Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Harci mutánsok
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
A harci mutánsok a Mutáns klán gusztustalan gárdistái, mindenféle elképzelhető és elképzelhetetlen alakkal: némelyik egy nagy, cuppogó csuszpájz, másoknak félig-meddig humanoid alakja van. Klánjuk bázisát mindhalálig védelmezik! Különleges kiképzésük miatt néha gazdag galetkik is alkalmazzák őket, testőrnek.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Egy jó óra múlva mozgásra lesztek figyelmesek. A szemközti bokrok közül három alak lép elő. A druidára néztek: ő bólint, a közeledők mellett nincs egyéb kíséret. A vezér egy hatalmas, sebhelyes arcú hím. Vállán átvetve egy hatalmas, kétfejű csatabárd, mely minden bizonnyal nem csupán díszként szolgál. Azon vörösen izzó ork rúnák. Nyakában egy sűrű vésetekkel ellátott amulett. Melette egy kicsit kisebb, de még mindig nem köznapi méretekkel bíró ork, hétköznapi fegyverekkel. A harmadik, egy medvebőrbe öltözött nőstény. Kezében egy vele egymagas mogyorófa bot, melyre fogak, karmok és hasonlók vannak szalagokká szárított inakkal fellógatva. Oldalán bőr erszény.
A főnök leoldja fegyverét, majd sokat mondó mozdulattal, maga mellé a földbe állítja. Kérdőn, szótlanul tekint rátok.
 
-Rendben. Akkor így hárman várjuk az orkokat. Bekészítem a tömeges láthatatlanság varázslatot, így ha baj van, egy szavamra láthatatlanok leszünk. Fontos, hogy ezt tudjátok, s ne tegyetek semmilyen támadásnak minősülő dolgot, mert akkor lefoszlik rólatok a varázslat.
 
-Mivel engem már ismernek, vagy hallottak rólam, legjobb ha nem vagyok szem előtt. Szól Vándor, majd egy alkalmasnak látszó fa mögött elfoglalja a helyét. Ahonnan pár lépés után társai mellett teremhet ha baj van.
 
- Nem tudom vajon javít vagy inkább ront-e a helyzetünkon, ha a küldöttségünk egyik targja troll - mondja Hagron és közben a druidára néz, hátha az jobban ismeri az orkok trollokhoz való viszonyát.
 
-Hívjuk a törzsfőt két testőrével. Közülünk is hárman várjuk őket, szépen, nyugodtan. Az egyik lehetnék én, bekészítenék egy tömeges láthatatlanság varázslatot, és ha rosszra fordul a helyzet, egy szó kimondásával aktivizálni tudnám.
 
-Tudok egy megfelelő helyet, jertek velem, had mutassam meg!
Ezzel nekiindul az erdőnek. Sokat gyalogoltok, s ez alatt is vagy némán, magatokban, vagy szavakban igyekeztek tökéletesíteni a tervet. Ki észérvekkel, ki túlharsogva a másikat, de végül is nem juttok messzebb.
-Megérkeztünk. Itt már nem vagyunk teljes biztonságban. Bármikor feltűnhet egy ork felderítő, vagy vadászcsapat. Nagyjából egy órányi járóföldre van a táboruk, északi iránynak.
Egy tágas tisztásra értetek. Körös-körül cserjék, kisebb tűlevelű fák és hasonlók alkotnak látszólag áthatolhatatlan falat. Középen egy igen nagy, szelek által laposra koptatott kőszikla áll.


//Mindenki írja le mit tesz, és odaugrok, hogy jönnek az orkok. Az egyszerűség kedvéért egy állati küldönc repül ki, és a főnököt hívja két kísérőjével.//
 
Vándor szúrós szemekkel néz végig a máguson, még hogy ő megnevettet valakit. Nem igazán érti az eféle elmefuttatást, de hát mit is várhatna egy mágustól. Szegénynek, már egy épp rész sem lehet az agyában a sok mágiától. Elvigyorodik, ám azért próbál minél messzebb kerülni.
-Keresnünk kellene akkor egy megfelelő helyet!
 
Hah,nyugalom barátom!-kacag Gród, és Vándor vállára csap.-Hidd el, nincs szándékomban kellemetlenséget okozni neked...mindig megnevettetsz az "Inkább egy terhes víziló,mint a mágia!" arckifejezéseddel!
 
-Azért nem kell a mágiát használni. Szólal meg a barbár. -El is rejtőzhetek a közelben, s amikor kell ott leszek mellettetek.
 
- Igen akkor kezdjük el a tervezést- rá néz a druidára- tud ön itt közelben egy alkamas helyet? ja és lenne még egy ötletem, Vándor ne legyen látható találkozonál, mert őt biztos meg jegyezte az egyik ork...
 
-Értem, én is úgy gondoltam, hogy a tárgyak átadása után győzzük meg őket, hogy nincs értelme tovább ölni a goblinokat.A törzsfőnök örülni fog a tárgyaknak,valahogy egy esküt kellene kicsiholni belőle, ráébreszteni, hogy a goblinokkal már semmi dolguk,hisz az orkok a kegytárgyaikat visszakapták, így az erdőt sem kell pusztítaniuk tovább, hogy ostromgépet fabrikáljanak.Ez a törzsfő és pár testőre jó ötlet.Már csak az üzenetet kellene eljuttatnunk hozzájuk...-hümmög a mágus.
 
- Ez jól hangzik - ért egyet a troll. - Még egy ötlet: szerintem két különböző embernél helyezzük el a tárgyakat, csak a biztonság kedvéért. Remélhetőleg ennek nem lesz jelentősége, de lehet, hogy valami balul sül el.
 
-Nem elég, ha az átadó személy megússza a tárgyalást. Meg kell győzni az orkokat arról, hogy ne támadják tovább a hobgoblinokat, nem érdemes bosszút állni rajtuk. Hiszen nem a tárgyak odaadása a cél, hanem ez. Javaslom mondjuk azt, hogy csak néhányan jöhetnek. Mondjuk a törzsvezető és pár kísérője. Mi is jelenjünk meg ugyanilyen számban, hogy ne sértsük meg őket. Az erdőt tudom figyeltetni az állatokkal, ha többen jönnek, tudni fogunk róla.
 
-Valamiféle évdelmi rendszert kéne kiépítenünk,ha a helyzet balul ütne ki.-bólogat Gród- Azt hiszem,egy embernek kellene átadni a tárgyat,és lebonyolítani a tárgyalást. A többiek elrejtőznének,és szükség esetén láthatatlanná tudom tenni az illetőt.így aztán senki sem marad az orkok szeme előtt,és talán megússzuk ép bőrrel.-fejezi be gondolatmenetét a mágus.
 
-Állattá tudok változtatni pár órára valakit, ahogy eddig is -bólogat a druida- De ki legyen az? Illetve kellene akkor keresni egy helyet, ahol odaadhatjuk a tárgyakat.
Időközben a druida hajléka felé veszitek az irányt, a tündérkék távolról figyelnek titeket.
 
Egyetértek-szólal fel a mágus is.-A legfontosabb az, hogy ne érezzék magukat fenyegetve, így talán elkerülhető lesz a harc. Reméljük,okos törzsfőnökük van.
 
-Véleményem szerint, maradjunk a jól bevált üzenős módszernél! Szólal meg elsőnek Vándor. -Valamilyen állat képében küldjünk üzenetet a vezetőnek, hogy az erdő épségéért cserében, méltó ajándékban részesül. Ami népe számára, igen nagy értékkel bír. Majd megjelölünk egy megfelelő helyet a csere lebonyolítására, amit persze már jó előre kiválasztottunk védelmi szempontjaink alapján.
 
Mögöttetek elhalványul a csatazaj, ahogy távolodtok a tündértó felé vivő titkos ösvényen. A tőrt megvizsgálva ork rúnákat tud leolvasni róla a hozzáértő. A szimbólumok a fájdalom és a harag jelentését hordozzák. Az áldozati tálon semmi érdekeset nem vesztek észre, az alján lévő vérrel kapcsolatos rúnán kívül. Most, hogy megszereztétek a hobgoblinoktól a tálat, jön a feladat nehezebb része. Egy tábornyi orkon keresztül el kell jutni a vezetőhöz, és meggyőzni őt, hogy az életetek és az erdő épsége megéri a tálat és az áldozókést.
Hamarosan a szakadékhoz értek. A túloldalt láthatatlanul őrt álló manó biztosan figyel, a szivárvány kibomlik, hogy az oldalatokon földet érjen vége.
-Késtetek -szól hozzátok nyersen- de örülünk visszatérteknek -tekint várakozóan a druidára.
A faun is fogad titeket, rövid megbeszélés után jön az ork táborba történő behatolás tervezése...
 
- Menjünk- mondta röviden, tömören a nő. Arcáról semmilyen érzelmet nem lehetett leolvasni...
 
-Ahhoz képest, hogy egyk is békére számítottam, a varázserőmet épphogy sikerült kicentiznem-szólal meg Gród.-Úgy tűnik,körülöttem sosem áll le az élet-morogja magának.
 
-Ezzel megvolnánk! Szól a barbár. -Amondó vagyok, minnél hamarabb tünjünk el innen! Írány a szivárvány! Mosolyog csak úgy mellékesen.
 
A hobgoblinok élettelen testei egyszerre érnek földet, mocskos vérük kis, sáros tócsában gyűlik alájuk. Nem voltak hozzátok méltó ellenfelek. A tábor körül is kibontakozott a harc. A védők vannak előnyben, ám az orkok elszántan folytatják a küzdelmet.


//Végstat:
Gród -ép- 100/0
Hagron -60/46- 50/0
Vándor 120/82
Wolio 100/94-
Szénszakáll -ép- 100/20//
 
Vándor, az épp látószervekkel rendelkező ellenfelet támadja. Fegyvereivel, egyszerre sújt le annak melkasára. Majd megpördülve az oldalaira mér csapást, szintén egyszerre mindkét fegyverével.
 
//bocs ha össze-vissza írok és hogy nem vagyok túl aktív...de kicsit szét vagyok esve...és egyre kevesebbet tudok gépnél lenni//
 
A troll néhány gyors mordulattal a megvakított hobgoblin mögött terem és lándzsáját teljes erőből annak hátába vágja.
 
Nő közelebb lép táncol két goblinhoz és megpróbál csapásaival végezni velük, szemében furcsa tűz izzik.
 
-Gyertek ide is!-kiáltja a lehető leghalkabban Gród a többieknek.-Kifogytam a varázserőmből.
Mivel az ork valószínűleg segítséget hív, ezért gyorsan kellene végezni a két goblinnal,hogy eltűnhessenek minnél gyorsabban.
 
Vándor végighasítja az ájult ork oldalát, abból kimúlik az élet szikrája. Nem sikerül bepörögnie a másik mögé, mivel az hátrál. A védekező harcnak hála az védi a második csapást. Lehanyatló társát látva a még élő ork szemét vér futja el, és iszonyatos csapást mér Vándorra. Az még időben befordítja maga elé pallosát, így a csatabárd csak a vállába tép bele. Elveszíti egyensúlyát és a földre zuhan. Az ork habzó pofával a barbárra üvölt, tört közös nyelven:
-Eh' mégh megbánád, koszos emberfattya!
Futásnak ered, hátrahagyva a holttestet és eltűnik a bokrok közt, a domb irányába.
A goblin felrikkant és a szeméhez kap Gród mágiája nyomán. Eléggé megzavarta a varázslat, hogy ebben a körben csak védekezni tudjon.
A harcoslány szerencsésen időzíti támadásait, így egyiket sem képes hárítani az elvakult goblin.


// Gród -ép- 100/0
Hagron -60/46- 50/0, Pontos csapás 10/5 kör
Vándor 120/82, Bagolyszem 10/5 kör, Természet ereje, Gyorsítás 3/3 kör
Wolio 100/94-
Szénszakáll -ép- 100/20
1. Ork barbár -halott-
1. Hobgoblin 60/18 vs Wolio
2. Hobgoblin 60/28 vs Wolio//
 
Egyik kezével egy vágást tesz nyak magaságban, másikkal egyeneset szúr aztán gyorsan vissza húzza védekezésbe...közben folyamatosan mozog...
 
Hagron lándzsája nyelére támaszkodva feltápászkodik. Úgy látja, Vándornak el kelne némi segítség, úgyhogy megismétli korábbi varázslatát. Ismét néhány szót mormol és a barbár újra magán érzi a gyorsítás varázs hatását.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.