Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A kyorgok tudása
Küldd el képeslapként!
A kyorgok soha nem elégedtek meg a hatalmas agykapacitásuk kínálta tanulási sebességgel: ők még többet, még gyorsabban, még hatékonyabban akartak tanulni. Ennek elérésében a birtokukban lévő különlegesebbnél különlegesebb varázslatok segítettek.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)

További témák...

2024-04-19 10:54:04 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hi!

Csak törpe jó? Kell a fordulószám is, vagy jó újszülött vámpír is?
 
Sziasztok.

Most kezdenék újra TF-ezni, úgy 10 év után. Nyugati törpe karaktert, kb.150-250.fordulósat keresek átvételre, aki a csatorna közelében van, hatalmas lemaradással. Rendszeresen, a lemaradását behozva szeretnék lépni vele.

Örülnék olyanok jelentkezésének is, aki hozzám hasonlóan a játék elején kezdett, de nagyobb kihagyással mostanában vágott ismét neki a TF-nek.
 
Idézem azt, amit ha jobban figyelnél, te is elolvastál volna (nagy zöld keretben van írva, mielőtt beírnád az aranytigrises ökörségedet):

"Mielõtt hozzászólsz, gondolkozz el a következõkön:
# Biztos, hogy tudod mirõl van szó ezen a fórumon? A Túlélõk Földje, az Õsök Városa és a Hatalom Kártyái teljesen különbözõ játékok, fórumilag nincs összefüggés köztük. Csak akkor szólj, ha azt a játékot játszod, amihez a fórum tartozik!
# Tényleg a fórum témájával kapcsolatban akarsz hozzászólni? Ha nem, a fórumos társadalom nevében kérlek, inkább ne tedd! Olvass vissza kicsit, hogy eldönthesd, hozzászólásod ide illik-e."
 
Valakinek meg van az aranytigris? megvenném!
 
Keresd Desst, hátha tud ilyet ;)
 
ÁTvennék egy keleti troll karit. Vallástól és lemaradástól függetlenül.
Egyetlen kikötésem lenne: átvinném a Kvazársziklák Népéhez

Ha valaki tud ilyen karaktert, szóljon.



Loynis
 
Azok Albertus karakterei.Én albertus vagyok.
 
Azóta már megnéztem a karaktereinek leírását.
És igen tényleg poén volt bocs érte "tesó":-)
 
Ha ezt is viccnek szántad, akkor kezdem érteni a humorodat.

Egyébként gondolom Te is tisztában vagy vele (ha olvasod a levelező listát), hogy Albertusnak van pár (2? 3?) aktív, magas szintű karaktere a Vértestvérek között is...
 
Albertus úgy tudtam te a Pusztítás Prófétái Kt vezére vagy:S ööööö (????) :SS
 
Nem szeretnék beleszólni,de dönteni akkor is kell nemsokára.mivel csak saját szerény tudomásom szerint is 3 új belépő lesz a következő 3-4 hétben és lassan tényleg elérjük azt a csodát,hogy nem lesz olyan aki nem lép legalább havonta egyet.És ez bizony nem semmi
 
Sanyi nem hiszem, hogy döntenem kellene vagy rá kellene lennem kényszerülve, hogy döntsek.
Sajnálom ha egy poénos megjegyzés nálad bilit borít.
 
Mit hagysz? Mármint magadnál a karit?

Na, cimbora, most már szerintem igazán el kéne döntened, hogy mész, vagy maradsz, játszol-e Anutával, vagy nem, esetleg át akarod-e adni egy jobb csapatjátékosnak??? Átvenném akár én is, ha ez kell.

(bocs, de ezzel a hozzászólásoddal most megint kiborítottad a bilit nálam...)
 
Hmmm....Anuta vértesós igaz nyugaton csücsül egyenlőre még hagyomDD
 
ÁTvennék keleti Fairlight hívő karit. Faji megkötés (egyelőre) nincs. Persze ha lehet válogatni... na jó nincsenek illúzióim. Lemaradás nem számít van-e vagy sem és hogy mennyi.
Lóvét absz. nem szánok rá, inkább bele ölném.
Amit ígérhetek:
- aktívitást, heti 1 lépés (ennél több lehet, de ígérni nem tudom. kevesebb nem igazán). Ha aktív KT-ban van, akkor ott is maradna, ha nem, akkor átléptetném. KIVÉTEL : vámpír KT (boccs Dess )
- fejlesztést. Rendesen kivenné a részét a képességfából.
- nem építem le gatyára (az nem az én stílusom)

Ha valaki tud ilyen karaktert, netán valamelyik KT-ban hever egy ilyen kallódó kari, szóljon.
 
Szeretném kérni Széleshát Geon korábbi tulajdonosát, hogy keressen meg, mert kitöröltem az üzeneteim és nem tudom, hova kell küldeni a cuccot. Bocs.

ssanya: Örülök, hogy nagyjából sikerült közös nevezőre jutnunk.
 
Még vmi: már csak EGYETLEN 1 db elfet keresek nyugaton aki kt érett. Jellem, vallás, nyugatról indult vagy újszülött, nagy lemaradása van-nincs lemaradása...mindegy.

És nagyon szépen megköszönöm az eddigi segítő embereknek amit értem tettek.

Ajánlatokat priviben vagy a lordconstant@freemail.hu címre várom.

Szilárd.
 
Van amikkel egyetértek pl azzal hogy aki klasszikus szerepjátékokkal játszott gyermekkorában, aki felnőtt a titánon, a Kaland-Játék-Kockázatok és hasonló alkotásokon az tényleg kicsit nehézkesen tudja beilleszteni egy Vampire-re épülő csoportot.
Természetesen mindenkinek szíve-joga hol van miért van és mivel anno el lett fogadva a KT-képességek és müködik és igen aktívak így ez már nem téma.
Mindazonáltal érdekes párbeszédváltás volt amit leadtatok itt a karaktert keresek rovatban, mindig tanul vmit az ember:-)

Boros János hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.
 
Radul: oké, nekem sem minden karim vámpír

János: sokminden kérdésben megismertettél a gondolkodásmódoddal, ezt köszönöm! Most már értem, hogy mire is akartál kilyukadni, és tetszik a hozzáállásod. Amondó vagyok, hogy részben különbözik a játékstílusunk, de ez így is van rendjén.

Az árnymanó-naplót pedig kíváncsian várom, és drukkolok, hogy sikerüljön szerezni egy megfelelő "alanyt"
 
ssanya: nem akar mindeki vampiijj lenni, ennyi.
 
...megint...
 
A Vértestvérek KT-val semmi bajom, mi több, kedvelem a vámpír-kultuszt. Nyolc évig meséltem heti rendszerességgel Vampire-t. Soha nem vitattam, hogy hogy a Vértestvérek játékos tagjai segítőkészek. Azt állítottam, hogy a vámpírok maguk nem segítőkészek, hanem vérengző bestiák, így a egy ilyen közösségbe (szerepjátékos szemmel) nem tudnám beleélni magam. Én KT-n belül szívesen adok és kapok segítséget, de vámpírként még a legközelebbi "barátaimnak" sem adok ingyen, sem olcsón semmit. Így nem szívesen tartoznék a KT-ba, mert nem tudnék hitelesen alakítani egy vámpírt. Még Miklós is elismerte, hogy volt olyan, aki az egész Vampire szerepjátékot akarta a TF-re "lefordítani". Bár konkrétan nem nevezte meg, gyanítom a Vértestvérekre gondolt.

Semmi bajom a KT-val, csak én nem tudnék hiteles tagja lenni, ennyi.

A játékos karakterek által alakított vámpírok az én elképzeléseim szerint nem fantasy világba illőek. A vámpírt valóban a készítő tette a játékba, de milyen funkcióval? Annyi a szerepe, hogy a játékosok megöljék. Kis túlzással lehetne gonyolék KT is, ahol a KT tagok a gonyolékokhoz szeretnének hasonlatossá válni. Írhattam volna triklem drakoldert is, csak érzékeltetni szeretném, hogy miért nem lennék Vértestvér. Mert szerintem nem illik a világba. Ennek ellenére nagyon jó játékot kívánok minden KT tagnak, ha nekik tetszik, élvezzék a játékot.

Azt azért te sem gondolod komolyan, hogy mind a 70 egynéhány KT-ról mélyreható információm legyen vagy akárcsak megemlítsem egyetlen hozzászólásban. Példákat hoztam fel. Például Mélysötét Vándorai Kt tag sem lennék, mert a sötét elfek sem illenek Ghallára, annak ellenére, hogy az elfeket a készítő tette a játékba. Szerintem.

Az első hozzászólásodból kiderült, hogy te nem adnád át a karaktered nekem. Bizonyosan vannak olyanok, akik értik és úgy értik a szavaimat, ahogy én gondolom, ők meg átadnák. Nincs ebben semmi különös, másképp gondolkodunk a világról.

És irány más KT, ha nem érzem jól magam egy társaságban. Ebben sincs semmi különös. Ha szar a buli és nem tudok változtatni rajta, átmegyek máshova szórakozni (vagy hazamegyek).

Nem óhajtok belefulladni a karakterekbe és semmi probléma nem lesz, ha nem akarja senki átadni nekem a karakterét. Akkor maradok a jelenlegi egyetlen karakteremnél. Azért írtam, hogy passzív karaktert vennék át, mert nem valaki más elképzeléseit szeretném folytatni (de maradj a KTban, fejlessz hetente legalább 2 TU-t, maradjon fehér bőre, udvaroljon bávatag golombároknak, stb.), hanem a sajátomat megvalósítani.

Régóta ismerem a TF-et, két nemrég átadott karakterem 600. játékhét felett járt. Bár sokáig (évekig) nem játszottam, több KT (remélem) hasznos tagja voltam és mind a KT találkozókat, mind a TF találkozókat látogattam.

Az árnymanó pedig valóban kihívás lenne és neked megígérem, hogy - ha találok egyet - Setét Patkány után szabadon, beszámolok a kalandjairól, még ha nem is heti rendszerességgel (és talán nem is olyan tehetséggel).
 
Érdekes a KT-khoz való hozzáállásod, mivel a Vértestvéreken és az Erdők Vándorain kívül nem említettél más KT-t, pedig azért vannak jópáran... az is kérdéses, hogy a Vértestvéreken kívül valóban az összes többi beleillik a TF világába? Pont a vámpírok miért nem? Talán nem a készítő írta be a vámpírokat Ghallára is? Nem a Vértestvérek hozták ám be a "vámpirizmust"... Továbbá írod, hogy "irány más KT", ha nem találod szimpatikusnak a tagságot. Ilyen felhanggal nagy kihívás lesz a karakter-átvétel, sok sikert hozzá. Én mindenesetre biztosan nem adnám át neked a karakteremet.

(6-8 karakter "futtatása" pedig valóban nagyon energia-igényes dolog, de talán 3 karakter párhuzamosan, igényesen való "fenntartása" is kemény dió. Persze sok sikert ehhez is.)

Még a végére: azzal, hogy a vámpírok sosem alkotnak segítőkész csapatot, jelen pillanatban eléggé mellélőttél, de ezt sosem fogod megtudni, hacsak nem lesz Vértestvér karaktered.

Egyébként (bár ez tényleg csak egy "személyes", kíváncsi kérdés, de bízom benne, hogy megválaszolod, hiszen az eddigi, tán feleslegesnek tűnő kérdéseimet is tisztességesen megválaszoltad) mióta ismered Ghalla világát, a TF-et, illetve annak játékos-közösségét? Volt már korábban is karaktered itt? Ez csak abban segítene nekem, hogy megítéljem, mennyire elhamarkodottan ítélsz vajon, vagy talán én gondolom rosszul a dolgokat?!

Az eleniosos árnymanó meg már sokak fejében felmerült, igen érdekes kombináció, ezt elismerem. Mindenesetre szerintem vedd elő az írói vénádat, hiszen biztosan sokan (én mindenképpen) kíváncsiak lennének egy különös elképzelésekkel rendelkező játékos karaktereinek kalandjaira a Túlélők Földjén.

Ezennel én be is fejezem az OFF-olást ebben a topicban, bocs, hogy belekezdtem, de felmerült Boros Úr kommentje láttán az a pár kérdés bennem.
 
Megríkattál testvér...
 
A TF nekem nem WoD, eleget foglalkoztam Vampire-rel és a "véres játék" nekem nem illik a TF hangultához. A TF nekem egy jópofa, fantasy játék, ahol általad (eleinte) nem ismert emberekkel kell(ene) együtt működnöd. Most léptem be egy másik karakterrel egy KT-ba, ahol azonnal rengeteg tanáccsal és tárgyi segítséggel láttak el.

Persze lehet azt mondani, hogy a Vértestvéreknél is ez lenne, mert egy jó csapat, de a a vámpírok nálam sosem alkotnak "jó, segítőkész csapatot", hiszen bestiális holt létük alapvetően ellentétes ezzel. Én meg birkatermészetű vagyok. Nem akarok sem vért szívni, sem semmi effélét művelni.

A többi KT-t nem ismerem annyira, kívülről nem annyira elütő stílusúak a TF alapjaitól és többnyire a TF saját hangulatából merítenek. Az Erdők Vándorait nem választanám, mert ott kevesen lépegetnek. Ha átvennék egy karaktert, felkeresném a KT vezetőjét és megpróbálnék kapcsolatot felvenni néhány többi taggal is. Az ő hozzáállásukból kiderülne, hogy mennyire tudnánk együtt működni. Ha nem, írány más KT, ha igen, "tök jó".

Két-három (6- karakter párhuzamos "futtatása" másnak sem okoz problémát, gyanítom, nekem is menne. Ennek ellenére én legfeljebb 3 karaktert szeretnék, azt gondolom, ennél több karakter nem férne bele az időmbe és lekötne. Igazándiból a jelenlegi 1 karakterem is leköt, azonban - ha találnék karaktert - még egy ötletemet kipróbálhatnám.

Az Eleniosos árnymanónak a következőt találtam ki: egy teljesen átlagos lopógép, aki istene kiválasztásakor a bűvölést a lopás szinonimájaként értelmezi és "jól jön még egy lehetőség mások kifosztására" elvet vallja.
Miután azonban bemutatja az áldozatot, rádöbben, hogy egy istent nemigen lehet saját célunkra használni, alkalmazkodni kell istenünkhöz, teljesíteni kéréseit, hogy nekünk is jó legyen és elégedettek lehessünk. Ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy tovább lopjon, hiszen Elenios, sosem kérte, hogy "ne lopj". Így tehát tovább lopkod, azonban, ha egy értékes, nehezen beszerezhető tárgyhoz "jut", akkor azt visszajuttatja eredeti gazdájának.

Nem óhajtok sem naplót írni, sem semmi dizájnosat. Sem tehetségem, sem időm nincs ilyenekre, sosem érdekelt. Csak TF-ezni szeretnék.
 
Vámpírt nem akarsz/úgyis kilépnél? Miért?

Továbbá: bármely más KT lehet? Abból nem lépnél ki, akármilyen legyen is?

Minden tervedet szeretnéd megvalósítani? Miért nem egyet egyszerre? És milyen terveid vannak pl. egy eleniosos árnymanóval?

Van a terveid alá valami "mítosz" is? Vagy naplót szeretnél írni, valami igazán dizájnosat? Vagy csak a saját kedvedre csinálnád?
 
Sokféle tervem/ötletem van, amit szeretnék megvalósítani, mindegyik más típusú karakterhez kötődik. Ezért voltam ilyen általános. Nem rabszolgát keresek.

Legyen akkor kezdetnek következő:

Szeretnék átvenni Leah, Sheran vagy Fairlight hívő alakváltót, Dornodon vagy Elenios hívő árnymanót vagy nem tharros elfet, akár keleten, akár nyugaton. Magas fordulószám előny, de nem feltétel. KT ne legyen Vértestvérek, mert vámpírt nem akarok/úgyis kilépnék. Ne legyen hülye neve, mert nem idétlenkedni szeretnék vele.

Ha valakinek van hasonló paraméterű átadó karaktere, ne habozzon. Hetente legalább 1 lépést tervezek vele.
 
Ezt fejtsd már ki pls.

Mmint hogy miért vennéd át, miért nem számít faj/jellem/KT stb. (én legalábbis így értelmezem a "minden megoldás érdekel"-t) ?
 
Sziasztok,
átvennék alakváltó karaktert. lehetőleg újszülöttet, de más megoldás is érdekel. Bárhol, bármilyen felszereléssel jó lesz.
 
Átvennék megunt/nem lépő karaktert. Minden megoldás érdekel.

Ezenfelül keresem a Mos-Oi (#1073) nevű karaktert és tulajdonosát.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.