Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Sárkánykölykök
Küldd el képeslapként!
Talán ezelőtt még soha nem hallottál arról, hogy sárkánytenyésztésre adná valaki a fejét, de hidd el, létezik ilyen. Egy távoli nép fiai hónapokig nevelgetik az "apró" jószágokat, hogy aztán őket "szőrén" meglovagolva, az éppen aktuális háborúba induljanak a hátukon.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-28 16:56:28 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Sziasztok!

Én 13 évig játszottam a TF-el és néha kicsit hiányzik is...
Lehet furcsa amit írni fogok...
Kicsit csábít a kiégett Föld gondolata, mégsem fogom újra kezdeni.
És pedig azért nem mert engem az zavar a játékban, hogy nincsenek alternatívák...
Tudom egy nagy terület elkészítése rengeteg idő és energia, de miért kell mindenkinek minden utat és helyet végig járnia?
Én mondjuk nem szeretném a ryuku szigetvilágot bejárni, de ha kihagyom el sem tudok jutni a Kiégett Földre, az életben maradási esélyekről nem is beszélve.
Szerintem sokkal színesebbé lehetne vagy lehetett volna tenni a játékot, ha kisebb de különböző területek vagy létsíkok vannak, sőt ha az illető elkezdi valamelyiket nem mehet a másikra már csak tovább és így sokkal színesebb lett volna, hogy nem mindenki ugyanazokat a tárgyakat szerzi meg, ugyanazokat a szörnyeket kell megölnie...
Mondjuk lehetne a 4 elemi létsík a játékban de mindenki csak egyre mehetne be és azt csinálhatná végig, persze ki lennének egyenlítve erősségben...
Mert én a monotonitást untam meg és, hogy minden nagy dolog kötelező volt...
De sosem fogom elfelejteni éltem nagy játékát és a sok régi barátot és sosem lesz semmi hobby ami mellett 13 évig ki fogok tartani.

A most is játszóknak jó játékot, a játékvezető(k)nek meg sok sikert kívánok!
 
Ez azért megnyugtató volt.

Zavy: találtam mást (többet is), de visszahúz a szívem (úgy, hogy igazából még nem is hagytam el a TF-et).
 
Meg az ado. Csak, hogy kerek legyen...

TF:
Kizart, hogy valaha is abbahagynam, meg a pokolbol is jatszani fogok
 
Ja, csak egy a biztos, a halál. Ekkor minek eljunk?

Azert remelhetoleg nem az a kerdes. Nekem oromet okoz a TF, mind jatekkent, mind ugy, hogy segit a tavoli otthonnal kapcsolatot tartani. Remelem meg sokaig.

 
Ha elkezdesz játszani egy számítógépes játékkal, azt is abbahagyod fél órával a főboss előtt, hogy á hát úgyis vége lesz, nincs értelme folytatni?

Egyébként egyszer mindennek vége lesz, a TF-nek is, ha állandóan ezen agyalnánk akkor nem lenne értelme csinálni semmit az égvilágon.
 
Ja, add vissza, anyuci majd vigyáz rá.
 
Kedvem volna, energiám, meg időm nincs.
 
Köszi az infókat! Addig is, nincs kedved valami novellácska-félét írni?
 
Mcrain a közelmúltban a GN-en elhintett némi információmorzsát azzal kapcsolatban, hogy a KF után még bekerülhet új terület a játékba, egy idegen létsík.

Sietve közölném, hogy én nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy elképzelhetetlennek tartom, hogy Ghalla világán (értsd: a Ghalla nevű bolygón) újabb terület kerülne játékba. Ha lesz is új terület valaha, ezen a planétán nem jelenhet meg a történet/történelem miatt, csakis valahol máshol, egy másik síkon/világon lehetséges ez.
Ezzel távolról sem szerettem volna senkit abba a tévhitbe terelni, hogy új területre van kilátás.
Szerintem jelenleg egy új terület bevezetésének egyáltalán nincs realitása, ebben senki ne reménykedjen, egyelőre. (Még a Kiégett Földeken is rengeteg fejlesztés van hátra, de erről nem árulhatok el részleteket.)
Azt is szeretném leszögezni - bár erre nincs felhatalmazásom, de talán nem veszik érte fejemet -, hogy senkinek sincs oka temetni az offline TF-et. Talán olyan volumenű fejlesztés, mint amilyen a Kiégett Földek, nem lesz a közeljövőben, de apróbb fejlesztésre mindig számíthat a játékostársadalom. Mindaddig, amíg csak van játékos a TF-en, és van rá kereslet, és igény, fejlesztések is lesznek. Ez meggyőződésem, és ha rajtam múlik, akkor rajtam nem múlik.
 
Azt azért megjegyezném, hogy mióta bejelentették "mostantól nem lesz több fejlesztés" azóta többet foglalkoztak a TF-el mint az elmúlt 5 évben (köszönet érte)
Én érdeklődve várom a folytatást!
 
Ssanya!

Van egy teljesen jó megoldásom, ha már nem élvezed a játékot! Hagyd abba! De komolyan. Ha csak pénzkidobásnak érzed és nem lelsz benne semmi örömöt és kihívást, uccu keress mást.
 
Mcrain a közelmúltban a GN-en elhintett némi információmorzsát azzal kapcsolatban, hogy a KF után még bekerülhet új terület a játékba, egy idegen létsík.
 
Sajnálattal olvastam amit írtál, mert úgy érzem, hogy ahelyett, hogy meghoztam volna a kedvedet ezzel a kis írással a játékhoz, éppen elvettem.

Annyit azért hozzátennék, hogy a játéknak nincs vége a Kiégett Földekkel, az igaz ugyan, hogy a folytatás az online-ban érkezik. Addig azonban még annyi a tennivaló - az átlag karaktereknek legalábbis mindenképpen - hogy nem érzem azt, hogy unalmas heteknek, hónapoknak néznénk elébe.

Végezetül talán megjegyezném, hogy - bár nyilván nagyon örülök és törekszem is rá, hogy jól sikerüljön egy forduló, vagy essen ki egy régen várt cucc - számomra a játék folytatásához a legnagyobb inspirációt a közösség, azon belül is főként az a nagyszerű Közös Tudat (a SIA) jelenti, aminek a tagja vagyok.
 
Egy egyszerű kérdés: és utána mi lesz?

Hogy érthető legyen: van egy több, mint 500 játékhetes lemaradással rendelkező karakterem (ez, mint épp most olvastam, manapság ugye már megvehető), aki nemrég bejutott a CSV-be (és elkezdte az ottani egyik küldisort).

Most épp lvl62, de 1-2 kör és lvl63 lesz (lenne), szóval - elméletileg - nincs olyan nagyon messze a KF-re való átlépés.

Idén kb. 20 kört léptem vele, pedig látható, hogy van még elérhető cél a játékban. Mégis azt kell, hogy mondjam, hogy elment a kedvem a játéktól. Ennek egyik oka lehet, hogy a Beho talán kicsit hamar jelentette be, hogy a KF után vége az "offline életnek". Akkor minek törjem magam?

Ez a játék valamennyire mindig is "verseny" volt - ha sokan ezt tagadják is -, most akkor mire törekedjek? Hogy ott legyek majd egy idő múlva azok között, akik elmondhatják magukról, hogy "elérték a játék végét"? És nincs tovább? És ha "csak" 300 kört lépek az "end-game"-ig, mely fordulószám, tekintve az eddigi haladási ütemet, talán reális, kiadtam ~100k HUF-ot, és egyszercsak vége? OK, persze, most mondhatjátok, hogy de addig is szórakoztam, időt töltöttem, JÁTSZOTTAM. Persze, igaz. De ott és akkor VÉGE lesz.

Sokan dicsérik a KF-et. Én nem tudom, hogy a gyakorlatban milyen, mert nem jártam még ott egyik karakteremmel sem. Mivel viszont már pár KF-es kört olvastam, amit tudok/láttam, abból az jön le, hogy a TOP (?) és az ÁTLAG közötti - eddig sem csekély mélységű - szakadék tovább nőtt.

Legalább a tárgyak többsége nem átadható, ez pozitív. Bááár, ha az eddigi tárgyak sem lettek volna átadhatók, akkor lehet, hogy ma már ennyi TF sem lenne, tekintve, hogy az üstököst nevelők rahedli pénzt nyomtak a játékba, részt véve a fent írt "versenyben". Ez persze csak fikció.

Kérem, hogy mutassatok nekem olyan - elérhető - célt, amelyek kinézhetek magamnak, ami miatt érdemes azt a 300 kört lelépni (és légyszi ne a "lépés öröméért való lépést" említsétek).

Az egyik (az utóbbi időben egyetlen?!) ilyen cél, mégpedig az olimpiai helyezés, melyre jó ideje készülök, immáron teljesíthetetlenné vált, a KF-es "nyolcason inneni" karakterek miatt. Bocs a magasra tett mércéért, de Izsáknak nem tudtam ennél alacsonyabb célt kitűzni. Lehetne elemezni a karaktert, és a hozzáállásomat a játékhoz, de ez most számomra nem fér bele a "karakterkeretbe".

Elnézést, ha többek számára nem volt reális/érthető/kézzelfogható a mondanivalóm.
 
Igyekszem, igyekszem. Amint meglesz a gyors pihenés már száguldani fogok, legalábbis remélem...

Sakamoto Takumi

Ui: Ki akarom próbálni magam arrafelé hitetlenként. Persze, ha lesz Rhatt esetleg....
 
Nagyon cooooooooool...



SM
 
Kösz, javítottam.
 
A Moa romokról szóló résznél Nerub település van írva felülre...
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.