Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A Tűzvihar, mely felégette Ghallát
Küldd el képeslapként!
A Világégés, melyet Dornodon bocsátott a világra, nem kímélte a békés teremtményeket sem. Többmillió életforma menekült keletre, ahol még volt esély a túlélésre.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-28 16:46:42 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hát igen csessze meg igazatok van. Kérdeztem a Kt vezéremet is ő is hasonló indokokat sorolt fel. Pusztán a szerepjátékért illetve annak szinesitéséért nem éri meg kifejleszteni a pacit (még ha a JV el is fogadná).

Aki más szerepjátékokban játszott már természetimádó elffel az tudja, hogy mit akartam az unikornisból kihozni (lásd M.A.G.U.S. Narmiraen megtartó elf).

Azért irok a JV-nek is kiváncsi vagyok az ő válaszára.

Azért köszi skacok. Jó játékot!
 
Szép lenne, de rohadtul nem éri meg!
Hátasállat jellegű képességek sok pontba kerülnek, ráadásul keleten "elavultnak" számítanak.
Feláldozol egy csomó pontot, egy képességet, ráadásul sokkal jobb pacikra van lehetőség amint átúsztál.
 
Írj a JV-nek.
 
KT képességből van a trikornis hátas, az éjkornison tudtommal senki nem lovagolt még, de ha gondolod, és van egy kt képességed, akkor meg lehet oldani az unikornis hátast.
 
Lehetne a tintát használni H 101 paranccsal. Pl: H 101 1 hatására 10 csepp tintát felhasználva fehér bőröd világosra változik 3 tvp árán. H 101 3 hatására fehér bőröd sötétté változik (30 csepp tinta, 9 tvp).

Igazságtalannak tartom, hogyha a púdersziklát ilyen célra lehet használni, akkor a tintát miért nem? Ha a tintacsiga leköp akkor változik a bőröm szine, akkor egy ilyen megoldást is be lehetne vezetni.

Persze akiknek megvan a varázsfesték azok biztos nem fogják ezt használni.
 
L.I.N.-eseknek ott van a trikornis idézése, gonoszok keleten hozzá tudnak jutni az éjkornishoz... Sheran hivőknek lehetne egy unikornis nevű befogható hátas. A természet gyermekeihez nagyon illene.

Mit szóltok hozzá kalandozók?
 
Nos, itt vannak az új szörnyek...
Nem rossz, nem rossz.
És ahogy elnézem, pont olyan szintűek, ahol kevésbé volt sok, változatos szörnyike.
 
Felgyújtalak!!!
 
Van erre HKK-s forum is, ez itt TF!

Dess

PS: Uj familiaris: agytalan kartyas? ;)
 
Hello.Szillmil paklit szeretnék csinálni ha valaki tud segiteni irjon.Köszi
 
Csak ha hoz bort is. Hukk
 
Húúú, akkor ez lesz Zka kedvence! ;))
 
Hát ha oda szeretnéd, akkor oda... ;-)
 
"Bármerre is jársz Bufa Bolondja össze-vissza ugrálva a testeden fürkészi, kémleli környezeted. Ne ijedj meg ha néha eltünik pár percre, pár órára."
Brrr..... A testemben? ;))
 
Oglyth poronty (x. familiáris)
Bizony, a sokcsápú, gonosz Oglythok kiskorukban jóval aranyosabbak! És ha elég korán kezdesz egy ilyen lény idomításához, később sem lesz belőle pusztító szörnyeteg. Sőt, az oglyth veleszületett mágikus képességei folytán komoly segítséget nyújt a varázslataid megidézésében! V paranccsal elmondott varázslataid az eredeti TVP költség háromnegyedébe fognak kerülni (lefele kerekítve), a VV paranccsal elmondottak pedig további 1 TVP-vel csökkennek! Igen, így egy 5 TVP-s varázslatot VV-vel 1 pontért mondhatsz el! Ezt az örömöt biztosan nem fogja az sem elrontani, hogy így ötszörös esélyed lesz, hogy gyorsvarázslás során öregedj 1 évet, valamint rendes varázsláskor is fennáll az öregedés veszélye (mintha Oglyth nélkül használnál VV parancsot), valamint talán az sem gond, hogy a poronty minden parancsod végén 1 varázspontodat felemészti!
 
Ez mé jó? Inkább legyen erősebb a halálvarázs, mondjuk ha csak 1 harcra szól akkor -15 mentő az ellenfélnek, továbbá +15% esély a halávarázslat sikerére. Ezért már megéri idézni.
 
Thargodan féreg

Magad mellé idézhetsz egyet ebből az alig két centis, leginkább apró szárnyas mópatra emlékeztető, repdeső kis izéből. Amint legközelebb halál alapú varázslatot mormolsz, akkor az mondjuk csak fele Vp-be fog kerülni, de szegény elpusztul (ugyanis belőle sajtolod ki az ehez szükséges energiát), és ezért kapsz egy gonoszságpontot (persze más familiárisokkal ellentétben elpusztulása nem jár semmilyen negatív hatással (végül is azért hívod le, hogy megöld)). Amíg nem pusztítod el, minden forduló elején negatív kisugárzása miatt -5 Ép-t, de az erőteljes mágikus telitettség miatt +2 Vp-t regenerálsz.

Na osztán engemet is vár a detox, úgyhogy ciao!
 
Bufa Bolondja
Bow Syck - nagyrabecsült Borax királyunk építésügyi minisztere - a földalatti varkaudar város, Haelfall felkutatása során talált rá erre a furcsa kis bolondos lényre. Mint mondta: "nem tudtam nem megszeretni ezt az örök virgonc, állandóan ugra-bugráló és ebból kifolyólag bajkeverő kis familiárist". Bármerre is jársz Bufa Bolondja össze-vissza ugrálva a testeden fürkészi, kémleli környezeted. Ne ijedj meg ha néha eltünik pár percre, pár órára. Miután magadhoz hívtad, soha nem hagy el, csak izgága mibenléte miatt mindent látni akar, mindent tudni akar. Mindig előtted jár pár lépéssel, mindenhova lemászik, mindent megvizsgál, mindent megnéz. Amig magad mellett tudod tartani ezt a familiárist, addig +3 kutatást és +3 mászást kapsz.
 
És akkor jöjjön mindeki kedvence:

Zan Zizegő
A zan neoturbuláris dezintegráció megbolygatta a kasztroplanáris subsztancia mibenlétét és ez kihatással van a mágikus rezisztencia pontenciáljára. És bár fogalmad sincs, hogy ez mit jelent, de abban biztos vagy, hogy Vlagyimirnak és a Zan Rendjének benne van a keze... De viszont ennek és CSAK ENNEK köszönhetően vagy képes megidézni a Zan Zizegőt. Eme kasztroplanáris familiáris aki vöröses-lilás manaörvényként folyamatos cirkulációban körbefollya tested, számodra nem hallható pulzáló zizegésével megköti mágikus esszenciád és megakadályozza annak elpárolgását. Amig a Zan Zizegő pulzálását fenntartod magad körül, addig immunissá válsz mindenféle varázspont elszívásra szörnyekkel, tárgyakkal és kalandozókkal szemben. Igen. igen! Végre megoldottad a Kisebb Zanok okozta bosszúságot! Bár örömöd valamiért nem felhötlen, te nem pontosan így gondoltad... A Zan Zizegő ugyanis körönként egy Kisebb Zant fogyaszt, de ne aggódj, ha azt nem talál nálad, beéri egyéb mágikus pontenciálokkal. Legvégső esetben a testedben rejlőkkel...
 
Jujj, naon kéész vagggy! ))
 
Ja érteem már! Ez a Kvartyogó pluty mutálódott nőji verzijója! Nem is rossz... némi befektetéssel-átklonozással helyre kis fejogépet lehetne csinalni az alpesi-tehén csordamhoz
 
"Minden arnymano no alma egy ilyen, es nemhiaba - amennyiben ugyanis van egy csupacsap familiarisod, ellenfeleid konnyebben csapolnak melled."

Nos ezt nem igazán értem... kicsit értelmezzük Clodot:

minden az okés
arnymano- az is okés
no - na itt már érdekesebb, hiszen lehet NO-mint "nem" is meg lehet nő mint "nem" is na melyik?

Az alábbiakbol kiderül: ugyanis nemindegy hogy csapba szarsz vagy szarba csapsz (söt még illik is a csapolo izéhez na)
Szóval nemindegy hogy melléd csápolnak (tehát melléd ütnek)
Vagy a melled csapolják - tehát ...khm... na szóval árnymanó nőről volt szó nem? de kinek lenne az ilyenhez gusztusa? Pfuj...boá..... föleg ha nem nő... és nem is a mellérol hanem egy egészen mas CSAPjárol rol van szó...................broáf...................................... ...
 
Legujabb familiarisom:


Csaplengeto csupacsap

Ez a bekes teremtmeny nem csinal semmit, csak lengeti a szelben a csapjait.
Ahogy igy elnbezed, teljesen igaza is van - ilyen testfelepitessel te se csinalnal mast nagyon.
Elvegre egy bumfordi test, rajta tucat csappal, egy kis fej, melynek minden oldalarol lognak a csapok, a fulebol eppugy mint a hosszu csapos orrabol - es akkor meg altesterol nem is beszeltunk!
Minden arnymano no alma egy ilyen, es nemhiaba - amennyiben ugyanis van egy csupacsap familiarisod, ellenfeleid konnyebben csapolnak melled.
Egyes tudosok szerint ilyen lesz majd a jovo ertelmes humanoid faja, mint ez a leny - nos, ez esetben te igencsak orulsz, hogy akkor mar nem fogsz elni.
 
fuu nehez uberelni clodot... de talan sikerulhet a magikus sio narancsle segitsegevel...

Uj szorny.




Csupaszboru szortelen bozso.


Homokos tengerpartokon gyakran feltunik ez a kigyurt, bronzboru, teljesen szortelen es meztelen vadember. Idejenek nagyreszet napozassal valamint a bekes kalandozok leszolitasaval, fegyelmezesevel tolti. Ha osszefutsz vele valoszinuleg habozas nelkul rad tamad. Nincs mas dolgod mint modszeresen agyonverni.



Van neves valtozata is.


Pamela Anderson

A csupaszboru szortelen bozso neves valtozota. Mar elso pillanatban feltunik, hogy Pamela nonemu. Testet hatalmas dudorok vedik, igy szurofegyverrel lehetetlen normalisan eltalalni. Teste oly annyira elbuvolo, hogy tavfegyert nem tudsz hasznalni ellene (meg akkor se ha nonemu vagy). Ha legyozted, levaghatod a testevel egybenott kulonleges fem panceljat.
 
Nyehehe, hüje! ;) Várkútra jössz?
 
Má' megint részeg vagy? D
 
Te elmebeteg állat ))
 
Bazzzzzz....))
 
Kvartyogó plutty


A kvartyogó plutty egy igen érdekes lény - nem is tudnád besorolni sehová sem az eddigi ismereteid szerint. Sokak szerint egy orbitális mackósajt és egy trosnyogó szakóca ivadéka, már ha ezek képesek lennének bármilyen közös életre is.
Eme lény abszolúte nem csinál semmit, csak kvartyog néha, valamint igényli a gondoskodást - ami azt jelenti, hogy táborozáskor ha nem játszol vele, felfalja egy állatod. Ha azonban eljátszadozol vele, képes rá, hogy bizonyos helyekről kivonja a nedvességet - így ideális magányos férfiaknak.
Ha pedig még ez sem elég, akkor ím a furcsa tény - amíg kvartyogó pluttyod van, minden lopásod sokkal nagyobb eséllyel sikerül.
Hogy miért? Ezt nem tudja senki.
 
Hm... igyál még egy pohárral és fogd rá a Tituszra....

Öhm nekem is van ám ötletem:

Hóember (10 szintű familiáris)

Ezt a mókás teremtményt a jég létsíkjáról idézheted meg 1 jégszív, 10 jégkristály, 50 korty víz, 2 fekete gyöngy és 1 kazmár gyökér feláldozásával. Miután megjelenik ez a csupa hideg, csupa hó lény azonnal mosolyra fordul a szád, ahogy ide oda topog és ugrál. Bár nem igazán tudod, mit is ér ez neked, hogy megidézted az örök fagy síkjáról. Aztán kiderül mit is tud a hóember: minden forduló elején elhelyez rajtad egy jégmágia varázslatot! Ezenkivül mig veled kóricál, minden ellenfeled kap - mentődobást jégvarázslataid ellen. A halál szavára immunis.

(haha ez igy tul tápos... de mint jegmagusok, gondolkodunk egy kivitelezhető formán)
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.