolót, a paklink az egy hegymélyi keltetős dupla chara-din követős xenó pakli volt.

1 mérkőzés:Palotai Milán és Makó Gergely undorító gusztustalan és ocsmány dal/szúnyog paklijával találtuk magunkat szemben, természetesen rúnával ,hogy a keltetőnk wc papíron kívül sok mindenre ne legyen használható.A játékuk annyiból állt, hogy Milán paklija szinte csak kánterekből és húzásból állt míg Gergő sima dalokkal játszott átlagnál kevesebb kánterrel és több öléssel. Ha valamelyikünk kijátszott valamit Milán megkérdezte Gergőt hogy megfogja-e majd ezután Gergő az ő körében megpróbálta az ellenfeleit halálra énekelni. Az első körben esélyünk sem volt, Gergő a 2. körben halálra énekelt minket,úgy hogy az első körben leraktam egy manaevő férget és 40-ben éltünk. Side után végre reális esélyünk volt nyerni. Én kezdtem jött egy Telkarid agyszívó ami ellenfeleinket megszabadította a feleslegessé vált lapfogásaiktól, Milán itt elkövetett egy hibát és miután eldobta amit el kell megmutatta a kezét és láttuk hogy nincs neki több,ezután Peti kijátszott egy Zoárdot, és a keltető drágítása alatt szépen lassan elvéreztek, sorra jöttek az olyan cukiságok mint a bilincsmester és a vércápa. Ezzel be is húztuk a második mentet.Ebben menetben át kellet élnem olyat hogy a lényeim sebzésére elfelejtettem rászámolni a követő +1/+1-t de a rá következő 1 másodpercben már korrigáltam is magam mielőtt bármi történt volna,erre Milán képes volt addig menni ezen, hogy bírót keljen hívni(aki természetesen nekem adott igazat). A harmadikban Peti kezd ,passzol majd Gergő kijátszott egy ... pokolszemet és persze egy ... dalnokot (ticcsúkbe), ott az első körben le is pörgött minket,az egyetlen halvány győzelmi esélyünket az jelentette hogy Peti kijátszott egy káoszteknőcöt ami 2 varázslatot meg is tudod fogni, de ebből Gergőnek elege lett és bele lőtt egy vérdalt a teknősbe ami egy áruló 500-as román lej érme segítségével létre is jött.Aztán természetesen meghaltunk.Így 2-1-re sikeresen nem nyertünk mi. Mellékesen az a pakli egy fos autó,ticcsúkbe a dalnokot!

A 2.mérkőzést egy Arachos-Tokozó kombó ellen vívtuk, a nevekre nem emlékszem de az egyik ellenfelünk egy idősebb úriember volt, azt hiszem a fórumon az a neve ,hogy papa de ez nem biztos. Szerencsétlenségükre úgy lett összeállítva a paklijuk , hogy az egyikük csak varázslatokat szívató dolgokat használt, szájdban is.Mi meg olyan dolgokkal nem játszunk így gyakorlatilag 2 v 1 volt. Az első mecset egy 1 vépé híján az ellenfél majdnem megnyerte,tudniillik papának volt 3 vp-je amiből jött egy Ongóliánt légiós passzívan majd arra jött volna egy molitár harci dob ami levégtelen lombozott volna minket, ezt még időben észrevettem, hogy az +1 mana lenne és mivel 4-ben éltek így nyertünk (ellenfelem mentségére legyen elmondva, hogy nem csalinkázni akart csak nem tudta hogy a passzív lényre rakott tárgyak is aktívan jönnek.)A fordulóból csak ez az egy tényleges dolog maradt meg, a 2. és 3. menetet már könnyen hoztuk.

A magam védelmében el kell még mondanom papának hogy nem szándékosan néztem meg ellenfelem kezét,hanem eredetileg az asztalt néztem hogy lássam mit rak ki a társad, de amikor kirakta a lapjait akkor az asztal felé dőlt a kézben tartott lapjaival együtt.

A 3. körben szembe találtuk magunkat egy Leah és Raia horda kombóval. Az első 2 menetből csak az maradt meg hogy nyertünk na de a harmadikban történtek vicces dolgok, a raia hordát sikeresen ellehetetlenítettük , orglingokkal rátettünk +2 vp-s drágítást, kidobattuk a kezét, egyetlen egy angyala volt lent. A leah hordás gyerek erre úgy ölt meg minket hogy felhúzott 3 zoárdot meg egy sötétség szellemet,kirakta őket,felizmozták egymást mi meg nem mertük őket leszedni az izmok miatt, és következő körben zoárdokkal agyon vert minket.

A "szünetben" kisakkoztuk, hogy nagy valószínűség szerint a 3 köd jön majd velünk szemben, de timera asszonyság a mi oldalunkra ált.A gép valószínűleg a kevés játékos miatt nem tudta úgy kisorsolni ahogy mi azt kisakkoztuk, ezért minden 2 győzelmes összekerült egy 1 győzelmessel.

A 4. fordulóban ellenfelünk egy legfőbb követő ( tokozó charadin követő toborzó és homárúr) volt egy Arachos kombóval.Ellenfeleinken látszott ,hogy az egyikük nemrég kezdte és nem igazán van elég pénzük a játékra.Az első menetet igazából ellenfeleink kedvességének okán nyertük meg mert éltünk 8-ban és Peti kirakott egy okulüpajt, Amivel le is szedett volna 5 lényt mire ellenfelünk közli hogy toborzó miatt az 10 ép büntetés lenne, és megengedte, hogy ennek tükrében célpontot változtassunk. ezért külön köszönet,és így meg is nyertük az elsőt. A 2.-at és a 3.-at könnyen lehoztuk.A 2. vagy 3. menetben volt egy érdekes kivégzés, az ellenfél 12-ben él, nekem volt 3 aktív fattyam és egy sav köpülöm passzívan a tartalékba, felmentek a fattyak ütöttek kilencet, majd jött egy kifejlett xenó avval visszavetem a savköpülőt leraktam és nyertünk is.

Így végül 3-1-el a 2.-ak lettünk amatőr kategóriában ami egy tökéletes eredmény.A verseny tanulsága pedig az hogy a dalnokot be kell tiltani.
 
Köszi Bubu!

Akkor várunk türelmesen! ;)
 
Profiknál:

1. Juhász Ferenc - Jancsár János, Lépéselőnyös trgyas (KF-es?) pakli.

2. Csető Zsolt - Bíró Tomi xenok, ill. Aranyi Ákosék (?), Trinigan kontroll (itt abszolút holtverseny jött ki).


Amatőröknél Makó Gergő és Palotai Milán nyert. Mi meg Schumival megtanultunk úszni, de nagyon


Valaki azért a győzteseket kifejthetné részletesebben
 
Vége van már a behós párosnak?
Valaki eredményt,beszámolót esetleg?
 
Ne itt vedelj
 
  ... | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.