Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ládákat őrző csapdák
Küldd el képeslapként!
Ha egy labirintusban őrizetlen ládát találsz, sokszor még nem vezet egyenes út a benne lévő kincs megszerzéséhez. Az ősi relikviákat ugyanis előszeretettel őrzik olyasféle mechanikus szerkezetekkel, melyek akkor lépnek működésbe és okoznak maradandó kárt, amikor óvatlanul kinyitsz egy ilyet.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-29 09:51:49 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Nézet:
Fogalmazzunk úgy,hogy nem 5 perc lesz az ul,és komolyabb felderítést kell végeznem.Viszont megszűnik az alattvalók viszonylagos védettsége is.
 
Yeah! Elárve lényegében Qvill városa, megvolt a 10. forduló, most már csak a postán fog múlni mikorra lesz számlaszámom és folytathatom a kalandozást
Azért ez eddig nem is volt sikertelen Eljutottam Qvillig, felléptem 5. szintre, van egy jóképű bunkósbotom (és megint elfogyott az az átkozott dárdám ) mászókarmom, tüskecsapdám, a 3 áldozati tárgyból kettő. Talán még fog is ez menni
Bár szegény törpém tök hülye... érdekes egy pap lesz ebből a 9-es IQ szinttel XD
 
Az lehet, de tündöklésed a végéhez közeledik
 
Az egyetlen igazi abszolút gonosz isten Nikimanó,egy éve az ő nevével a száján kezdi majd minden kalandozó a fordulóit.
 
Leahon gondolkodtam még Sheran mellett, de abszolút szerepjátékos szinten tudok válaszolni:
Leahhal mit csináljak? A végén úgyis mindenki hozzá kerül, ez oks, de ezen a világon? Inkább ezt most istápolgatni kell, mert a nagyobb része hamuvá égett Azt ha ez a maradék is oda lesz, akkor az öreg koponya se kap új lelkeket. Ergo: gondozzak a nevében sírokat? Sheranra több szükség van most.

Kevésbé szerepjátékosan: egyáltalán nem akarok lopni. "Lopj hebrencs csapdát" Minek az neki? Fél hogy Dorni átsurran este a kakaós bögréjéért? Hagyjuk már... :P

(Ámbár Sheran is... Áldozati tárgyak közt móri gyümölcs, ami ugye kőkemény hashajtó, első küldik között Ghalla megmaradt vízkészletének a felét, majd egy rakat gyöngymangót áldozni... kemény lehetett az esti buli )
 
Vicces, amikor emberek bizonygatják, hogy az ő istenük az egyetlen, amikor a többi hét létezése és hatalma ugyanolyan kézzelfogható tény.
 
LEAH az egy IGAZ Isten, hisz mindannyian az Ő birodalmát erősítitek...

(Dornodon hívőként "jó" úton haladsz a megvilágosodáshoz... )
 
Hát igen! Minden isten, ami nem gonosz, egy álszent!


Vasvella, Dornodon isteni megnyilvánulása
 
Hát ha minden jól megy, engem is majd már az első nem ingyenes forduló itt a helyi kisváros környékén ér. Sheran anyánk leendő druidájaként az élet szentségére teszi fel törpim az életét, a megmaradt kis világunk megóvására és ettől az érzéstől áthatva...
...vérben forgó szemekkel kergetheti a tazunkarókákat, hogy egynek végre levágja a farkát és egyáltalán pappá válhasson :P Van ez így
 
Érdekesség.. Blax a tárnaőr fordulójában harcolni kezdett vadászat alatt egy csontlepkével akire BA van kiadva.. de miért?
 
Nos sajnos a csapat kihagyott 2 hetet a játékból de visszajöttünk, meglepetésünkre nem csak mi vagyunk itt az elején, elég sok új játékossal találkozni rajtunk kívül. Többször is összefutottunk pár nagyon ötletes nevű karakterrel. Akinek segítség kell az elején a tornyok körül, első labirintusok között keresse kontresz, mezgageza, lunirist, keledor, dylajla játékosokat itt a fórumon. Mi még itt az elején tartunk de szívesen segítünk ha tudunk és kell.
 
Az élet túl rövid ahhoz, hogy sörszerű löttyöt fogyassz! Változtass! Igyál minőségi sört: pl. Soproni-t.
 
Az alapítók közül...
 
Mind a KETTEN? Dúúúrva .-)
 
Kőbányait viszek B+!!!!!!!
 
Ott csak borsodi van...
 
Azt minek vinni,van a mosdóban.
 
Soproni-t, ugye ?!
 
Akkor viszek sört...
 
Csatlakoznék az előttem szólóhoz!

Sok örömet és sikert kívánok minden igaz Fekete Druida nevében a TF-en! Remélem, 19-20 év múlva is tagja leszel ennek az érdekes csoportosulásnak, ami ránk TF-esekre jellemző...

Itt jelentem be, hogy nagy valószínűséggel - hosszú-hosszú kihagyás után - a Fekete Druidák kemény magja is megjelenik majd a következő TF-találkozón... Ott lesz mindenképpen a Tudás Tárnoka (a Fődruida testvérünk), illetve a fanatikus, hithű Róka is...
 
Szerintem egy 1000+ fordulós karakternél vagy akár bármelyik másiknál nem azt kell nézni mennyi lóvé, hanem azt, hogy mennyi munka, szórakozás, kikapcsolódás és idő van benne.
Ahogy olvasgatom a fórumokat nagyon látszik, hogy kik vannak itt a kezetektől mert igen komoly barátságok is létrejöttek az eltelt évek során. Ez az ami viszont megfizethetetlen!
Szerintem!
 
A hobbik költségét nem szabad számolni Főleg nem a házastársnak bevallani
Az 1000+ forduló költségeiről meg annyit, hogy aki oda elér, általában már van plusz 1-2 karija (én most leszek 993. fordulós, mellette egy 540 és egy 112 fordulós karakterrel).
Az idáig megélt történetekről pedig mindenki órákon keresztül tudna mesélni!
 
Hat ugy kb az 500. fordulomnal jutottam el oda, hogy abbahagytam a fordulok kinyomtatasat es lefuzeset, mert maskulonben csodbe megyek.
 
Hát most nem akarok úgy mond spoilert.. DE LEGYŐZTEM EGY 110 TP-t érő Félelemjárót! Nagyon Kemény ellenfél. Kell hozzá nem kis szerencse. 17. fordulómat tervezem (Fekete Lilith-tel mert a többiekkel azután lépek ha vele kicsit felfedeztem) de itt úgy érzem kicsit belassulok a lépésekkel mert rengeteg már a jegyzetelni való és itt már jobban oda kell figyelni a fordulók megtervezésére. Az elöttem szólónak igaza volt: a forduló pontos és jó megtervezése az ami igazán eredményt hoz és nekem sem a táp a lényeg mert nagyon hangulatos a játék és az ragad jobban magával, azért jó érzés úgy olvasni a velem történt kalandokat ha sikerek érnek közben. Olvastam, hogy valaki 1000+ fordulós.. Apámanyámjesszus! Az rengeteg pénz ..de nem is ez a lényeg hanem mennyi minden kalandot élhetett át az a karakter! 20 részes sok oldalas eposz/regény/könyv lehetne a történeteiből, fordulókból! Remélem én is megérem azt a fordulószámot!
 
Detto. Emlekszem meg anno 96ban a gimiben a haverokkal folyamatosan cserelgettuk a terkepeket es felragasztottunk mindent egy nagy lapra, meg volt kozos enc-es fuzetunk...

Aztan mara csak en maradtam a bandabol.
 
Szia Dylajla! Üdvözlünk Téged és a többi lelkes új játékost. Reméljük, hogy még sokáig ad nektek örömet a TF. Jó játékot kívánunk! Személyesen is találkozhattok majd a többi játékossal és a játék készítőivel is a 2013.11.30-án megrendezésre kerülő Beholder Találkozón. Várunk szeretettel mindannyiotokat!
 
Megvallom, irigykedem rátok, így 18 év játék és 1200 forduló után. Jó lenne egy agymosáson részt vennem, és újra felfedeznem magamnak a TF-et.
 
Sziasztok, nem tudom, hogy mi a szokás ebben a játékban de úgy érzem illendő bemutatkoznom. A többiek ismernek személyesen is. Lelkes csapat tagja vagyok. Nem gondoltam, hogy felnőtt nőként (anyaként!) egyszer még ilyen játékkal fogom játszani. Emlékeztet a 10 (vagy több már?) évvel ezelőtti fantasy szerepjátékokra és akkoriban nem érdekelt annyira (csak a regények) de így utólag látom, hogy kár volt kihagyni Na de majd most! (off:kedves kollegák, aki nem megy most vissza azonnal rögtön dolgozni annak lehibajavítozom a monitorát!)
 
Jó meglátást mind az eredeti, mint a rá adott reakció...

Azért érdemes megtartani az arany középutat. Érdemes az ismeret adatbázist használni, egyrészt, mert így egy-egy forduló hatékonyabb lehet (elvégre a 10 ingyen forduló után pénzbe kerül minden egyes kalandnap; kivéve ha min. 5000,- forintot fizet be a játékos, mert akkor is jár 1 ingyen lehetőség); másrészt nem csökkenti a játék örömét ha tudatosan építünk fel minden egyes fordulót.
Magam 1000 forduló után még bizony hyper-rel élve is találok új és új lehetőséget, amire nem is gondoltam volna. Több száz tárgy a karakterlapon és át sem lehet látni a belőlük kihozható pluszokat.

A TF egy optimalizáló (TP-t gyűjtő) játék. A szerepjátékot mi visszük bele a karakterek megszemélyesítésével, illetve az adott tárgyak és feladatok/küldetések preferálásával - megfelelve a felvett jellemnek és hitnek.
 
Járna, ha a jl-re beírták volna a kariszámodat. Mondjuk ingyenes kipróbálásnál nincs ajánló karakter opció.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.