Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Harci mutánsok
Küldd el képeslapként!
A harci mutánsok a Mutáns klán gusztustalan gárdistái, mindenféle elképzelhető és elképzelhetetlen alakkal: némelyik egy nagy, cuppogó csuszpájz, másoknak félig-meddig humanoid alakja van. Klánjuk bázisát mindhalálig védelmezik! Különleges kiképzésük miatt néha gazdag galetkik is alkalmazzák őket, testőrnek.
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-04-19 06:19:18 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
1. Az Ov-n nem tudok semmirol ami kotelezo (sem parancsrol, sem kalandrol, sem klankuldetesrol, meg a Osok Csarnokat sem kotelezo megcsinalni), ilyen alapon semmit se varjunk ill. javasoljunk
2. Egyetertek, de nem art ha folyamatosan vannak uj otletek (meg ha ezek adott esetben rosszak vagy esetleg nem megvalosithatok, de legalabb gondolkozzunk el rajtuk, lehet hogy uj, jobb otleteket inditanak el, reszleteiket fel lehet hasznalni, alapvetoen meg legyen elet a forumokon :-))) )
Ez az en velemenyem.
 
1. TK-kat nem kotelezo megcsinalni.
2. Vannak ennel fontosabb dolgok is amikre meg varni kell.
Ez az en velemenyem.
 
Kellene egy lehetőség "zsoldos" felbérelésére. Ez a TK megoldásoknál játszana csak szerepet (meg az FC-nél). Mivel a TK-ra NAGYON nehéz összeszervezni az embereket az alsóbb szinteken (szerintem a felsőkön se az a leányálom), a jutalmak viszont egyre különlegesebbek (egyedi tárgyak), lehetőséget kellene adni, hogy a TK-kat NPC-vel is meg lehessen oldani . Legegyszerűbb esetben fixen lenne pár karakterszám amelyeket bármely szinten a TK parancsban ki lehetne adni, és az ilyen paraméterű TK szint*zsoldosok száma*100 aranyba is kerülne (csak a pénzlevonás után hajtódna végre.)
Ez esetben jönne egy (több) NPC, tulajdonságaik (szint*2)+4, minden harci és egyéb szakértelemmel rendelkezne szint+2 fokon, végtaggal harcolna (számuk szinten megengedett, méretük szint*2+10).
Bonyolultabb verziónál bérelni lehetne a palotában be 7 (előre közölt karakterszám) (ráfordított pénz) paranccsal. A ráfordított pénz fedezné a TK indulás költségét ill. +szint*10 aranyanként hajlandó HO-t költeni. Azaz a 4. szinten 6 szakértelmeket kap és ha ő viszi el a próbát , de csak 4 HO-val sikerülne, ezt csak akkor vállalja (sikerül a próba), ha előre kapott pluszba min. 160 aranyat (mégiscsak zsoldos!). A karakterszámok szintén jelenthetnek előre definiált típusokat is (lenne egy íjász, háromfajta mágus, és egy ütős is, akik előre közölt értékekkel, varázslatokkal rendelkeznek.) Sajnos HP-t NEM lehetne ezekre a zsoldosokra írni, de így is sok segítséget tudnának nyújtani. Szerintem nem érv , hogy a TK pont a játékosok interakcióit hivatott elősegíteni, mert a jelen fázisban azt a bázist kellene megszilárdítani, növelni akik bármely formában is foglalkoznak a játékkal. Úgy vélem ez a fejlesztés bármely szinten hasznos lenne, a kezdőknek, a gyérebben lakott szinteken élőknek meg hatalmas lökést adhat a játék elkezdése, folytatása felé.
 
Igy a 16-17. gyozelem fele mar szinte mindig jon egy 11. szintes monsta.
Kezd kemeny lenni
Jocee
 
es meg a Kommando arcozos, pfffff
:PP
 
Ezt én kértem a Hirmondók nevében azonnal amint megjelent az aréna, akkor azt mondta a JV, hogy jó ötlet, és berakják (gondolom egy sima kiiratás paranccsal kell több, mert ez a szám úgyis tárolva van). Mi azonban akkor átvettük a vezetést, és azóta sem engedtük ki a kezünkből, igy én azt hittem ez már megvalósult, csak nekünk nem látszik : )
 
Lehet szamitani olyan fejlesztesre, hogy a szovi arenaban lassam a sajat szovetsegunk gyozelmeinek szamat?
 
http://www.beholder.hu/?m=ov&in=forum.php&action=topic&id=1082
Miklos 13.as hozzaszolasa.

Latod Maci, erre celoztam (
(lsd 35.os hozzaszolasom)
 
Nem akarlak elkeseriteni, de en majus kornyeken kuldtem be egy tucat epuletterve, Miklosnak is tetszett, Talbotnak is, anno mondtak hamarosan bekerul belole jopar, na azota is erre varok! Most, amikor meg rakerdeztem, Miklos azt se tudta, mirol van szo. Na errol ennyit!
 
köszönet, ez a változásos lista valóban impozáns, és hasznos.

egy kérdésem is lenne. lehetett mostanában hallani a készülő új eseményről. nem tudom, hogy mennyit lehet már tudni arról, hogy mi is lesz, de ha már KB összeállt a dolog akkor a hirek rovat nem túl izgalmas dolgai helyett el lehetne kezdeni csepegtetni egy kis infót (inkább figyelemfelkeltésre gondolok, mint konkrétumokra), legalább legyen mi miatt izgulni, meg a szövetségi levelezőlistáknak is nagyon jót tud tenni ha van miről vitázgatni, várni az új eseményt, szerintem ezek a dolgok nagyon jó nagulatot tudnak adni a játéknak, jobbat mind az amikor egyszercsak megjelenik egy enc, hogy új esemény van, ezt+ezt lehet csinálni
 
foleg ha ma is lenne beiras

megjegyzem ez nem talbot tenykedesen mulik, ma is igen korrektul javitotta minden keresemet.
 
Ez a valtozasok listaja tetszik!
 
Nos lassan azert hallanek egy ket hirt mert csak nem jutnak el hozzam. Pl volt szovetsegi epulettervezo verseny ki nyert es mit kap/kapott? Az OV/TF verseny eredmenye meg valami spec fejlesztes ki is gyozott? No meg magamert beszelve miert ne lehetne legkozelebb akar tobb targyra is licitalni ? Hisz dukatba eroforrast kell feketetni es aki belefekteti megerdemli a lehetoseget. Hisz a masodik liciten mar eleve kissebb eselyekkel fog indulni mert elkoltotte dukatjainak egy reszet, de mondjuk 2 italt nyugodtan ossze lehetett volna licitalni. Ha mar itt tartunk keves tetel volt. Na jo nem jott az amit vartam. Amugy meg kellemetlen egy nagy tetel megvasarlasa utan latni hogy meg mindig tobb dukatom van mint barkinek a teremben, meg hogy az eslo 3-4 targyat zsebbol kifizettem volna dukatbol Na de en dobaltam is bele oskovet varazskovet me ami a kezembe akadt penzt dukatot tvp-t mindent. Hmm most lenne kb 6-7 oskovel tobbem ... Lehetne olyan tetel hogy visszakapod a befektetett cuccaidat?

Ben
 
Uhh kicsit skizo vagyok, egyik enem ugy eli meg ezta reagalast mint amikor a cegemnel a fejlesztesi vezetok reagaltak amikor mint nem ezzel foglalkozo elkuldtem nekik egy-ket oldalnyi hibalistat es javitando dolgot. Jol van jol van koszonjuk hogy segitettel varjuk a javaslataidat tovabbra is. De egyebkent meg ugysem ertesz hozza mit szolsz bele ?

Masik enem meg enekel tancol hogy lesz itt meg uj bor meg lagy kenyer meg havaj dizsi

Hmm mindig ingadozok az ugyes jatekos es a lama kozott

De egy biztos mostantol azert direkt keresgelni fogom a hibakat megkonnyitve ezzel a CEG munkajat

Ben
 
Sziasztok! Ezen szavazásnak, és a hozzá nyíló fórumnak pont az volt a célja, hogy felmérje a játékosok véleményét, akaratát. Fontos a véleményetek ahhoz, hogy az ŐV továbbra is jó és élvezetes játék maradhasson, mint ahogy nyilván az is, ha nem így lenne, nem játszanának vele ennyien.

A szavazás, és a fórum eredményeit megrágva arra jutottunk, hogy mostantól minden vonatkozásban többet fogunk foglalkozni az ŐV-vel, mint eddig eddig tettük, és leginkább egy történelmi eseményen kezdünk dolgozni. (Amiről már hallhattatok pletykákat az olimpiai fordulókban is)

(A látványosan hőbörgők számára azonban fontosnak tartom megjegyezni, hogy már eddig is nagyon sokat dolgoztunk a játékon, fejlesztettük az új szinteket, új szörnyeket, új kalandokat, csak sajnos ez a nagyon sok időt lefoglaló tevékenység nem olyan látványos, és a legtöbb játékos nem, vagy csak később látja az eredményét.)

A bal oldali menübe, a hírek rovatba bekerült egy új, folyamatosan frissülő menüpont, ami tartalmazza a játékban történt változásokat.
 
Ange, Ange ne tessek nekem mar most elrontani a hangulatom Leglabb az eselyt adjuk meg

Ben
 
"Mar csak azt varom mikor valosul meg mindez"
Ben-e-veer

na ez itt a kulcszó... ugyanis szinte minden talin megigér Miklós egy 20 oldalas listányi dolgot, aztán jó ha egy oldalnyi teljesül belőle... szóval a magam részéről az a fejlesztés létező fejlesztés amit valaki kipróbált (és nem halt bele a bugokba
 
Tali ota ujra pozitiv szinben latoma vilagot. Leadtunk vagy 30 epulettervet es majd mindre rabolintott Miklos. Egy oriasi halom bug is meg lett vele beszelve. Az olipian orgling lazadasrol volt szo. Mar csak azt varom mikor valosul meg mindez.

Ben-e-veer
 
Üdv kb 3-4 hónapja nem léptem földi létem dolgai miatt. Épp most szándékoztam elkezdeni de előbb gondoltam szétnézek mi újság. Elovastam az ov pserven a 11. szint fórumát most meg ezt. Hát elég kész. Ennyire sz*r lett a helyzet v. csak én voltam naív 4 hónapja hogy azt hittem minden ok? Minden esetre asszem még egy darabig nem lépek. Egy dolog megfogott azt hiszem. Mindenki ír a problémákról de a beho és miki részéről nem látok visszajelzést. Ennyire nem érdekli már ez az egész? Hát hadd ne fejstem ki a véleményemet erről pedig megvan.
 
Sziasztok,

Elnézést kérek, hogy ennyit kellett válaszra várnotok, sajnos nem tudok mindig minden fórumot, levelezési listát figyelemmel kisérni. Ha valaki biztosan választ akar tőlem kapni, akkor még mindig a direkt email a legjobb megoldás.
Holnap, a Lángban a TF talin lehetőség lesz a gondjaitokat élőben is megvitatni.

1 éve külön ÖV játékvezető van, akinek a feladata, hogy a problémáitok, kéréseitek még jobban el tudjanak jutni hozzám, és játék valóban a ti igényeitek szerint legyen fejlesztve, és hogy még több újdonság és ötlet legyen, mint korábban. A holnapi találkozón elmondhatjátok, hogy mennyire váltotta be a hozzá füzött reményeket.
 
persze, mert a honlappal es a moderalassal Speedz foglalkozik, de neki az OVhez vajmi keves koze van sajna
 
Milyen szanalmas mar amit a beho csinal. Ez a forum is el fog sullyedni, bar nemsokara az Ov is. Nem veszik arra a faradtsagot, hogy valamit is valaszoljanak ide, pedig annyira reklamoztak ezt az uj hp-t. Hasznaljatok igy meg ugy... Ezert.
Ennyit er neki a "kedvenc" jateka.
Pedig olvassak ezt a forumot, mert ha most beirnam ide, hogy ny*** k* a s***** Miklos, akkor moderalva lennek....
Erre van kapacitas, valaszolni mar nincs
 
Szoval...

A nap híre:
Azt mondják, az előző nap lábra kapott hírek nem ijesztették meg Sherrnennnen Shinnnki-t, a ragadozók szintjén élő galetki hadurat, aki a mai napon, gigantikus csatában győzedelmeskedett egy Őraltató manókirály felett. Állítólag most a manók egész társadalma őt üzdözi, mivel sikerült megkaparintania a manók királyának koronáját, mely nagyhatalmú varázstárgynak (a manók szerint) igazán nem az ő fején lenne a helye.

Ahelyett hogy:
Sajnos technikai problemak miatt csuszik az OV fordulok kikuldese. A problemat remelhetoleg ma delutanra kijavitjuk. Megerteseteket koszonjuk.
 
akkor sirhatunk nyugodtan mert még ezt az apróságot sem tudták teljesiteni egyenlőre : )
 
most mit sirtok? eldolt a szavazas. legsurgosebb valtoztatas a jatekban hogy legyen kikuldes egyertelmuen
 
Ugy latszik optimista voltal... meg mindig semmi. Valaki tudja hogy mi a helyzet, es mikorra varhatoak a fordulok?
 
Jaja csak LCS-t vartunk )) Na majd holnap. Semmi baj nem lenne ha mondjuk az UL OK-val vagy barmikor kozolnek hogy bocsi ma delutan nem lesz taplalas. Ezzel nekem elszurtak masfel orat a napombol amikor a munkahelyem helyett egy internetszalonban varakoztam hogy na majd most ... Az ido meg penz ugye foleg az en munkamban ...
Bar ha bevezetik hogy hitelben is lehet lepni, es majd fizetunk ize majd a kov honapban akkor ok
 
Ma mar kikuldes sincs. Ez mar vicces, szanalmas, borzaszto...
 
Ujabb aranyos dolog.
Az online utalo rendszer tegnap nem utalt. Igy csuszik az LCSnk pl masfel hetet...

Elviekben.

De mivel en olimpia utan mar nem lepek tobbet a Beholder Kft egisze alatt valsz tobbet csuszik.

Gyakorlatban.

Szal sok sikert, miegymast mindekinek.
KG-nal is mondtak h a 3 programozo h elbaszta a jatekot. Itt 1nek is sikerult. Gratula hozza.
Hozza tennem, hogy nem Miklos programozasi es ido beli gondjaiban latom a hibat.
Hanem abban, h a nem letezo marketinges, gazdasagi hozzaertesevel nem jott ra, hogy nem lehet ceget, jatekot, meg csaladot "vinni" egyszerre.

Aki ezt nem ismeri fel annal az sem szamit h itt a forumon mar lincshangulat van. Agyon is lehetne verni. Olyan mind1, abbol se tanulna. Hiszen tobb 1000 jatekos elvezi a jatekot. Csak a netes hangadok pattognak.

Nah eleg mara, jo pattogast. Reszemrol Off a tema. Ahogy az OV is.

K
 
Nos meg kell mondanom hogy úgy látom hogy a behonak az OV elbukása irányában megtett legnagyobb lépése ez a szavazás volt. Mivel valoszínűleg az általuk várt hurrá örülünk anak is ha kijavítjátoka bugokat válasz helyett előjöttek a felhalmozódott elvárások. Téma lett minden szövetségben minden szövetségi levelezésben és mindenki tudja hogy 1 elégedetlen levél szül még kettőt és még kettőt. Nálunk is többben ideinglenes végleges abbahagyásról beszélnek fél éves türelmi időröl. Hát ennyi. Mármint remélem nem de akkor a Behonak enyi ideje van hogy lépjen és hogy egy szép hangzatos választási beszédre készüljön a talin ... Fenébe miért a bukott játékokat szeretem? A KG volt a legleglegjobb játék ... aztán most ez .. tudniillik én nem TFezem. No mindegy én játszom úgy mint eddig ... egy fél évig még biztosan.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.