Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Demo forduló
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Piroslámpás ház
Küldd el képeslapként!
"A bejárati ajtó felett piros lámpást himbál a szél, alatta két kacér fiatal nézelődik: az egyik egy domború keblű, kihívóan kifestett, lenge öltözetű leány, a másik egy tökéletesen kigyúrt, egyetlen rövidnadrágba öltözött jóképű dalia. Csak találgatni tudsz az épület szolgáltatásainak mibenléte felől." - részlet egy Alanorban járt naív kalandozó fordulójából
Nézz szét a galériában!
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája

A lista folytatása...
Klasszikus TF (45)
Szörnyvadászat – statisztika 2. (1)
Szörnyvadászat (3)
Jégmágus kt. alakulna (9348)
Befizetési akció 2020.07.14. - 2020.07.24. (3)
TF help (6485)

További témák...

2020-10-01 02:56:20 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

XXIV. Alanori Olimpia - Eredményhirdetés

Elkövetkezett a nagy esemény, a díjkiosztás. Vasaltujjú Berengár, a sportügyi miniszter feláll, és a tömeg elcsendesedik. A miniszter hosszasan méltatja az eseményen résztvevő kalandozók kiváló sportteljesítményét, és köszönetét fejezi ki Alanor és a király nevében, hogy megtisztelték ezt a szerény rendezvényt. A miniszter hátralép, és feláll az uralkodó, VI. Borax. Már nagyon öreg lehet! Hangján is érződik a kor, de ugyanakkor még mindig megvan benne az uralkodóhoz méltó erő. Jól lehet az egész arénában hallani:

- Kalandozók! Minden évben különlegesebb díjakat szerzünk be, hogy a legjobbakat méltóképp tudjuk jutalmazni. Persze a verseny nem a díjakról szól elsősorban, hanem a nemes versengésről, és a dicsőségről. Mindenki, aki részt vett ezen az olimpián, már nyert valamit, és elégedett lehet magával. Most pedig lássuk, kik voltak a kategóriák legjobbjai!

Először a képesség-versenyek eredményhirdetése következik:

A mászás verseny győztese, Tamarinai Geodrin átveszi jutalmát, egy tyrkiai mászógépet. Azt is megtudhatjuk, hogy a mászóverseny részpontjai alapján A Földelem Urai Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban.

A tolvaj-versenyt Lord of Night nyerte! Díja egy nyomkereső talizmán. Ebben a versenyben az Árnymenők Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban. Talán ez nem is meglepő.

A hercegnőt a vérmes triklem drakolder fogságából Thoron - Laure mentette meg, gigászi állóképességről téve tanúbizonyságot! Díja egy orvosságos zacskó. Még kihirdetik, hogy a részpontok alapján az Árnymenők Közös Tudat tagjai teljesítettek a legjobban.

Az idén harmadszor megrendezett főző- és evőversenyt Tirkiz Azor nyerte. Díját, egy Krugrog mama terítőjét hangos böffentés kíséretében veszi át. Még bejelentik azt is, hogy a versenybírák által adott pontok alapján a legjobbnak az Árnymenők Közös Tudat tagjai bizonyultak.

A kvízversenyen ismét Durazbar Grun diadalmaskodott. Úgy látszik tudása messze a többieké fölé magasodik. Díját, egy moa varázsdobozt, teljes mértékig megérdemli, hiszen minden kérdésre jól válaszolt. A részpontok alapján a versenyben legjobban A Földelem Urai Közös Tudat tagjai szerepeltek.

A futóverseny győztese Aarkh a káoszlovag is átveszi jutalmát, egy dalegbad kristálycsizmát. A legjobban A Földelem Urai Közös Tudat tagjai futottak, a társaság a mai nap már harmadszor, vidáman fogadja a közönség lelkes üdvrivalgását.

Ezzel elkezdik a dobogósokat az emelvényre szólítani, ahol átvehetik nyereményüket.

Az első kategória nyertese, Kyra Morryster, hosszú ősz hajú, piros szemű mutáns nő az erkölcsi elismerés mellett egy smaragd koszorút és 50 aranyat kap jutalmul. A második helyezett, Syndi McLoad, vörös, hosszú hajú, zöld szemű ember nő jutalma egy regeneráló gyűrű és 35 arany. A harmadik helyezett, Selgir Di Blizzard, copfos ezüsthajú, szürke szemű alakváltó férfi is személyesen rázhat kezet a sportügyi miniszterrel, majd átveheti nyereményét, ami egy tudás gyöngye és 20 arany.

Az első kategória további helyezettjei

A második kategória győztese, Fancsa Lee, copfos ezüsthajú, szürke szemű kobudera férfi egy rubin fülbevalót és 80 aranyat kap fődíjként. Vasaltujjú Berengár mellett a verseny fő rendezői is kezet ráznak vele. A kalandozó, akit az utolsó fordulóban győzött le Lord Vader, rövid ezüsthajú, félszemű ember férfi is értékes díjat kap, ami egy igazi ritualista öv és 50 arany. E kategória harmadikja, Tork Bendor, fekete hajú, szürke szemű ember férfi veszi át díját következőnek, ami egy gránit őrszobor és 30 arany.

A második kategória további helyezettjei

Ezután következik a veteránok értékelése. Itt a győzelmet Lejm, fekete, tüsi hajú, piros szemű árnymanó férfi szerezte meg. A neki járó fődíj lélegzetállító: egy rubin koszorút és 100 aranyat kap! Óriási taps üdvözli a lelátóról, csakúgy, mint a második helyezettet: ő Miss Re Beka, vörös, tüsi hajú, kék szemű alakváltó nő - díja egy dal.kristálykesztyű és 75 arany. A harmadik helyezett, Fekete Lótusz, fekete, hosszú hajú, piros szemű mutáns nő jutalma sem semmi: egy orvosságos zacskó és 50 arany.

A harmadik kategória további helyezettjei

Moraj fut végig a tömegen, ahogy a negyedik kategória győztese, Jókorjött Eső, hosszú ezüsthajú, kék szemű alakváltó férfi fellépked az emelvényre. Az ő csatái már igencsak látványosak voltak. Nyereményként egy mágikus hátizsákot és 150 aranyat vehet át! A második helyezett, Alaria Volerdi, hosszú aranyhajú, csillogó szemű törpe nő sem volt kezdő. Az ő díja egy Tharr kalapácsa és 100 arany. Végül a mesterek közül a harmadik, Gennyes Jocó, fekete, copfos hajú, félszemű, körszakállas árnymanó férfi is átveszi díját, ami egy gyémánt védőgyűrű és 75 arany.

A negyedik kategória további helyezettjei

Csend ül az arénára, ahogy a harcosok kategóriájának legjobbja, Dark Quen, barna, göndör hajú, zöld szemű alakváltó férfi a király elé járul. Félszeg mosollyal, apró meghajlással veszi át díját, egy csonka fülbevalót és 300 aranyat A második legjobb harcos, Kazimir, fekete, hosszú hajú, szürke szemű árnymanó férfi szintén az ellenkező nemtől származó, vágyakozó pillantások kereszttüzében lép a díszpáholyba. Az ő jutalma egy Thargodan karkötő és 200 arany. Utoljára a harmadik, Szürke Állomány, fekete, tüsi hajú, zöld szemű alakváltó férfi lép fel. A tapsot ő is megérdemli fantasztikus teljesítményéért. Díja egy Ssszissszenő csizma és 100 arany.

Az ötödik kategória további helyezettjei

A tökéletesek kategóriájának maximális teljesítményt nyújtó első helyezettje, Fürge Gyopi, barna, copfos hajú, szürke szemű elf férfi büszkén lép a miniszter elé. Ő valóban TÖKÉLETESEN küzdött! Díjként egy Martian tekercsét és 500 aranyat nyújtanak át neki. A második csak egy leheletnyivel volt kevésbé tökéletes, ő Draftel, barna, göndör hajú, szürke szemű, körszakállas gnóm férfi , nevét most mindenki megismeri. Nyereménye egy Fairlight nyaklánca és 300 arany. A harmadik helyezett, Xantia Morphilia, vörös, hosszú hajú, kék szemű alakváltó nő szinte bocsánatkérően néz körül, hogy nem ő lett a legjobb. Díja egy Élet gyűrűje és 200 arany.

A hatodik kategória további helyezettjei

Az utolsó kategória résztvevői felette állnak a halandók nyomorult világának: előttük még a miniszter is meghajol. A közönség elnémul, ahogy a félelmetes külsejű Kispál és a Borz, tüsi ősz hajú, szürke szemű kobudera férfi méltóságteljesen az emelvényre lépked. Látható büszkeséggel vesz át egy Tharr koronáját és 800 aranyat - győzelme megérdemelt díját. Ghalla második legjobbja, Im Med Haul, barna, hosszú hajú, szürke szemű, bajuszos kobudera férfi szintén elhomályosítja a király teljes udvartartását mind pompában, mind hatalomban. Az ő vacak kis díja egy Elenios fülbevalója és 500 arany. A harmadik, Durazbar Grun, vörös, copfos hajú, szürke szemű törpe férfi is kegyesen átveszi a nyereményt, ami egy Hatalom Karkötője és 300 arany.

A hetedik kategória további helyezettjei

A félisten kategória résztvevői halvány aura ragyogja körül, ahogy az emelvényre lépkednek. A levegő szikrázik körülöttük, mágikus szolgák hada repked körülöttük. Közülük is a leghatalmasabbnak bizonyult idén Kwisatz Haderach, tüsi aranyhajú, zöld szemű elf férfi . Berengár felé nyújt apró ajándékként egy Aurgir lándzsáját - a győztes azonban csak megrázza fejét. Számára mindennél többet ér, hogy Ghalla népe ismét fejet hajt előtte, bár néhányan csak irigyen morognak. A második leghatalmasabb, Tamarinai Geodrin, hosszú aranyhajú, piros szemű ember férfi szintén visszautasítja a díjat - ami egy Horsa lámpása - hiszen ez neki sem jelent semmit. Hihetetlen, de a két bajnok mellett szinte eltörpül az egész udvartartás. Végül a kategória harmadikja, Egy Isten, barna, göndör hajú, kék szemű törpe férfi is az elemvényre lép, és csókot hint a közönség felé. Elfogadja a sportminiszter baráti kézfogását, de ő is csendes nemet int, amikor megpillantja a neki szánt nyereményt, ami egy Dornodon talizmánja.

A nyolcadik kategória további helyezettjei

Ezzel a bajnokság véget ért! A feszültség feloldódik, és megkezdődnek a záró bemutatók és játékok. Te a többi kalandozóval együtt megindulsz a vibráló, zöld energiakapu felé, és a következő percben már újra ott vagy, ahonnét indultál! Kimerülten versz tábort, és a következő percben már alszol is, a fantasztikus olimpiáról álmodva.

Létrehozás: 2005. november 29. 09:21:57Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:19 Küldd el a cikket másoknak Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2020
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.