Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Demo forduló
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Görényteknőc
Küldd el képeslapként!
"Elbűvölve figyeled, amint egy görényteknőc úszik el előtted. Csupán egy érdeklődő pillantásra méltat, majd folytatja útját lefelé, időnként egy kisebb hal után kinyújtva hosszú nyakát, és bajusszal keretezett száját." - esemény a ryuku hajóroncsok felé tartva
Nézz szét a galériában!
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Mentális roncsolás (531. tudati képesség)
Pszi regeneráció II. (524. tudati képesség)
Tudati kontaktus I. (517. tudati képesség)

A lista folytatása...
Klasszikus TF (45)
Szörnyvadászat – statisztika 2. (1)
Szörnyvadászat (3)
Jégmágus kt. alakulna (9348)
Befizetési akció 2020.07.14. - 2020.07.24. (3)
TF help (6485)

További témák...

2020-09-20 19:51:20 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

XXXV. Alanori Olimpia eredményei

Elkövetkezett a nagy esemény, a díjkiosztás. Vasaltujjú Berengár, a sportügyi miniszter feláll, és a tömeg elcsendesedik. A miniszter hosszasan méltatja az eseményen résztvevo kalandozók kiváló sportteljesítményét, és köszönetét fejezi ki Alanor és a király nevében, hogy megtisztelték ezt a szerény rendezvényt. A miniszter hátralép, és feláll az uralkodó, VI. Borax. Már nagyon öreg lehet! Hangján is érzodik a kor, de ugyanakkor még mindig megvan benne az uralkodóhoz méltó ero. Jól lehet az egész arénában hallani:

- Kalandozók! Minden évben különlegesebb díjakat szerzünk be, hogy a legjobbakat méltóképp tudjuk jutalmazni. Persze a verseny nem a díjakról szól elsosorban, hanem a nemes versengésrol, és a dicsoségrol. Mindenki, aki részt vett ezen az olimpián, már nyert valamit, és elégedett lehet magával. Most pedig lássuk, kik voltak a kategóriák legjobbjai!

Először a képesség-versenyek eredményhirdetése következik:

A mászás verseny győztese, Rizi-Bizi átveszi jutalmát, egy Kaleq kesztyűjét. Kihirdetik azt is, hogy ebben a versenyszámban a második helyezett Mirtill Maxima lett. Díjként egy mesés relikviát, egy tyrkiai mászógépet kap. Azt is megtudhatjuk, hogy a mászóverseny részpontjai alapján a Vértestvérek Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban.

A tolvaj-versenyt Thunder Power nyerte! Díja egy Muezli érdemérme. Kihirdetik azt is, hogy ebben a versenyszámban a második helyezett Münchausen lett. Díjként egy mesés relikviát, egy mesterolvaj érmét kap. Azt is megtudjuk, hogy a versenyben az Árnymenők Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban.

A hercegnőt a vérmes triklem drakolder fogságából Nardaal, a Róka mentette meg, gigászi állóképességről téve tanúbizonyságot! Díja egy Rasolphius kitűzője. Kihirdetik azt is, hogy ebben a versenyszámban a második helyezett Thar'dan lett. Díjként egy mesés relikviát, egy hős lovag érdemérmét kap. Még kihirdetik, hogy a részpontok alapján az Északi Druida Szövetség Közös Tudat tagjai teljesítettek a legjobban.

Az idei főzőversenyt Falgeron nyerte. Díját, egy Rodger főzőkanalát, Falafel Vilmos adja át. Az illető hangosat böffent a tárgy átvételekor. Más körülmények között talán illetlenségnek számítana, most azonban a főszakács is csak együtt nevet a közönséggel. Kihirdetik azt is, hogy ebben a versenyszámban a második helyezett Chris Huff lett. Díjként egy mesés relikviát, egy mesterszakács kanalát kap. Falafel Vilmos még bejelenti, hogy a versenybírák által adott pontok alapján a legjobbnak a Vértestvérek Közös Tudat tagjai bizonyultak.

A kvízversenyen Koponyalékelő Gork diadalmaskodott. Díját, egy Kragoru okuláréját, teljes mértékig megérdemli, hiszen minden kérdésre jól válaszolt. Kihirdetik azt is, hogy ebben a versenyszámban a második helyezett Thoron - Laure lett. Díjként egy mesés relikviát, egy gnóm okulárét kap. Romer Zaks még elmondja azt is, hogy a részpontok alapján a versenyben legjobban a Vértestvérek Közös Tudat tagjai szerepeltek.

Az idei pókerversenyt Manus nyerte. Díját, egy Lucius érméjét, Falafel Vilmos adja át. A győztes mosolyogva dobál csókokat az őt ünneplő közönségnek. Kihirdetik azt is, hogy ebben a versenyszámban a második helyezett Mirtill Maxima lett. Díjként egy mesés relikviát, egy szerencse érmét kap.

A futóverseny győztese, Donna d'Raon átveszi jutalmát, egy Huddens övét. Kihirdetik azt is, hogy ebben a versenyszámban a második helyezett Mirtill Maxima lett. Díjként egy mesés relikviát, egy futóbajnok övét kap. A futóversenyben legjobban a Vértestvérek Közös Tudat tagjai teljesítettek, a társaság egy meghajlással köszöni meg a közönség lelkes üdvrivalgását.

Ezzel elkezdik a dobogósokat az emelvényre szólítani, ahol átvehetik nyereményüket.

Az első kategória nyertese, Vaalen, fekete, kontyos hajú, zöld szemű mutáns férfi az erkölcsi elismerés mellett egy olimpiai ezüstmedált és 100 aranyat kap jutalmul. A második helyezett, William Madden, fekete, hosszú hajú, kék szemű ember férfi jutalma egy olimpiai rézmedál és 75 arany. A harmadik helyezett, Cerra, fekete, copfos hajú, csillogó szemű, körszakállas alakváltó férfi is személyesen rázhat kezet a sportügyi miniszterrel, majd átveheti nyereményét, ami egy olimpiai vasmedál és 50 arany.

A második kategória győztese, MalEvil, fekete, hosszú hajú, kék szemű troll férfi egy rubin koszorút és 200 aranyat kap fődíjként. Vasaltujjú Berengár mellett a verseny fő rendezői is kezet ráznak vele. A kalandozó, akit az utolsó fordulóban győzött le Death Peace, aranyhajú, csillogó szemű elf férfi is értékes díjat kap, ami egy igazi olimpiai ezüstmedál és 150 arany. E kategória harmadikja, Kevin, fekete, copfos hajú, kék szemű ember férfi veszi át díját következőnek, ami egy olimpiai rézmedál és 120 arany.

Ezután következik a veteránok értékelése. Itt a győzelmet Swapo Ric, hosszú ezüsthajú, szürke szemű kobudera férfi szerezte meg. A neki járó fődíj lélegzetállító: egy olimpiai aranymedált és 500 aranyat kap! Óriási taps üdvözli a lelátóról, csakúgy, mint a második helyezettet: ő Yasraena, kontyos ezüsthajú, csillogó szemű kobudera nő - díja egy rubin koszorú és 400 arany. A harmadik helyezett, Damien, hollófekete, copfos hajú, izzóan vörös szemű ember férfi jutalma sem semmi: egy olimpiai ezüstmedál és 300 arany.

Moraj fut végig a tömegen, ahogy a negyedik kategória győztese, Ilinor dor Blazeer, vörös, göndör hajú, szürke szemű alakváltó nő fellépked az emelvényre. Az ő csatái már igencsak látványosak voltak. Nyereményként egy Mesterek érmet és 1000 aranyat vehet át! A második helyezett, Shadow, hosszú ezüsthajú, szürke szemű alakváltó férfi sem volt kezdő. Az ő díja egy olimpiai aranymedál és 800 arany. Végül a mesterek közül a harmadik, Sakamoto Takumi , barna, zilált hajú, kék szemű, többnapos borostájú mutáns férfi is átveszi díját, ami egy olimpia kvazármedál és 600 arany.

Csend ül az arénára, ahogy a harcosok kategóriájának legjobbja, Acinonyx Jubatus, fekete, copfos hajú, csillogó szemű kobudera nő a király elé járul. Félszeg mosollyal, apró meghajlással veszi át díját, egy Harcosok érmét és 2800 aranyat A második legjobb harcos, Zaknafein, hosszú aranyhajú, csillogó szemű alakváltó férfi szintén az ellenkező nemtől származó, vágyakozó pillantások kereszttüzében lép a díszpáholyba. Az ő jutalma egy olimpiai titanit és 2200 arany. Utoljára a harmadik, King Gregory, szőke, hosszú hajú, kék szemű kobudera férfi lép fel. A tapsot ő is megérdemli fantasztikus teljesítményéért. Díja egy olimpiai aranymedál és 1500 arany.

A tökéletesek kategóriájának maximális teljesítményt nyújtó első helyezettje, Gabrielle, vörös, copfos hajú, zöld szemű gnóm nő büszkén lép a miniszter elé. Ő valóban TÖKÉLETESEN küzdött! Díjként egy Tökéletesség érmét és 5000 aranyat nyújtanak át neki. A második csak egy leheletnyivel volt kevésbé tökéletes, ő Leon, copfos ősz hajú, narancssárga szemű ember férfi , nevét most mindenki megismeri. Nyereménye egy olimpiai rubinmedál és 4000 arany. A harmadik helyezett, Shiva Shavti, barna, hosszú hajú, szürke szemű alakváltó férfi szinte bocsánatkérően néz körül, hogy nem ő lett a legjobb. Díja egy olimpiai titanit és 3000 arany.

Az utolsó kategória résztvevői felette állnak a halandók nyomorult világának: előttük még a miniszter is meghajol. A közönség elnémul, ahogy a félelmetes külsejű Falgeron, barna hajú, barna szemű troll férfi méltóságteljesen az emelvényre lépked. Látható büszkeséggel vesz át egy tűzopál érmét és 10000 aranyat - győzelme megérdemelt díját. Ghalla második legjobbja, Shark Attack, vörös, tüsi hajú, kék szemű mutáns nő szintén elhomályosítja a király teljes udvartartását mind pompában, mind hatalomban. Az ő vacak kis díja egy olimpiai gyémánt és 8000 arany. A harmadik, Donna d'Raon, hosszú ezüsthajú, szürke szemű alakváltó nő is kegyesen átveszi a nyereményt, ami egy olimpiai rubinmedál és 6000 arany.

A félisten kategória résztvevői halvány aura ragyogja körül, ahogy az emelvényre lépkednek. A levegő szikrázik körülöttük, mágikus szolgák hada repked körülöttük. Közülük is a leghatalmasabbnak bizonyult idén Mirtill Maxima, vörös, hosszú hajú, zöld szemű gnóm nő . Berengár felé nyújt apró ajándékként egy Félisteni érmet és 18000 aranyat - a győztes elfogadja, bár számára mindennél többet ér, hogy Ghalla népe ismét fejet hajt előtte, bár néhányan csak irigyen morognak. A második leghatalmasabb, Deirra the Dark, tüsi ezüsthajú, piros szemű, rövid bajszú troll férfi is átveszi a díját - ami egy olimpiai smaragd és 15000 arany. Hihetetlen, de a két bajnok mellett szinte eltörpül az egész udvartartás. Végül a kategória harmadikja, Chris Huff, copfos aranyhajú, csillogó szemű troll férfi is az elemvényre lép, és csókot hint a közönség felé. Elfogadja a sportminiszter baráti kézfogását, és átveszi a neki szánt nyereményt, ami egy olimpiai mágusmedál és 12000 arany.

Ezzel a bajnokság véget ért! A feszültség feloldódik, és megkezdődnek a záró bemutatók és játékok. Te a többi kalandozóval együtt megindulsz a vibráló, zöld energiakapu felé, és a következő percben már újra ott vagy, ahonnét indultál! Kimerülten versz tábort, és a következő percben már alszol is, a fantasztikus olimpiáról álmodva.

Létrehozás: 2013. július 1. 16:54:53Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:19 Küldd el a cikket másoknak Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2020
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.