Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Demo forduló
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ylgoroth, a nagyhatalmú Thargodan
Küldd el képeslapként!
"A Thargodanok legtöbbje az állandó csatározások során előbb-utóbb megsemmisül, de vannak néhányan, akik hihetetlen ravaszságuk és persze hatalmuk révén képesek voltak fennmaradni a Sötét Föld megszállása óta. Mára már ezek a Thargodan hercegek félisten hatalmú lények, és senki nem meri őket kihívni. Ylgoroth ezen ős-Thargodanok egyike. Ha megpillantod kedvenc formáját, egy megelevenedett fekete borzalmat, amelyet forró tűzaura övez, menekülj, amíg tudsz." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája

A lista folytatása...
Klasszikus TF (45)
Szörnyvadászat – statisztika 2. (1)
Szörnyvadászat (3)
Jégmágus kt. alakulna (9348)
Befizetési akció 2020.07.14. - 2020.07.24. (3)
TF help (6485)

További témák...

2020-10-01 03:23:54 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

XXXIII. Alanori Olimpia eredményei

Elkövetkezett a nagy esemény, a díjkiosztás. Vasaltujjú Berengár, a sportügyi miniszter feláll, és a tömeg elcsendesedik. A miniszter hosszasan méltatja az eseményen résztvevo kalandozók kiváló sportteljesítményét, és köszönetét fejezi ki Alanor és a király nevében, hogy megtisztelték ezt a szerény rendezvényt. A miniszter hátralép, és feláll az uralkodó, VI. Borax. Már nagyon öreg lehet! Hangján is érzodik a kor, de ugyanakkor még mindig megvan benne az uralkodóhoz méltó ero. Jól lehet az egész arénában hallani:

- Kalandozók! Minden évben különlegesebb díjakat szerzünk be, hogy a legjobbakat méltóképp tudjuk jutalmazni. Persze a verseny nem a díjakról szól elsosorban, hanem a nemes versengésrol, és a dicsoségrol. Mindenki, aki részt vett ezen az olimpián, már nyert valamit, és elégedett lehet magával. Most pedig lássuk, kik voltak a kategóriák legjobbjai!

Először a képesség-versenyek eredményhirdetése következik:

A mászás verseny győztese, Weisser Riese átveszi jutalmát, egy tyrkiai mászógépet. Azt is megtudhatjuk, hogy a mászóverseny részpontjai alapján A Káosz Harmóniája Szövetség Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban.

A tolvaj-versenyt Hira Lal nyerte! Díja egy nyomkereső talizmán. Ebben a versenyben idén is A Káosz Harmóniája Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban. Talán ez nem is meglepő.

A hercegnőt a vérmes triklem drakolder fogságából Qwardloss mentette meg, gigászi állóképességről téve tanúbizonyságot! Díja egy orvosságos zacskó. Még kihirdetik, hogy a részpontok alapján A Káosz Harmóniája Közös Tudat tagjai teljesítettek a legjobban.

Az idén megrendezett főző- és evőversenyt Kóbor Holló nyerte. Díját, egy Krugrog terítojét hangos böffentés kíséretében veszi át. Még bejelentik azt is, hogy a versenybírák által adott pontok alapján a legjobbnak A Káosz Harmóniája Közös Tudat tagjai bizonyultak.

A kvízversenyen Thoron - Laure diadalmaskodott. Úgy látszik tudása messze a többieké fölé magasodik. Díját, egy moa varázsdobozt, teljes mértékig megérdemli, hiszen minden kérdésre jól válaszolt. A részpontok alapján a versenyben legjobban szintén A Káosz Harmóniája Közös Tudat tagjai szerepeltek.

A futóverseny győztese Reskator is átveszi jutalmát, egy dalegbad kristálycsizmát. A legjobban A Káosz Harmóniája Közös Tudat tagjai futottak, a társaság vidáman fogadja a közönség lelkes üdvrivalgását.

Ezzel elkezdik a dobogósokat az emelvényre szólítani, ahol átvehetik nyereményüket.

Az elso kategória nyertese, Tron, hosszú ezüsthajú, barna szemu ember férfi az erkölcsi elismerés mellett egy olimpiai ezüstmedált és 100 aranyat kap jutalmul. A második helyezett, Lilenda , barna, hosszú hajú, kék szemu elf no jutalma egy olimpiai rézmedál és 75 arany. A harmadik helyezett, Leona, fekete, hosszú hajú, barna szemu alakváltó no is személyesen rázhat kezet a sportügyi miniszterrel, majd átveheti nyereményét, ami egy olimpiai vasmedál és 50 arany.

A második kategória gyoztese, NépekMindenSzigete, szoke, copfos hajú, barna szemu, harcsabajszos mutáns férfi egy rubin koszorút és 200 aranyat kap fodíjként. Vasaltujjú Berengár mellett a verseny fo rendezoi is kezet ráznak vele. A kalandozó, akit az utolsó fordulóban gyozött le Pszi Ponty, barna, hosszú hajú, zöld szemu mutáns no is értékes díjat kap, ami egy igazi olimpiai ezüstmedál és 150 arany. E kategória harmadikja, Vasvella, hosszú ezüsthajú, zöld szemu elf férfi veszi át díját következonek, ami egy olimpiai rézmedál és 120 arany.

Ezután következik a veteránok értékelése. Itt a gyozelmet Szirial, a Szende, fekete, hosszú hajú, zöld szemu kobudera no szerezte meg. A neki járó fodíj lélegzetállító: egy olimpiai aranymedált és 500 aranyat kap! Óriási taps üdvözli a lelátóról, csakúgy, mint a második helyezettet: o Törpilla, hollófekete, hosszú hajú, izzóan vörös szemu mutáns no - díja egy rubin koszorú és 400 arany. A harmadik helyezett, Draco Mort , hosszú ezüsthajú, zöld szemu mutáns férfi jutalma sem semmi: egy olimpiai ezüstmedál és 300 arany.

Moraj fut végig a tömegen, ahogy a negyedik kategória gyoztese, Emzé/Iksz , barna, göndör hajú, piros szemu törpe férfi fellépked az emelvényre. Az o csatái már igencsak látványosak voltak. Nyereményként egy Mesterek érmet és 1000 aranyat vehet át! A második helyezett, Exterminusz, kopasz, félszemu, körszakállas mutáns férfi sem volt kezdo. Az o díja egy olimpiai aranymedál és 800 arany. Végül a mesterek közül a harmadik, Zúgószél, szoke, hosszú hajú, kék szemu elf férfi is átveszi díját, ami egy olimpia kvazármedál és 600 arany.

Csend ül az arénára, ahogy a harcosok kategóriájának legjobbja, Pterois volitans, fekete hajú, barna szemu gnóm férfi a király elé járul. Félszeg mosollyal, apró meghajlással veszi át díját, egy Harcosok érmét és 2800 aranyat A második legjobb harcos, Szikár Davide, hófehér, hosszú hajú, szemüveget viselo troll férfi szintén az ellenkezo nemtol származó, vágyakozó pillantások kereszttüzében lép a díszpáholyba. Az o jutalma egy olimpiai titanit és 2200 arany. Utoljára a harmadik, Fortuna, fekete, copfos hajú, szürke szemu kobudera no lép fel. A tapsot o is megérdemli fantasztikus teljesítményéért. Díja egy olimpiai aranymedál és 1500 arany.

A tökéletesek kategóriájának maximális teljesítményt nyújtó elso helyezettje, Laria, hosszú ezüsthajú, kék szemu elf no büszkén lép a miniszter elé. O valóban TÖKÉLETESEN küzdött! Díjként egy Tökéletesség érmét és 5000 aranyat nyújtanak át neki. A második csak egy leheletnyivel volt kevésbé tökéletes, o Quek Der-Gar, fekete, hosszú hajú, zöld szemu törpe férfi , nevét most mindenki megismeri. Nyereménye egy olimpiai rubinmedál és 4000 arany. A harmadik helyezett, Sexy Mckiller, hosszú aranyhajú, kék szemu mutáns no szinte bocsánatkéroen néz körül, hogy nem o lett a legjobb. Díja egy olimpiai titanit és 3000 arany.

Az utolsó kategória résztvevoi felette állnak a halandók nyomorult világának: elottük még a miniszter is meghajol. A közönség elnémul, ahogy a félelmetes külseju Deirra the Dark, tüsi ezüsthajú, piros szemu, rövid bajszú troll férfi méltóságteljesen az emelvényre lépked. Látható büszkeséggel vesz át egy tuzopál érmét és 10000 aranyat - gyozelme megérdemelt díját. Ghalla második legjobbja, Jennifer Lopez, szoke, hosszú hajú, borostyánszemu alakváltó no szintén elhomályosítja a király teljes udvartartását mind pompában, mind hatalomban. Az o vacak kis díja egy olimpiai gyémánt és 8000 arany. A harmadik, Neal Syrrus-Derra, fekete, hosszú hajú, kék szemu, körszakállas alakváltó férfi is kegyesen átveszi a nyereményt, ami egy olimpiai rubinmedál és 6000 arany.

A félisten kategória résztvevoi halvány aura ragyogja körül, ahogy az emelvényre lépkednek. A levego szikrázik körülöttük, mágikus szolgák hada repked körülöttük. Közülük is a leghatalmasabbnak bizonyult idén Chris Huff, copfos aranyhajú, csillogó szemu troll férfi . Berengár felé nyújt apró ajándékként egy Félisteni érmet és 18000 aranyat - a gyoztes elfogadja, bár számára mindennél többet ér, hogy Ghalla népe ismét fejet hajt elotte, bár néhányan csak irigyen morognak. A második leghatalmasabb, Kóbor Holló, vörös, hosszú hajú, zöld szemu ember no is átveszi a díját - ami egy olimpiai smaragd és 15000 arany. Hihetetlen, de a két bajnok mellett szinte eltörpül az egész udvartartás. Végül a kategória harmadikja, Chan'de Francon, osz hajú, zöld szemu árnymanó férfi is az elemvényre lép, és csókot hint a közönség felé. Elfogadja a sportminiszter baráti kézfogását, és átveszi a neki szánt nyereményt, ami egy olimpiai mágusmedál és 12000 arany.

Ezzel a bajnokság véget ért! A feszültség feloldódik, és megkezdodnek a záró bemutatók és játékok. Te a többi kalandozóval együtt megindulsz a vibráló, zöld energiakapu felé, és a következo percben már újra ott vagy, ahonnét indultál! Kimerülten versz tábort, és a következo percben már alszol is, a fantasztikus olimpiáról álmodva.

Létrehozás: 2013. július 1. 16:53:56Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:20 Küldd el a cikket másoknak Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2020
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.