Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Törzsi sámán
(Shadowrun archetípus)
Küldd el képeslapként!
A törzsi sámánok közül sokan a Holló hívását követik, és a vadonban, a nyílt ég alatt élnek.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (9)
Lapötletek (64956)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Radul idézek neked, remélem bearanyozom vele a napod:

"Fontos: A nyereményeket (az olimpiaiakat is) 2 hét múlva, azaz június 24-én írjuk be mindenkinek. Addig bárki jelezheti az Ügyfélszolgálaton, ha nem a klasszikus karakterének kéri a nyereményt, hanem más, a díjnyertes, klasszikus karakterével egy számlán levő karakternek."

Azaz elvileg bármelyik a számládon levő kari kaphatja! Az olimpiait nyereményt is!
 
Koszi ezt a kis nosztalgiazast, en szemely szerint nagyon elveztem! A kovetkezo tarthatna 100 forduloig siman, tovabb azert ne, viszont tenyleg jo lenne egy uj map csak a klasszikos karaktereknek! (Ne lehessen oltart epiteni elore nekik mas eles karakterrel pl.) Boltokban viszont lehetnenek par alaptargyak es mukodhetne ra VE parancs igy nem kellene szivni ha a burastya szettori a pancelod es a vilagba nincs egy woor antilop feszek az ujhoz... Lehessen bealdozni Chara-dinhoz is! (pl boltba lehetne venni ekkovet vagy valamilyen uton modon hozzajutni). Annyit fajlalok meg, hogy a jatekos versenyek nyeremenyeit nem lehet atadni eles karakternek ezert azok igy el fognak nekem veszni, pedig eletemben eloszor sikerult gyozni a futoversenyen, sot 1-2. hely is az enyem lett.

Osszessegeben nagyon jo volt, de nyaron hagyjatok pihenni, raer osszel a kovetkezot elinditani!
 
Itten egy "egy karakteres" játékos szól hozzá. (GN-en Torq)

A minden fordcsi 10 zseton maradjon. Korlátozott parancsok ... azzal a feltétellel HA külön adatbázisban mennek a "classik" karakterek, legyenek eltörölve, nincs rálátásom hogy megvan-e még az ŐS/echte/origy TF map* (amikor még 140X-es koordináta volt utolsó, nemhogy csatorna, Elf mesterharcos pláne nem KELET ). Boltok alap árukészlet, a kényelmi funkciók (karaván, malom esetleg TK-k maradjanak ). Nem toltam végig egyik (2) karakteremmel se a 60 fordulót mert egyszerűen éppen a "csömör" állapotban voltam mint játékos. Élvezeti szinten játszottam velük, főleg azért hogy kipróbáljak egy-két dolgot (a +fő+ karakter semleges így naná hogy gonosznak illetve jónak akartam/csináltam a két klasszik karaktert) persze az hogy beletolhattam volna még 9 illetve 12 forcsit biztos sokat dobott volna. Janowia utolsó előtti, Ijf. Adamas Rattus meg asszem 105-ödik lett.

A lényegre térve, tisztában vagyok vele hogy nem az én véleményem az etalon, de egy minnél későbbi inditást ÉS amit a legfontosabbnak tartok egy külön adatbázisban kezelni a "Classic" karaktereket. Ne legyen Fehérbérc, meg a másik kali város, legyenek meg a az újjítások (karaván, malom, neves szörnyek, Vaskarom ... mi is volt a neve Huertol, helyett fejvadászház stb ). Illetve arra van/lesz-e lehetőség akár minimális zseton (pénz) ráfordítás esetén arra hogy bizonyos karaktertöktől ilyen-olyan szakértelmek eltörlését venné igénybe a játékos ?? Ha nem az se baj. Illetve a Klasszik (+1% tp ) medált be lehet íratni "fő karakternek" ??

Végezettül, személy szerint köszönöm az áldozatos munkátokat,lelkesedéseteket amiket beleöltettek ebbe-abba (TF, HKK, AK, KG, ŐV, maga az egész KFT) illetve hogy még mindig van türelmetek elviselni a "Rinyákat".

U.I. : ez a TF-es játszópajtásoknak szól, havi szinten kb 5k HUF-ot tolok bele a játszás élménybe szóval még a villanyszámlát se én termelem ki a Behónak. Jó hétvégét, kössz a halakat, világbéke meg minden.
 
Köszi a pót-eredményhirdetést, van isten (és rézplecsni)!
 
A papi hitet istenenként kiírjuk hamarosan.
A fvszakértelem összeg nem volt a meghirdetett kategóriák között.
 
Bocs, a várhatóan szó kimaradt a válaszomból.
 
Mutáns faj 1-es pszi nincsen más szakértelme induláskor. A tulajdonság összege, mint a többi fajé és random dobja, hogy melyik a kiemelkedő tulajdonsága.
 
Legmagasabb papi hit istenenként volt írva. A legnagyobb fegyveres szakértelem összeget is díjazni kellene szerintem....
 
Cikkben ott van: klasszikus plecsni (+1% Tp)
 
Ezt miért kell ilyen kategórikusan kijelenteni (Arról volt szó egyébként, hogy elmondhatjuk az öteleteinket.)?

Nem értem mi a probléma egy ilyen jellegű igénnyel, hiszen a klasszik szabályai szerint léptek ezek a karakterek, ha bővül a klasszik mondjuk 100-150 fordulóra miért ne lehetne lelépni a "maradékot"?

Én a magam részéről szerettem ezeket a karaktereket, némelyik elég jó stratégiával ment, sajnálom kidobni őket, és különben sem kellene fölös karakterekkel teleszemetelni az adatbázisokat. (és nem, nem fogok tovább játszani velük, arra ott van a többi "normális" karakterem)
 
"Ráadásul minden, a klasszikusban résztvevő, azt végig játszó karakter kap egy egyedi jutalmat..."

Ez mi lett?
 
Köszönöm a lehetőséget, jó móka volt.
Meglepődtem hogy sikerült nyereményeket is elérnem annak ellenére, hogy Geronimo a mágussal nem kimondottan versenyre mentem, hanem továbbterveztem vele (már KT-ba is lépett) így félrerakott TNO-ja és KNO-ja is volt amit ha kiosztok akár több kategória is eshetett volna.
60. forduló nyilvános.

Ami a későbbieket illeti, egy ismeretlen vagy félig ismeretlen térkép (pl. max. a városok helye ismert) biztos sokkal több izgalmat nyújtana, bár a szerencsének is nagyobb szerepe lenne, de legalább kevesebb előre optimalizálási lehetőség lenne. Nagyon sok fordulóra nem biztos hogy el kell húzni a 100 még jó lehet.

Pacsek.
 
Hat díjat nem osztottatok ki... Leah kántora vitte a fődíjat, de a Pantheon többi lakója? Az eredeti kiírás szerint:
"Legmagasabb papi hit istenenként "
 
Sziasztok Volt a kiírásban, hogy istenenként a legtöbb megcsinált küldi is értékelve lesz. Erről mikor jön ki az eredmény ?
Illetve szomorú, hogy a mászóversenyben a mászás szakértelem ilyen kis mértékben számít ... Blanka
 
Ha új Klasszikus TF indul, akkor abban a mostaniak sajnos nem vehetnek részt.
 
A folytatással kapcsolatban: én például nagyon szivesen folytatnám néhány, fordulószám hiányában még nem beérett jelenlegi klasszikus karakteremet. Természetesen a Klasszikus 2-ig ezek nem lépnének.
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.