Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Csavar és a sárkány
Küldd el képeslapként!
Samuel Verner, árnyvadász nevén Csavar, a Kutya totem sámánja, totemének mágiájával védi meg magát a sárkány pusztító tűzleheletétől. A sárkánynak ezután szembe kell néznie Csavar társainak koncentrált tűzerejével.
Nézz szét a galériában!
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Termékismertető - Dobókocka (16 oldalú)
Termékismertető - Alfa pakli - Felfedezők
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Roxat céhei
Termékismertető - Zén Legendái: Kísértetjárás

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (620)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
All Hail to them... Találjanak mindig vízre és árnyékra;) :P
 
Akkor már áldjuk a magyar tanárát, aki megtanította írni és olvasni.
((jéj bubi végre megjött az új egerem meg billentyűzetem *örül*))
 
Nem mindegy:P és mint már többször is elmondtuk, nem a borító a fontos, hanem ami belül van... A betűk olyan szépek, kicsik és sok van bennük, és ÁLDJUK Jorban bácsit, amiért ilyen szépen sorba tusdta rakni öketXD D _ ^^
 
Hát, nemtom, én ránézek Perrinre, és meghalok a rhgéstől... De azér a tbbiek se semmik...
 
Ez egy nagyon jó érdés Én is sokat gondolkodtam rajta, de hát a könyvben senki sincs fekete vagy kék(már ezt is nehéz eldönteni) ruhában, vagy nem markolász botot. Igazából a 3 fiút is csak a fegyeverk miatt tudtam megkülömböztetni. Nem gondoljátok hogy Randnek kicsit nagyrajta a feje?
 
Pont most vettem kézbe a régi kiadást, és.... hmm... még jó h nem borító alapján döntöttem...
Vajon ki lehet rajta az a kék ruhás kopasz fószer aki vmi botot markolászik?
 
A HKK-hoz is kell valahonnan ötletet nyúlni. Bár ki tudja, hogy ez most melyik irányba igaz...Engem nem érdekel, hogy honnan szedték a borítót. A lényeg hogy jobban néz ki, mint az elsőkiadásé!!!(Hozzáteszem annál nem nehéz jobbat csinálni, ha meg bocsát a készítője, de ez nem érdekel)
 
Már bocs, de ez nem HKK...
 
Annak a borítóján nem trallok van, hanem egy Ében Thargodan. (ld. HKK-lap). Egyébként a sorozat tényleg marha jó.
 
Én is olvasok fürdés közben, meg a budin is, csak távol tartom a könyvet mindentől ami veszélyeztetheti épségét.
 
Az se rossz Az én könyveimnek a lapja olyan sárgásan foltos, mert fürdés közben is szoktam olvasni és néha ráfujtam véletlenül a habot és besárgult...bár lehet hogy zöld. Nem tudtam eldönteni
 
Hát az tény.... Az én könyveim még mindig úgy néznek ki mintha frissen lennének nyomtatva, kivéve h már egy kissé megsárgultak a lapok, ÉS. be kell vallanom. hogy. volt pofám lealmalevezni a Hódít az árnyék második kötetének a 173. oldaláááááááááát!!!! *elbújik szégyenében*
 
Én sem adom oda senkinek sem, de csak mert már annyit forgattam, hogy kezdenek szétesni. Mondjuk, hogy egy kis kritikát is írjak: némelyik könyv már akkor elkezdett darabokra esni amikor először nyitottam ki. Egyszóval...amit már egy párszor már mondtam, a lefűzésnek még van mit fejlődnie.
 
Én meg kissé irígy vagyok... pl: a bátyámnak nem engedem h hozzányúljon ahhoz a polchoz amin ez a sorozat van... Nemtommér, de soha senkinek nem adom kölcsön... És ajánlani se szoktam annyira, szal érezzétek magatokat megtisztelve.
 
Ha csak ez a kérdés akkor megvenni, megvenni, megvenni, megvenni, és mégegyszer megvenni, ilyet még biztos h nem olvastál, és ezek után nem is fogsz... ez egyedi és leutánozhatatlan, egyszeri és megismételhetetlen, és csak sajnálni tudom azt, aki még nem olvasta...
 
Megvenni! Ez a legfaszább könyv az eeeeeeegész világon, szal szaladjál és vedd meg.
 
Üdv mindenkinek!

Szeretnék érdeklődni, hogy érdemes-e belevágni ebbe a sorozatba. Annyit tudok róla, hogy meglehetősen terjedelmes dolog (egy jó pont), de ezen kívűl sajnos Robert bácsitól még nem olvastam semmit.

Szóval: Megvenni vagy nemmegvenni? Ez itt a kérdés!
 
Szikszai bocsánat
 
A borítókat a Kardok Koronájától kezdve Boros Zoltán és Szikszia Gábor csinálja
 
Látszik egyébként, hogy nem ugyan azok csinálják a borítókat...a Hódít az árnyék első kötetén is van egy trallok és az nem így néz ki (na jó talán egy iciri picirit hasonlít)
Egy kicsir olyan mintha számítógéppel csinálták bolna. Én jobban szeretem a kézzel tervezett borítókat, azok tobbet elárulnak néha a künyvről.
 
Ahogy látom, hál istennek új borítót aplikáltak a könyvre. Nagyon helyes, meg is érdemelte!!!
 
Ja van. Úgy 3-4 éve bátyám rimánkodott anyáméknak, hogy vegyék meg neki. Mire viszont megvették volna már elfogyott. Végül megvette az első köteteket normálisan végül nálam kötöttek ki és a többi tízen vagy huszon valahány könyvet én vettem meg saját zsebből( na meg az anyámékébó)Aztán meg uncsi tesóm is beleolvasgatott és tetszett neki, úgyhogy most keresem a díszkiadásokat.
 
Van díszkiadása? hmmmm....
 
Hehe. Már azt hittem hogy meghaltál Mi lenne akkor a világgal?
Egyépként egyetértek!!! Ne a borító alapján ítéljünk!
Egyépként nem tudjátok, hogy hol lehet megvenni a robert jordan könyvek díszkiadását? Mindegy hogy magyar vagy angol. Ajándékba lesz egy ismerősömnek.
 
Háhááá. Visszatértem. *leveszi a napszemüveget és kacsint egyet*
 
Konbanwaaaaaaaaaa!
Bubi szóltál h nem vok már jó ideje, szal most vok, csak azt nemtom h miről is írok tulképp, de bármi is az biztosan nagyon érdekes, szóval éncsak nyomatom itt a hülyeségemet, igazán nem kell komolyan venni...
Yaoi forever, anime forever és Nynaeve forever.

Remélem rövidke kis hozzászólásommal kielégítettem az elvárásokat.

De most komolyan miről is írhatna szerény személyem? Ó, igen-igen, Jordan papa az isten, én meg az istennő.
Nemistom h megvegyem-e A világ szemét mégegyszer, mer már megvan éshát igazából tökugyanaz van benne, csakhát olyan nagyon fasza ez az új borító, a régi meg olyan nagyon gyér h az már szinte hihetetlen.

Még jó h nem borító alapján veszek könyvet, merthát most képzeljétek el milyen fos lenne ha nem vettem volnameg annakidején, akkor most nem olvashatnátok a sok hülyeségemet amivel itt tömöm az agyatokat. Dehát ha egyszer vki végigolvassa akkor úgykell neki, gratulálok hozzá.
 
Az Új tavasz a regénysorozat előzménye, de hogy miért így adták ki az rejtély számomra. Szerintem már annyira nem tudot mit írni, hogy az edig felhalmozott infoból összeütött egy előzmény és kiegészítette.
Bár általábban az ilyen könyveket a sorozat befejezése után szokták kiadni, hogy megértsük miről van szó benne vagy hogy mihez tartozik.
 
Halika! Köszike az infót! Az új tavasz is frankósan ide tartozik, vagy csak úgy lóg a levegőben?

Üdv!

BreakNeck
 
Az Alkony keresztútja volt a magyarul megjelent utolsó a sorozatból ha jól tudom (2 részben jelent meg). Ha mégsem én is szeretnék róla tudni
 
Az az igazság, hogy én már elveszítettem a fonalat az utóbbi jó pár hónapban. A ciki az, hogy az Alkony keresztújánál. Valójában már nem is nagyon tudom, hogy ezen kiadványok után mi jön, szóval nagyon hálás lennék, ha valaki tájékoztatna, mert bár mostanság nagyon kevés időm van a munkám végett az olvasásra, mégis csak ez a legjobb sorozat, amivel eddig találkoztam /simán lepipálja a párom Fekete István gyűjteményét/, és örülnék, ha a hiányzó részek is a polcomon lehetnének végre! Előre is köszi! Egy apró megjegyzés A Világ SZeme újrakiadásához:
Ez üzlet, emberek. Az én szakmámban ugyan ez van a bakelitlemezekkel. Megjelenik valami, mielőtt befutna (vagy kissé késleltetve) kivonják a forgalomból, hogy utána az újra kiadott verzió, ami persze nagyon keresett, és sokkal szebb borítóval kerül piacra, kicsit borsosabb áron juthasson el a lemezlovászokhoz. Üzlet! Nekem is az első verzió van meg, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. A borító miatt nem fogom megvenni az újat.
Üdv: BreakNeck
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Termékeink | Írók és rajongók | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.