Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Életszívás
Küldd el képeslapként!
A sötét mágia követői nem rettennek el attól, hogy saját sebeiket más élet elpusztításával regenerálják. Leah az egyetlen isten, aki képes lehetett megalkotni ezt a nagyhorderejű, növényzetsorvasztó varázslatot.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-29 01:23:03 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Nee a tombolákt ne
ennyit is sajnálnak már szegény Lah paptol:P
 
Majd ledobja a késével a bikát...
 
Ha egy haverom, Kupak jön /ő volt tudod a késdobáló a Pöröly táborban :-)/, ő is tuti benne van mindenben...
 
Oké. eddig ketten vagyunk...
 
Jó ötlet, induljon a csapat!
 
Mindenki, aki részt vett az idei Pöröly táborban!

A táborban szinte már-már művészire fejlesztettük a Activity-s tudásunkat. Nem kéne ezt kamatoztatni a TF-talin?
 
Hmm igen közben megjött az új Ak és abban láttam, hogy a múltidéző 990-be kerül alapban. Én azt hittem hogy csak 900-ba szóval sorry nem szóltam! (vettem 3 kieget a behos pultnál, annyira azért nem vagyok figyelmetlen )
Télen tuti fogok nyerni, legfeljebb majd lekötözzük Alienéket, hogy nem tudjanak több tombolát venni és majd mi felvásároljuk őket! ))
 
jo dolog, hogy vannak meg optimista emberek, de a kov. tombolahoz azert nem kellene ennyire pozitivan hozzaallni a mult mindig ismetli onmagat :PP
 
Szia!

A Dungeon pultja mellett megtalalhato volt a Beholderes pult is Ott vehettel volna kedvezmenyesen Multidezot is
Orulok, hogy jol erezted magad es sajnalom, hogy megszakitottam a tombola nyeresi folyamatat
Majd telen

Udv. K.
 
Az örökkévalóságos sorozat maximalizálásával egyetértek,mert így modjuk 2 év múlva már nagyon durva lesz ez a cucc,és túlságosan is nagy hátrányba kerülnek azok akiknek nincs.
Egyébként a Tali sztem is nagyon jól sikerült szóval csak így tovább
 
Összességében nekem nagyon tetszett a tali. Talán a hangosítással volt egy kis probléma, mert alig értettük egymás szavát még a terem végében is TF ÖV verseny: sajnálom, hogy nem mi nyertünk, majd legközelebb! A középkori harci bemutató is bejött, jól gyepálták egymást a srácok! Meg fel is lehetett próbálni a cuccaikat! (Bazinehéz egy olyas felszerelés!)
Tombola most nem jött be, mert nem nyertem semmit... Eddig babonábó csak egy szelvénnyel játszottam, a belépővel és 1,5 éve mindig nyertem valamit. Asszem köv talin nekem is vennem kell még párat még!
HKK: mert ugye ez is volt talin. Én is vettem pár kieget csak nosztalgiából, nem volt rossz, de a Dungeonos csajszi nem adott Múltidézőt mondván hogy csak holnaptól árulhatják így ugrott a 10% kedvezmény Hol volt akkor a kedvezményes kártyavásár?

Szal összességében jó volt a tali, a létszámmal sztem nem volt probléma legalább elfértünk rendesen. Találkoztam újból a sok jófaszi haverral KT társal stb. Következőre is megyek! (még szép!)
 
szeretnek gratulalni a talihoz, mert ez most tenyleg szinvonalasabb volt mint az elozok. volt sok asztal, igy kenyelmesen elferhetett mindenki. nem voltunk annyian mint regen, de szerintem emiatt nem kell sirankozni, mert akkor rohadtul nem fernenk el.

a csapatverseny okosan volt megszervezve. 50 ember tudott benne reszt venni, es mindenkinek maradt ideje mas programokra, beszelgetesre. az mondjuk nekem se tetszett, hogy a resztvevok 80-90% csak a TFhez ertett, aztan kaptunk minden fele kerdest, csak TFest nem de amugy jo volt.

az ujfajta licitalas otlete is tetszett, csak szerintem kicsit el lett cseszve a targy. maga a targy jo, de keleten hasznalhatatlan, nyugaton pedig iszonyat tap. nem szeretnem elvetetni a nyugati kariktol, de kivancsisagbol azert megneznem hogy vett-e keleti kari ilyet az otlet tenyleg jo volt, csak maskor esetleg jobban el kene gondolkozni a targyon. esetleg kulon kene egy nyugati es egy keleti targy.

a tf vs. ov vetelkedo nagyon jo. csak nem tetszett hogy kikaptunk az egyik problema tenyleg az, hogy TFen sokkal tobb mindent kell tudni, a masik meg az, hogy neha ugy ereztem siman csak azert nem kaptuk meg a pontot mert jol alltunk persze lehet nincs igazam, sooot... (Talbot ha olvasod tenyleg nem bantasbol mondom), de ott volt a gnomos kerdes, ahol eloszor bemondtuk az 1es nyomkovetest, aztan mivel lattad bizonytalanok vagyunk, ezert nem fogadtad el, majd utana bemondtuk a 3at. a varkaudat faluknal meg pont forditva volt. ott gondolkodtunk mik a helyes koordinatak, de mivel hallottal egy rosszat ezert buktuk a kerdest a megakilles karakternev is elhangzott, azert se kaptunk pontot. de mar ugyis mind1. majd jovore mi nyerunk megint viszont az tetszett hogy elore ki volt irva hogy mit lehet nyerni.

a licit ugy lattam maradt olyan mint regen az egzotikus targy fogalma kimerul abban, hogy legyen egy tetel, ami elkel 200k+ apert. pedig van am rengeteg targy, ami sokkal olcsobbert elmenne es ritka, es orulne is neki mindenki. (magusbot, drako pikkelyvert, stb...). lehetnenek pl allatok is liciten. irtam errol levelet meg tali elott. raadasul az idei tetelek szerintem meg csak erosek se voltak, 1-2 tetel ment el sok penzert.

orokkevalosag cuccok: tok jo hogy adtok a jatekosoknak, es jogos, hogy 1 jatekos 1et kap, de ha ez megy a vegtelensegig, akkor par ev mulva ez nagyon durva lesz. mar most is nagyon tapos a cucc. en azt javasolnam, hogy ez legyen a csucs es innentol mindenki kerhet a masik karijanak is. vagy legyen vmi alternativ lehetoseg ilyen cuccok szerzesere. ezt a problemat szerintem mindenkeppen meg kene oldani.

a tombola viszont jo volt iden. mondjuk ilyet hogy 1-2 ingyen forcsi nem osztanek (asszem volt ilyen is), a legkisebb tetelnek szerintem min. 5nek kene lenni. de ez a legkisebb problema sirtunk a tfes targyakert, es kaptunk is ilyeneket. ez tok jo, csak siman lehetett nyugatra is kerni. pl az angyalok gyurujenek 3k ap-ert ment el darabja. igazabol nem is az a baj, hogy ilyen targy lehet nyugaton, mert ez pl rohadtul nem tapos, csak azert draga mert maskepp nem beszerezheto. el kene gondolkodni ezen a sehogy ne adjunk keleti targyat nyugatra dolgon. kovetkezetesnek kene lenni. ha jatekon belul sehogy se lehet nyugatra adni ilyeneket, akkor ne osztogassatok az ilyen targyakat halom szamra talalkozon

osszesegeben a tali jo volt, csak igy tovabb.
 
a licittel kapcsolatban igazad van, de az isteni kuldivel kapcsolatban nem. a mai idokben nyugaton is rohadt sok penz van, szal ha tobbert is megvettek volna. de keleten szerintem siman elment volna 30k-ert is. es ez a tetel azert jo hogy van liciten, mert van par kari, akik nem akarnak atuszni, ezert probaljak a kuldeteseket igy megcsinalni. en speciel ellottem mar 3 isteni kuldit nyugaton, mert a kuldetesek csak keleten teljesithetok voltak. de megint 3 kuldim van ami csak keleten teljesitheto. tehat en minden penzem odaadom au isteni kuldiert, mert akkor ujabb 10 isteni kuldit tudok megcsinalni. most azert nem licitaltam, mert aki most vette meg multkor odaengedte nekem. szal evente meg tudunk 2en csinalni 1-1 kuldit. azert ezt ne sajnalja mar tolunk senki ;) akkor lesz gaz ha meg mas is beszal a licitbe
 
hmm ha jol ertem akkor nem azzal van gond, h 10k, hanem azzal, h isteni kuldi volt az aukcion, es ahogy te is irtad korabban, akiknek erre szuksege volt azoknak boven volt ennyi penzuk. azaz egy bizonyos reteg igenye lett kiszolgalva.

a kiskarim pl nagyon orulne minden olyan dolognak ami magikus es mondjuk csak +10cm-t ad a karakter magassagahoz.

regen volt olyan h +kno, +tno stb stb
 
szerintem nem szegyen, kb ennyien lehetnek az aktiv jatekosok. en se isteniteni akarom a mostani talit, de ez osszehasonlithatatlanul jobb volt.

remelem ez tendenciava valik a javulas es a vegen mar ket hetes hawaii szigeteki nyaralassal egybekotott tf tali lesz
 
Hidd el, volt...keleten "kicsit" többet adtak volna érte.
 
OK, igazad is van, de az, hogy a tf-talira mostanában ennyien kíváncsiak, az szégyen szerintem. Amúgy talán még ennyien sem lennének az ékszer nélkül.
FX: nem az a vicces, hogy ennyit adott az isteni küldiért, hanem hogy így nem sok értelme volt a nyugati korlátnak.
 
nagy tomeg nekem nem egyenlo a jo talival. sot! a kettovel ez elotti talalkozon meg ennyien se voltak.
 
Mivel nyugaton az isteni küldetésre nincs sok karakternek szüksége, ezért érthető a 10k.
Erre egyébként a régi helytartói licit feltámasztása lenne jó megoldás. Nézegettem a régebbi AK-imat és láttam olyan tételeket, amik még ma 5-6 év után is keresett dolgok. De sajna Miklós hallani se akar róla
 
Némi hozzászólás:1. a hangosításról annyit, hogy a színpadtól 20 méterre ülve a saját hangomat sem hallottam, így a komolyabb beszélgetéseket a galérián kellett intéznem, de még ott is tisztán értettem a verseny kérdéseit. 2. Az, hogy sokan voltak, igen relatív. Beszélgettem néhány újra játszó emberrel, és velem együtt nekik is az volt a véleményük, hogy (talán a net miatt) nagyon kevesen voltak a talin. Ők is emlékeznek még azokra az időkre, amikor a bejutásra várakozó sor a Rozsnyai út sarkáig ért, és kb 2.5 órát kellett várakozni, mire bejutott az ember. Szóval inkább kevesen voltak. 3. Szerintem sokakat érdekelne egy olyan tf-aukció, amin nem az élen járó karaktereket tápoljuk tovább, hanem tényleg a korlátlan erőforrásokkal nem rendelkezőknek is van esélye licitálni. Vicces volt például, amikor Tihor bejelentette az első tételt: "csak nyugati karakter licitálhat". Az első ajánlat rögtön 10000 lett, amiért el is kelt. Nyugaton!
Nagyjából ennyi.
Clark
 
jah es nem jo karakterszamot adtam meg a beholderfej medalnal. fogalmam se volt, h miert kerdezi talbot
 
hi,

syck is here...

jatekos vetelkedo.
en az 5x5 versenyben mentem (goblin team rule), errol tudok nyilatkozni.

talbot eleg szigoru volt orommel lattam, h nem multak el nyomnelkul a zanos idok;) de jol nyomta, bar teny, h a szinpadon riadt gyerekek modjara ultunk, igy jol viselkedtunk (talbot mintha fogyott volna, asszem pont egy eve talalkoztam vele az unnepi konyvheten, akkor kb felnap kellett, h megfejtsem a rejtelyt: kivel fogtam kezet...)

viszont a hangositas katasztrofalis volt. ha jol sejtem akkor arra volt kitalalva, h a nezoteren ulok elvezzek az eloadast, igy fent a szinpadon nagyon nehezen lehetet hallani, hogy mi is a kerdes vagy a szinpadi hangositast kellene jobban megoldani, vagy a csapatokat levinni a szinpad ele. es lejebb venni a hangerot

a kerdesek jok voltak, de en nem szeretem -tovabbra se- az agressziv cross salest. ugyanakkor hianyoltam a shadowrun es battletech kerdeseket, a hkk + ov + tf + kf + sarkanyolo mellet boven elfert volna, raadasul az konnyebben is ment volna az sr es bt a nyeremenyek kozul is teljes egeszeben hianyzott ha rosszindulatu lennek folytatnam a gondolatmenetet, h miert pont azt lehetet nyerni amit :P de most rozsaszin a vilag, epp a hkk lapjaim rendezgetem es tok szep szinesek
ha mar cross sales, akkor adhatnatok olyan lehetoseget, h a tf jatekosok karakterei megjelenjenek mint HKK lap. ha jok az infoim akkor a multidezobol teljesen kimaradtak a tf karakterek.


OV vs. TF vetelkedo
az OV vs. TF kapcsan mar nem vagyok ennyire pozitiv, de ezen is nagyon jol szorakoztam, jokat benaztak a sracok

ami feltunt, h speedz lelkiismeretes tanar bacsikent csak a tfes csapatot kovette figyelemmel es azonnal lefulelte a cheateleseket

maga a verseny attol valt negativva, hogy a TF sokkal szerteagazobb es komolyabb multtal rendelkezo jatek mint az OV, igy a kerdesek is sokkal nehezebbek lehetnek.


ami szerintem meg beleferne a kov. tf taliba:

- olimpia gyoztesek felhivasa a nagyszinpadra es egy oklevel kezbenyomas

- kerdezz felelek a nagyszinpadon a tfrol. a jatekosok bedobaljak a kerdeseiket, vagy elotte megirjak emailben. moderaljatok, majd valaszoltok a kerdesekre. van benne riziko nem tagadom, van par ordibalos tfes... persze az is jo ha elotte van vmi verseny es a verseny gyoztesei tehetik fel kerdeseiket.

- tap vs. szerepjatek
ehhez kell egy jo moderator, mondjuk talbot, aztan nyomni a vitat arrol, h mi is a szerepjatek a tfen es mi a tap stb stb.

volt par alternativ jatekos vetelkedo is, mint pl beiratni tobb orokkevalosag gyemantot Dikonal, de ebben nem vettem reszt.


(furcsa modon, meg mindig nagyon sokan tamadjak meg miklost szemelyes vagy kt ugyi problemakkal, h szemelyesen erjenek el vmit. hogy ez miert van nem tudom, de ez is egyfajta igeny, amit jo lenne, vhogy kezelni).

kritika:
tombolan nem volt vlagyimir fordulo.... kicsi volt a polo... ery nyerte a dvd-t es varkaudar karaktert se nyertem...

egyik jatekostarsam tesco gazdasagos cukorkat kapott a belepojegy melle, en meg vacak csokit. raadasul nem volt hajlando elcserelni ;)

jovore lehetne olyan helyen a tali ahol egy legterben van minden, sokkal konnyebb lett volna bevonni emberkeket jatekokba.

asszem ennyi.

a temahoz tartozik, h hosszuido ota ez volt a legjobb tf tali, talan azert mert erre sokkal tobben jottek el, illetve kevesebb volt a reszeg huligan.
 
Sziasztok!

Visszatérve az eredeti témához kérdezném, hogy milyen volt most a játékos vetélkedő szerintetek?
Már annak, aki játszott persze
Azt gondolom, hogy mivel nem volt R. a zsűriben, így csak jó lehetett az egész)
Komolyan érdekel a véleményetek, de ha lehet még csak pozitív dolgot írjatok))
Talán 1 hét múlva már jöhet a kritika is))

Üdv mindenkinek!
Kati
 
Szia!

Meg egyszer " Merci "
Remelem a kovetkezo talin a Te tombolad is nyerni fog

K.
 
Szivesen maskor is
 
Köszi Kati hogy intézkedtél a fordulóim ügyében.Milyen csokit is szeretsz?
 
nah gyorsan elmondom melyik 4 labi volt, de aztan tenyleg ne offoljunk :PP
amugy nem a tvp volt a gaz, hanem a parancshely. ha lett volna tvpm (epp nem volt demezes miatt) akkor 140 szorny jon ki
a labik pedig: 3 valtozo minoszkup, es a 100as labi. az elso kuprol indultam, majd tiltott, 8 lepesen belul a 3. minosz es vegul varosi teleport a 100asra. ha erdekel a forcsi, a ghalla.pbm.hu oldalon megtalalhato az adattarban.
 
Szia!

Nos, kedves Kati, akkor mondd meg kérlek,h milyen csoki az ami a legtöbb endorfint szabadítja fel benned!
Sajnos tombolát Neked is venned kell, de ez egy speciális játék, ahol csak kevesek kaphatnak tombolajegyet... (eddig egy, azaz 1 fő került kiválasztásra)
 
Szia!

Imadom a csokit))
Tombola nelkul is nyerhetek?

K.

Ingyenfordulo hegyek lesznek)
 
Ingyenforcsikat lehet nyerni. Én is nyertem úgy egy éve .
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.