Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Csókmágia
Küldd el képeslapként!
"Amikor már minden veszni látszik, erőt kell venni undorodon és a végső megoldáshoz folyamodni..." - intelmek a fiatal Dorka számára a boszorkányiskolában.
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-04-18 08:55:42 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Értem! Köszönöm a felvilágosítást.
 
Rossz forrást olvasgatsz

A közelharci fegyverekre igaz, hogy csak csápba, mancsba vagy karomba rakható, másféle végtagba nem.
 
Köszönöm a segítséget!

Azonban én olvastam valahol,hogy íjat használhass ahhoz kell mancs vagy karom,mert pl a csápba nem rakhatom...ezért gondoltam amit.
Még egyszer köszönöm.
 
Szia!

Először is: Az íjászat ugyanolyan "támadás-típus" mint a lehelés, a támadóvarázslat vagy a közelharc: egy körben csak az egyiket lehet. Csak egy távolsági fegyvert tudsz KFelni, és nem egy bizonyos végtagodba veszed, hanem "csak úgy" - mintha pl sisakot KF-elnél. Csak akkor lőhetsz, ha senkivel nem állsz közelharcban, ezért én mielőbb szereznék egy szolgát (második szinttől).

Mivel a lőfegyver találati esélye függ a támadástól, és a támadásra 1% bónuszt kapsz minden 2 pontnyi erő után (tudtommal ez beleszámít), és mivel a lőfegyver nem foglal le végtagot, ezért ajánlom a végtagokat közelharci támformának, hogy ne menjen az a sok erő potyába. Ezenkívül a lövésen a Lőfegyver szakértelem és a gyorsaság segít.
 
Üdvözlet!

Csak arra lennék kíváncsi,hogy ha egy végtagja van az embernek akkor elvileg,ha abban van egy fegyver akkor azzal fog sebezni,és nem fog ütni vele,de ha íja van az illetőnek akkor nem lesz képes közelharcot vívni?

Illetve megkérdezném még azt,hogy mit érdemes fejleszteni az elején?Ha én a távolsági harcra akarok ráállni,akkor mit fejlesszek közelharcnak?van leheletem,de nem igazán tudom,hogy érdemes-e azt fejleszteni,ha én szeretnék fegyvereket használni.

Sajnos sietnem kellett ezért nem nagyon tudom,hogy érhetőek-e a kérdéseim,de ha tudtok kérlek segítsetek.Előre is köszönöm.
 
-,- ezekkel tisztában vagyok, azért krdezem mert ahogy mondtad a mágiafalóknak kicsikét sz*r az elején, nos a torzsz. közül a hájas worpel, az tökéletes a piromádok és a mágiafalók számára

jut eszembe, van valaki aki már eljutott Mardo-Boiann-ba? a tündék városába? attól elkérem az utat majd elmegyek hátha örökbefogadnak
 
Hi!

Először még csak a lárvaszinten tudsz mászkálni, ide kerülsz a játék elején. Itt a VD paranccsal tudsz leereszkedni a csatornaszintre, ahol mindenféle torzszülött él. A leheleteddel (ha felfejleszted kicsit) a legtöbbjüket meg fogod tudni ölni, de lesz 1-2 ami immúnis rá. Ezek ellen vagy növeszd meg kicsit a végtagodat is, vagy kezdjél el illatot/bűzt fejleszteni, azzal már menni fog. Hát...az, hogy "neki jó" torzszülött...igazából mindegyik jó, legfeljebb abban lehet különbség közöttük (a fent leírt lehelet-immunitás mellett) hogy megfelelő-e a táplálkozásodnak. Mint piromád, ezzel sem lesz gondod várhatóan, egyedül a mágiafalóknak rossz kicsit az elején.
Fontos! Az általad is említett féregszintre (illetve előtte a puhányszintre) csak úgy tudsz továbbmenni (ezt úgy képzeld el, mint egy következő, az előzőtől elszigetelt "zónát", ahol már sokkal erősebbek a torzszülöttek), ha végigjárod az Ősök Csarnokát és kiadod a FEL parancsot. Szerintem olvasd át mégegyszer a szabálykönyvet, de ami a legeslegfontosabb:

REGISZTRÁLJ A TERON NÉPE KÖZÖSSÉGI OLDALON MOST AZONNAL! => http://teron.pbm.hu

Itt minden segítséget megkapsz a folytatáshoz.
 
most csináltam karit, a táplálkozása piromád lett, a játékban melyik szint (lárvaszint, féregszint) ööö... városon kívüli barlangjaiban van több neki jó torzszülött?
 
Nem igazán értem. Még csak most indítod a karit, vagy már eljutottál valameddig?

Landrina
 
szeretnék csinálni egy mágus karit valaki segítene hogy mire tápoljak?
 
A legegyszerűbb ha berakod makro-ba és ilyenkor ha lehetőséged van rá visszadátumoz és nem kell vele többet foglalkoznod.
 
es ha elfogy a lemaradasod (a 2 szam megegyezik) akkor is adj ki EXT parancsot, mert
- ha meg nem erted el a maxot (most kb 300 korul lehet) akko kapsz 10 lemaradast meg
- ha mar elerted a maxot, akkor is 4 fordulonkent kapsz egy extra forcsit, ha hasznalod az EXt-et
 
Kösz.
Kiprobaltam, s tenyleg mukodik
 
igen.
ha UL taplalas elott kulod akkor meg ma megkapod.
naponta 2x is van taplalas ;)
 
Van egy karim aminek vmi 50 lemaradása lehet mostmár. (20 felé is felmehet, nem?) akkor most elkuldom az ULt es holnap megkapom a fordulot?
 
kösz, mot mar ertem.
 
idobigyusszal ne foglalkozz.
Arol van szo, hogy alapbol heti 1x lephetsz.
Ha van lemaradasos, mert pl nem leptel valami miatt, akkor napont alephetsz, amig el nem fogy a lemaradasod.Az EXT hatasar kapsz 10 forcsi lemaradast tulkepp, tehat 10et lephetsz naponta.
Azt, hogy van-e lemaradasod azt a forcsi lejen latod:
Fordulószám: 307 Játékhét: 308
ha a ket szam nem egyezik, akkor van lemaradasod, ha egyezik, akkor nincs.
Ilyen ecceru
 
az, hogy el kezd dumálni vami időbigyuszokról, és ettől én hamarabb kapom meg a fordulóm?
 
nem ertem mit nem ertesz ezen?
olvasd el az EXT parancsot, ha nem erted, akor csak add ki minden 10 forcsiban, ha uj karid van
 
Köszi szépen, hogy kijavítottál.
Kár, hogy a játéknak pont ezt a részét nem értem
 
nem csak 1-et lehet lépni egy héten
 
2,5 év alatt 11.szint?
hogy?
ha jól számolom az kb 150forduló
javíts ki, ha tévedek
 
Hali mindenkinek!
Csak annyit füznék ehhez, ha ütősként fürgülsz egyfolytályban, akkor nem leszel életképtelen, sőt...
De ehhez kiapadhatalan anyagi forrás kell (pl: tudós klán)...


Jó játékot kivánok minden kezdőnek, ha még van ilyen!
 
Üdv!
Az étkezés az általában 1 idő után hamar változik attól függően mire vadászol, mi éri meg az adott kno-zásnál, szinten jobban. Bár eleinte nehéz váltani én ezért egy picit erősebbet választanék.
Talán kőevőt vagy micinistát.

Ütősként érdemes eldönteni, hogy akarsz-e védekezni, vagy csak a sebzésre mész majd mérettel. Ha védekezel, akkor ezt is teheted sok féleképpen. Pl:
- regeneráció + végtagon vámpírizáció
- vastag bőr
- magas védelem
- egyéb kombinációk
Ütősként az élet az első pár szinten picit tlán nehezebb lesz, de később egyre könyebb majd a 11ik szinten (ami majd 2-2.5 év múlva lesz ha behozod a lemaradásod) ismét visszaesik picit a hatékonyság.
Végtagspeckók:
- ha sebzős ütős leszel, akkor elsőre roncsi mindenképp sztem... aztán mehet vámpír, para, sebző, le-szívás ami tetszik...
- ha speckós utőst akarsz minimális sebzéssel akkor sztem vagy kontakt elsőre azt tolni többibe fegyver, vagy roncsi, kontakt, aztán ami még tetszik...

Egyéb képességek. Lásd ov.pserve.hu. Hyper. aztán nézd meg mi kell fixen első 2-3 szinten fontos küldikhez... már ha akarsz hyperezni :-D

Minden jót: K
 
hi
én is akarok egy karit indítani, aki később a mutánsokhoz csatlakozik, ütős kari akar lenni, és zöldvérű lesz az étkezése
milyen harci, és egyéb képességeket érdemes fejleszteni, és milyen képeséget rakjak a végtagjaira???
 
Ahoy! Nekem van egy karim, még igen fiatal, a puhányszinten él. Ez az első karakterem az ŐV-ön, és ahogy látom, a fejlődése elég lassú és bizonytalan... tudna vki segíteni, hogy mire érdemes gyúrni? Két végtagom van, bal mancs illetve jobb csáp. A méretük hetes és négyes. A mancson roncsolás van, a csápon sebző méreg. Ezenkívül fejlesztem a tüskés bőrt és a regenerációt, de a velem kb. egykorú galetkik mégis soxor levernek. Mit csinálok rosszul? Ja a véd. bónuszom 19, és majd a Katonákhoz akarok beállni. Az étrendem micinista. Szal mi lehet a gond??
 
halhatatlan jo.
elso par szinten at lehet szaguldani, szoval oda talan a koevo etrend a legjobb.
Esetleg zoldveru, mert ugyesseg nagyon jo jatekban, legalabbis 11.szintig roppant hasznos, hogy ne talaljanak el, tehat erdemes azt is valasztani.

Tamforma: barmit lehet valasztani, lehelettel elejen kisebb gondok vannak, utessel pedig kesobb jobban lehet boldogulni.

JAvaslat: utes, masodik szinttol mindket vegtagra LE szivas. Ugyit fejleszd, hogy ne talaljanak el, aztan meg nekro iskolabol elsajatitani essz. elnyelest.
 
Mégvalami, MEGALAPULTUNK a 15131-es számon lehet hozzánk jelentkezni, mindenkit szívesen várunk!!
 
Sziasztok!
Kedves galetki társaim én és öt barátom új szövetséget készül alapítani s minden segítséget s JELENTKEZŐT(!!!) örömmel várunk írhattok erre a címre: puchi@index.hu vagy msn-en puchard-m@freemail.hu címen írhattok nekem és a honlapunkon is elérhettek minket----> http://tharsos.uw.hu Mindenkit szeretettel várunk:
Silverbeast
 
Sziasztok! Egy karit szeretnek inditani, ami kesobb halhatatlan klan-hoz csatlakozna. Milyen etrendet es milyen tamadasi modszert javasoltok (lehelet/kozelharc/vari) ??
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.