Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Annihiláció
Küldd el képeslapként!
Az annihiláció elmondása után a galetki előtt álló torzszülött testéből csupán egy fájdalomtól vonagló, egyszerre ordító és sipítozó görcs marad, mely molekulánként elhalványodik, és meglepően gyorsan átsüllyed a teljes nemlétbe.
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-03-28 13:29:09 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Én is most néztem és tényleg van benne fantázia.Csak igy tovább sok sikert hozzá.
 
most találtam meg ezt a topicot,és marha jó lenne ez a társasjáték!engem érdekel!
 
lesz itt még valami?!
 
Nyugi, van aki olvassa a fórumot (Én), csak nincs hozzászólnivalóm. Csak írogasd ide az újításokat nyugodtan

Köszi
 
Sziasztok!

Nem tudom egyáltalán nézi e valaki ezt a fórumot de van egy jó hírem! Nem nem az, hogy az oldal esetleg frissült.... és nem is ilyesmi. Hanem, hogy elkészült a játék dobozos verziója! Mármint nem hivatalos meg ilyesmi hanem a profi grafikák beleértve a kártyalapok terveit illetve a játéktáblát illetve minden más olyan dolgot ami kiegészítés a játékhoz (izék, bigyók,nyisznyaszok,stb.) Ezek a grafikák igaz, hogy csak színesben lesznek elérhetőek de aki letölti majd ezeket -hamarosan elérhető lesz- és minőségi papírra nyomtatja, esetleg nyomdába viszi annak igazán kellemes élményben lesz része! Sokat válogattunk a rengeteg kép között amit neten gyűjtöttünk össze de úgyérzem tényleg nagyon hangulatos lett az összes kártyalap és játéktér megformázása.

Aki olvasta az oldalon az ismertetőt esetleg annak kiegészítésül:

-a harc külön egy harci táblán folyik az ÖV játék rendszerében tehát nem "csak" kockadobálgatásból áll majd a harc.
 
Üdv!

Sajnos az oldal készítése késlekedik, alig pár infrmáció került fel mivel újra dolgozom (eddig szabadságon voltam) így kevesebb időm jut mindenre de hh minden igaz még ehéten elkészül a teljes anyag és felkerül az oldalra. Akinek esetleg bármi ötlete van kérem itt jelezze bátran!
 
Szia!

Igen persze az oldal most készül és ott teljes grafikai anyag fent lesz hamarosan. Addig ha kell küldök MMS-ban képet :-) az eddig elékészült vázlatokból. (természetesen ne itt add meg a számod.)
 
A tábláról lehetne valami vizuális alkalmazást létrehozni?
Mondjuk egy skicc, v valami.

É.
 
Üdv!

Csak gyorsan leírom az oldal címet ahol elérhető lesz az egész.

http://gportal.hu/portal/ovtarsas/

Hamarosan még a héten felkerül a teljes részletes szabályrendszer illetve az összes leírás.
 
Bocsánat, javítás: Miklós :-) nagy "M". Sorry.
 
Sziasztok!

Elkészült a játék végleges formája, le is van tesztelve. Hamarosan saját oldalt inditunk neki ahonnan letölthető lesz a szabálykönyv és persze az játék kellékeinek "bescannelt" grafikája. A dobozos verzió elkészítése attól függ mekkora igény lesz a játékra és persze a ti visszajelzéstektől is függ majd.

Remélhetőleg miklósék nem szólnak bele a dologba, hiszen semmi jogsértés nem történik részünkről azzal, hogy közreadunk egy általunk kitalált játékot az ÖV világát alapul véve.
 
A játék már erős kidolgozottság alatt áll. Már-már teljesen játszahtó, mindössze most tesztelés alatt áll.
Tény, hogy hivatalosan sosem fog megjelenni. (Ezt kijelentették a Miklósék a bonyolultságára hivatkozva.) Tehát magunknak készítjük de úgyérzem igenis lehet sikere. Ha kapok tényleges anyagi támogatást akkor normál dobozos verzióban is kapható lesz, de természetesen ingyen és bérmentve!
 
Ez egy álati jó ötlet!Jó lenne ha megvalósítanád,mert a haverjaimmal imádjuk a szerepjátékokat és ha ezt megcsinálod akkor egy összetett játék lenne belőlle.

Spongabob
 
Sziasztok!

Az alábbiakat írtam Macinak:
(ti mit szólnátok ehhez?)

Szia!

Kitaláltam egy Ősök Városás táblás játékot. Tudom elsőnek hülyeségnek hangzik de kérlek figyelmesen olvasd el!

Köszönöm.


A játék egy 20 körgyűrűből álló játéktáblán zajlik. Minden gyűrű kétszer annyi mezőre van felosztva mint amennyi az előző gyűrűn volt, (a legbelsőből kezd a játékos ott 6 mező van.) és így haladva kifele nő a mezők száma egy körgyűrűn. (a körgyűrűk jelképezik a szinteket. Pl.: lárvaszint, puhányszint, stb.) Ajátékosok célja, hogy eljussanak legszélső körgyűrű (20.szint) "Felszín" címzetű mezőjére. Egy gyűrűn egy hatoldalú kockával kell haladni. (a játékosok felváltva lépnek.) Minden megtett mező ad egy pontot (nevezzük TVP-nek.) Minden gyűrűn található egy "Ősök Csarnoka" nevezetű mező ahova belépve egy szinttel feljebb lehet menni. (aza haladni kifele a felszín fele.) Azonban úgy lehetséges csak továbbjutni ha az adott játékos összegyűjtött bizonyos pontszámot. (Pl.: 1. szintről eljutni a 2. szintre 50 pont) Ezt ugye úgy teszi a játékos, hogy körbe körbe járkál a kockadobásokkal a körgyűrűn.
A játékos egy galetkit alakít akinek rendes játék szerinti karakterlapja van és kezdetben is úgy alkothatja meg karakterét ahogyan tett azt a normál levelezős játékban. Na de már most ez így nem hangzik túl izgalmasnak ezért most jön a játék legjobb része! A körgyűrűk mezőin vannak különbőző jelölések. (az általam kitalált rendszer alapján a következők: kaland-esemény-portyázás-vadászat-Ősök Csarnoka és az utoldő körön: a Felszín.) Amikor a karakter ilyen mezőre valami történik. Ez a történés a következő képpen zajlik. A játék kellékei közé fog tartozni néhány kártyacsomag. (összesen ugyanannyi fajta amennyi mező típus volt. Pl.: kaland kártyák, galetki kártyák, esemény kártyák, szörnykártyák.) Amikor egy játékos egy mezőre lép húznia kell egy lapot a megadott kártyacsomagból (természetesen ezek arccal lefele vannak.) és aszerint kell cselekednie ahogyan a kártya diktálja. (Pl.: kaland kártyán: tégy álcázás próbát 8-as küszöbre. jutalom: 10+D6 pont.) Ekkor a karakter megteszi a próbát és ha sikeres léphet 10+D6 mezőt (azaz kap ugyanennyi pontot.) Vagy másik példa: galetki kártya: rajta vannak a harci értékei és képzettségei (persze csak néhány ami az adott galetkire a legjellemzőbb.) és ezek után a minden kör elején beállítható viselkedés alapján vagy párbajoznak vagy szakértelempróbát tesznek vagy átokszórnak, stb.) és ezért cserébe ugyancsak lélekenrgiát, pontot (tehát mozgást.) lehet kapni. Ezek pontos kidolgozása már elkezdődőtt, de a játék menet a lényeg egyenlőre. És így minden fajta mezőtípusra vannak szabályok, hogy mit hogyan lehet tenni. Ha két játékos egy mezőre lép (galetki találkozik galetkival.) akkor eldöntik (kockadobás után.) kinek az akarata érvényesüljön és legyenek történések. (Pl.: harc vagy szakértelem próba.) A játék másik érdekessége, hogy eseménylapok befolyásolják a játék egész kimenetelét.(Pl.: földrengés: minden játékos veszít D10 pontot.(tehát visszáb kell lépnie 10 mezőt is egyben.) vagy: lopás: veszítesz 50 aranyat.)
A játék tartozékai közé fog tartozni a tárgy kártyák, a varázslat kártyák még amik csak jelzés értéküek de csatolhatóak bármihez majd. (Pl.: kalandkártya: tégy IQ próbát 10-es küszöbre. Jutalom: húzz egy varázskártyát. A felhúzott varázslatot –ha megfelelsz az intelligencia követelményeknek- megtanultad. (azaz használhatja a játékos.)
A soraimból nem minden derül ki pontosan (Pl.: harcrendszer) de maga a játék lényege és egésze úgyérzem sokszori újrajátszást eredményez és igenis izgalmas szórakoztató játékot nyújt arról nem is beszélve, hogy folyton bövíthető (azaz új kiegészítő csomagokat lehet készíteni hozzá.) Amennyiben érdekel a dolog nagyon szívesen kidoglozom a teljes rendszert ha láttok benne fantáziát.

Köszönöm, hogy végigolvastál.

Keledor


Várom a ti véleményeteket is.
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.