Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Fejnélküli gladiátor
(Kalandok Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Vannak labirintusok, melyeket élőholt lelkek laknak. Az ilyen helyeken már belépéskor az emberre telepedik valami megfoghatatlan elmúlás-érzés. Hát még amikor a kanyar mögül kibukkan az első legyőzendő ellenfél, egy fejnélküli gladiátor.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
-Egy csodálatos jövő elé tekintünk. -szól a barbár, majd folytatja. -De mi lenne, ha a tavatokban lubickoló leányzóra terelnénk az eszmecsere menetét?
 
-Szerintem nagyobb öröm lesz számukra a goblinok orra alá dörgolni, hogy "dicső csatában elvették azt", mégha nem is így történt.
Válaszol a druida halkan, majd folytatja.
-Biztos vagyok benne, hogy ki fognak újulni a harcok, és majd egyszer megint hadba vonulnak. A barbárok kohóiba pedig újra fa, üllőikre újra vas kerül. De már csak ha egy emberöltőt kibírnak a kisebb csetepatékban az eddig elkészített fegyverekkel, azalat fiatal fák új generációja növekedhet a régiek helyére.
 
Visszatérve a sámán először néhány percig csendben pihen. Az előző órák izgalmai után jól esik kissé a csendes ligetben lepihenni. Végül, pár perc után megtöri a csendet, a druidához intézve szavait:
- Mit gondolsz, megbízhatunk a törzsfő szavában? Őszintének tűnt, de ki tudja, még ha most komolyan is gondolta, nem fogja-e meggondolni magát, amint kiújulnak a harcok?
 
//a bőrvért az ork felszerelését képezte természetesen, de a szütyőbe nem fért bele, így kihúzandó ; P //
 
A válaszokat megsérült füle miatt nem hallhatja, de mindenki lázas munkába kezd hősünk életének megmentése érdekében. A druida rituális kört rajzol fel, gyémánt és borostyán porából, ritka növényeket áldoz Sherannak. Az erdő fái recsegve ropogva hajladoznak a feltámadó szél alatt, odafönt, a magasban, a csapat fölött három szivárvány is kezesztezi egymást és az isten csodát tesz! Vándor kezéről lassan elpárrállik az undorító válladék, bizsergetően szappanillatú érzést hagyva maga után. Ismét jó szolgálatot tett az Isteni Kézmosás varázslat!
A sámán, miután megvizsgálta egy helyzethez illő mágiával a fegyvert, rájöhetett, hogy annak neve Istennyila, és bír is néhány értékes tulajdonsággal.
Visszafelé az út rövidebbnek érződött, majd a csapat ismét a kellemes hangulatú ligetben találta magát.

//Varázsitalok/tárgyak:
-Varázslók vértjének itala: 1 üvegcse, varázslatellenállás 50%, 1 percig (10 kör)
-Védelem az elemek hatalmától (15 pont, tűz) 1 üvegcse, 1 percig (10 kör)
-kövek kenőcse 1 üvegcse, egész csatára Kőbőrt biztosít (3 pontnyi fizikai védelem), vagy semlegesíti a Kővéváltoztatás mágiát
-szegecselt bőrvért
-fából készített síp
Istennyila: +2-es varázstárgy, Feltöltött és Mennydördő tulajdonságokkal.//
 
-Rendben, induljunk! -szól Vándor, majd hirtelen a kezére néz és elborzadva rohan társai felé. -Gyorsan-gyorsan, szabadítsatok meg ettől! Rázza nyálas kezeit társai felé.

//Érdekelne, hogy milyen képességei vannak az ork fegyvernek, és a kis zacsinak.//
 
Az orkok útjukra indultak, Szénszakáll hálásan fordul hozzátok.
-Köszönöm segítségeteket kalandozók, végre nem fog szenvedni az erdő az orkok mohóságától! Gyertek velem vissza Tündérkéktóhoz! -invitál titeket.
 
Gród lélegezni is elfelejtett venni a küzdelem nézése közben, ám most a megkönnyebbüléstől, és az orknyáltól csöpögő marok látványától egy sóhaj keretében kirobbant belőle az elhasznált levegő.
-Hát, ezen is túlvagyunk, szerencsére- motyogta.- Közel volt, azért. Egy nagydarab ork nem tréfadolog. Hát még ha bajnok is.
Azért még maradt ott, ahol volt, és nem ugrott győztes barátja nyakába.
 
Vándor, már sok véres küzdelmen túl volt. De ilyen gusztustalan dolgot még sosem látott. Egy ork nyállal teli marok közeledett felé. Tudata beleborzongott a látványba, ám erőt vett magán, és hasonlóképpen cselekedett mint az ork vezér. Minél hamarabb túl van a dolgon annál jobb! Így hatalmas tenyerét a vezér tenyerébe csapta. Az élmény leírhatatlan volt.
-Megegyeztünk!
 
-Végül is, úgyish lehet. Meg aztán, ha védekezünk, akkor kevesebb lesz a sebesült. De a harc izgalma megmarad! Aztán, ha elunják a goblinkák, még fosztogathatunk is. De mán nem kell több fegyver. Oszt' így fa se, a kohókba.
Gondolkodik hangosan a törzsfőnök.
-Visszaszereztétek a tőrt és az edényt, így ismét áldozhatunk istenünknek.
Szólalt meg recsegő hangján a nőstény sámán, és, bár ugyanazzal a furcsa, sosem hallott tájszólással, de talán még érthetőbben is, mint a törzsfőnök. A részéről ezzel biztosította, hogy nem tesz keresztbe az ügynek. Ez inkább a főnöknek szólt, mint nektek. Az olyan vándoroknak mint ti válogatott kínzások, megkövezés esetleg a végén sütés és fölzabálás járhatott, a véleménye szerint, nem ilyen beszélgetés. Legalábbis sötéten villogó tekintete erről árulkodott.
-No, akkor megegyeztünk!
A főnök kiköpött a markába és Vándor felé nyújtotta.
 
Vándor egy meghajlás közepette elteszi a fegyvert, majd megszólal.
-Fogalmuk sincs arrol, hogy nálunk van. Szerintem még észre sem vették, hogy eltűnt. Hála a támadásotoknak. Ami a köztetek lévő konfliktust illeti, abba nem szólhatunk bele. De te jó vezére vagy a törzsednek, biztos hogy meg fogod oldani. Azzal a vezér szemébe néz, és elgondolkodik azon amiket mondott.
 
A vezér közben felköti társa fegyverének markolatára az erszényét, és átnyújtja Vándornak.
-Ne', a hadizsákmány. Így illik. Az ereklyéinket meg kérjük vissza. Oszt' az erdőt se bántsuk. De milegyen, ha a rokonkák megtámadnak minket, hogy visszaszerezzék őket? Tuggyák hogy nállatok van?
 
Vándor, nem ezt a reakciót várta az ork vezértől. DE meglepetését próbálja palástolni. Az ujboli tárgyalások jeleként elteszi fegyvereit, majd lenyul az ork lemetszett fejéért és homlokát annak homlokához érinti. Majd a testrészt a test mellkasára helyezi. És beszélni kezd.
-Ajánlatom a következő. Visszakapjátok az eltulajdonított tárgyakat, cserébe nem pusztítjátok soha többé ezt az erdőt. És harcotokat az ellenséggel máshol folytatjátok.
Röviden, és tömören beszélt. Mellőzve minden mellébeszélést, és felesleges udvariasságot.
 
Az ork feje elválik a testétől, sérült lába kibicsaklik és zsákként dől oldalra. Még így, elestében, sem nyújt szánalmas látványt. A főnök közelebb lép, leoldja a halott erszényét, kihúzza a markából a csatabárdot, amit még most is olyan erősen szorított, mint harc közben. Elkezdi ráfűzni a tasakot a nyélre, közben felnéz Vándorra és megtöri a csatazaj után beállt bántó, statikus csendet.
-Hát tán' mégis a harosok utát követed. Gurtaar jó harcos volt, mindig jól szolgálta a törzség. Te is jó harcos lehetsz, hogy lecsaptad. Oszt' úgy tűnik méltó is vagy beszélni. Halljam hát tülled az ajánlatotok!
 
Az ork ellenállása láttán vándor ráeszmél, hogy a küzdelem vége csakis végzetes lehet. Ráront ellenfelére, nem törődve a magának okozott fájdalommal. Hatalmas lengő mozdulattal az ork nyakára csap pallosával, bárdját pedig közvetlen utána küldi. Olyan erőt elszabadítva ezzel, ami elsöpör egy ilyen visszafogott védelmet, mint amilyen most az ellenfélé. Majd megpördülve tengelye körül a derékra csap mindkét fegyverével. Közel azonos erővel.
 
Gurtaarnak sikerül hárítania a pallost, ám támadása túl ormótlannak bizonyul, hősünknek sikerül blokkolni azt. Noha már a halálán van, egy csöppet sem látszik, hogy az ork fel akarja adni a harcot. Ő is egy igazi barbár, ha erősebb ellen áll csatában, inkább küzdve hal meg, minthogy megfutamodjon.


//Vándor 120/60
Gurtaar 120/16, Véreztetés: 7 pont//
 
//Elkészült az második része kalandjainknak. New Avalon II. (A Gép) címel. Akit érdekel jelezze privátban, és annak elküldöm az email címére. Hamarosan végzek a 3. résszel is. M.t ! Vándor.//
 
Vándort elragadja a harci hév. Most már ellenfele halálát kívánja. Mivel ha most életben hagyja, az a későbbiekben még végzetes következményekkel járhat számára. Ismét támadásba lendül, és fegyverei fogásán nem változtatva először bárdjával, majd pallosával csap le az ork melkasára. Miközben megpördül tengelye körül. Jobb lábát megfeszítve lelasítja lendületét, és bárdjával rásegítve pallosával a gyomor felé döf. Így bárdja a két test közé kerül, elősegítve egy esetleges ellentámadás hárítását.
 
Vándornak két csapása is talál, egy a csatabárddal, egy a pallossal. Elképesztő sebeket nyit, melyekbe talán egy kifejlett szarvasbika is belehalna. Vért hasad, csontok ropognak, vér fröccsen iszonyatos ereje nyomán. Gurtaar erőtlenül támad vissza, így csak mérsékelt sebet ejt a barbáron. Ez alkalommal fegyvere is néma marad, mennydörgő ereje nem kócolja össze Vándor belső szerveit.


//Vándor 120/60
Gurtaar 120/31, Véreztetés: 6 pont

hát nem volt egyszerű, Vándornak minden sebzést maxra dobtam ki.. plusz a véreztetés sebzése ^^ //
 
A seb, igen kellemetlenül érinti a barbárt. Így a pörgések és a magasabb ívű ütések nagyobb fájdalommal járnak. Ám a harc a vége felé jár, ezért erőt vesz magán és próbál nem törődni vele. Máris ellentámadásba lendül, és egy régen tanult formációt mutat be. Csatabárdját a pallosára fekteti, és amikor egy lépés távolságban van az orktól, a bárdal kifelé ívelő csapást indít a nyakra. Pallosával pedig a melkas felé szúr. Majd rögtön megforgatja bárdját, és alulról fölfelé ívelő vágást indít a gyomor felé. Eközben pallosát visszahúzva szintén megforgatja, és alkarja külsö oldalától indít támadást az ork oldala felé.
 
A második pörgő támadást Gurtaar még időben megakasztja, Vándor elveszíti egyensúlyát. Csapásai eléggé félre sikerülnek: a csatabárd ugyan talál combra, de a pallosnak már nincs elég helye megfordulni a szúráshoz. Az ork kihasználva ellenfele viszonylagos védtelenségét oldalba csapja a barbárt. A fegyver hatalmasat robajlik, s ezzel Vándor időlegesen elveszíti maradék hallását is. Vértje komolyan megsérül, és a hasítékon vörös vére fröccsen ki. A behorpadt vértszélek erősen nyomják a barbár sebét, és megnehezítik mozgását.


//Vándor 120/68
Gurtaar 120/62, Véreztetés: 5 pont//
 
Vándor szinte megtáltosodik, ahogy visszanyeri ereje egy részét. Máris támadásba lendül. Pár lépés után a levegőbe emelkedik, és mint egy vízszintesen repülő pörgő bot, úgy zúdul ellenfelére. Pallosát és bárdját is a mellkas felé irányítva. Ám ez a támadás csak előfutára volt az elkövetkezőknek. Amint földet ért, felhasználva a lendületét ismét megpördült tengelye körül, és csatabárdjával a már korábban is célba vett térdre csap. Majd hirtelen irányt vált, és pallosát kezében megfordítva teste mellett az ork melkasa felé szúr.
 
Vándor nem bizonyul elég gyorsnak, hogy teljesen háríthassa ellenfele csapását. Az ork mélyen hősünk vállába vág, majd egy rúgással penderíti arrébb. Fegyverét pörgetve védekező állást vesz fel, miközben szemügyre veszi ellenfele hihetetlen sebességgel záruló sebeit.
Vándor érzi, ahogy a természet ereje átjárja. A megközelíthetetlen sziklaszirtek ritka gyógynövényeinek, mélységi fenevadak által lakott barlangok beszerezhetetlen gombáinak, és a legtisztább vizű, eónok óta érintetlen patakok ásványainak a különleges recept alapján elkészült párlata tisztítja meg sebeit, majd varosítja be őket. A fájdalom elhalványodik, hogy kellemes bizsergésnek adhassa át a helyét, mely olyan, akár a nyárelei szél lágy símogatása a bőrön.



//Vándor 120/90
Gurtaar 120/81, Véreztetés: 4 pont

játéktechnikailag ez is egy gyógyital, egy kör alatt felhasználható és 50et tölt. csupán nem mágikus, hiszen Vándor törzse, és gondolom az arrafelé lévő többi völgyben élő törzsek sem kedvelik túlzottan a mágiát. ez a mágiatagadás azonban generációk hegyjárási tapasztalataival és herbarisztikus tudásával párasul.//
 
Gród elkapja a barátja tégelyét, és a markába szorítja. Legalább nem a körmét fogja belevájni a tenyerébe izgalmában. Ám ha Vándornak további kenegetésre lenne szüksége...nos bár valószínűleg minden erejét felemésztené, van ötlete, hogyan segíthetne rajta.
 
// Elég nehézkes lenne megoldani, hogy harc közben előveszi és bekeni a sebeit. De igazad van. Megoldom. //

Vándor megérti, hogy valamit tennie kell, ha nem akar a sebei miatt veszíteni. Így egy hatalmas ugrás kíséretében meghátrál, és a már oly sokszor bevált kencéhez fordul. Pallosát maga elé szúrva, előkapja csodabalzsamát. Most nem foglalkozik a pontossággal, jókora adagot markol ki a tégelyből. És septiben a nagyobb sebekre keni. Eközben a tégelyt a mágus felé dobja, hogy biztosan meglegyen. S letérdelve, pallosát használja fedezékül. És felkészül a támadásra, hogy bármikor újra kézbe vehesse.
 
//
Na beleszólnék, de félek a Raptor uralma alatt lévő orkok reakciójától.
Szvsz okosabb lenne a kencét használni, ha már kedves KMünk rávilágított, hogy van olyan. ^^ //
 
//erre a reagra pedig már válaszoltam, vasárnap.. -_- //

-Ha valaki ilyen nagy értékű tárgyat szerez, mint egy varázsital a dicső fosztogatásokban, azt joga van bármikor felhasználni. Neve és családja nem marad ettől szégyenben.
Mormogja a vezér és látható öröm játszik arcán. Örül hogy Vándor nem volt tisztában eme részlettel. Persze azt nem tudhatja, hogy barbárunknak is van egy hasonló hatású kencéje.
Az öregember régen figyelmeztette a veszélyre, és azt mondta villámok kísérik majd csapásait. És így is történt, azóta csatabárdja szikrákat szór.
A szólított látszólag fel sem fogta, amit Vándor ordított, pusztán egy vágáskombinációval metszett bele hősünk lábába.


//Vándor 120/50
Gurtaar 120/85, Véreztetés: 4 pont //
 
Vándor elhűlve figyeli, ahogy ellenfele sebei begyógyulnak. S dühödten ordít az ork felé.
-Te átkozott! A mágiát hívod segítségül, egy fegyveres harcban! A testvéred forog szégyenében!
Gyógyító ital hiányában, nem sok esélye van az ork ellen. Így először életében, egy mágus segítségét kéri. És kitekint csapattársa felé, támogatást remélve. Majd támadásba lendül. Miközben az ork felé közelít, felrémlik benne az alaptáborban átélt álom. S elmormol egy fohászt az ismeretlen öregemberhez. Aki álmában figyelmeztette egy veszélyre, s segítséget ígért neki. Karjait felemelve, alulról felfelé irányuló mozdulattal csap le ellenfelére. Először pallosával majd csatabárdjával csap az ork jobb vállára. Aztán hirtelen kifordul balra, s jobb lábával egy rugást indít ellenfele jobb térde felé. Követve a mozdulatot fegyvereit is lába után küldi. Pallosát kissé ferdén megemelve.
 
Az ork a csapás erejétől kipördül, és elveszti egyensúlyát. A lábra irányzott támadás végképp kirántja alóla a talajt. Ez úttal rajta a sor, hogy feltápászkodjon. Vándor felé suhint, noha amaz még ütőtávolságon kívül van, közben baljával egy kis, vastag falú, fordított csepp alakú fiolát húz elő. Felhörpinti tartalmát. Sebei lassan összehúzódnak, randa, vörös hegeket hagyva maguk után.


//Vándor 120/63
Gurtaar 120/106, Véreztetés: 3 pont //
 
Bár cseng a füle, és sajog a háta ez nem zavarja a barbárt a harcban. Gyorsan felugrik, és lendületes támadásba kezd. Nekifut, és amikor még az ork fegyverének hatótávolságán kívül van elrugaszkodik. Közel egy méterrel magasodik így ellenfele fölé, s zuhan rá. Pallosát maga elött keresztben tartva (felkészülve az ellentámadásra), az utolsó pillanatban csap le az ork vállára. Ugyanakkor csatabárdjával a nyakat veszi célba. S így zúdul rá Gurtaar-ra. Amint földet ért, teljes fordulatot tesz és pallosával az ork gyomra felé szúr. Csatabárdjával pedig a sérült lábat veszi célba.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.